Спартак приема Черноморец в мач от втори кръг на Югоизточна Трета лига. Мачът е утре от 18:30ч. на Футболен комплекс “Спартак” (ст.”Работнически”), на който Спартак вече ще домакинства. През този сезон двубоите на “гладиаторите” ще бъдат с вход 7 лева за всички трибуни и гостуващи фенове, а за ВИП трибуната входът ще е 15 лева. Пенсионери над 65г. и ученици до 14г. влизат безплатно. Футболен комплекс “Спартак” ще отвори врати в 17:30ч.

“Подкрепете Спартак, за да може заедно да постигнем целта си – влизане във Втора лига”, призоваха от клуба.

Условията за вход на стадиона породи доста гневна реакция на фенове на Спартак, които изразиха позиция на фен страницата си:

Привържениците на Спартак сме възмутени от поредното неадекватно решение на ръководството!
Слага се входен билет за срещите през настоящия сезон в Трета лига от 7 лв, на какво основание питаме ние? Та и цели 15 лв. за т.нар. ВИП трибуна, та каква ВИП трибуна има на базата, та дори и да има някаква струва ли 15 лв.?
Къде са условията за тези цени? Сложиха се старите седалки от “Христо Ботев” и ръководството си повярва. Искат подкрепа и сложиха най-скъпите билети за Трета лига в цялата страна, а условия-седалки, та дори не са и сини.
На първата тренировка привържениците бяха уверени, че ще се сложат седалки, а входът ще е безплатен!!! Добре, че стана!
Разбира се, че е нормално да има някакъв вход, но го направете нормален за Трета лига (3-5 лв.), но да искате да печелите от привържениците на Спартак на гърба на някакви смешни условия и аматьорско ръководство няма да стане. Искате подкрепа, а се гаврите с хората, може би “синьо-белите” привърженици са най-богатите в страната?
Научете се да водите нормално такъв голям клуб, а не се учете на негов гръб. С Вашите решения станахме за посмешище на всички.
Много хора щяха да дойдат на утрешния мач, но сега… ще видим!
Дръжте се като ръководители! СТИГА АМАТЬОРЩИНА! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ!
ст. “Работнически” (Футболен комплекс “Спартак”) след поставянето на част от седалките, останали от ст. “Христо Ботев”

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Реалити формата Спартак Пловдив продължава….
    Всяка седмица смях от страна от ръководството

  2. 3
    2

    Стига ве, за 2 лв. проблем ли правите? Помогнете на клуба си и без това сте една шепа хора-пенсионери. 216 седалки виждам на тази снимка, дали ще ги напълните не знам

    • 4
      3

      Какви два лева бе мишко? Има хора за които 7лв.са много камо ли за мач на елементарен отбор в трета лига. Какво ми се правиш на паралия кой знае какъв скъсаняк си ама тук се правиш на отворко. 2-3лв.са нещо нормално за да дойдат повечето фенове.

      • Ревалист, ти си най-големия бедняк и клошар, щом се стискаш за 2 лв. да подкрепиш любимия си отбор. 7 лв. му били много, повече от 5 не плащал стартаклията, ахо-ихи. Гледай си мача отвън през оградата безплатно, скъсаняко. Няма да те питам ако беше фен на Ботев откъде щеше да намриш 20 лв. да гледаш мач или 50 за централно място. Стой си във В група, там ти е мястото в живота.

  3. 4
    2

    Не е до парите,а очакваме обещанията да се спазват! Трябваше само една кутия за дарение да сложите и щяхте да съберете сума по-голяма,а сега 100 човека максимум ще дойдат!
    Горното се отнася до ръководството!

  4. 4
    2

    Все съм виждал простотия ама тези изтрещха. Нали Хасанчо имаше пари? Вие сте големи тъпаци не стига че почтине останаха фенове а с тази простотия и тях ще загубите. Много си повярвахте алчни боклуци.

    • Абе и Ботев имат пари, защо няма безплатен вход?

  5. 5
    2

    Има ли поне 100-200 човека в Пловдив, които са фенове на Спартак и ходят на мачовете им? Съвсем сериозно питам.

    • 2
      3

      На Ботев и Локомотив им преведе общината по 100 милиона и пак взимат пари за билети .а на Спартак 7лв.голям шум.Нека общината направи и на Спартак стадион за 100милиона и даже без пари ще пускат.

      • Анонимен спартаклия, на Ботев и Локо общината построи стадиони, те са общински , никой не е дал пари на Ботев и Локо, не бъркай понятията, стадионите са си общински. Феновете на двата обора протестираха и затова им построиха стадиони. Вие къде бяхте, когато хората протестираха за стадионите си? Не ви ли е срам да правите проблем за 7 лв., с които да подкрепите отбора си? 6-7 лв. Вече е една бира в заведение!

        • Не ги е срам. Мишка срам няма ! Айде Денис да взима 5-6 човека и в Марица. Чак и внимание на невменяемия Стоянчо обръщат, луда работа !
          От тук до Филипините, само
          жълто-сините !

    • 5
      1

      ReZo,има фенове и не сме малко! Уморихме се от лъжите,но не се предаваме! Както за теб Ботев е начин на живот,така и за мен въпреки несгодите очаквам всеки двубой на моя Спартак с нетърпение! На 44 години съм и ще съм спартаклия до самия край!
      Пожелавам на Ботев и феновете много положителни емоции в евротурнирите и в ефбет лига!
      Заповядайте на някой наш мач!

  6. 3
    2

    7 лв за ракия и цигари може, за футбол не може.
    Ай сиктир

    • 6
      1

      С Ракията поне ще ти стане по-добре…А с играта на Спартак НЕ….

  7. 7
    1

    Голям клиуб с пчелата ,милянчев и рязания, няма как да има. Вие нормални ли сте? Почивайте в мир! Тъпи македонци.

Коментарите са затворени