Школата на Ботев (Пловдив) се раздели с един от талантите си – нападателят Васил Иванов. Голаджията избра да продължи развитието си в школата на Лудогорец, където ще играе във формацията до 16 години. Иванов е роден през 2009 година в Пловдив и преминава през всички формации на “жълто-черната” школа. Играчът е неизменен титуляр в юношеския национален отбор на България за своята възраст.

32 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Поредният който е започнал като талант и ще приключи като надежда! Най – вероятно родителите му са от новите пловдивчани и са му размътили главата!

    • 2
      2

      А не си ли се замислил, че може би проблемът е в нашата школа и начинът, по който с работят някои хора?

      • 1
        2

        Просто е гнусно да си в жълтата изгрев бойска мангалска изродия!

  2. 3
    3

    А какъв е тогава смисълът да поддържаш ДЮШ ? Инвестираш години наред в едно дете и когато дойде време да заиграе футбол, дойде Цеката или Домуса с торбата с пари и ти го вземе без абсолютно никаква компенсация? Неслучайно Лудогорец няма малки възрасти. Просто след това отива и обира децата от другите школи. Не знам какви са тези закони,но е абсурдно

  3. 3
    2

    АБСОЛЮТЕН МОНОПОЛ НА АГАТА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ЧАСТ НА БГ ФУТБОЛА . ДЪРЖИ ЗА ТОПКИТЕ БФС (ПЕРУКАТА И СИЕ),ТВ ,ТОТО ….

  4. 2
    4

    Успех Васе нека си пишат каквото си искат Лудогорец е единственият клуб който мисли за юношите друг е въпроса до колко ще ги развие Успех още веднъж

    • Ние твоята , като я ебахме, да не е умряла?

  5. 1
    2

    Футболът стана пари, а за нашата действителност в “Лудогорец” много пари. Годините на романтичния футбол отдавна приключиха.

  6. 5
    2

    Пазарна икономика и Свобода на Избора! Всеки е Свободен, а не крепостен селянин, или затворник! Свършиха тези времена! Проблема който всички усещаме е, че за да береш Плодовете на тази Демокрация и Свобода, ще мине време докато пластовете се наместят, все пак си беше трус от 9 степен! Сега, колко време ще отнеме, и как ще се наместят пластовете, това зависи от манталитета на Суверена! Успех на младежа! Всеки търси своето място под слънцето на Демокрацията!

    • 5
      4

      Твоята демоНОкрация ,заличи България,мухльо!!!!!

      • 2
        1

        Заличи я за мухъли като тебе! Влака….и към Северна Корея! Тиебамайкатскомунистическа!

    • 4
      4

      Момче, и през 1944 година имаше трус от 9 степен. И за 33 години от това което се градеше, България бе на 4 световни първенства и то при 16 финалиста. При твоя трус, имаше едни момчета от онова време, които по инерция и малко чужда школовка станаха 4 в света. А, от тогава, освен един гол грездей и два големи ташака нищо нито се изгради, нито се възроди. Дръж грездея и дано е достатъчно голям, че накрая на него да развееш един байрак, за някоя бъдеща победа.

      • 1
        1

        Всеки насилствен режим дошъл с кървав преврат, рано или късно си заминава!

  7. 12
    3

    Васко, ако ти се играе в Дунав Русе или Локо ГО, има и пряк път, не е задължително през Лудогорец.

    • 1
      1

      Всички пътища водят до Рим! Няма какво да се заблуждаваме.

  8. 19
    1

    Каква е тази любов с Лескито? Накрая ни биха и скандираха “Цигани, цигани”

    • 14
      1

      Каква е тази любов с агитката на Лескито … да повтаряш обидни подвиквания след тяхната агитка към градския ни съперник ни прави тесногръди. И накрая какво стана – биха ни и обидно подхвърляха “Цигани, Цигани”, обидно

  9. 10
    1

    Всеки сам кове съдбата си!
    За всеки влак си има пътници! И за всеки отбор – играчи!
    Има няколко момчета в последните години, които ритнаха по няколко пъти топката и всяка нощ им се присънваха Реал, Барса, Ман Сити, а може би и Лудогорец. Дали на тях или на родителите им, това е без значение. Сънищата да ги обяснява, Алена. Ние ще се задоволим с фактите. А, фактите говорат, че много бързо тръгваш на някъде, но никога не заиграваш там. Връщаш се и се появяваш в Славия, в ЦСКА 48 или други по близки дестинации. А, може би, джоба ти е пълен и това ти стига? Не, знам!
    Това е живота! Успех, момче!

  10. 14
    2

    Пълна глупост. В Лудогорец има точно един техен юноша и той има периферна роля, а не е лош – Иван Йорданов. Отделно сменяш Пловдив с Разград…

    • Кой те излъга че е техен юноша я проучи малко 🙂

      • Още по-зле, ако и Йорданов не е техен. Остава само Доминик Янков, за който се сещам. Ако и той не е техен юноша, значи няма.

        • 11

          Доминик е от Пловдив , Йорданов е от раковски 😆

    • Ами, като са те наебали, вдигай си гащите и си отивай, никой не го интересува интимния ти живот!

  11. 5
    3

    А защо го направи, нали нямаше да играеш за друг отбор в България?

  12. 3
    14

    Ебал съм ги жълтите цигани, аз отивам да вадя кинти.

    • 3
      1

      И нарко братята ви усетиха и ви казват истината какви сте.

  13. 5
    2

    Успех на младока ама и Лудогорец не е място за развитие на млад български футболист, до втория отбор за първия 🤔

  14. 4
    15

    Добре дошъл Василе, в хегемона на България. Сърцето ми е зелено и твоето ще стане зелено. Продадохме се за 30 сребърника, но Лудогорец си е ЛУДОГОРЕЦ!!!

    • 15

      Да прав си, добре си ми е на мене тук-уважението на Наполетани, всеки мач пред 1000 човека, изобщо никой не ни ебе в гъза и Г-н Крушарски плаща заплатите редовно- по Нова година.

Коментарите са затворени