Войната на Ботев Пловдив срещу гръцкия гранд Панатинайкос не състоя. 18000 напълниха Колежа, за да подкрепят своите любимци в неравната битка с 50-милионния бюджет на южните ни съседи, но класата си каза своето и детелините не оставиха никакви шансове на жълто-черните си съперници и ги победиха с категоричното 0:4. Европейска класа от високо ниво на Колежа тази вечер имаше, но на трибуните, където въпреки крайно негативния резултат Бултрасите показаха какво е истинска подкрепа. Южната трибуна на стадиона, където се помещава агитката на канарчетата не спря с огромна страст да подкрепя играчите на терена ето така:

За съжаление на Ботев и всички фенове на отбора, двубоят не започна по най-добрия начин. Точно обратното – “канарчетата” приеха играта в собствената си половина и в 6-ата минута инкасираха гол след страхотна атака през центъра, завършена от Йеремейеф с едно докосване. Филип Джуричич получи в половината на Ботев и изведе в коридор Филип Младенович. Той пък чукна топката към Йеремейеф, който във вторни пореден мач наказа пловдивчани.

В 21-рвата минута далечен удар на Филип Младенович премина покрай вратата на Бернат. Ботев отговори минута по-късно чрез Нвачукву, който проби отдясно, влезе в наказателното поле, освободи се с финт от защитник и пробва нещо средно между удар и центриране, с което стражът на Панатинайкос се справи.

В 27-ата минута и късметът не беше с Ботев след мощен удар на Николай Минков, който едва не счупи горната греда на вратата зад Драговски. Когато изглеждаше, че Ботев е стабилизирал играта си и вече търси изравняване на резултата, Панатинайкос удари с нов гол. След удар на Джуричич топката се отби в главата на Антъни Уджа и влезе неспасяемо във вратата на Бернат.

В 39-ата минута Бакасетас нацели горната греда с изстрел от далечна дистанция. И за да бъде всичко надолу с главата за Ботев, голмайсторът и звезда на отбора – Антъни Уджа, беше принудително заменен след сблъсък с Тамм в наказателното поле. Нападателят падна тежко и беше изведен на носилка със съмнения за сериозна контузия в коляното.

В първата минута на добавеното време на първата част Ботев инкасира и трети гол. Сирики Диабате сгреши, след като не успя да изчисти топката силно в предни позиции. Това позволи на Манчини да отнеме и да влезе в наказателното поле, след което подаде към свободния Филип Джуричич, а за опитен нападател като него беше лесна задача да прати топката в мрежата.

Панатинайкос нямаше намерение да спре дотук и потърси още попадения. Янис Коцирис изведе Йеремейеф с меко подаване, а нападателят технично копна топката над вратаря Бернат и отбеляза. Първоначално попадението беше отменено заради засада, но ВАР показа, че страничният съдия е сбъркал, въпреки че останаха съмнения доколко правилно е решението на видео системата.

В 72-рата минута Мартин Секулич не успя да намери очертанията на вратата след удар с глава. Две минути по-късно Бернат предотврати сигурен гол при удар на Йеремейеф.

226 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Христо Ботев щеше да си обръсне брадата при тая позорна ебан

  2. Ас ще си скъсам фанелката и шала на Ботевъ и повичи няма да идвам на стадйона

  3. 1
    1

    Болезнен сблъсък с реалността. Разликата в класите бе доста голяма. Няма смисъл да се укоряват играчи и треньори. Това ни е нивото в момента. Керкез искаше да държи 0:0 до 70-ата минута и после да ги атакуваме, когато отпаднат физически. Друг е въпроса, че наште играчи бяха по-уморени. Искаме да играем по 2 мача на седмица като в Европа, но не сме готови физически. Мача с Локото изигра лоша шега. Ако имахме лек мач между 2-та с ПАО добре, но те опитаха да пестят сили в самото дерби и това изигра лоша шега. Да не забравяме къде беше отбора преди 1 година и къде е сега. Бяхме на крачка от топ 6, спечелихме купата, побеждавайки Лудогорец, отстранихме коравия Марибор и изиграхме много приличен мач в Атина с много силния Панатинайкос. Тук вече ни разкриха, но във футбола чудеса се случват рядко. Сега предстои двубой с напълно преодолим отбор и шанса за плейоф в ЛК е реален. Да не забравяме и мача с Крумовград, който ще е много труден. Лошото е, че се натрупват контузии и умора вече. Евала и на публиката, напълнете стадиона и следващия четвъртък със Зрински! При 0:1 имаше подем, направихме хубави отигравания, ударихме греда, но нещастен рикошет при втория гол срина психиката на играчите. 4-ия гол е от засада, какво гледаха, акво чертаха не знам, но цялото тяло на нападателя е зад петата на защитника. Също и несъществуващ фал на Секулич в атака даде, където се изнерви и получи жълт картон. Общо взето, тръгнали сме по правилен път, но иска да се привлекат качествени играчи ако искаме да сме конкурентни както в първенството, така и на средноевропейските отбори. ПАО си изиграха мача перфектно, а това дори не е най-добрия ПАО който може да срещнем. Ще ги видим колко са силни срещу Аякс. Играчите трябва да са в топ кондиция за Зрински ако искаме да ги отстраним и да ен падат духом. Щото много обичаме да изпадаме от едната крайност в другата. Докато бяхме най-великите и щяхме да смачкаме ПАО, сега масово ще почнат да опяват какви слабаци сме и как босненците ще ни смажат.

    • Може би пак бяха да ни отстранят, но грешката на душан е очевидна! С трима защитници никога не ни се е получавала играта. Тази тактическа грешка доведе до разгрома. И нека друг път да си говорим повече за футбол, а не за домати!

      • Станалото, станало. Мача с буферите преди този донесе само негативи. Душан е сгрешил, да. Не е Анчелоти, нито Гуардиола, иначе нямаше да е тук. Но не бива да го гоним, щото по-добър от него няма да намерим. До разгрома доведе 2-рия гол при който играчите паднаха духом и гола от засада. 0:3 е маалко по-добре. Между 1-я и 2-я гол нашите се вдигнаха, но нещастния автогол ги уби. Срещнахме прекалено силен отбор, който на този етап е невъзможен за нас. За това, че се е занимавал със странични неща са виновни пак токсичните фенове и лумпените, които повече вредят отколкото да помагат.

  4. 3
    2

    Феновете им се бият взаимно , футболистите им се ритат не по малко взаимно

    • Много ме боли – мангалите от Сухата река да ни викат-ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, това вече не се трае!

  5. 10
    7

    Продам 4 билета за мача с Аякс. Не ми се ходи. Тел. 032/6:0 6:0 6:0

    • 1
      2

      Продай на майка си путката за 2 лв. на Скобелева майка, мангал крастав!

      • 2
        1

        Остана ми един само. Свържи се с мен на посочения по горе телефон. За твоята майка ще е подарък, бонус 4 кг. едър селски домат сорт Розов! Аре уе ареее уеее ще изпуснеш кяра уееее ареее уеееи чакам те ваааа

  6. 4
    2

    Е толкова простотии написани на едно място не бях чел скоро. Европейците си показват простащината на макс.
    Боже прати нещо ,което да ги вразуми . Ще умрат от злоба и завист кюстендилците.

    • 5
      5

      Ари уее, въри ва, ай уае, селяците от крайпловдивските села наевани както винаги.

      • 5
        1

        Ти знайш ли кой съм аз уа., А, ЗНАИШ ЛИ КОЙ СЪМ АЗ? АЗ СЪМ АДВОКАТ КОЛИФ УА!

    • 5
      1

      Това са 2-3 дебили от “Лаута”,като 90 % от простотиите са на един психично болен олигофрен.

    • 2
      2

      Сопотски ,изгревбойски мангал,виш злобата:7:3,0:1,6:0 !

  7. 5
    4

    КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПОДЛОГА ОТНОВО БЕШЕ РАЗБИТА НА ПУХ И ПРАХ ПОЛОВИНАТА НА СТАДИОНА НЯМАХА НИЩО ОБЩО С МЕТАЛИКЬ СОПОТ ЕВТИНАТА КУРВА НА ГРАНДА НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ !! КОЙТО МОЖЕЩЕ ДА ИЗНАСИЛИ ПРИШАЛЕЦА ОТНОВО НАСРЕД ПОЛЯНКАТА ОКОЛО ИЗТОЧЕН ИМЕННО ЛОКОМОТИВ ИМА ПОВЕЧЕ НА КЬНЧОВА ПОЛЯНА ОТ КОЛКОТО ДОМАКИНА ПРОСТО ТЕ СА НАШИТЕ КУРВИ !! БРАТЯТА ИМ ПОДАРИХА КУПАТА И ЕТО ГО ЕФЕКТА 30 МАЧА 28 ЗАГУБИ И 2 ПОБЕДИ НА ФИНАЛ ИНТЕРЕСНО !!! ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЖРИНСКИ И НЕКА РАЗПОРЯТ ЖЬЛТИЯ КАТУН ОТНОВО И ДА ПРАЗНУВАМЕ

  8. 12
    8

    Понеже жълтите обичат да се допингират с екстравагантни налудни статистики , да кажем , че пък Марек не само нямат загуба 47 години на собствен стадион в евротурнирите , ами нямат друг резултат освен победа и още дълго ще е така.Що се напъвахте да ви подаряват купа , та да ставате за резил и да си разваляте селските заблуди .

    • 3
      1

      Дотука сме 3 милиона и кусур на плюс от последните мачове. берекят версин, яжте ми уя…

  9. 5
    5

    Там,Диабате,Ето,Перера,Уджа.Е тези петимата ви ебаха мамицата,както и треньора в случая!Въобще целия център ви беше попара!
    Показахте нещо между първия и злощастния втори автогол и спукахте гумите!
    Добре все пак,че треньора на маляките ги озапти второто полувреме,че наистина резултата ставаше страшен!
    А,и между другото този новият ви вратар въобще не е лош!Ама въобще!
    Рядко се вижда вратар да спаси три 100%-ви положения само със заставане!Това издава класа и страшно много потенциал!
    Имате Минков,Балоянис,Попов,Ники Илиев,Конте,това черното Нвачуку е добро,ама футболно глупаво на този етап,но може да се развива,имате Укаки,който до две-три години ще играе много голям футбол.Абе не е,като да нямате добри футболисти.
    Проблема ви е в собственика,който нарежда да се пускат лешници,защото това му е бизнеса.Не можеш да продаваш играчи от пейката!Следите ли ми мисълта?
    А това,че не си отложихте мача с нас беше върхът на глупостта!Ама така е.Това конкретно не зависеше от вас!
    Както и да е,успех срещу босненците,но не очаквайте чудеса!
    Президента ви си има стока за продаване и ще я презентира в европа за сметка на резултатите на отбора,а и има да избива.Уджа снощи му еба еврейската майчица,и с тази контузия му издуха почти цялата печалба от трансфери за сезона!

    • 4
      2

      Което си е така си е така и когато си прав си прав даже да си чернобял тъй че, респект.

      ЕтоО винаги е бил на приливи и отливи, Перера принципно не е лош но просто нямаше ден, Тамм и Диабате за абсолютно никакъв уй не стават.

      Да, играчи имаме ама в сравнение с отбори от чергата на ПАО има още много хляб да изядем докато малко от малйо заприличаме на нещо.
      Ти само виж двамата им централни защитници и халфовете пред тях как изнасяха топката-спокойно със самочувствие с увереност, комбинациите им си вървяха по вода, всичко им се получаваше.

      Тва е положението към момента, гледаме напред.

    • 3
      2

      Мангала е запознат повече с отбора на Гранда – знае всички футболисти, номера, силни и слаби страни, дати на раждане, националност… А от техния отбор знае само Крушарски, Едномъдия, Митко – талибана и …, май това е.

      • 2
        2

        Човекът е написал мнение без да обижда, а ти веднага с ругатни. Да, личи си кой е мангал в случая.

  10. 5
    2

    Цигани днес колко ще се надупите на Левски ха-ха-ха-ха

    • 2
      4

      Бях до пазара и си купих ,домати!Ха ха ха!

      • Откраднал си ги , признай , ти нямаш жълти стинки , пък и обичаш да крадеш !

    • вие винаги сте надупвате като трябва да се срещнем показателно беше триумфа 🙂 сьбираш ли ги от земята още а ? ако не вярваш питай си ги хахахахха

    • 1
      2

      Надупините сте жълтите изгревбойски мангали.7:3 0:1,6:0!

  11. 6
    6

    Айдеее,Уджата утече, Попето се пенсионира,бананоберачите си тръгват за Африка,а тия дето дойдоха от Русия получават мобилизация за фронта! Тука остават само кривоглавите фенове с техните безкрайни претенции в нов бой помежду си да уточнят кой е по-прост и по-зависим!!! Чакаме нови порции смях от безродната сган събираща се на тоалетната чиния на бул.”Източен”!!!

    • 2
      1

      Барай там на Крушарски лангата и му яж уя хаха

  12. 5
    3

    Цигани вие никога не може да съберете такава публика един е Ботев една е обичта само Ботев….

  13. 8
    4

    Ботев:ПАО 0:4/1:6/
    Локо:Тотнъм 1:2 /с дузпа и червн картон, 9 човека/
    Локо:Ботев 6:0
    Честито на всички отличници !

    • Забравил си и великото 2:2, толкова много му се радвате!

      • 3
        2

        Аз пък си мисля, че вие му се радвайте повече. Че ако имаше още 20 минути и щяхте да изпоналягате на тревата.

      • 1
        4

        Там се забавлявахме…С жълтите сатирици, които вещаеха 6-7гола.

  14. 4
    3

    Аве жълти цигани,надувачи на спукани балони,тия неща с бюджетите,класата на футболистите,опита в Европа и т.н. що не ги коментирахте преди мача,ами сега се оправдавате, което си е доста смешно! Нещо като ” тръгнаха аслани-прибраха се насрани”!

  15. 6
    2

    Големи приказки , в действителност цял мач се молеха , да не виждат на таблото отново 6:0. Предишния мач се оправдаваха с вратаря, сега той ги спаси двуцифрен резултат, виновен бил треньора и схемата му на игра Според треньора пък виновно е ВСИЧКО, което се объркало. Отбор нула с големи претенции, едно полягане за купата на шампиона, активира и празни истерии с резил за финал

    • 1
      3

      Те селяните видяха ШЕСТИЦА, но 6:1 обаче в два мача. Панатинайкос не е Пловдивския любимец изнасилващ с 6:0….

  16. 5
    3

    Жълтият балон се спука и Пловдив е обгазен в момента

  17. 5
    4

    Дотук с 15 милиона направихте, колкото Локото с 3. Но гледам, че ви кефи, което вече не е добре. Вчера бяхте толкова жалки, даже отнасяхте още 3 поне, но гърците се смилиха, комшии сме все пак.
    Керкез тотално ви обърка два мача в рамките на 4 дни, а те са най-важните за новия сезон, но вие си го подкрепяте. Тия Корошец, Уджа, Игонен, другото вратарче, дето я пльосна на Локото и още двама, дето играха днес да не ги докарах аз? А взимат една торба пари. В Локото с такъв бюджет щяхме да ви разпорим от всички страни, а и вчера нямаше да се излагаме така яко.
    Супер стадион, супер публика, а на терена леш. И слаб треньор. Това е положението ви, сега ме плюйте колкото си щете.

    • локу с 3 милона какво напрви в европа ли игра купа ли взе или се къпаха на реката в говедарци но смеха с вас предстои любо до два месеца си тръгва защото няма кой да му плати а за довечера сте организирали гей парад с вашите рогати приятелки и крушата ще е най отпред все пак е началник и кръстник на гей бандитите

      • 2
        3

        3 купи взе, неграмотнико, пишеш като циганин, после ние сме били мангалите. И в Европа играхме, и в реката се къпахме.
        Но на руснак пишката не сме лигавили, особено когато цял свят ги гони и им преследва милионите. А вие само му се дупите, но така ще ви го навърви някой ден, че ще виете на умряло.

        • О да, на Левент, Зеки и Наркомана е къде по-достойно ахахахах абе не се ли усещаш колко си жалък?

          • 1
            1

            Че какво им е на Зейи и Левент бе, глупак? Бизнесмени и специалисти с опит. А като говориш за Жоро Илиев, да го съпоставим с брокерите. Кой е нанесъл повече вреди – 5 шамара и дребни рекети или милиарди откраднати с бели ръкавели?

      • 1
        1

        Виж сега, селски. За Европа нямаме отбор и за това не играем. Заблудата ви е, че вие заслужавате да сте там, но да не забравяме, че се класирахте благодарение на подарената купичка. Гледайте малко реално на нещата. Играели в Европа, пък ние не, хахахахха. Добре, че домуса реши така. То вече не сте и за смях

        • Подарената купичка си я наври в гъзенцето, хаха баш некъв оръфан мишок ше говори за подарени купи нещастник

          • Аз подарена купа нямам, при вас е! Сещей се кой трябва да си я навира. То всъщност има ли място от шпеците и петата? Айде на село… юруш на доматите

  18. Мангали хубаво е че се радвате, ясно е че временните неуспехи на БОТЕВ са единствения извор на щастие в окаяния ви кюмюрджийски животец, но кажете ми-европейски мачове на Джамията кога може да се очакват?
    Другия сезон ще можем ли да наблюдаваме сблъсъци от Лига Европа на запълнения до краен предел стадион красавец известен като Джамията?

    И друг въпрос-тоя целия сезон реалистично ли е да очакваме на всичките гостувания да съберете публика колкото БОТЕВ снощи? В смисъл, Г-н Крушарски ше има ли поводи за радост?

    • 1
      2

      Временни неуспехи , че вие какви успехи имате последните 40 години , дори второ място не сте видяли в най-забитото първенство в Европа. Лудогорец полегна на седмите в групата за купата и резултатът е този резил.

    • Ако чакаме домуса да ни подари купичка най-вероятно няма да играем, но видиш ли, може пък с игра да стигнем до призовите места. Все пак не се надупваме, като вас на всички.

      • А може с игра да стигнете и до на майка си путката, кой знае

  19. Страшно объркан мач на Керкез , това е истината , такива въртележки не бях виждал

    • Напълно непонятна тактика в разрез с всичко което сме играли досега, много странно.

      • Противно на казаното на пресконференцията, тръгна да атакува още от първата минута, а гърците само това и чакаха.

  20. 3 мача наказание за Ян Стамп,за контузията срещу Уджа

  21. 3
    3

    За мача няма какво да говоря , просто ще помоля жълтурите да не се обравдават с големият бюджет на Пао , вашият е не по малък , вие имата над 200 души на щат в пъти повече от Лудогорец , само в пиар отдела ви работят повече хора от редакцията на вестник , да не говорим за директори , готващи , хотелски служители имате и над 100 фена на заплата така ,че не се оправдавайте с бюджети ,просто си управлявайте вашият разумно и целенасочено

    • Не е по-малък? Ти наясно ли си изобщо колко струва отбора на ПАО?

    • 1
      1

      И тоя ПР отдел с футболистите ли работи? Като има много фенове (за разлика от Лудогорец), ще има и голям ПР отдел. Имаш ли идея на ПАО колко е ПР отдела? Не, естествено, въпросът е риторичен…

      • Но му се плаща от бюджета а плачите ,че ви е малък , но правете квото искате, пак ще ви клатим където ви хванем

        • Обзалагам се, че другия полусезон ще сте много щастливи след 1:1 на лайнута.

  22. 2
    4

    Пловдив вече не е културната столица на България. Толкова мъртви селски души снощи на Източен 10 показват, че Пловдив вече е село.

    Единственият светъл лъч е парк Лаута. Там все още почитат писмеността и вълшебството на словото.

    • Истина е. Само на село и в Столипиново пишат САМУЛОКУ с лайна по стената на кенефа при гостуванията си

    • Вълшебството на словото? Постоянни претенденти за наградите Хюго и Небюла, ако се сещаш.

    • верно ли бе вълчо а кога бащати беше майка

  23. Добро утро папагали , дано сте поизтрезняли вече

  24. Душане махни е тази схема три пет две , не виждаш ли колко сме пробити !

  25. 4
    4

    О НЕРАЗУМНИ ЖЪЛТИ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЧТО СРАМИШ ИМЕТО НА ГРАДА В КОЙТО СИ ПРИШЪЛЕЦ, КАТУНАРИНО?

    • 3
      1

      Кюстендилска сливо, на майка ти у лилавата путка, вие толко публика ше видите на Джамията кога пръдне гущера.

      • 2
        3

        ПОМАЧЕ,ПУСНИ СИ ЛИЛИ ИВАНОВА И ПЕСЕНТА И ДЕТЕЛИНИ!

        • 3
          1

          Детелини, метелини, с три мача вързахме бюджета за годината, а предстоят още.
          Успех срещу говедата довечера, убеден съм че ще ги отнесете пред 500 човека екзалтирана публикa, пфахахахах

  26. Цигани, имате време да се радвате и празнувате докъм девет и половина вечерта днес, след тва ше има Нагъзаки

    • А, ако няма, кво правим… цъкаме пак злобно: Ех, буфери недостижими. Де да бяхме и ние толкова бляскави, ама уви, селския живот не се прикрива толкова лесно, колкото ни се иска

  27. 1
    3

    За всичко са виновни буфирити! Тия ни разбиха психиката дни преди ПАУ. Пак ни ИБАА

    • Тва да празнуваш късметлийски хикс гачели си спечелил шампионска лига е некакъв патент на столипинци, ма толко ви е висока летвата амеби

      • ЮЮЮЮЮ БРЕ,КАКВО Е ТУЙ “ГАЧЕЛИ” БЕ ПОМАК ,ТЪП!?ОТИ ,ВАШАТА ДЪСКА Е НА НИВОТО НА ПАО!?ДА НЕ ОДИМ МНОО ВИСОКО ДО БАРЦА ИЛИ РЕАЛ НА ПРИМЕР!

        • на пример?

          И тоя третокласник тръгнал да ми дава уроци по правопис ахахаха айде В ГЪЗА

      • Селска мишко, след тази прогноза е ясно, че ще бием.

      • 25г празнувате хиксове срещу нас! Какви въобще ги плямпаш, селски

  28. 3
    3

    Няма нищо, сега като дойдат Аякс на тях ще си го изкараме!

  29. 2
    2

    Botev-Selski kurvi-Shitty yellow whores
    Uglyness betrayal and Fear

    Get together yellow shits!
    Fly with fart you yellow fag!
    We are Botev K❤️matevo team
    We are ugly, Fart and Scum!
    Keep on farting Sultras boys!
    Keep on running Ultras Go!
    We have raised from the toilet
    We are mighty as a gay sex bomb!
    Our Asshole is the “College”
    We Will defend, with dirty ass and shits!
    We have lay the “corner stone”
    On the dick of negro boy!!
    As the mighty God of light Azis,
    We Lost the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way with a lot of fear!
    So, stay divided yellow/brown
    Fly with fart your yellow ass!
    BOTEV P❤️DIV is vomited
    We have made the poor decision!
    Our motto – Ugly betrayal and Fear!
    We will tolerate a pederasty !
    Freedom, LGBT unites us
    Hristo Botev died!
    The one who vomits brandy and mastic,
    falls and poops in his pants from alcohol
    Hristo Botev died forever!
    Uglyness, betrayal and Fear is our moto
    The shit is in our mouth.

  30. 2
    4

    Буфири, нез нам какво се радвате, нищо от прогнозите ви ни съ сбъдна. Щяхме да падами с 0-3, а то какво стана… КОЛКО ГУМИ ИМА КОЛАТА???

    • С интерес ше проследим днешния ви мач с говедата

        • Ти си ясен. Мач на БОТЕВ не пропускаш, плешива помийо.

  31. 2
    6

    Ансолютно селска публика цял мач мълчаха. Даже стадиона не беше пълен, доста празни седалки останаха. Терена по зле от на Пазарджик нивата. Играчите незнаеха къде се намират. Жрински ще ни опънат и в двата мача. Трябваше да си бием Локото.

    • Станиславе другия път си пусни звука на телевизора, хахаха плешив олигофрен

      • Пуснах си го ама въртят една песен на Лилито,детелини!

        • Е никой не ти е виновен че гледаш ТВ Трета възраст, ахаха

    • Забравил си да напишеш и че сте от 1926-та на картата, че имате най-културната и велика публика и че избощо, ама хич не сте мангали.

  32. 5
    4

    РЕЦИКЛИРАМ СПУКАНИ ЖЪЛТИ БАЛОНИ!!! ПРОДАВАМ БИЛЕТИ ДА МАЧА С АЯКС!!! СЪБИРАМ 8000€ ЗА НОВАТА ГЛОБА!!! ЕЙ ТОВА СА ФЕНОВЕТЕ НА ЖЪЛТОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,НАСТАНИЛО СЕ В ГРАДА НИ!!! СРАМ ЗА ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ!!!

  33. ГЛЕДАХ ТЕ ЛИ МАЧА ? КЮСТЕНДИЛСКИ НИЩОЖЕСТВА . ГЛЕДАХТЕ И ИНТЕРВЮТАТА СЛЕД МАЧА НАЛИ МИЗЕРНИЦИ КОМПЛЕКСИРАНИ .
    ГЪЪЪЪЪЪЪРЧ ИЗМЕТ
    ЩЕ ИМА ДА ГЛЕДАТЕ ОЩЕ МНОГО ДО ЖАЛКИЯ ВИ КРАЙ НА БЕСИЛОТО
    АНОНИМНИ АМЕБИ НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ НИЩО ОБЩО С ПЛОВДИВ !

    • 4
      3

      СЕЛСКИ ,ПРИСЕЛНИЦИТЕ (12 ГОДИШНИ) ОТ ХАРМАНЛИЙСКИТЕ СЕЛА СПОРЕД ВАШАТА ИСТОРИЯ ОСНОВАВАТ БОТЕВЪ.ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРА НА РАБОТЛИВИТЕ,ТОЧНИТЕ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ НА ГРАДА НИ!С КЮСТЕНДИЛ НИ СВЪРЗВА САМО ТОГАВАШНИЯ НИ СОБСТВЕНИК.ДА ТЕ ПОПИТАМ ЖЪЛТ ИЗРОД,ТОВА ЛИ НИ Е КОМПЛЕКСА:7:3,0:1,6:0 ,КАТО ОТНЕСОХТЕ ЕДНА ОГРОМНА ПЕТА И ШЕСТ СЪЩО ОГРОМИ ХУЯ В КУРВИНСКИТЕ СИ ЗАДНИЦИ!ОЩЕ НЕЩО,МАЧА ВИ С ПАО Е ПОТВЪРЖДЕНИЕ,ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ ВИ ДАДЕ КУПАТА!ВИЕ БЯХТЕ ТРАГЕДИЯ НА СНОЩНИЯ МАЧ,НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА!ЕДИНСТВЕНОТО ХУБОВО БЕШЕ,ЧЕ НЕ СЕ БИХТЕ ПО МЕЖДУ СИ ПОНЕ НА СТАДИОНА!

  34. 3
    2

    Куга чи играим с Аякса, чида си отворя пучифка от тиквето и пипера!

  35. 2
    1

    Нито Панатинайкос, нито Лудогорец ще играят в групите на Лига Европа.. та камо ли ние. Просто този турнир е твърде силен за отбор от нашия калибър.

    Ще се боричкаме с Жрински и в понеделник се надяваме на възможен съперник за евентуалния плейоф.

    Между другото Марибор днес отстраниха румънците.

    • 2
      1

      Нищо подобно. Реалисти сме. Случи се очакваното.

      • Така ли?! А кой твърдеше, че “цяла България говорила за тях”, Мунчо?

  36. 5
    1

    Вие нормални ли сте…къде е гръцкото,къде българското първенство…няма място за сравнение
    Какво значение има,кой играл ляв,кой десен бек,па трима в защита..Валери Станков го каза..пълен мармалад днес…жалко за Уджа,защо изобщо дойде в България,трябва да е сгафил освен и от страх да не го арестуват

    • 2
      2

      Той и той един изпърдян Уджа. Топка не барна, а вкара си автогол.

  37. 3
    3

    Каква война, гърците направо ви разжалваха и унизиха пред строя.

  38. 4
    1

    тотално обърка системата на игра днес, затвори малко играта, играй с Балоянис и Минков като ляв и десен бек, какво направи днес човече !

    • 5
      1

      Какви системи бълнуваш, тези ви смазаха и даже не се умориха.

  39. 6
    3

    Европейска публика! Пълен стадион! Ужасен терен!!! Мангалите са гледали мача! Това е резюмето от тази вечер. Продължаваме напред, чакат ни още минимум два мача. Лошото е че Уджа и Йорданов се контузиха. Бързо оздравяване!

    • 3
      3

      Ансолютно селска публика цял мач мълчаха. Терена по зле от на Пазарджик нивата. Играчите незнаеха къде се намират. Жрински ще ни опънат и в двата мача. Трябваше да си бием Локото.

  40. 2
    4

    БултраНс отново с “уникална”хореография,с която озадачиха цяла футболна Европа!

    • Озадачава ли ви, че не са двама трансджендъри в синьо и черно-бяло?

  41. 6
    3

    Това е реално първия трансферен период в който Керкез гради отбора. До края на миналия шампионат играхме с това което ни оставиха предишните треньори. Отбор който беше на ръба от изпадане ако не беше дошъл Керкез! Аз дори не очаквах да прескочим Марибор, да не говорим какво очакваха нашите душмани….Само Ботев и успех в Лигата на Конференциите!

  42. 3
    4

    Г-н Керкез, ето сега вече цяла България говори за Ботяф6…. но не знае как да ви вика Ботев или Тракия..

  43. 4
    3

    Беше ясно, че нямаме сили за двата фронта. Мачът с мангалите трябваше да се отложи, ако сериозно искахме нещо да направим с гърците.

    • 1
      3

      Стига с това какво трябваше! Трябваше да отложим всички мачове у нас, докато участваме в Европа?

    • 1
      2

      СЕЛСКИ ,ПРИСЕЛНИЦИТЕ (12 ГОДИШНИ) ОТ ХАРМАНЛИЙСКИТЕ СЕЛА СПОРЕД ВАШАТА ИСТОРИЯ ОСНОВАВАТ БОТЕВЪ.ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРА НА РАБОТЛИВИТЕ,ТОЧНИТЕ И ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ НА ГРАДА НИ!С КЮСТЕНДИЛ НИ СВЪРЗВА САМО ТОГАВАШНИЯ НИ СОБСТВЕНИК.ДА ТЕ ПОПИТАМ ЖЪЛТ ИЗРОД,ТОВА ЛИ НИ Е КОМПЛЕКСА:7:3,0:1,6:0 ,КАТО ОТНЕСОХТЕ ЕДНА ОГРОМНА ПЕТА И ШЕСТ СЪЩО ОГРОМИ ХУЯ В КУРВИНСКИТЕ СИ ЗАДНИЦИ!ОЩЕ НЕЩО,МАЧА ВИ С ПАО Е ПОТВЪРЖДЕНИЕ,ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ ВИ ДАДЕ КУПАТА!ВИЕ БЯХТЕ ТРАГЕДИЯ НА СНОЩНИЯ МАЧ,НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛА!ЕДИНСТВЕНОТО ХУБОВО БЕШЕ,ЧЕ НЕ СЕ БИХТЕ ПО МЕЖДУ СИ ПОНЕ НА СТАДИОНА!

    • КРИВОГЛАВ ОЛИГОФРЕН, ДА ЗНАЕШ,ЧЕ САМО ВИЕ ИМАТЕ ФЕН КЛУБ В СТОЛИПИНОВО!ИЗГРЕВБОЙС СТОЛИПИНОВО И СТЕ МАНГАЛИТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯТ ФУТБОЛ!

  44. 6
    3

    Билетите за Амстердам откъде ще се купуват, ако ги пуснат на автогарата , ще е най-удобно

    • 1
      2

      За мангалите ще ги раздава Хелзингския Комитет за защита на бездомните малцинства!

  45. Първи и Вечни! Той не умира! Само Ботев Пловдив!
    1
    3

    Botev P❤️div
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay united yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

  46. 9
    7

    Боже, какви идиоти , след като гърците направо ги разпориха с лекота , при тази безапелационна разлика в класите, вместо да се радват , че са се отървали само с четири гола, някои кривоглави още обсъждат какво не им достигало , че да победят. Това да не вие Лудогорец да ви полегне на финала за купата

      • Изгрев бойски мангал!

  47. на терена все едно путлеристи(от ТОТОТО)са смачкосали футбола като в миналото и Слабак с 4 гола Блесва кат доко с 6…

  48. 4
    1

    Кой игра днес ляв бек и кой игра десен бек , хибаво ,че се отървахме C 4:0

  49. 5
    5

    Готвихме се да летим за Амстердам, пък накрая се радвахме , че са само 4 бахурите на Гомнежа .

    • 1
      1

      Жълтите курви и шест бахурчета са поемали!

  50. 4
    1

    Балоянис ляв бек , Минков десен бек , в центъра на отбраната Конте и Там ! Това днес кво беше бе душане , как може такава защита да пуснеш !

    • Прави експерименти в най важния мач , играем три пет две , трагични бяхме с тази система

    • Понеже тук всички са отворени по треньорските въпроси , затова и все търсите треньори в чужбина. С каквато и схема да играеха, резултатът щеше да е същият .

  51. 6
    6

    Само не разбрах защо при очевадната разлика в класите съдията не спря да подпира маляките? Не че щяхме да вземем мача но все пак футбола трябва е честен . А за небългарите пребиваващи на територията, които се радват че български отбор е загубил от чужд- е то тва ви е радостта в живота. То за тва няма охрана до нашия Казан. Както и да е, живота продължава . Идват нови мачове , ново първенство и так. Евала на всички по трибуните, така се подкрепя и обича отбор! Напред мой Ботев !

      • 3
        3

        И двамата не сте добре с главите. Те ви убиха, съдията педераст бил

        • Ти прочете ли целия коментар? Играта им беше в пъти по- добра, нямахме шанс за победа. Това обаче не беше достатъчно за швабата и им свири несъществуващи фалове, гол от чиста засада, картони и т. н. Играта трябва да е честна иначе се превръща в политика а не спорт.

      • 1
        1

        Неграмотно ,жълто говно,пише се ПЕДЕРАСТ какъвто си ти!

    • Това не са небългари, това са си най-обикновени цигани!

  52. 6
    8

    За малко да станем Европейски шампиони.
    Жалко,че Рашко и Коко не познаха!
    Язък!
    Иначе този сезон ще сме класа.
    От 9-то на 8-мо място ще завършим!

  53. 5
    3

    Срещу Аякс ще се представим по добре. Не играем лошо.

    • 7
      2

      Ти глей говедата утре да не ви скъсат циганските путки, нас не ни мисли

      • 1
        1

        Не можем да не ви мислим!Вие сте нашите курви

  54. 5
    3

    ReZo, респект принципно баце, но не си прав, не виждам Керкез кво толко е виновен, ние просто сме две класи под тея.
    Ние нито имаме индивидуална класа, нито имаме тактическа дисциплина, нито комбинациите са ни като техните, просто ние с тея отбори засега нямаме нищо общо.
    Нямаме вратар, нямаме защита, звездите н отбора са на по педесе години…кво да направи Душан?

    Но тва е положението, ставаме отупваме се и продължаваме.

  55. 7
    2

    Не ми го побира акъла,как може да си буфер и да пишеш с никове на Ботев???Толкова да сте жалки!!!И се обръщам ReZo!Пич,ти наистина ли от един мач реши,че това не е треньора за Ботев???Всеки прави грешки,но ми се струва,че ти си очаквал може би ние да бием с този резултат.Да вземем Клоп,той в свободен….айде малко по сериозно,всички в момента дават всичко от себе си този отбор да върви нагоре….не може от този мач да развяваме бялото знаме и да говорим как няма да бием Крумовград….а най гадното от мача са двете контузии и си мисля,че сезона за Уджа беше до тук … САМО БОТЕВ

    • 3
      2

      Не е от един мач, не е.
      Финала с Лудогорец – от 1:3 беше опълчение, накрая – късмет
      С Марибор там – 1:2 и опълчение, след 2:2 само късмета ни спаси от трети гол
      С гърците – там не си повярваха
      Тук видяхме какво се случи.
      Керкез е добър треньор, не отричам.
      Но засега го покрива спортния шанс.
      Не виждам развитие в играта на отбора. Избягва директния и бърз футбол, разчита на разигравания и пасове от дълбочина отпред.
      Не е особено вариативен в състава, напротив, лесно разгадаем е.
      Притеснява ме най-много че е страхлив и избягващ рисковете, а това се предава и на футболистите. Не мисля, че е и кой знае какъв мотиватор.
      Мисля, че не му предлагаха до последно нов договор, защото не бяха убедени , че е точният човек, който да развие потенциала на футболистите.
      Мен лично ме притеснява, че най-добрия от миналия сезон- Акере, вече няма нищо общо с този играч, който беше.
      Ако искаме да сме наистина голям клуб, и футболистите и треньора, трябва да са задължително под постоянен натиск и напрежение. Така е в големите клубове по цял свят. Дъниш ли се в най-важните моменти , довиждане.

      • 2
        3

        Акере е след операция на менискус. Успокой се. И с Клоп трудно ще елиминираме отбор който се готви да продаде играч за 25 милиона евро.

      • След вчерашната схема да кажеш, че е страхлив и не обича рисковете е несериозно. Акере – всеки футболист в рамките на 2 седмици може да му се обърне формата, особено на толкова млади играчи. А за Лудогорец и Марибор – ами да си го кажем – по силни са от нас, едните с по-висок бюджет, а двата отбора – много по-обиграни. Има време, не съдете за треньор, който не е направил още пълен сезон и въпреки това се вижда, че дори в мачове като снощния седяхме на моменти добре.

  56. 4
    7

    ФОСТАТА НА СРЪБСКИЯТ СЕЛЯНИН КОЙТО НЕ ОТЛОЖИ МАЧЪТ С ЦИГАНИТЕ .
    АЙДЕ СЕГА РАЗГРОМ БОКЛУК СМОТАН

    • 1
      2

      Мангалите сте вие!Ка да отложиш мач с цигани ,като вие сте изгрев бойс Столипиново!ОТ това ПАО всички жълти курви сте за психиатрията!

  57. 9
    6

    Никога няма да се уморя да гледам поредния резил на жълтите мишки. Безценно е да виждаш как кривоглавите са доволни , че са паднали само четири гола на собствения стадион.

    • 7
      2

      А твоя отбор с кой игра днес? Вие сте отпаднали преди жребия май.

      • 5
        4

        На нас не са ни подарили купа . В шампионата, където подаръците са рядкост , бяхме 15 точки пред вас.

        • 3
          1

          Е как да не са? 2019 беше преди 5 години само

          • 2
            2

            Точно тогава се изгаврихме с вас!Остана ви за спомен една огромна пета в задниците ви!

        • 1
          1

          15 точки казваш… не е лошо, само че 5-тото място не дава нито място в Европа, нито дори тиквен медал. Да бяхте стигнали поне финал за купата… ама отпаднахте.

          Има и добра новина, сега можете спокойно да се шегувате. Утре може да ви се върне, кой да знае… Смешни сте много, след последното 2.2 в дербито изригнахте все едно сте спечелили междугалактическата суперлига…

    • Това ли измисли, след празнуването на равенството в неделя?

  58. 5
    5

    Интересни неща се случват днес. Фенове на отбор, който въобще не играе в Европа, коментират загуба на Ботев в Лига Европа, която е всичко друго, но не и изненадваща. Лаутари, другата седмица имаме отново мач в Европа, успокойте се. Приказката за нас продължава в Лига на конференциите.

    За днес единственото нещо, за което може да съжаляваме са двете контузии на Уджа и Йорданов.

  59. 5
    5

    Йонас Там-големец,разминават го,покрива засади,трамвай.Нвачукву-алчно копеле

  60. 7
    6

    От ПАО много сагапао имаше в анусчета днес,както от на 15.05.19 КРАСОТА ВЯРА ПЕТА 12

  61. 6
    10

    Керкез е знаел че ще падаме много от ПАО за тва се хвърли на Локо, но уви от два стола седна на земята. Вън Керкез

  62. 9
    7

    Пришълците от Сопот да се връщат от където са дошли ,хайде де ,селски домати и лъкърдии.

  63. 15
    2

    Видя се разликата в класите.Продължаваме напред срещу “Жрински Мостар”който е доста по-добър от предишния сблъсък когато ги отстранихме с 1-1 и 2-0.18,000 “канари” на трибуните бяха великолепни.Респект за всеки един от тях и само ” Ботев”!!!

  64. 7
    8

    Какво искате бе ,ние от В група толкова си можем , сега жа бием Монстара и продължаваме да мляскаме лайна. Само ботяф.

  65. 9
    5

    Това си е успех все пак.Можеше и 8 да вкарат и то в тренировъчно темпо!

  66. 6
    5

    Папагали толкова се ежихте е кво стана четири пъти паднахте в кенефа

  67. 7
    5

    КИРКИНЕЗЪ ЙЪ ВИНОВЕН ЧИ НИ ОТЛОЖИ МАЧЪ С ГАДНИТИ БУФИРИ И МОНЕЙ ПЛЮС ИНАЧИ ЩЯХМИ ГИ БИЙМИ МАЛЯКИТИ.

  68. 6
    3

    Душане този път яко обърка схемата на игра !

  69. 6
    4

    Продължаваме напред. Жрински са преодолим отбор.

  70. 7
    5

    Класите са на лице,но не може да се отрече че отбора се опита…да днес излезнахме малко респектиране….типично по български сега ще почнат да плюят Душан….недейте,това са ни възможностите….важното е да вървим стъпка по стъпка нагоре….нищо фатално не е станало!!!

  71. 9
    4

    Грешен стартов състав и много силен съперник.

    Феновете на отбор, който не е стигнал въобще до Европа да си траят.

  72. 9
    6

    Не разбирам само марсианците с кюстендилска кръв на какво се радват ?! На нашите загуби ли ? Ние, криво ляво ще намерим ваксата и правилния треньор и догодина пак ще сме в ЕКТ .
    А вие скоро няма и да помиришете евромачове, недраги ми сеирджии.
    Ще ви остане само злобата към Ботев. Нещото, което осмисля футболната ви реалност и съществуване.

    • 3
      6

      Лошото е, че не виждам как точно ще бием Крумовград в неделя….с този явен спад в играта и предстоящ мач със Зрински за ЛК.

    • 7
      2

      Правилния треньор е начело на отбора в момента! 🟡⚫️

    • 2
      5

      СОПОТСКО-ИЗГРЕВБОЙСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,ВИЖ ХУБАВО НА КАКВО СЕРАДВАМЕ:7:3,0:1,6:0!!!

      • 1
        3

        Е радвай се мангал. То за момента има ли
        друго на което да се зарадваш?

    • 4
      2

      Индианец и ние не разбираме как от 20 години ни “закривате”и все сме пред вас и то три-четири пъти по-малък бюджет?!

      • 2
        2

        Цигански късмет баце се вика на тва , голем вълчовски късмет , но разбира се ще свърши и пак средняци каквито винаги сте били

        • 1
          1

          7:3,0:1,6:0 ,това са средняците,жълта мастийо!

      • Посмали манго, от 20 години да сте все пред нас…

    • 1
      2

      Резняк, радваме се бе. 2019-та, 6-те залъка, как да не се радваме, толкова радост ни донесохте

  73. 9
    8

    Приказката продължава,Ботев пише история и преподава лекции на Колежа.Кога пускат билетите за мача с Аякс и ще има ли пак безплатни?

    • 1
      2

      Неее има гей билети и 10% отстъпка от газ станции Гея , ХАХАХА

  74. 7
    6

    Бързо, че рейсовете тръгват. Тва Локо ни такова мамата

  75. 9
    5

    Ще го напиша и тук, дано някой от клуба чете.

    Душане, Душанеееее…страхлива жено босненска.
    Със страх нищо не става, брате. Нито в живота, нито във футбола. Никъде.
    Излезе прекалено предпазлив, респектиран и объркан отбора ти за този мач .Направо си се насрал от шубе да не ти вкарат първи гол.
    Е, вкараха ти. И какво последва. Нищо.
    Имаш 18000 души публика, които ще ти налеят супер енергия в играчите. Толкова ли е трудно да играеш малко по-АТАКУВАЩО бе, Душане .
    Почвам сериозно да се притеснявам да не осереш и мача с босненците.
    За мен едно нещо е кристално ясно. Каквоъо можеше , Душан даде на отбора и му благодаря.
    Но ако искаме да качим нивото, трябва ни друг треньор. Категорично!
    Някой , който изповядва по-атакуващ стил на игра.Това е ДНК-то на Ботев, атаката!
    Босненският Мауриньо изтъкна доматите след мача с буферите. Сега с патладжани ли ще се оправдава ???

    • 4
      5

      Ако искаш да качиш нивото трябва да изгониш сдружението!

    • Абсолютно обърка схемата на игра. За какво му трябваше да започва с трима централни защитници. Коко Илиев е в еуфория от гола срещу ония той го остави резерва. Атаката му е майката на футбола. Ясно беше че ако тия ги оставиш да водят играта нищо добро няма да се случи. И това беше най-малкото.

    • По принцип изказваш хубави мнения, обаче нещо снощния мач хич не си схванал какво се случва. Каква по-атакуваща схема от 3-5-2 при такава разлика в класите. При 5 халфа не можехме да прекараме топка към нападателите докато ПАО не намалиха оборотите. Душан стархлив, а излиза да се надиграва с по-силния отбор. Ето това му беше грешката – трябваше да се бетонираме отзад и да ги излъжем с някоя контра и да поведем. Ама и той, като феновете явно е повярвал, че ще бием лесно гърците.

  76. 7
    6

    Не е 6;0 пак добре, иначе играта трагедия. два удара на Минков цял мач.

  77. 12
    4

    Труден за гледане мач. Разликата в класите беше потискащо голяма, нищо общо нямаме на тоя етап с тоя тип отбори.

    Браво на Бернат, смело сърце! Направил грешка-много важно, става отупва се и дава напред, не като доматената путка Игонен.

    Защитата ни става само за мачове от А Група.

    Майната му, квот такова, гледаме напред.

    • 4
      3

      Добре, че биха в краката на Барнат, иначе и той голяма риба.

      • Така е. Но поне има топки да излезе и да пази. Доматената мишка Игонен се скри, щото е путка.

Коментарите са затворени