Босненският Жрински Мостар може да осъществи силен входящ трансфер преди мачовете с Ботев Пловдив. Жрински е готов да вземе под наем левия бек на Динамо Загреб Петър Боцкай, който е оценяван на 1,5 млн. евро.

Боцкай бе пред трансфер в турския Газянтеп, но се контузи и продажбата пропадна. В последния сезон футболистът бе част от кипърския Пафос, където игра под наем. Пафос пък ще се изправи срещу ЦСКА 1948 в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Хърватският шампион иска да намери отбор на Боцкай, в който той ще играе редовно за Динамо Загреб, който е воден от Сергей Якирович, тъй като треньорът има няколко варианта на тази позиция.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Абе, хора, не ви ли омръзна само да плюете, що за Злоба?! Юввнтинци, помните ли “Сандокана” и, че паднахте от Спортист Генерал Тошево, когато Ботев беше Байерн.. Между другото, Ботев не се е влива, прелива с Металик, а взе “право на участие”, за разлика от Велбъжд!!!

  2. 1
    1

    жрински е фаворит никак няма да да е лесно с тях

  3. Botev-Selski kurvi-Shitty yellow whores
    Uglyness betrayal and Fear

    Get together yellow shits!
    Fly with fart you yellow fag!
    We are Botev K❤️matevo team
    We are ugly, Fart and Scum!
    Keep on farting Sultras boys!
    Keep on running Ultras Go!
    We have raised from the toilet
    We are mighty as a gay sex bomb!
    Our Asshole is the “College”
    We Will fuck with our dirty ass!
    We have lay the “corner stone”
    On the dick of negro boy!!
    As the mighty God of light Azis,
    We Lost the path, we suck the dick.
    We held the ass up in the air
    And led the way with a lot of fear!
    So, stay divided yellow/brown
    Fly with fart your yellow ass!
    BOTEV ASSH❤️LE is vomited
    We have made the shit decision!
    Our motto – Ugly betrayal and Fear!
    We will tolerate a pederasty !
    Freedom, LGBT unites us
    Hristo Botev is dead!
    The one who vomits brandy and mastic,
    falls and poops in his pants from alcohol
    Hristo Botev died forever!
    Uglyness, betrayal and Fear is our moto
    The niga dick is in my mouth.

  4. Интересна фамилия има. Зрински са сателит на Динамо Загреб. Даже Модрич е играл там под наем. Те и да го вземат не се знае дали ще го картотекират, па с отбора няма да има време да тренира. Надали ще играе срещу нас, поне първия мач със сигурност. Въпросът е защо ние не се ориентираме към подобен профил играчи било то под наем, свободни агенти или на минимални цени? Взимаме някви абсолютни баберици, после се сърдим, че Панатинайкос идват и ни размазват. Защо г-н Платек и г-н Зингаревич? Треньора не ви е виновен. Преди време взехме Маркиньос, 4 млн струваше и беше най-стойност. Видя се разликата. И не 1, защото 1 птичка пролет не прави, а няколко такива вземете. Ако искате отбора всяка година да се бори за топ 4 и Европа. Стига сте ми обигравали африкански тинейджъри в първия отбор. Обигравайте ги в дубъла, Ван и т.н. Малко ли сателити имате. Не са много средните и малки отбори на Балканите които могат да се похвалят с нашата посещаемост от началото на сезона. Този отбор заслужава да играе в групите на ЛК или лига, както ще е от този сезон, ще тръгнат и приходите от УЕФА, ТВ права, билети, ама трябва да се инвестира и в качествени играчи, а не тези куци коне дето ги водите.

    • 6
      1

      Изключително градивна критика.
      Ботев не е Ван и Виста!
      Г-н Зингаревич,не разбрахте ли за 4 години,какво е Ботев в Пловдив?
      Ако още продължавате да управлявате така със селекция от само вашите школи и ползвате Ботев само за транплин на африкански футболисти,няма да ви търпят още дълго хората.
      Ние имаме повече директори в клуба,от колкото футболисти.
      Очакваме последваща статия за нов директор да директор на директора Рашко Стоянов.
      Не ви правим сметка как си харчите парите,но искаме отбор от класни футболисти,които всяка година да се борят за топ 4.
      Така ще е пълен стадиона.Но парите от билети трябва да отиват за качествени футболисти,а не за нови директори(подлизурковци).
      Ако мислите че така си купувате спокойствие,скоро ще ви стане ясно че не е така!

    • Похвално е, че си написал коментар без обиди, макар и пълен с грешки(не правописни). Ще влезна в тона ти. Как така посещаемостта е определяща за това кой да играе в ЛК???

      Фенската маса на Ботев доказва, че няма никаква работа в Европа, нещо повече. Феновете на Ботев са точно хората, които срамят Ботев. Постоянни масови сбивания бултрас срещу бултрас. Собственоръчно събаряне на собствения им дом стадион “Христо Ботев” е изцяло по вина на бултрас- от лакомия Ботев се оказа БЕЗДОМЕН в Коматево за 10 години.

      Същите фенове на Ботев взимаха пари от Димитър Христолов, за да търпят униженията му 11 години, унижения с две изпадания в Б група и закриване във В група.

      Няма как една доказано селска публика, да е критерий за успехи. Напротив, въпреки тази публика Ботев тръгна нагоре. Феновете на Ботев са нещото, което дърпа отбора надолу в новия век и продължава да го срами и дърпа надолу.

  5. 2
    7

    Жрински взима играч, с който ще разпори анусите на селяните от Източен 10.

    • 5
      1

      Ще разпори на майка ти ануса на Скобата като дойде в Пловдив. Ще ги развличаме с ромски проститутки гостите като идват в Пловдив, нали сме гостоприемни

  6. Чети де!!!Оценен е на толкова,те го взимат под наем…

  7. 1
    3

    от къде тези имат толкова пари ? Дори тук няма такива трансфери

Коментарите са затворени