Локомотив Пловдив претърпя първото си поражение от началото на сезона. След победата над Арда и равенството срещу градския съперник Ботев, тази вечер смърфовете, водени от Любо Пенев, отстъпиха на Левски като домакин на Лаута.

В 9-ата минута на срещата Левски поведе с гол на Хасими Фадига. Голяма заслуга за попадението има Джавад Ел Джемили, който пое топката вляво, влезе остро навътре и с извеждащо подаване в коридор продължи към Фадига. Нападателят, без да се замисля, насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата за 0:1. В 14-ата минута Ел Джемили отне топката, която отиде в краката на Алекс Колев. Голмайсторът на efbet Лига за сезон 2023/24 стреля мощно, но право в Луков. Локомотив отговори на тези сини атаки в 16-ата минута с мощен шут на Ефе Али, който се отби в страничната греда.
В 23-ата минута Евертон Бала се откъсна и тръгна мощно към вратата на Локомотив. Последва силен удар, който Мартин Луков с котешки рефлекс изби в корнер. Секунди по-късно, след центриране на Евертон от корнер, Кристиан Димитров се извиси в наказателното поле. Той нанесе удар с глава, който удари горната греда, а след това защитата на домакините изчисти.

В 27-ата минута Джемили завъртя топката към далечния ъгъл, но отново Луков беше на висота. В 41-рвата минута опасен удар на Евертон Бала директно от фаул бе на косъм от това да опъне мрежата на Мартин Луков. На другата врата Пламен Андреев улови далечен удар на Димитър Илиев. В 53-ата минута защитата на Локомотив позволи на Ел Джемили да влезе в наказателното поле и да стреля с левия крак. Ударът обаче беше много неточен. Последва размяна на удари. Първо Лами стреля в аут, а в 60-ата минута Ван дер Каап шутира в тялото на Мартин Луков. След това Фадига принуди стража на Локомотив да се намесва. В 79-ата минута появилият се от резервната скамейка Сангаре направи за смях Мартин Паскалев. Нападателят с лекота надбяга защитника, след което излезе на чиста голова позиция, но загуби равновесие и стреля в аут.

В 84-ата минута Марин Петков имаше много свободно пространство пред себе си. Той предпочете да шутира и прати топката в трибуната зад вратата. В 85-ата минута Левски удвои преднината си с гол на появилия се резервната скамейка Сангаре. И този път той надбяга Паскалев с лекота по левия тъч. Ситуацията беше идентична с тази от 79-ата минута, но този път нападателят не загуби равновесие, а преодоля Мартин Луков.

148 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Пускам си някаква спортна програма и дават мач!Без да погледна ,кои са отборите,се чува”цигани-цигани”.Веднага разбираш че Локото играе …..

  2. И само да добавя…утре в Спартак Варна още четирима нови,единия топ нападател…браво Томаш!

    • Аралица какъв гол заши на моряците…ще го търси Локото ..

  3. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    АПАПИ, ЧИСТИТ ИМИН ДЕН! ЧИСТИТ ДОКОФ ДЕН, ПУФ, ПАФ!:))))))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))

    • 6
      1

      Честит празник мекотели!
      Днес празнуват железничарите.
      Великаните, пардон лилипутите от Лаута…
      Веселете се ..
      Мазни курбани ви чакат .

    • МИРСИ ФИКАЛЕ. ВЕЧИ ПОРКЪМИ И ПОЧНАФМИ ДОКУФ ДЕН!!! ПУФ, ПАФ:))))))
      СЪДЕ ДОКУ! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))

  4. “Драганов е разочарован и от неуредиците около организацията на мача, заради която на официалната трибуна имаше повече гости от Левски, отколкото пловдивчани и легенди на Локомотив”
    😂🤣😂😂😂😂😂🤣
    МИ КОИ ДА СА ПЛОВДИВЧАНИТЕ ??ЛЕГЕНДО
    КОГА СТЕ ИМАЛИ НЕЩО ОБЩО С ПЛОВДИВ??
    ВИНАГИ СТЕ СИ БИЛИ ГОСТИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !

  5. Само да питам за един приятел: Томаш от кой отбор го изгониха, та отиде в Спартак Варна? Мерси!

    • Аз напуснах по собствено желание. Ебал съм им майката циганска. Днес ебах прасетата. Живота е хубав. Крушарски да се хване за големия нос и да си го забучи в гъза.

  6. Браво на Томаш..много добра селекция направи в Спартак Варна…резултатите са налице

    • Спартак Варна са ебати откритието, тия играят супер приятно футболче, изнасилват свините брутално

  7. обичам да еба Докото,понеже са анално податливи курвички!!!

  8. 12
    1

    Циганките пак обичайните 500 шматки на стадиона. Говедата цял мач ги хранеха мощно ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ. Отборчето под всякаква критика, ще има яко тото и тая година, Пената знае къде са парите, тото-курвата не е за изпускане.

    Иначе имали 3 поредни домакинства ахахахаххахахахахаха

    • Това питам и аз…
      При два домакински мача…що ме избухнаха на третия с Левски
      Хахаххаха
      Кавали ..

      • 15
        1

        Канарите” продължават да впечатляват с посещаемостта си през новата кампания, нямат мач на “Колежа” под 14 000 души

  9. 11
    1

    Защо винаги верните си тръгнаха преди края на мача? Автобуса ли гонят?

    В четвъртък 0.3 на полувремето и 0.4 второто… публиката остана до края и изпрати отбора с аплодисменти.

    • 1
      12

      Селяк, тръгнаха си 20 човека. Публиката пя цял мач и след него поздрави футболистите за сърцатата игра.

      Хайде селяни, които събличат футболистите си, гонят ги от стадиона с ВСИЧКИ ВЪН, да не коментират вярната публика на Пловдивския любимец!

      • Локо Анонимка, я пак .
        Значи сте били 5 човека щом са си тръгнали 20…
        Понеже до края останаха 30 шматарока

        • Да, селяко, и стадионът значи ни е за 50 човека. Не всеки глупак е жълт, но всеки жълт е глупак!

          • А лайнутаджия като тебе е хем педал, хем циганьор…глупави шматки. Не могат да си напълнят стадиона, а искат да дават наклон на КРУШОНИ….

  10. 19
    1

    За 3-та поредна седмица гости в Пловдив. Надвикани тотално от противниковата агитка, надиграни категорично отново, половината им лайнян стадион отново празен. Първия мач ги спаси съдията, втория див късмет в последната минута, трети път стомна за вода…Ще се клатушкат някъде в средата на таблицата в едно слабо първенство, докато господарите на Пловдив приемат европейски грандове на препълнения си екзалтиран стадион. Всичко си идва на мястото…

  11. 11
    1

    Нищо не е се е объркало. Аз съм доволен от момчетата. Те изпълниха задачите почти на 100%
    А за супата нищо не каза

    • 1
      10

      Ари уе, въри ва, ай уейе, що ли ни викат селяни?

    • 7
      1

      Скоро ще ви е кажи но защо гей арена ви викаха цигани не разбрах

  12. 12
    1

    Шибай яко буфера в дивия,черния цигански гъз!

  13. 10
    1

    Искам още веднъж да благодаря на феновете, които са плътно зад нас. Навсякъде се чувстваме като домакини и от наша страна трябва да продължим по същия начин – да ги радваме с победи и добри игри.”

    • 12
      1

      Надвикахте смешниците от Бесика. ХВАЛА..

  14. 1
    13

    Щом селяните не могат да спят от злоба, Локомотив е на правилния коловоз.

    • 9
      1

      Бонке, хапчетата… И бегай по казаните, Стиксчо… Аман от празни приказки …

    • 1
      9

      Говедарският НЯМА ВЪЗМОЖНОСТИ И РЕСУРСИ ДА ИЗДЪРЖА ВЕЛИК КЛУБ КАТО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

    • Бащати и майкати кажи от кой села са аз съм чисто кръвен пловдивчанин къщата ни беше в ухото но ти и твоите родители откъде да знаят къде се намираше аз ще ти го кажа ухото се намираше до бетонния мост и до стадион Спартак така че по добре мълчи

  15. 8
    1

    Да! Левски нанесе първа загуба на Локо Пд,но за сметка на това пък Локото много добре я понесе. Толкова добре,че можеше като нищо да отнесе и още два пъти по толкова. Ама да ви кажа честно тя тая работа ми се видя малко съмнителна?! Все ми се струва,че Локото дадоха тоя мач на Левски ей-така от добро сърце за да повдигнат още в началото на шампионата самочувствието както на играчите,така и на новият треньор на “сините”. И познавайки нрава на ръководството и феновете на Локото те са направили това абсолютно безкористно без да искат нищо в замяна!
    Хайде сега да ви видя как въпреки всичко това ще продължите да ги наричате “цигани”???!

    • ПУНЕСУФМЕ ДУБРЕ ЯБАНИТУ, ШТОТ ОШТИ ИМАМИ ГРЕС, АМА КЪТ СВЪРШИ, ША БУЛИ МЛОГУ!! ПУФ, ПАФ:)))))))))))))

  16. 3
    4

    Реално е да спечелим по една точка от Берое и Черно море,ще е ОК

  17. 1
    11

    Жълти помаци,когато се кефите и подигравате на Локомотив,за състоянието,в което сме изпаднали в момента,помнете,че винаги има утре!
    Ако това се случи при вас,не ви го пожелавам естествено,но не че не ви се е случвало пъти в новата история,да нямате адекватно ръководство,финансова обезпеченост и т.н.,вие,както учи историята директно изпадате или сте боксова круша!
    С говедарски схемаджия начело и с футболисти,като Парцалев,бързаме-ама не прибързваме джуниър,вратарчето-строител и брадат ветеран пред бенефис,като звезда на отбора,които по принуда са и титуляри-толкоз!
    А за публиката не берете грижа.Когато се намери адекватен човек,който да застане начело на Локомотив,нормалната публика ще се завърне на стадиона!
    Кое не разбрахте,че от миналия сезон над 60-70% от феновете сме обявили бойкот на Крушарски и не посещаваме мачове?!
    Ако не ви е ясно,че Крушарски,ако не спечели обществената поръчка за строителството на централната трибуна си тръгва,то по-зле за вас!
    А вероятността за такъв вариант е около 1% към момента!
    Аре живи и здрави,и се осъзнайте малко,какви глупости пишете,защото както сме осакатени работата беше на кантар да ви шибаме на собствения ви стадион,пък вие продължавайте да го наричате късмет!

    • Кое не разбрахте,че от миналия сезон над 60-70% от феновете сме обявили бойкот на Крушарски и не посещаваме мачове?!
      7
      1

      60-70% от феновете сме обявили бойкот на Крушарски от 2000 или 3000 катунара?

      Много си тъп!
      Вярвяй си!

    • 9
      2

      Така като изключим многото лъжи и глупости искам да обърна внимание на две неща:
      1.Аз съм на 44 г и гледам футбол от 13 годишен не съм виждал повече от 6-7000 фена на Локомотив дори и в последния мач за т нар шампионска година ….всички чуваме за едни 40000 на гостуване😂но никой ме ги е виждал!В цяла Европа са удивени от този рекорд по посещаемост на гостуване…!
      2.Мантрата с изпуснатата победа на нашия стадион преди дни…пуснете си мача има го в нета имате три положения едно след избита топка която по ада в брадатия параход който е в отбора ви за да ви пее за катеричката…
      И две наистина футболни атаки след като се изморихме ,ако простия Керкез беше отложил мача отивахте на 3-4 гола просто ви подцени!
      Така че главите наведени обличайте се в бяло заставайте на трибуните през метър и половина един от друг и започвайте да мислите нови лъжи че тези издишат…Само Юве!

      • 1
        1

        1.Значи явно нищо не си гледал,щом повече от 7000,публика на Локомотив не си виждал.
        2.Абсолютно съм съгласен,че на Кънчова поляна не заслужавахме победата,но на фона на развитието на мача,през второто полувреме,и при факта,че след 70-ата минута ваще едва ходеха,това съвсем не беше изключено.
        3.Какво е щяло да стане ако мача беше се играл след 2 месеца примерно,никой не може да каже.
        4.Ако все пак имаш някакви ясновидски умения,кажи ми моля те, Крушарски кога ще ни освободи от присъствието си?
        5.Успех на Ботев в Европа,и понеже съм доста по възрастен от теб ще ти кажа:
        Слез на земята,от тук нещата се виждат реално,като си в облаците образа който виждаш е изкривен.

    • 8
      1

      Паляк, САДЕ ЛОКУ преди 2-3 сезона, когато беше нон стоп в тройката, отново имаше по 2-3 хиляди глупака на Лайнута. Просто сте толкова като бройка в целия град, фенчетата на любимеца на Столипиново! Факт !

      Малобройни черно-бели кюстендилски путки !

      • 2
        5

        Извинете, пумаците не носиха ли шалварки?

    • 9
      1

      Вече “разбрахте”от това прочуствено есе ,че около 70 % от феновете на “Локомотив”не ходят на мачовете на любимия си отбор. На вас ви е смешно но е ИСТИНА!!!ЦИГАНИТЕ които са основните фенове на отбора на малцинствата са причината за ниската посещаемост.

    • Не бива да се сърдиш на феновете на БОТЕВ че ви сипваме така обилно, квото повикало тва се обадило. Всичко това е отговор на нон стоп 24/7 олигофрениите на психично болния Станислав Мърков, който е тотален ненормалник, живее в интернет и живее за да мрази БОТЕВ.
      Шибнете го през устата и с останалите от вас можем да си говорим по съвсем друг начин.

    • Приятелю, съчувствам ти за състоянието на отбора но вие откак изгонихте циганите от стадиона не сте имали повече от 3-4000. Исторически погледнато огромната част от фенската ви маса беше съставена от цигани.
      Съжалявам, но това са реалиите.

  18. 7
    1

    Пак се намеси ШИШИ! Обработен съдия………Свири за Левски . Локото мачкаха през целия мач. А видяхте ли колко публика имаше? Цял Пловдив е с ЛОКОТО!!!!!!!!!!!!!!!! Да си жив купоносителю Крушарски!

    • Аз съм пловдивчанин Н-то поколение, но не съм от Локо. Венците са ми розови и здрави, а не лилави, поддърржам добра лична хигиена, никой не ми вика “ЦИГАНИН”, работя, не прося, не разчитам на помощи от държавата плащам данъци, имам образование и доста богата обща култура, все неща, които няма как да ме доближат и малко до КЛОАКОМОТИВ.

  19. 5
    1

    ВСИЧКИ ЗАЕДНО:
    ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ

  20. 10
    1

    За победа на ФК Подуяне не мога да се зарадвам, но скимтенето на изнасилените черно-бели потници ме накара да се усмихна.

  21. 10
    1

    Стойчо Генов (Бахура) и Стикса (Шпека) търсят Питъта в циганските си гъзове.
    Бахурите, шпековете и петите ще ви влизат всеки кръг, мама ви гаджалска!

  22. 9
    1

    В сегашния си вид Локото са труден за гледане отбор. Мичи напред е много убав, факт е тва, хубаво би било да можем да го вземем, но Крушарски ще иска твърде много шишета с ракия за него, Лясков играе сърцато, Митко Мюезина има едно две избухвания на мач и тва е. Друго няма. Изкараха чудовищен късмет срещу нас, невероятен късмет и срещу говедата че не ги ебаха далеч по-лошо, тея ги разпъваха както си искат.
    Въпрос на време е някой по-концентриран отбор да им напълни брутално кошницата, като не изключвам тва да се случи още с Бироя в следващия кръг.

    Но да изпаднат ме съмнява, в групата има твърде много мишести отбори, които са по-зле и от тея.

    • Групата, “А” група, де, е трагична. писах го още след първия кръг – може да е от топлината. Може, причините да са организационни или да има друго, но 2/3 от отборите не стават за тази А група. Така, че спокойно. Кандидати за изпадане Дал, Господ!

  23. 12
    1

    въйййййй алах!!! нашто късмет свърши!!! разкриха ни!!!

  24. 19
    1

    Комплексирани ,лилави венци и уж приятелките ви от Гейарена цял мач ви скандиратЦигани, Цигани ,Цигани.Приятели ,приятели ,ама истината е една и тя е Цигани ,Цигани, Цигани ,измет кюстендилско-столипиновска.

  25. 8
    2

    Тази загуба, както и МНОГО ПРЕДИШНИ, трябва да тежи на съвестта на Крушарски и неговия любовник ПАРЦАЛЕВ.
    .

  26. 7
    2

    Благодарим ти, Мяртин Парцалев!!!

    За ПОРЕДЕН ПЪТ!

    КОЙ НАЛАГА ТОЗИ НАБЕДЕН ФУТБОЛИСТ??!!!

  27. 18
    2

    Мърши в черно и бяло, отговаряйте, ЗАЩО СТЕ 1500 МАНГАЛА на дерби ?! ЗАЩО, никой в Пловдив не ебава за слива кюстендилската сган на Лайнута ?!
    Чакаме отговори, педерасчета черно-бели !

    • 1
      13

      Защото ПИМК не раздава безплатни билети за Лаута, а само за Срутнежа

      • 11
        1

        Да бе, само където влизате една гей двойка с един билет!

  28. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    9
    1

    ЛЕФСКИТУ НЪ ЛАШКА КЪТ ТЪПЪНА НА ДИВЕТИ ЯМБУЛСКИ ПОЛК. ДУБРЕ, ЧИ СЪДИАТА НАШ АПАП!!! АМА ДАН ВИ ПУКА!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ, ПАФ……..ШАМПОАНИ СНЕ!!!!

  29. 11
    1

    Мърков, ела кажи някой лаф преди някой отново да ти забрани, защото си ТЪП.

  30. 13
    1

    Любо Пенев е много доволен от мача. Няма да изпаднем и тази година. Ще цъкаме и тото, че без пари живее ли се?

  31. 17
    1

    Изпих доста бири …пикае ми се много ,но не смея да отида до тоалетна….опасявам се ,че сега там са гот мит унс и чупят мивки плочки и бойлери …все пак това им е силата…ще стискам..ще чакам..Ю-вен-Тина !

    • 1
      7

      А пък мен ме страх да разходя кученцето че ще ме замерват с домати

  32. 21
    1

    Крушарски продал 40 000 билета, но само 2 500 души успяха да влезнат на стадиона. Шанс…

    • 22

      Този път не бяха в бяло и зрителната измама не се получи имаше много петна на този стръмен склон наречен трибуна бесика!!!Дом на най страховитите хулигани

      • 16

        Аз пък чух че слагали някакви чаршафи на входовете за да може като ги дават по Диема да изглежда по пълно…Да живее пропагандата ..Гьобелс може да им завиди!Ю-вен-тина!

  33. 20
    1

    Направихме хикс с жълтити. Сезонът като цяло е успешен.

  34. 16
    2

    ЗАЩО ЩЕ ИМ СТРОЯТ ТРИБУНА НА ТЕЗИ НИЩОЖЕСТВА 🤏🤏🤏🤏🤏
    НА САПУН МАМА ВИ ДЕЙБА ПРОСТА

  35. 17
    1

    Генчев: Изпуснахме поне още пет гола, бяхме по-добри и победихме заслужено

    • 10
      1

      Любо Пенев: Доволен съм! Изиграхме добър мач, но трябва и късмет! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  36. 15
    1

    Няма ли да дойде някой черно-бял хуморист да забавлява? Вчера бяха много дейни, но днес с уй фостата е по-трудно да се шегува човек.

    Как беше – паг нъ ибаа? Добре ли е?

  37. 20
    1

    Мачът с жалтити мина. Сезонът свърши. Сега може да ни е.б.е който ни хвани

  38. 20
    1

    Като оставим че резултата трябваше да бъде 5:0 искам да попитам нещо Скоро ми попадна гръмка статия(част от лъжливата пропаганда на Юве)как стотици черно бели фенове се събрали на Лаута за да носят седалки(както едни други правиха)…обаче днес гледам седалки няма(имаше към 30)Та да попитам тази инициатива състояла ли се е и по колко седалки е пренесъл всеки един от тези стотици хулигана…
    Или това е като онези истории за 1926 и за 40000 на гостуване в Ихтиман през 1986?!?!?!??
    Дерзайте Ювентинци

    • 15
      1

      4 човека на всяка седалка. Все пак седалката е правоъгълна и има 4 края.

    • 13
      1

      Днес няма да отговаряме, защото сме обидени на нашите приятелки от Сухата река- цял мач ни викаха ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ! То пък бивш, бива, но мангал да вика циганин си е обида!

    • 14

      Като не можеш да броиш, иди в селското училище да ги преброят седалките. Пренесени са 600 седалки последния път от десетки фенове. Нито феновете си преброил, нито седалките правилно. Истински селяк!

      • Гащите извади ли си от задника след черното влизане накрая или така ще си ходиш?

      • Може може ако го повторите още пет пъти може да станат и 6000 или направо 40000 като в Ихтиман на инвазията😂
        Ювентина!

    • 600 седалки са заковали и бяха към 25-30 беса и 5-6 чичака с шкембаци

    • 1
      13

      Мамати дейба селска маясъллива тъп. Бе брой бе урод! 600 седалки са наредени дееба чукундура недоебан, малко ли ви ръгаха гърците, преди това и ние, бахури пети до сливиците БОКЛУК, жълт ЦИГАНИН, ЦИГАНИН, ЦИГАНИН ЛИЛАВ ари уе бягайти уе идват уе жънъ ибът уе буфирити пак на ебаха уе

      • 9
        1

        Вас ви няма на футболната карта и никога не ви е имало…Просто си измисляте история ,измисляте истории добре работите с интернет и пропагандата ви се получава понякога Разчитате на това че софийските журналисти не ги интересува нищо за Пловдив и повтарят каквато и лъжа да повторите повече от два пъти.
        Но ние помним Сандокан,циганските оркестри ,помним мача пее като този в Бургас на който онзи с мегафона даде команда равнис за да може 500 души да заемат място за 1000 ,помним черни тумби с цигани по Лев Толстой помним че когато нямаше хулигани нямаше неаполитани ,помним мача с Олимпик на вашия стадион какво се случи(и Тишо помни)
        Помним песните за Ювентина!!!! Така че продължавайте да си измисляте поне в това стр добри😂

  39. Вижте какво, чичоманчовци, не се косете, нали не сте отпаднали от турнира. Ще има още от същото.

  40. 10
    1

    Бааахти тоя двуметровия как ги разнасяше като пръскачка из лозе, бахти животното е тоя, мангалите няма да забравят скоро хуя му

  41. 14
    1

    Всеки мач, в който Никлас започва, играете с 10 човека. Абсолютно нищо общо няма с класата на Любо Пенев.

    • 11
      1

      На мен и Паскалев много ми харесва 😂😂

  42. 17

    Мангалите от задния двор на ВСИ на нивото на Славия и Локо Сф по домакинска посещаемост.
    Саде Локууууу, пу дейба ваща мама потна циганска!

  43. 18

    ЧЕРНО-БЕЛИ КУРВИ БЕЗПОЛЕЗНИ, ОТГОВАРЯЙТЕ ВЕДНАГА, ЗАЩО БЯХТЕ 1500 МАНГАЛА НА ДЖАМИЯТА ДНЕС, В ДЕРБИ МАЧ ?!
    ЗАЩО, НИЩОЖЕСТВА ИЗНАСИЛЕНИ ?

  44. 14

    КЮСТЕНДИЛСКИ АНОНИМНИЦИ .
    ЧУВСТВАХТЕ ЛИ СЕ ДОМАКИНИ ?
    😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣
    ЗАЩО ОСТАВИТЕ РОГАТИТЕ ОТВЪНКА ?
    ЗАЩО ТЕ ТАКЪВ СРАМ ЗА ГРАДА НИ !? ДРАГИ ГОСТИ !
    СРАМ И ПОЗОР . МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ

  45. 14

    Мърков излез от храстите и пусни някой лаф да се посмеем.

  46. 16
    1

    Днес на мангалите им свалиха гащите. И буквално и преносно.

    Очакваме Станислав да направи анализ на мача и да обясни в анализа защо говедата така ги аналиха…

  47. Чак до центъра се чуваше – Левски, Левски, Левски.

  48. 19

    Очевидно загубихме заслужено, но нека гледаме позитивно. Играч на мача е Луков, което гарантира, че няма да виждаме Томов, с Томов отивахме на 0-4 като селяните. Имаме вратар, за разлика от тях.

    Най- слаб в мача беше Паскалев, което може би означава, че сяда на пейката. А това е добре.

    Да сме здрави и да си подкрепяме отбора, както само ние можем. САМО ЛОКО

    • 15

      Пожелавам ви всеки кръг играч на мача да ви е Лукчо.

    • 17

      Айде пак РАЗЛИКАТА с Ботев , абе секта сте си и това е…вари , печи то търси разликата и Ботев му е в устата , а ся де , мангелска работа !

      • Селяка влезнал в новините за Локо да злобее, но се възмущава от същото. Селска работа.

        • А снощи как беше? Който сее вятър, жъне бури.

        • Леваци,
          Нещо ново около вашето отборче има ли!?
          А случайно да обелите по една думичка за безбройната публика на непобедимото локУ…
          40 000 как пътуват с влакове, рейсове, магарета, камили… Пристигат в Ихтиман, разседлават и гледат мача на мачовете.

    • 12

      И как го подкрепяхте като гласчетата не ви се чуха все едно сте гладни мангалчета?!?!?Напуснахте тая кочина рано,рано а и се оказа,че наистина сте цигани и циганските номера не са ви чужди! Визирам 1200 билета за нас,а продадени 1800!Секторчето се препълни и отказ на близо 300 човека със закупени билети от касата на стадиончето ви да бъдем допуснати!

  49. 11

    Чакаме бай Стоян Канара да каже нещо, ако е в настроение де… защото май сега му е малко лошо. Стоене, Стоене, целия сайт разбра, че си мангал. Загащи си черно-бялата фланелка, че я зацапа грозно днес.

  50. 15

    Явно, Пенев, за последните два мача бе разработил един сценарий и ако миналия път му се получи, сега номера не мина. Онзи ден жълтите излязоха след почивката с мисълта, че са си свършили работата, а днес сините играха до край. “Ботев” се опитаха да доиграят мача на ходом, заради ЕКТ, а “Левски” си игра за първото място. И друго, съдиите да спрат да спестяват жълтите картони. Ще дойде мач, в който някои ще се чудят какво се случва. А, и не е честно за тези които спазват правилата.

  51. 21
    1

    Говедата може и да ни ебаха, то между приятели не се брои, но все пак не паднахме от жалтити. Сезона ни е успешен.

  52. 19

    Нещастни цигани, наврени в ъгъла на “Колежа”, оградени от парапети, се захласнахте в жалките си гласове и помислихте, че сте надвикали 15000. Радвахте се като луд на хуя си, и сега се видя колко анемични сте, отново насилени от говедата

  53. 15

    Лаутари, уникални сте. Да си купи човек билет и да не то пуснат на стадиона… ово е стандарт!!!

  54. 17

    Не е срамно да загубиш от приятели, особено след успеха миналия кръг. БФС, обаче, трябва да се самосезира за обидните скандирания от страна на сините “цигани, цигани”. Не може да идваш на гости и да обиждаш и шамариш домакините. Затова напуснахме стадиона преди края на мача.

  55. 19

    Заляхте ли днес Пловдив, каквостана? Спасителна лодка си приготвих, но май се размина.

    • 1
      8

      ТАКА Е БРАД ИБЪТ НА ДЕТ НА ФАНЪТ ФЧЕРА НИ УПЪНАА 4 ТЕКА

      • Вижда ти се черно-бялата фланелка и панталона ти е наполовина в задника забит…. от Ювентина си, лесно се познава дори да се правиш на папагал…

      • АУЕ ТЕ ЖАЛТИТИТИ СА ВИНОВНИ УА ТО ГОВЕДАТА ЦЯЛ ЖИВОТ СИ НИ ИБЪТ ТАКА ИЛИ ИНАЧИ

  56. 11

    ПА НА ИБАФА, ПУФ, ПАФ:))))))))))))

  57. 15

    Пак на ибаа да ти еба живота, тоя сезон сме шантонерките на А група

  58. 15

    Прекрасен резултат за българския футбол. На есен, като окапят крушите и догодина в Б група. Там имате сериозен опит. Нищо лично само наблюдения. Поздрави от Сапарева Баня.

  59. 15

    ВИНАГИ СЪС ВАС! МАНГАЛ ДО ПЕДЕРАСТ!

  60. 16

    Късмета свърши рикошети изритани топки и вратарски люхове вече няма има само един юмрук- хайде сега всички заедно като юмрук да си го наврем отзад защото сме домакини навсякъде 2-3000 беси заливат наред цялата държава…
    Хайде сега измислете някаква лъжа някаква демагогия пуснете декларация и мощно запейте Ю вен Тина !!!!!

  61. 15
    1

    Мърков отново хвърли тежката си карма…

    “Заради клетвите и обидите няма да е странно Пловдивският любимец да тресне левски с разлика след малко.”

    • 15

      Тресна го! с гол гъз по мъдете!

  62. 18

    И кво стана бе майна?”Пловдивски любимци” и 3000 мангалчета с любовниците ви? “Винаги с вас”,а напуснахте кашона доста преди края!

  63. 23
    1

    Защо циганите си тръгнаха 10 минути преди края? Можеха да изравнят все пак

  64. 22
    1

    Оооооо черно-бели приятелки, добър вечер!

  65. 16
    1

    ВЕЧНИТЕ КУРВИ НА ЛЕВСКИ ХАХАХА,КАЗАХ ВИ ТВЪРДА ДВОЙКА…

    • 13

      Празни трибуни ,мангали кога ще напълните трибуната Джесика, а кога стадиона,: никога никога защото си отивате малко по малко ,ще ви претопим още отидете в небитието и ще отървем Пловдив от вас цигани.Айде сега лека нощ

  66. 15
    1

    Надиграха ни,друга класа,друго ръководство,други пари!
    Няма драма!
    Обаче Парцалев е за Б отбора,а Митко е за бенефис!
    Съжалявам,ама това е положението!

    • Направо ви разцепиха, днес късмет нямаше

    • 14

      Стига бе. Сериозен ли си? Не можахте ли някой късметлийски хикс да направите и да изригнете все едно сте победили? Колко тъжно… а уж с тези сте приятелчета. Все пак важното е, че не паднахте от жълтити.

  67. 15
    2

    Пожелах им успех, но те по стар навик им легнаха. Леки жени!

Коментарите са затворени