„За мен е по-емоционално да съм тук. Имахме фантастичен сезон. Сега видях много приятели от времето, в което аз играх в Зрински. Този мач ще е по-емоционален за мен. Това е футбола и живота, но аз съм професионалист и ще дам всичко за Ботев.”
“Нормално е моят колега Марио Иванкович да мисли да атакува. Трябва да сме организирани. Когато трябва да се защитаваме, да се защитаваме всички. Когато трябва да нападаме, да нападаме всички. Това ще е един много тежък мач. Два добри отбора, които и в първия мач се надиграваха и играха футбол. Имаше шансове и за едните, и за другите. Това очаквам да се случи и утре.”

37 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Ей жълт мангал,що лъжеш ве Тия от Австрия никога не са печелили купа. Ебали си ви като участник финалист в турнира. Така че от това срама ви не става по малък,само циганската ви същност избива като въшка на челото

    • 2
      2

      Точно така – финалист са, грешката е моя. И не са ни ебали, защото ние за разлика от вас не сме гейбандити, а са ни победили на футбол. Срам няма. Въшки също… те са присъщи на феновете на Ювентина от Столипиново с най-ярките си представители – Сандокан, Вълчу Принсчарлзов и други.

  2. 3
    1

    Станьо, тъпак, занесе ли мокър пясък от Марица в Мостар? Днес отново си отворил уста, която означава, че довечера ще се класираме за плейофа. Знаеш си – ефектът на бумеранга… всичко ти се връща право в челото, а отвориш ли уста и веднага някой ти я запълва.

  3. 2
    2

    Едничката мечта на буфера – Ботев да отпадне от евротурнирите.

  4. 1
    2

    След като голямата гювендия беше опозорена в вторник,ред е днес на малката разпоретина да бъде насилена анално! Купуването и продаването на купи е престъпление,дори и в България и участниците в него си получават заслуженото!

    • 2
      2

      Доста си скаран с правилата на евротурнирите. Лудогорец ще играят групи в Лига Европа въпреки, че отпаднаха от ШЛ.

      Колкото до насилването.. помним едно 7:1 от Оксер, помним Бошко Балабан… по-кротък бъди на тази тема, че и в България държите градския рекорд с 9:0 от Славия.

      • Е, като караме на спомени и ние помним Даниел Сеговия и отпадането на жълтото недоразумение от отбор от Б група на Австрия!

        • Всички отбори са отпадали, няма такъв, който да е стигнал до края. Левски също са отпадали от отбор от втора лига, така че не е кой знае какво неповторимо събитие.

          Идиотско е да говориш за позор във вторник, при положение че са те претрепали със 7:1 някакви французи. Схвана ли? Присмяла се куката на кривото дърво е казал мъдрият български народ.

          • Някакви французи? Отбор с 6(шест) национали на Франция!!! Франция,момче, а не ВТОРА ДИВИЗИЯ НА АВСТРИЯ! Схващаш ли разликата,или трябва пак да ти го повторя?!

          • ДА ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е ЕВРОИДИОТА В БГ ФУТБОЛА,НО И ЖЪЛТОТО ЛАЙНО,НЕ ОТСТЪПВА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. БЪДИ ЗДРАВ!

          • Няма нужда да ми повтаряш. Знам каква е разликата между първа и втора дивизия. Проблемът е, че ти пропускаш много удобно, че Санкт Пьолтен печелят купата на Австрия и от следващия сезон играят в тяхната първа лига. Удобно го пропускаш… нали така? Или не е вярно? Така че, резил тук няма, защото в същото време отборът на Ботев въобще не беше ясно, дали ще го има покрай фалита на КТБ.

            Колкото до страховитите французи. Като са те претрепали със 7:1 да се подиграваш на Лудогорец, че са паднали с 2:7 си е диагноза.

            От написаното си личи, че нямате никаква самооценка, къде се намирате, единствено има заслепяване и завист, защото градският съперник играе в Европа. Молите се на всички богове довечера българският отбор да загуби и да отпадне. Или не е вярно??

          • За 9:0 от Славия ще кажеш ли нещо или и там е имало много национали и не се брои??

    • Бошко Балабан праща поздрави на майка ти

  5. 3
    1

    Празник е днес! Ботев играе! 🍻🍻🍻

    • 1
      2

      Ава уй то и на финала на финалите беше празник ама от тугъзка Стоян канара го преследва една вълшебна петичка ва да тейба.

      • 2
        1

        Манго, това, което те преследва е съвсем отскоро… пожарникарския маркуч на Сангаре. Момчето каза, че много му е харесало и иска пак да се видите, като обеща да не е никак добър отново с теб.

      • 1
        1

        Финала на финалите смучи топките на Инсата плешив миндил

  6. 3
    1

    Душане, ако искаш да играеш в груповата фаза на някой турнир на УЕФА, такива тежки мачове трябва да се печелят.
    Това е Зрински Мостар, не е Астън Вила, Бенфика или Галатасарай, е да се спичаш, все едно излизаме срещу някой евро колос!
    В този мач, който ще се играе довечера в адската жега в Мостар, ще спечели този , който първи измори другия. Ако умеем да разиграваме добре и сигурно топката и ги накараме да бягат непрекъснато , наполовина сме ги били. Имат много много рехава защита. Точно като нашата 🙂
    Много се надявам Там да не прави сериозни грешки. Успех!

    • Пич, каква групова фаза? Ела в реалността. Нямаме никакъв шанс да отстраним Гимараиш. Просто класата на нашите играчи не е на това ниво. Видя се още в мача с ПАО. Ако стигнем до плейоф това е повече от очакванията ни за този сезон в Европа.

      Днес мачът до голяма степен ще се реши от това, кой има повече късмет, защото Ботев и Зрински са отбори от една черга. Видяхме в мача в Повдив Секулич и Мараш да изпускат два гола. Също така видяхме още в 5-тата минута, как техния централен нападател прави същото.

      Догодина, ако се класираме отново, ако руснакът реши да вложи изкараните няколко милиона в още по-класни играчи, може да пробваме и крачка напред. Също така да се надяваме и на по-добър жребий, защото ако следите, ще видите, че Марибор имат голям шанс да стигнат групите на ЛК (изтеглиха Юргорден/Илвес), въпреки че ние ги преодоляхме.

      • с подобно примиренческо мислене, НИКОГА няма да стигнем до групова фаза, независимо какви футболисти имаме.Да не говорим за треньор.
        Сегашния вече го видях, мека Мария. Насрал се е преди мача. Все едно Зрински са ебаати страшилището!
        Всъщност са абсолютно преодолим отбор. Точно както бяха и преди 10 години. Но тогава май имахме по-грамотен треньор, как мислиш ?
        Пуска ми Трибуле в 86 при 2:0……Абе, думи нямам за тоя босненски Мауриньо. Тази вечер да го канят на банкета на Зрински направо.

  7. Мараш е много по класен от Секулич, трябват му повече мачове.

  8. Мача ше е тегав много, тая нашта защита за никъв уй не става, ма дано довечера някакси да надскочат себе си. Хубаво е че Конте ше играе, Тамм става само за Параходство БМФ.

    Напред ако пуснат пак Секулич и ако броим пропуските резултата сигурно ше е 15-4 за нас нещо такова, ма като реални голове-курец. Дано Акере играе като хората и дано Махнат Секулич още в 50тата минута и пуснат я Мараш я Вини.

    Както казахме първия мач, тея са ниво Славия и Черно море, обаче пред собствена публика ше се надъхат здраво.

    Деазнам, имам кофти предчувствие, дано ме опровергаят.

  9. Написаното даже не е и половината от това, което Керкез каза. Също така има и изказване на Секулич, което въобще липсва. Може да се види в други спортни сайтове, които не са специално за пловдивските отбори (има и видео).

    От казаното може да обобщим, че Керкез е човек, които за разлика от колегите си в България не използва заучени клишета, а говори свободно, има реална преценка за действителността и казва точно това, което мисли.

  10. днес е хубав ден за футбола!
    Ботев играе в Европа!

  11. еднА МАЛКА….
    НИЩОЖНА ЧАСТ от града ни….
    цял ден ще се тресят и молят да паднем…
    ама са жалкииииииии

  12. до локУсписващите:
    нямате ли си друга работа та още не сте си отворили очите и веднага влизате в темите за Ботев…
    то бива, то може…ама вашето е кретенезъм

  13. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

    Ботев кошмара на бежанците и малцинствата.Трудно се живее с кошмари.

  14. БОТЕВ ПД играе поредния си мач в Европа, а както обикновено Станьо Мърков, който е ТЪП ше си седи в хралупата, ше се налива с каменярка и ше си бърка с пръст в гъза гледайки мача по телевизора.

    Нормално.

  15. Днес малката булка ще отнесе една тройка в Мостар

    • 0
      3

      Нормално. Марибор са по-силни, а там отнесохме четворка, тук само тройка.

      • Кой е отнесъл четворка от Марибор не разбрах?

      • Къде е тва там където сме отнесли четворка, олигофрен?

    • Ходи до Босна занеси пясък на тренера, да сме сигурни хаха плешив хермафродит.

    • Малката булка е прозвището на майка ти на Скобата, щото е хипофизно джудже високо метър и двайсе обаче такива курища поема че е необясним за науката феномен.

  16. 14

    Душане тежък или не мача, само пак да не ни Ибат с Пита. И да не отнесем пак ШЕСТ Бахура. Дано не станем и като големия брат и отнесем една седмица.

    • 11

      Еми Ша т а ебАт,като се навираш в темите за българският отбор!!!!Рови си в кофите и никой няма да се занимава с презряна мижитурка,като теб!!!!

Коментарите са затворени