Загорец (Нова Загора) спечели с 1:0 у дома срещу Секирово (Раковски). Срещата бе от третия кръг на Югоизточната Трета лига. Бившият голмайстор на Марица и на Втора лига Мариян Тонев осигури трите точки в попадението си в 84-ата минута. Вратарят на гостите Йордан Костадинов беше най-добрия на терена, отразявайки всичко с изключение на головия удар.

Домакините доиграха последната минута с намален състав, защото влезлия като резерва Здравко Хаджиев получи втори жълт и червен картон за разкарване на топката. Още от самото начало, футболистите на Загорец тръгнаха в атака. През първото полувреме, действията се развиваха предимно в половината на противника им. Там бяха изпълнени десет корнера. Имаше няколко възможности за гол. Кристиян Стоилов и Мариян Тонев уцелиха гредите, съответно в 15-а и 21-ата минута. Стефан Рабаджийски отправи единствения удар към вратата на домакините. След почивката играта беше по-равностойна. Имаше критични моменти и пред двете врати.

Така Секирово регистрира четвърта поредна загуба в Нова Загора – три за първенството и една в турнира за Купата на България от отбор от областните групи, след дузпи.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Домакинов май е време да си ходиш
    Не че нещо ама не ставаш брат ми

      • Като гледам зад анонимния коментар и ти си мишка седяща зад телефона си , така че не се напъвай много .
        Анонимно прикритие и доверен човек на ДОМАКИНОВ

Коментарите са затворени