Трудно се приемат такива загуби, но когато съперникът е от такова ниво можеш само да се учиш. Каквото имаше да се обърка се обърка, ранен гол, контузии. Единственото, което се получи беше на трибуните и благодаря на всички, които ни подкрепиха. Ако следите изкъса нашите мачове, ще знаете, че понякога в хода на двубоите преминаваме в игра с трима защитници. Пак повтарям този ранен гол много ни нарани, но такъв е футбола. Това е реалността, виждате какви играчи имат, до на пейката. Не искам да бягам от отговорността. Да, можеше да заложа на различна тактика и можеше мача, да се развие по друг начин. Ние сме отбор, който се гради, който се завърна в Европа и вървим стъпка по стъпка. С Уджа ситуацията не е добра. Напомня на ситуацията с Георги Николов. Андрей Йорданов ще отсъства може би около 10 дни! С Жрински няма да е лесно. Миналия сезон те бяха в групите на Лига на конференциите. Да, не са Панатинайкос, но не са и лесен съперник. Благодаря на феновете, благодаря на днешния съперник, който ни победи честно. Сега ще поспим, може би не много и почваме да работим за мача с Крумовград.

 

46 КОМЕНТАРИ

  1. Керкез, дано скоро ти дойде акъла да си видиш собствените грешки. Ако не си оправиш защитата, до няколко кръга ще те емнали всички, които все още са на твоя страна.
    Дано вземеш мача с Крумовград, който ще внесе нужното спокойствие.
    Не бием ли Крумовград , няма да има спокойствие преди мача с Жрински.
    Лично аз нямам добро предчувствие за следващите ни три мача. Дано греша, но сме в регрес в момента .
    Можеш и да вкараш момчета от скамейката и да обърнеш нещата, въпроса е СТИСКА ЛИ ТИ ?

    • 1
      1

      ДА ДУХАШ, ДА МРЕШ, МАЙКА ТИ В РЪЦЕТЕ ДА ТИ ИЗДЪХНЕ, ДА ВИДИШ КАК РАКА Я РАЗТАПЯ ОТВЪТРЕ!!

      • СРАХ В НА МАЙКАТИ ПУТКАТА ПРЕДИ ДА УМРЕ УТРЕБКО ГНУСНА

  2. 1
    5

    ВЗИМАй домати босненски циганин сьр пенев те направи за смях

  3. 2
    5

    Защитата на Клуба с Харизаните от Гела купи е трагична. Специалистите в Гърция посъветваха техния треньор да пробва с вертикални пасове зад гърба на отбраната. Пробваха. С тези тромави тролеи отзад 6:0тяфъ се отърваха само с четворка. Спаси ги само вратарчето, инак отиваха на рекорд.

  4. Цигани Днес ще се на дупете здраво на Левски ха-ха-ха

  5. 3
    5

    Правилно , когато отборът е НУЛА , виновно е ВСИЧКО. От подарената купа на отбор от втората половина в първенството и политиканските далавери със стадион , няма как да се роди футбол, колкото и някои да си мислят, че и така може да стане .

  6. Няма голям отбор без яка химия. Даже немците навремето тъпчеха – Шумахер си го писа в книгата.
    Не е вече толкова лошо. Спортната медицина не е отрова. Някога беше с лоши последствия. Сега направо са като кремирани.
    Който си мисли, че организъм може да издържи целогодишен цикъл натоварване на натоварвания сряда-събота без режим съчетаващ храна и химия си живее в миналото.
    Някога ходихме по стадионите да гледаме един-двама виртуози и ако имаха ден беше чудо. Сега са по 11 машини безспирно тичащи и умеещи почти всичко. Видяхме го и на европейското.
    Дори добре да се готвиш, една-две седмици мускулатурата ще издържи – Марибор и Атина. После с всяка минута игра връзките не издържат. Снощи две контузии. Срещу Локо отмаляване от минута на минута. Въздейства и на концентрацията.
    Проблема е, че е страшно скъпа тази химия. Освен това много зависи буквално минута до минута натрупвания и разпад в организма. Промени ли се програмата, даже часовете на срещите, обедно или вечерно време – всичко оказва въздействие.
    Никой тук освен Лудогорец (там си произвеждат даже някакви) не може да си ги позволи и системно да ги ползва. Трябва и лаборатория индивидуално с тестове да се изследва различните организми как я възприемат, задържат, освобождават. Не е наркотик, нито анаболи, стероиди, нищо подобно. Повечето вещества организма сам си ги произвежда или поема с храна и напитки.
    Много е сложно и никога няма да ги стигнем. Същите са ни футболистите, можем и режим, храна, терен, всичко да е същото. Но това не можем.
    Който не вярва, може примерно да провери как стоят нещата в конния спорт. Коне за спорт по света са колкотофутболистите от водещите клубове, може и повече. Толкова медицинска техника има и медикаменти, лаборатории и наука, колкото за космонавт. Представете си какво е за хора и то в толкова финансово обезпечен, не само, ами и с редовни постъпления спорт. Науката, медицината за футбола е вече като за космоса.
    Тука нашето си дерби, с нашите си деца тук тренирани, да си правим густо ни е вече единственото възможно. Тези стадиони и те никога няма да са пълни, ако не тръгнем пак заедно на мачове, по пловдивски, един до друг. Да живнат пак Спартак и Марица.
    Тези напъни за Европа са излишни, че и вредни даже. Не вървим на добре така. Но… Лакомията е голяма сила!

    • Прав си пич. Пролича си по първия и втория мач. Видя ли разликата, първия мач тия от патанайкос си мислеха че сме лесна хапка и бяха решили да си спестят химията и затова след 70-та минута рухнаха и само евреина ги спаси от равен, а може и загуба. Нооо, втория мач видя какво стана, търчаха като назобени коне и не им стигаше и 4-0, въпреки че и 0-0 им вършеше работа. Така че дори и да ги бяхме били там работата беше обречена, прав си точно заради тази химия.

      • Сега и да знаеш, че Мед.Университет Сараево имат изследователски център за спорт още от олимпиадата и не е спирал да работи. Можеш и да провериш каква е връзката с шампиона или шампионата им, нац.отбор.
        Не са я спестили. След лятото се иска доста работа да върнеш нивото. След “почивка” си доста зле и не можеш да гълташ всичко накуп. Още не са почнали първенството. Да, не е лесно, но са много напред.

  7. 8
    3

    Душане всеки ботевист те харесва , не се подавай на коментарите на фенове на локомотив !

    • 2
      5

      Хахаха, халал да ви е цял живот. С бюджет 12 милиона изглеждахте като боксова круша

  8. 3
    1

    играйте с четирима в защита с ляв и десен бек, иначе ще натрупате много загуби !

  9. 6
    1

    Ние не сме Байерн Мюнхен, за да играем три пет две срещу Панатинайкос, какво правеше онзи висок черен мъж отзад, изобщо не разбрах

  10. 1
    7

    Оставете Керкез намира, човека взе отбор от В група, и се старае да покаже футбол ,4;0 си е добър резултат,не е като 6:0 или 7:3.хайде де.

    • Ква В група бе малоумен мангал , тва неква поредна 1926 измишльотина хах

  11. 1
    9

    Душане ,казах ти,ако четеш тук: бягай с 200 от тая прогнила жълта сган! Иначе доматите ще дойдат при теб и семейството ти!

  12. Botev-Selski kurvi-Shitty yellow whores
    Uglyness betrayal and Fear

    Get together yellow shits!
    Fly with fart you yellow fag!
    We are Botev K❤️matevo team
    We are ugly, Fart and Scum!
    Keep on farting Sultras boys!
    Keep on running Ultras Go!
    We have raised from the toilet
    We are mighty as a gay sex bomb!
    Our Asshole is the “College”
    We Will defend, with dirty ass and shits!
    We have lay the “corner stone”
    On the dick of negro boy!!
    As the mighty God of light Azis,
    We Lost the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way with a lot of fear!
    So, stay divided yellow/brown
    Fly with fart your yellow ass!
    BOTEV P❤️DIV is vomited
    We have made the poor decision!
    Our motto – Ugly betrayal and Fear!
    We will tolerate a pederasty !
    Freedom, LGBT unites us
    Hristo Botev died!
    The one who vomits brandy and mastic,
    falls and poops in his pants from alcohol
    Hristo Botev died forever!
    Uglyness, betrayal and Fear is our moto
    The shit is in our mouth.

  13. 9
    1

    Напълно сгрешена тактическа постройка и състав от Керкез.Харесвсм го като треньор, но трябва да е и малко по-самокритичен и да си взима поука от грешките. А в този мач определено сгреши. Не трябва и трагедии да правим защото още в Атина се видя, че гръцкият отбор е много по-класен. И според мен трябва максимално да се концентрира в първенството, с навън каквото стане.

    • 5
      3

      Така е. Но когато нямаш вратар а централния ти защитник е трамвай, не можеш да направиш кой знае кво.
      И Тамм и Диабате не стават за нищо, тея са на ниво Локо Сф, Етър там някъде.

      • 3
        1

        Айде пак кой става и кой – не. Какво му беше на вратаря, извади два стопроцентови гола, не направи никаква грешка. Тамм за разлика от първия мач също беше горе-долу добре. Диабате омаза работата, но предвид годините му и че досега не е бил титуляр не е изненадващо и повод да се зачеркне.

      • 2Д ЛЕВСКИ И ОСВЕТИ СТАДИОНА КАТО ГИ ПОБЕДИ, ПОСЛЕ И ДАДЕ ЕДИН КАПИТАН КОЙТО Е НИКАКЪВ ЛЕВСКАР, ТАМ хорята го учиха да играе но, алчния му ГЪЗ го отведе в Ловеч и Русия, ПРИ ТАКИВА ПОЛОЖЕНИЯ ГОСПОД, СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ЩЕ ИМА МНОГО ДА ГО ДУХАТ,,,

  14. 8
    3

    Трябваше да започниш – всичко обърках! Тази схема с трима централни не сме я играли от времето на Валентич и тогава бе пълен провал! И това го правиш при един сериозен европейски отбор! Вместо да ни занимаваш цяла седмица с домати да беше подготвил отбора!

  15. 7
    4

    Керкез се учи в движение. Прави много грешки. Дано се научи по някое време.

    Мангалите какво се обаждат, не мога да разбера. Утре ще бъдат унижени сериозно. Просто там историята е сериозно жалка и само един Любо Пенев няма да им е достатъчен.

  16. 10
    1

    Който отговаря за терена трябва да бъде уволнен на секундата!!! Не може стадион за 50 милиона да има терен за 50 стотинки!!!

  17. 3
    9

    Само минавам да кажа…БАСИ КЕФА

    • 4
      1

      Само си един завистлив циганин! Безполезна твар!

    • То какво друго да те кефи,освен загуба на Ботев?

  18. 5
    11

    Сакчето и в Сърбия. Селяци сме били

  19. 6
    11

    Кво се обърка бе, нито дербито взехме, а днес ни убиха. Баси страхливия футбол, май е време за промени. Треньорски

  20. 9
    6

    Изгониха много от юношите и сега ще чакаме на Сирики и Там,да е.а и дупките да е.а.Първото полувреме беше трагедия,второто-гърците спряха да играят.Душан се издъни яко.Лично мнение.

      • Оставете Керкез намира, човека взе отбор от В група, и се старае да покаже футбол ,4;0 си е добър резултат,не е като 6:0 или 7:3.хайде де.

  21. 10
    5

    Заглавието трябва да е Всичко обърка, а не Всичко се обърка…
    Играеш с титулярите в дербито, а днес бяха леш. Уджа затова се контузи, Ив. Попов поиска смяна…май все треньорски грешки, а?
    Да не говорим, че трябваше да се отложи мача, Лудогорец го прави…, а те са класи над всички

  22. 10
    3

    Нищо не можеше да направим срещу тея, квато и тактика да беше избрал ея са много по-футболисти от нашите.

    Диабате и Тамм стават само за конуси на тренировките, тва не може да са футболисти. Халфова линия на практика също липсва.

  23. 9
    10

    Кажи нещо за доматите, за България и Сърбия, тъпанар

Коментарите са затворени