Спартак (Пд) започна с равенство новия сезон в ЮИ Трета лига. Пловдивчани завършиха 1:1 като гост на стартите си познайници от Атлетик (Куклен). Логично срещата завърши наравно с оглед показаното от двата отбора.

Всички шест нови попълнения бяха в групата на Спартак за първия мач от новия сезон в Югоизточна Трета лига. Венцислав Гюзелев пропусна двубоя заради наказание.

От трибуните кукленци получиха очаквана подкрепа, а сред зрителите бяха собственикът на Спартак Динко Миленчев, изпълнителният директор на “гладиаторите” Денис Хасан, бившите футболисти на Ботев Лилчо Арсов и Лазар Марин. Иван Площаков, който е бивш играч на тима от Куклен бе на резервната скамейка на Спартак, към чиито екип се присъедини наскоро.

Двубоят като цяло бе нервен, а положения имаше и пред двете врати. Пловдивчани поведоха 7 минути преди края на първата част с гол на новото попълнение Свилен Щерев. Тодор Тодоров и Щерев пропуснаха от добри позиции за пловдивчани. В средата на втората част Юлиян Романов изравни с глава след центриране от пряк свободен ъгъл. Мирослав Манев от домакините уцели гредата, а в друга ситуация пак той не успя да вкара, озовал се сам срещу вратаря. Още в началото на мача пък Рангел Игнатов изскочи сам срещу вратаря на Спартак, но не успя да го преодолее. В 80-та минута съдията отмени гол на Спартак, заради засада.

Така отново Атлетик (Куклен) се оказа непреодолим на своя стадион за спартаклии, които имат за цел и през този сезон първото място.

В следващия кръг “баските” гостуват на обновения тим на Ямбол. Пред Спартак пък предстои трудна задача срещу вероятно най-големия си конкурент – Черноморец, а победата за пловдивчани е задължителна, особено след днешния мач.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. Никакъв Баски не си мухльо. Явно си лизогъза на Хасанчо. Не се надявайте да биете както преди със подкрепата на съдиите. Всички вече знаят че не сте фактор без съдията.

  2. Подсказвам че отбора се ръководи от фен а не директор ,как ще смениш Кочев със тоя дето отвсякъде е гонен заради слаби резултати, ама нали му е дядо го сложил за треньор със шуробаджанащина няма да се получат нещата идва Черноморец ще направим равен и ще изостанем за 2 кръга с 4 точки

    • Хайде ела дай някой лев за отбора и си готов да кадруваш мизерник

      • Аааа щом даваш пари значи може да осереш цял един велик отбор. Да ти го нахакам в умния задник.

  3. Благодарим на Директора Денис Хасан за корекността пред нашия отбор. Въпреки, че беше афектиран от отменения гол, поздрави нашия отбор. Ясно е, че засада няма.
    В Куклен няма кой да ни бие!

    • Ха-ха-ха в Куклен нямало кой да ги бие. Че вие били ли сте някога Куклен. Смешния ви директор бил афективен може би си мечтае пак да взема мачове и със съдиите в покрив няма да му мине номера. Тази година отново ще сънува втора лига.

      • Спокойно гледай ти да си добре шматка Денис не то мисли наполовина да си успял като него е нещо

    • Никакъв Баски не си мухльо. Явно си лизогъза на Хасанчо. Не се надявайте да биете както преди със подкрепата на съдиите. Всички вече знаят че не сте фактор без съдията.

  4. 3
    1

    Спартак са много далече от истината,отбора е средняшки в групата.

Коментарите са затворени