Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с остра позиция относно организацията на градското дерби от страна на домакините от ПФК Ботев. “Черно-белите” запалянковци апелираха към Община Пловдив да инициира обстойна проверка в зоната, предназначена за привърженици на гостуващ отбор на стадион “Христо Ботев”:

Фенклуб Локомотив Пловдив осъжда своеволните действия на привърженици на клуба, присъствали на пловдивското дерби. За нас опазването на спортните обекти винаги е било от първостепенна важност и многократните случаи на почистване на сектора след гостувания на черно-бялата публика, единствени по рода си в България, са красноречив пример за това.

За разлика от отбора на домакините, Локомотив Пловдив никога не е имал брандирани маргинали сред привържениците си.

Няма как обаче да останем безмълвни срещу липсата на адекватна организация от страна на домакините, която да осигури безопасността на всеки един гражданин! След посещението на набедения за най-модерен стадион в България, въпросите спрямо комисиите, които са дали лиценз на съоръжението, стават все повече.

Тук е моментът да благодарим за поведението и съзнанието на нашите фенове, въпреки че имаше изключително много предпоставки за по-сериозни инциденти. Благодарение на нашите “любезни” домакини – при влизане и излизане от стадиона, бяха заключени абсолютно всички турникети, с изключение на един, през който нашите привърженици бяха принудени да преминават.

Напомняме, че лицензирането на спортен обект се извършва при строго определени изисквания за брой зрители, които преминават през пропускателните съоръжения, а неспазването на това изискване, създава предпоставки за инциденти, още повече когато е направено умишлено, както в този случай.

В средата на първото полувреме наша привърженичка припадна. Аварийните изходи, които служат за извънредни ситуации бяха заключени, което усложни ситуацията и се наложи наши фенове да пренасят от ръце на ръце момичето, за да я изведат от трибуната. Неколкократно беше потърсена и повикана медицинска помощ, но такава не беше оказана.

Липсата на кетъринг точки, които да са на разположение на гостуващата публика бяха абсолютно неприемливи и то при температури над 37 градуса. Стовареният палет с вода зад оградата върху строителна количка, не отговаря дори на минималните изисквания за провеждане на подобни мачове. Продавачът видимо изнервен от неспособността си да обслужи толкова много хора, неколкократно влезе в конфликт с чакащите, демонстрирайки агресивно и невъздържано поведение.

Фенклуб Локомотив Пловдив апелира към Община Пловдив, в качеството си на собственик на стадион “Христо Ботев”, да инициира обстойна проверка в зоната предназначена за фенове на гостуващ отбор, при която да се установят условията за зрители и дали те отговарят на всички изисквания за безопасност при провеждането на спортни мероприятия.

53 КОМЕНТАРИ

  1. ФОСТАТА НА СРЪБСКИЯТ СЕЛЯНИН КОЙТО НЕ ОТЛОЖИ МАЧЪТ С ЦИГАНИТЕ .
    АЙДЕ СЕГА РАЗГРОМ БОКЛУК

  2. Отборът на Левски Кюстендил е преместен незаконно в Пловдив и преименуван на Локомотив 1936

  3. Апелирам Пловдив Дерби да спре коментарите… Не знам СЕМ как не са ви подгонили още… Тука все едни и същи малоумнuцu се плюем и обиждаме

  4. 2
    4

    Циганите да мрът в собствените си лайна, кръв и нищета и на сапун. Точка.

    • Ми спрете да идвате на набедения стадион,Измет Долна

  5. БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    3
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ВАЖНУТУ Е ДА СНЕ УБЕДИНЕНИ УТ СТУЛЮПИНСКУТУ ДЕПЕСЕ!! САМУ РОМСКИА НЕСЛУМИМ ДУХ И ДЕПИСЕТУ ША НА ПРАВЪТ ШАМПОАНИ И САЯ ГУДИНА! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  6. 10
    3

    Общината, да провери собствеността си, която за да бъде завършена, трябват още 50 милиона, за да може когато всичко е готово, да дойдем ние – най – великите олигофрени на земята и да потрошим общинска собственост, но не за 100 000 лева, а поне за един милион.
    Общинатаааа, дайте парите не за стадиона, а за психиатрията и ги вкарайте тези боклуци на лечение или ги върнете в Кюстендил!

  7. 14
    2

    Локо е отбора на малцинствата.
    Когато Локо играе, Столипиново опустява.
    Хр. Бонев

    • 1
      4

      Какъв Кюстендил говориш .Анонимен Наркоман че щяхте да се избиете един на друг че ви гледа цяла европа.
      ЛОКО СИ Е ИЗПЛАТИЛ ВСИЧИ
      ЗЪДАЛЖЕНИЯ .
      НИКОГА НЕ СИ Е СМЯНАЛ ( Името)
      КАТО . ТРАКИЯ.
      . БОТЕВ.
      .. СОПОТ МЕТАЛИК. ЧЕ СЕГА
      БОТЕВЬ.
      НЯМАШ ДУМАТА
      ДА ГОВОРИШ.
      ИЛИ НЯМАШ ДОЗАТА ДА НАМЕРИШ ДА СИ БИЕШ .

      • 4
        2

        Торпедо Пловдив/ Славия Пловдив и Ченгелов Пловдив заличен като клуб по времето на кюстендилската слива направен шампион на България с кървавите пари от наркотици по модел на Меделин на Пабло Ескобар невеж циганино не бива да се обаждаш неподготвен

        • 3
          1

          Прости ми за разсеяността но не можех да повярвам колко си прост и в бързането да ти го набутам в устата пропуснах Левски Кюстендил

      • 2
        1

        Ти българин ли си с тая грамотност.не са си сменяли имената😂😂😂,чак и годината сменихте мангун.Локу сте от 50-те години, а от 1926/1936 до 50-те един господ знае. За Кюстендил няма да говорим,има си документи там е ясно

      • То с това доказваш, че Локомотив е създаден 1951 година- да оттогава не е сменяно името!

  8. 14
    3

    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ТИТЛИ !

    ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ КУПИ !

    ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПУБЛИКА !

    МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ПЪТИ ЕВРОУЧАСТНИК !

    МНОГОКРАТНО ПО-УСПЕШЕН ЕВРОУЧАСТНИК !

    С НАЙ-МОДЕРНИЯТ СТАДИОН В БЪЛГАРИЯ !

    ОФИЦИАЛНО ПРИЕТ, И ВАЛИДИРАН, В СДРУЖЕНИЕТО НА ПИОНЕРИТЕ, НА НАЙ-СТАРИТЕ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ В СВЕТА !

    БЕЗУСЛОВНА ЖЪЛТО-ЧЕРНА ДОМИНАЦИЯ, ФЛАГМАНА НА ГРАД ПЛОВДИВ !

      • 3
        1

        Мършо черно-бяла, два лафа на кръст само повтаряш, понеже си ЦИГАНСКА АМЕБА, атрофирал наркоман. Но гореизброените, многобройни факти за вечността, доволно са препълнили циганската ти зурла със сперма. Затова се и гърчиш в безпомощност!

        ЧЕРНО-БЕЛИ, БЕЗПОМОЩНИ МАНГАЛИ !

    • 3
      3

      Пак да ви напомня
      Че нямате нищо общо със Ботев ФК.
      Той Фалира.
      Сега сте Ботевь.
      Че за какво говориш
      Че се радваш за минал и фалирал
      Ботев .
      Само каква публика имате че се истрепаха един на друк Като във Хербала.
      Ако ви тестват за
      Алкохол и маркотици преди мач. Няма да имате
      Публика .
      Локо е един.
      Без прекръствания.

      • Отбора на Левски кюстендил бе преместен незаконно в Пловдив и бе преимениван на Локомотив 1936

  9. 10
    2

    За присъствието на получовеците с лилави венци и кирливи черно-бели потници на европейския стадион на Ботев, трябва да се построи специален обор настланжсъс слама за да чувстват и индийците от Кюстендил като у дома си.

  10. 7
    1

    Общината трябва да провери всички цигани за венерически болести и следи от сперма

  11. 7
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ВАЖНУТУ Е ДА СНЕ УБЕДИНЕНИ УТ СТУЛЮПИНСКУТУ ДЕПЕСЕ!! САМУ РОМСКИА НЕСЛУМИМ ДУХ И ДЕПИСЕТУ ША НА ПРАВЪТ ШАМПОАНИ И САЯ ГУДИНА! ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  12. 5
    1

    НЕ СПИРАТ ДА СЕ ГЪРЧАТ В КОМПЛЕКСИТЕ СИ ТАЗИ ИЗМЕТ !! 😁😁😁😁🤣🤣😁😁😂😁😁😂😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😂😁
    ТАКА ВИ ИСКАМ ! МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ
    КАЗА ВОЖДЪ ЗОЛУМ

  13. 14
    3

    Новия слоган на столипинци: ТИ ОТКРАДНА ЛИ КЛЕКАЛО!

    Ако не си откраднал поне една квнефна седалка в живота си, не си истински фен на Локо.

    • 6
      2

      мангали оставате си в говедарци ние ще играем с Панатинаикос и имаме не лоши шансове за групите на конференциите а на лаута всичко е умряло както каза вашият назначен президент Марешки

      • Че Любимец ви биха със 2 на 0 на
        Бирената.че сега
        Гърците ще ви го
        Вкарат на живо.
        Че със този Милеонер дето си хвърля парите по
        Ботевь не можахте да биете
        Локо със бюджет
        От 1 милион .
        Как ще биете
        Гърците .Гледай и се учи как се играе със големите
        От Атина.
        Ще изгориш със един еднопосочен билет.
        Само Локо.

  14. 10
    3

    За гнусни цигани е прекалено Мангали оплачете се във Хага.За сапун сте.Я да видим какво в за гостуващите в коптора Лайнута Евро,малаазийски идиоти.

  15. 4
    10

    В тази голяма тоалетна с претенции за европейски статут нищо не е наред и не не говоря за клекалото, овчари. Не знам как имате тези претенции, да не говорим за размерите на прословутите тоалетни и достатъчен ли е броят им, това е смехотворно. Но както винаги жълтия селски пастир говори много, а знае и може малко.

    • 14
      3

      Ахаххахаха мангала с дупка в двора вместо кенеф тръгна да дава идеи за дизайн на тоалетни ахабабхаба виж бе Ремзи , тва че си изкъртил една тоалетна на нашия стадион и си откраднал клекалото за да обзаведеш Айшето не те прави специалист по дизайн на спортни съоръжения, прави те обикновен чернобял фен- гнусен циганин

    • 9
      3

      манго ти знаеш ли какво орговаря на изискванията като си виждал само селски кенеф но не се притесняваи всичко ще си платите с ддс даже тогава ще има рев мангалски сега всички плочки ще се свалят и ще се сложат нови и нови мивки и всичко за сметка на крушата той естествено няма да плати и парите ще се вземат от тв правата когато ви ги превдат такава е наредбата аиде честито другия път пак чупете ако има друг път вие фалирате и довиждане ние в лига европа

    • 3
      1

      Не ти е комфортно да те шпорят в тоалетна ли? Специално за теб ще ти ги направим по комфортни другия път

  16. 5
    4

    Защо другия път бе помак шибан,все другия път да ти еба путката майчина измекяр грозен

    • 12
      4

      Друг път няма да има. Ше си седите на майките си в лилавите гъзни фунии и ше надничате от там.
      Надявам се ръководството ни да си е взели поука и повече животни на стадиона ни-не.

      Гнус ме е от вас

      • 5
        7

        СОПОТСКО-ИЗГРЕВБОЙСКИ МАНГАЛ,ГНУСОТИИТЕ СА ПРИ ВАС!ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ!ВСЕКИ МАЧ СЕ БИЕТЕ ПО МЕЖДУСИ,НЯМА ДРУГИ ИЗРОДИ КАТО ВАС ВАВ ФЕНСКИТЕ ГРУПИ В БЪЛГАРИЯ!ТЪПИ И КРИВОГЛАВИ ОЛИГОФРЕНИ!

          • Седни на това клекало Жълтур
            Да почустваш Стюлюпенскйя чеп.

  17. 9
    5

    КОЛКО СТЕ НАГЛИ И ЖАЛКИ ЦИГАНИ МИРИЗЛИВИ ЛАЙНУТСКИ

  18. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    9
    3

    АПАПИ, ИНТИГРАЦИАТА ТРЯЯ ДА ПОЧНИ УТ КРУШАТА И ДО КОРЕН!!! ИНАЧИ ША СИ УСТАНИМ ИДНО ЖАЛКУ РОМСКУ УТБОРЧИ, ТАЧИНУ САМУ Ф СТУЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ…………….ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))))))))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, НАПРЕШ АПАПИ!:)))))))))))

  19. 9
    2

    Типичните цигани, изгониха мургавите от трибуните на Джамията но техния дух, квинтесенцията на чернобелите винаги през цялата им история е била брутална цигания.

    На тях вечно някой им е виновен, някой им е длъжен, нагла безочлива гнусна пасмина. Когато и да ви закрият все ще е късно помияри.

  20. 16
    3

    Колко може да сте нагли потници прости,хванати сте да крадате и пак наглееете,най жалката публика сте в цяла България !!!

    • 8
      5

      Луканката и шоколада вкусни ли бяха, жълти крадци???

      Най- жалко е публика, която сама се нарича кретенска!!!

  21. 8
    10

    Селяните отново разобличени в селски действия. Застрашили са с престъпно бездействие живота на жена от агитката на Локомотив. А безсрамно ронят сълзи за едно счупено клекало за сране. Да си жълт е диагноза тежка форма на шизофрения .

    Но Господ гледа и наказва с Пета,с Бахури, със Солун, с Домати, с Поляни, С Христолов, с В група, нямат край наказанията, а ЗАРАДИ селските номера , НАЙ ЛОШОТО ЗА БОТЕВЪ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!

    • 11
      4

      Хаха майка ти дейба плешива малоумна, жено проста другия мач ше си седите в Столипиново, вие не заслужавате да гледате мач на хубав стадион, дай ви на вас коневръзи, кокошки, лайна и помия там ви е мястото цигани селски, гнусна противна паплач.

    • Браво братле.
      Добре казано
      Те говорят за Ботев
      Асега за

      побългарения

      БОТЕВЬ.
      ОНЗИ Ботев стана
      На капут след петата на Ожбол.
      След загуба от Локо
      6 : 0 кеф.

  22. 14
    3

    Дейба вашата мама локомотивско циганска дейба .

    • 1
      1

      Ще ебеш във мечтите че имаш да си го връщаш.но само във мечтите
      Наркомани алкохолици.
      Аха какви
      Боли . Само Локо.

  23. 10
    2

    Крадеца вила дръжте крадеца, абсолютни мангали дума да няма, другия мач ше го гледате по телевизията крадливи измекяри

  24. 13
    3

    Как пък винаги всички са ви виновни, бе примати комплексирани с големите претенции. На квито и да се правите, както и да се наричате си оставате с манталитет на мангали. Другият път ще оправят турникетите, но вашите цигански душички ще си останат завинаги.

    • 2
      1

      Стадиончето на Лаута дори няма да е набедено, че е най-модерния стадион. Грозно е заченат и грозен ще си остане. А и почти винаги ще е полупразен. Защото сте “силни” само на декларации. Мразещи съграждани, въобще не се гордея с вас, че съм от един град. Гледайте си в кочината. Винаги сте били втори в града. Винаги втори ще останете!

Коментарите са затворени