“И късмет трябва! Изиграхме добър мач, момчета се стараха и се вложиха. Лошото беше, че много рано допуснахме лесен гол и през целия мач бяхме догонващи. Искахме да изравним и оставяхме пространства, от които Левски се възползва и вкара и втория си гол. Въпреки загубата аз съм доволен. Ние изграждаме модел на игра, който е нов за футболистите. Един състав винаги трябва да бъде отворен, така че може и да има трансфери. Това е съвсем нормален процес. Това обаче е друга тема на разговор. Да, бързаме, но в никакъв случай не трябва да избързваме!”

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Точно така едномъди, ще ти свърши късмета и като дойдем на портутения лайнеж ще ви бутнем стадиона и ще ти разпишем отпусното

  2. 2
    2

    По въпроса за треньора, по принцип: Преди време отбора, който подкрепям играе с лидера като гост и вкарваме гол във втората или третата минута. После мача се обръща и падаме с 3:1. След мача, треньора казва – “Този гол, трябваше да го вкараме след 80-та минута и да задържим резултата”. Гледах, слушах и не вярвах, че говори треньор. Футбола не е математика и сметки без кръчмар. Чертаят се и се разиграват схеми, като че ли срещу теб има колчета, а не хора със свое мислене и свое виждане за успеха на техния отбор. След като не си излязал на терена да работиш за победата от пъвата до последната минута, тя – победата ще отиде при другия. А, ти, по – добре не излизай да играеш, или най-малкото, не излизай след мача да говориш глупости.

  3. 7
    4

    Има си приоритети. Момчетата спечелиха като гости на Ботев. Пролетта един равен срещу жълтите на Лаута и сезонът е спасен.

  4. 5
    3

    Доволен бил от какво,че се отървахме с два гола?

  5. 7
    1

    Двузначен треньор. Доказал се е не толкова много,но говори глупости. Кое му хареса в играта ни?

  6. 4
    2

    Времето бе, прогнозата за времето забрави!

Коментарите са затворени