Ден преди старта на шапионата един от основните футболисти на Спартак Пловдив е решил да напусне тима. Става въпрос за Теодор Митрев, който заяви пред PlovdivDerby.com, че е взел това си решение, заради разминавания със старши-треньора на гладиаторите Димитър Иванов. Митрев беше титуляр през миналия сезон, както и през цялата настояща подготовка за новия шампионат.

Вчера Спартак започна с равенство шапионата в ЮИ Трета лига, като гост на Атлетик Куклен. Подробности за срещата можете да прочетете ТУК.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Да ходи да рита в А регион, там ще му е по-добре. (На село)

  2. Проблемите в отбора са откакто един Локомотивец -Мехмедов се премести в Спартак
    Той е Милионер, разлигаврно мамино детенце, татко му хвърля някой лев и отбора се реди по него, започна като атакуващ халф на младини но сега е Бек, да Бек, СЕЛСКИ БЕК

    • 1
      1

      Ти си малумник , и си много далеч от истината, явно Сами е ебал приятелката ти и за това пишеш такива глупости

  3. Набедения за треньор Митьо, роднината на Хасан скоро ще изгони още хора, ще видите. Тия двамата не трябва да стъпват на стадиона

  4. Разногласие имал със старши треньора Ами как няма да има като смешният ви директор си направи шуробаджанашки роднински отбор. Е затова Спартак няма да мръдне по нагоре от трета лига. А тази година няма и да в в петицата.

  5. Много качествен и отличен футболист ниво Профи футбол еТеодор Митрев.И Спартак Пловдив тази година няма те като Саяна Хасково да са фактор за първо място!

Коментарите са затворени