Ботев (Пловдив) няма да бъде сред поставените отбори за плейофите на Лигата на Конференциите. “Жълто-черните” ще вземат коефициента на своя съперник – Жрински Мостар, който е 9.500, ако канарчетата остранят босненския отбор. Много малко не достигна коефициентът на Жрински да е достатъчен за това победителят от двойката да е сред поставените, но в крайна сметка това не се случи.

Жребият за плейофната фаза ще бъде теглен следващия понеделник (5 август).

26 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Наистина много малко. Зрински са първия непоставен отбор. Но и сред поставените има преодолими отбори. В понеделник сутрин ще ги разделят на групи по 4-5 отбора и тогава ще знаем кои са 4-5 възможни съперника. За момента са 19: Челси, Копенхаген/Баник, КАА Гент/Силкеборг, Фиорентина, Реал Бетис, Истанбул Башакшехир/Сабуртало, ЧФР Клуж/Макаби ПТ, Шериф/Олимпия, Легия Варшава/Брьондби, Хайденхайм, Апоел БШ/Млада Болеслав, Юргорден/Илвес, РК Ланс, Омония/Фехервар, Трабзонспор/Рапид В, Витория Г/Цюрих, Астана/Корвинул, АЕК Атина/Ноа, Серкъл Брюж/Молде. Набелязвам отборите до 20 млн. € като преодолими и това са: ЧФР Клуж, Шериф/Олимпия, Апоел БШ/Млада Болеслав, Юргорден, Омония/Фехервар, Астана. Най-леките отбори са Астана, Шериф/Олимпия и Апоел БШ/Млада Болеслав. Пожелавам си Астана, други стари познайници като Зрински. Челси, Фиорентина, Реал Бетис, Ланс не. Те освен, че ще ни напълнят стадиона и кошницата с 4-5 топки. Тях ще ги срещнем в лигата 😉 Така, че дано първо отстраним Зрински, което няма да е никак лесно и после да имаме късмет в жребия. Лигата е достижима при определени обстоятелства.

    • 4
      2

      Ужас!!! Дойде Николов-контузи се, сега и Уджа. Някоя столипиновска мангалка ни е прокълнала.

  2. 15

    ЦИГАНИ ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО Е ИСТИНСКА ПУБЛИКА И ПОДКРЕПА.17000 ДУШИ,ВИЕ САМО МОЖЕ ДА СЪНУВАТЕ. ВЕЧНИ КУРВИ НА ЛЕВСКИ ХАХАХА

    • 6
      2

      Ние ходим да гледаме яки мачове и сериозни отбори! Аз не искам да се падат с някакви анонимни и по тънката лайсна…. Все едно купата ще взимаме! Ние ходим за мачове за историята…

  3. 15

    Пичове, ЕКТ отдавна не са лъжица за устите на нашите отбори! Каквото стане- това! Важното е контузените да се оправят възможно най-бързо, и да покажем у нас на какво сме способни. Започнахме добре, показахме добра игра, дано тази загуба от ПАО да не се отрази на момчетата. Само Ботев!

  4. 17

    Много лошо не е лошо.Първи жребий-къса клечка-Марибор,следва Панатинайкос,евентуално Аякс,сега “Жрински мостар”който е труден съперник а на всичко отгоре и коефициента му не достига със стотни за да си подставен при жребия!!! Ние да сме живи и здрави.Напред и само “Ботев”!!!

    • 9
      1

      Боли те фара. Колкото играем-играем, сверихме си часовника, видяхме че нямаме нищо общо с ПАО, освен броя на играчите на терена и това е.

      Back to the drawing board дет викат в американско…

  5. 2
    18

    Кога пускат билетите срещу Аякс? Ще си купя 4.

    • 12
      1

      Ти купи на майка си хляб по-добре, стига опустошава запасите от каменярка в клек шопа до вас, ше те еба у пийняка.

    • Ава, будала! Сабалето един апап спря на мегданя и каза чи Ляката е купил всички билети за Аякс и ги дава на прмоция. Наще тарикати си купиха вечи.

  6. 2
    18

    ВЪН РУСКИТЕ КУРВИ И БОСНЕНСКИЯТ ЦИГАНИН
    ТЕРЕНЪТ НА СТАДИОНА Е ЛЕШ

  7. Тръгнаха като аслани... и сега цяла България говори за тех...
    1
    14

    Сериозно?! Ама те са ВИЛИКУ, МА!?

  8. 10

    АВА КВИ СА ТЙЕС ГЕЮВИ НА ХОРЕОТО ВА И ЗАЩО НОМЕРАТА НА НАЩИ ТЕНИСКИ МЯЗАТ НА ЛАЙНА ВА

  9. 2
    12

    всички вьн буфирити са виновни и тях неможахме да бием сьс каракашев и 10 продадени титуляра

  10. 9
    1

    Ние спукахме гуми , няма въздух за преса , трябват още състезатели , иначе за България става

  11. 10

    Чакай първо да отстраним босненците, което към момента ама ИЗОБЩО не е сигурно

Коментарите са затворени