Валентин Стоилов е шестото ново попълнение на Спартак Пловдив. Роденият през 2002 година дефанзивен халф е последното ново попълнение на “гладиаторите” преди старта на новия сезон. Той идва от отбора на Черноморец и ще бъде на разположение на старши треньора Димитър Иванов още за първия мач от първенството срещу отбора на Атлетик Куклен тази събота.
Така Спартак завърши своята селекция преди началото на сезон 2024/2025, след като преди това привлече и Свилен Щерев, Ариф Ферадов, Александър Димов, Васил Василев и Давор Илиев.

През по-голямата част на миналия сезон, Спартак (Пловдив) беше лидер на Югоизточната Трета лига. Към края му обаче не издържа и завърши трети. Треньорът Димитър Иванов коментира пред Sportal.bg амбициите на „гладиаторите“ в предстоящата кампания.

„Целта е първото място – да спечелим първенството. Направихме качествена подготовка. Готови сме. Видяхме през последния сезон, колко е трудно. Новото първенство ще е още по-тежко. Отборите извършиха солидни селекции. Всеки мач ще като финал. Това обаче ще ни амбицира допълнително“.


Може да бъде изображение с 1 човек, играене на американски футбол и текстово съобщение

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. Няма да бием и Черноморец макар че и те са зле и сезона ще свърши,не може да имаш цел 1 място,а отбора ти да е воден от най слабия треньор в групата

  2. Сина на шефката на Черноморец Добромира Томова идва в Спартак защото треньорчето и дължи кинти,но поне да е добър той не може да жонглира,да видим кога ще го пусне в игра

Коментарите са затворени