Ръководството на Ботев (Пд) подкрепи вратаря Матвей Игонен в трудния за него момент:

Уважаеми ботевисти,

ПФК “Ботев“ изразява пълната си подкрепа към Матвей Игонен и всеки свой играч. Отговорно заявяваме, че сме готови на всичко, за да браним всички, които защитават цветовете на нашия клуб по един или друг начин.

Намираме за крайно неприемливо посегателството срещу футболисти или техните близки на база представянето на състезателите на футболния терен. Не намираме и няма да приемем никакво оправдание за действието на индивиди, които с подобни прояви показват всичко друго, но не и любов към “жълто-черния“ клуб.

Знаем, че това не е поведението на истинските ботевисти. На онези, които милеят за отбора и знаят, че грешките са част от футбола. Онези, които са готови и повече от 90 минути да подкрепят с пълно гърло футболистите на терена. На тях можем само да изкажем своите огромни благодарности.

Готови сме и ще окажем пълна подкрепа на Матвей Игонен в този момент. Разчитаме и на вас, за да покажем, че истинските привърженици на “канарчетата“ знаят какво значи думите “отбор“, “колектив“ и “семейство“.

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев“

17 КОМЕНТАРИ

  1. А Игонен ще подкрепи ли ПФК Ботев?

  2. 6
    3

    Депутатите като не си гледат работата, ги замерват с домати и яйца. Тук е същото. Заплатаджии, разхождащи се по терена с жълти тениски. Вместо да отплющим циганите с поне петарка – стана равен. Ще има ли санкции? Не вярвам. Ами ходете си на стадиона и си ги гледайте. И пари им дайте. Ялова работа. Аз съм нормален човек и ако ще плащам, искам добра продукция!!!

    • Какво плащаш, анонимнико? Нищо не плащаш, тук взимаш сезонна карта на цената на един мач на големите отбори! Колкото плащаш, толкова и получаваш!

  3. 1
    4

    Минаха няколко часа, а няма нова декларация от Източен 10, която разкрива селското поведение на бултрасите. КАКВО СТАВА???

  4. Грешка, колега. Цяла Гърция днес гледа и се чуди на снимките от тоалетните след феновете на Локомотив.

    • 1
      2

      Точно пък в Гърция, където убиха тосю и пееха от радост за смъртта му, ще се трогнат от една счупена тоалетна.

      Но нападение срещу жена с домат е селяния , нехарактерна за Гърция.

      А и за допинга пишат в Гърция. Селския ботевЪ е разпънат на кръст.

  5. 1
    5

    Цяла Гърция чете и се смее на селяните с домата. Ботев е принизен до отбор от третия свят. Домати и негри, точно описание на жълтото падение.

    • 3
      1

      Не четат ли че Ботев е дисквалифициран заради допинг скандала? Явно не са още осведомени.

  6. Надявам се да има камери и педерастчето да бъде заловено и наказано подобаващо!

  7. 1
    9

    Някой може ли да ми даде адреса на Игонен??? Искам да му подаря една касетка домати. За да разбера още по точно разликата между феновете на Локомотив Пловдив и ботевЪ.

    Едните нападат с домати невинната ти жена, а другите те носят на ръце.

  8. 13
    1

    Кретени престанете да ни излагате!
    Освен ако нямате абсолютно ясни доказателства че наш фен а не циганин или случайна бабичка го е направила стига сте говорили глупости ше ви еба майката малоумна щото ше си гледате сами мачовете от скайбоксовете.

    Тая история очевидно е съшита с бели конци, ясно е и за малките деца.

    • 2
      6

      йоанчо, ти значително повече си ни излагал

    • Едва ли, който го е направил, само е метнал домат и си е заминал, няма начин да не е имало и подмятания. Крайно време е феновете да престанат да се вживяват като големи треньори и експерти. Душан не е сляп, да не вижда грешките на Игонен, щом го пуска – явно има причина. Колко други играчи хулим, като вземат да играят “експертите” награбват някой друг и забравят какво са говорили. Минков, Там, Перейра, Ето’о, Акере… по всичките съм виждал да се изливат “комплименти”.

Коментарите са затворени