“Марица” е домакин на на “Родопа” (Смолян) в среща от 3 кръг от първенството във Трета лига – Югоизточна група. Двубоят е в събота, 17 август, от 18 часа, на стадион “Марица” в Пловдив. Това е и първият домакински мач за “жълто-сините” през този сезон. Тимът постигна три победи в три поредни гостувания до тук, като едната от тях бе за Купата на България.
В състава на “Марица” няма наказани състезатели.
От клуба сложиха вход от 5 лева за този, както и за другите домакински мачове и заявиха:
Всеки закупен билет е безценна помощ за клуба в този момент! Ръководството обмисляше входът за домакинските срещи на “Марица” през този сезон да бъде свободен или да е на символична цена. Тежкото финансово състояние е причината цените на билетите за мачовете на стадион “Марица” да бъдат по 5 лева. Пенсионери и деца ще посещават стадиона безплатно. На входа на стадиона ще бъде разположена кутия за дарения, чрез която всеки може да помогне на клуба със сума по своя преценка. Благодарим предварително на всички, които ще се отзоват!
Подкрепете “Марица” в първото домакинство за сезона! Момчетата заслужават вашата подкрепа. Тимът постигна три победи в три поредни гостувания до тук. Бъдете с нас, бъдете с “Марица”!”
Съдийски състав за мача: ГС: Георги Иванов, АС1: Атанас Пилатов, АС2: Стефан Георгиев, 4-ти съдия: Боян Славков, Делегат: Румен Държиков – всички от Пловдив
„Гостуваме на един от най-силните отбори в групата. Марица е фаворит в предстоящия двубой. Родопа обаче не е за подценяване. Ще направим възможното да се противопоставим. Дано да спечелим нещо“, коментира пред Sportal.bg Данаил Бачков, треньор на Родопа.