Фенклуб Локомотив Пловдив отправи послание преди сблъсъка с Левски (София).

Ето какво написаха “черно-белите” фенове:

Локомотивци,

Предстои ни трето поредно домакинство за сезона. Поради големия интерес към предстоящия мач, ви призоваваме да закупите своя билет още утре, когато отварят и касите на ст. Локомотив.

Напомняме, че всички места, освен сектора за гости, ще бъдат на разположение на черно-белите привърженици. Важно уточнение е, че всеки фен ще бъде допускан само и единствено на трибуната, за която е закупил своя билет.

Да залеем стадиона любим!

30 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ВАЖНУТУ Е ДА СНЕ УБЕДИНЕНИ УТ СТУЛЮПИНСКУТУ ДЕПЕСЕ!! САМУ РОМСКИА НЕСЛУМИМ ДУХ И ДЕПИСЕТУ ША НА ПРАВЪТ ШАМПОАНИ И САЯ ГУДИНА! СЯЛА БУЛГАРИА НЪ ПУСРЕШТА С ЛЮБИМИА ВЪЗГЛАС ” ФРАНЦУЗИ, ФРАНЦУЗИ”!:)))))) ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. ТАКА ВИ ИСКАМ КЮСТЕНДИЛСКИ ГНИДИИ!!!
    ГЪЪУЪЪРЧ В КОМПЛЕКСИ МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ !! КАЗА ВОЖДЪ ЗОЛУМ
    ДОМАКИНИ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ . ШИЗОФРЕНИЧНА ИЗМЕТ !

  3. 5
    1

    Палячовците, явно не могат да броят съотношение на фенове… грубо 1:7 !!!!!!!!!
    при 15 000 на стадиона те бяха 1800 (да кажем)

  4. 6
    1

    Тея имат спешна нужда да сменят дилърите. Цигански мечти и розови фантазии на шепа дрогирани комплексирани нехранимайковци.

  5. много им се иска на локотУ да си мерят оная работа с надарените.
    Уви!

  6. смях!
    то бива да са толквоа зле, ама това тяхното е идиотщина на квадрат

  7. 1
    8

    Град Пловдив и коренните му жители са влюбени в Локомотив Пловдив

  8. Ахахахахаххахахайайахс

    Да залеем любимата Джамия!

    Алллаааааааааааа
    Халибабулиба бабуллааааааа
    АЛЛЛЛАААААААААААА!

    Ахахаххахахаха умирам с тея нещастници.

  9. 😂😂😂😂😂

    Уникални комплексари. Цигани.

  10. Лаут джамия, ще приюти май повече говеда отколкото мангали.

  11. Кога ще си напълним трибуните нито един път не можем и не съм жълтур обръщам се към локомотивци не ви ли е неудобно на откриване срещу Арда 45% празно

  12. Ко каза ко , ма тай умрял мааа , 2500 джаголина МАКС

  13. ЦИГАНИ
    Предстои ви да го духате на Крушата

  14. 3
    1

    Аз съм там На Бесика Ще пия и ще ям

  15. 10

    Става въпрос за определено болестно състояние, при което “желаното” се приема за “действително”. Вече двадесет години, се правят жалки опити да се моделира съзнанието и мисленето на пловдивчани. След две решения на съответните общи събрания на Локо Пловдив и Велбъдж Кюстендил, едно съдебно решение и една публикация в ДВ, футболния отбор от Кюстендил идва в Пловдив и по уговорката на футболните босове, взета в хотел “Рила” малко преди това, става шампион на България. “Наркомана” постига своето, ограбва на практика някаква азиатска букмейкърска къща, за което плаща с живота си и циркът приключва. От този момент до днес, една маргинална група решава, че с измама и лъжа ще живее до гроб. И лъжата, кражбата на история, манипулацията става ежедневие за тази жалка група. И по жалкото е, че старите приятели от Локото не само не се изчистиха от нея, а се сраснаха с нея. И я възпроизвеждат с децата си. Да противопоставиш 1800 циганита, облечени в бяло, както става по стадионите на арабските страни и да твърдиш, че си домакин на 15000 души е сериозен проблем. Проблем за спешна квалифицирана психиатрична намеса.

  16. Така правят обикновено мъжете не доеби с малки пишки.Вдигат повече шум купуват си големи и скъпи коли а нямат цент…Ей така както градското Юве няма ги на картата а постоянно се навират между големите….А пишлетата …мънинки😂

  17. Както обикновено лъжи демагогия и откровенни глупости!
    Пропагандата е в ход!Биещите се с тоалетни и бойлери са безброй
    Както през 1983/86 в Ихтиман/София 40000 били😂😂😂😂
    Как не им омръзна на тези филмирани нещастници не знам

  18. Такива фантазьори и лъжци черти характерни за циганите. И в този ред на мисли феновете от цяла България именуват като циганския отбор сбирщината локо,бившия Велбъжд. Колкото и да си пишете фактите говорят друго. Гостуващите гръцки фенове са поискали дезинфекция на сектора в който бяха лайнутските мингяни

  19. Отборът на Левски Кюстендил е преместен незаконно в Пловдив и преименуван на Локомотив 1936

  20. С какво го заливате тоя стадион? За един приАтел питам. Едни миризми на канализация покрай кашона.

  21. 11
    1

    Нищо ново под слънцето. Черно-белите тумори ще са обичайните ПОД 2500 глупака, половината от които потни столипиновски мангала! На топ дерби домакински мач, толкова. Толкова……съдба.Както винаги Лайнута ще е на 50% празна! Мижав интерес – Факт!

  22. Кур за Локо Е, Вий мангали сте, ще ви шибаме!

Коментарите са затворени