Валери Владимиров подписа с Милан. Договорът на 16-годишния футболист с “росонерите” е за срок от 3 години, съобщава Sportal.bg.

Сериозен интерес към юношата на Ботев (Пловдив) имаше още от Бенфика, Борусия (Дортмунд), Ювентус и Рома.

16-годишният централен защитник направи няколко тренировки с представителния тим на “жълто-черните”. Владимиров е капитан на юношеския национален отбор на България до 17 години.

Талантливият футболист на Ботев (Пловдив) Кристо Попов осъществи престижен трансфер в клуб от елита на Нидерландия. Юношата на “жълто-черните” подписа с НЕК Неймеген.

Попов е от Пазарджик, роден е през 2009 г. и играе като крило. Той е изкарал пробен период, по време на който е бил одобрен от треньорите. Фланговият състезател ще бъде част от формацията на НЕК Неймеген до 16 години.

Валери Владимиров подписа с Милан, 14.08.2024
Кристо Попов

13 КОМЕНТАРИ

  1. За кви пари? Нека ходят млади в школите на големи отбори и да се развиват. Те са бъдещето на българския футбол. Милан, това е сериозен трансфер. В най-лошия случай ще стане като с Н.Илиев.

  2. Подписват родителите.Всеки иска развитие в чужбина.

    • Посочи ми един играч от България, който е отишъл на тая възраст някъде и се е развил до нещо повече от носач на сакове и хавлии по тренировките.

  3. 6
    2

    Таланти на Локомотов подписаха с Чистота Пловдив.

  4. 6
    1

    И после ходи развивай юноши в България!

    • 4
      2

      Алчни родители, алчни мениджъри и глупави деца…кво очакваш?

      • 6
        2

        Едва ли е по-лошо да играеш за втория отбор на Милан, от колкото за третия на Ботев.

        • 5
          1

          Питай Коко Илиев, Крис Добрев и кой ли още не къде е по-гот да играеш

          • 4
            1

            Специално за Коко Илиев, че игра с юношите на Интер, не мисля, че не му е дало развитие за кариерата, даже напротив – вижда се, че е научил това-онова, а не се знае тук колко щеше да играе и да се развие за това време. Няма какво да се залъгваме – всеки млад футболист иска да стане звезда. Колкото и да ти се радват феновете, в отбор от средата на таблицата (каквито бяхме в последните години), в първенство като българското, няма как да го постигнат.

        • За втория отбор ?
          Дано да успее да се развие и някой ден да играе във втория отбор!
          Успех на момчето!

Коментарите са затворени