След появилите се информации и позицията на Българския футболен съюз, в която бяха споменати Крумовград, Ботев Враца и Хебър, dsport се свърза с изпълнителния директор на крумовградчани Асен Караславов, който бе категоричен, че от клуба полагат усилия теренът да бъде готов за домакинството на Ботев Пловдив.

“Състоянието на нашия терен няма нищо общо с това на Хебър и Ботев Враца. Просто човекът, който го поддържа, е подстригал тревата по-късо и тя е изгоряла на места от жаркото слънце. Имам уверението, че вече състоянието на тревното покритие е много по-добро и за домакинството на Ботев то ще бъде коренно различно от това, което видяха хората на домакинството ни със Славия“, сподели Караславов.

Крумовград посреща Ботев Пловдив на футболен комплекс “Никола Щерев-Старика“ в мач от третия кръг на efbet Лига в неделя, 4 август от 21:15 часа.

7 КОМЕНТАРИ

  1. След мача с нас да си ходят в Кърджали. Тея ни разораха базата. Да си играят втория отбор там в Б рупа. Той и на Колежа не е в много добро състояние терена. В Подгорица смениха стадиона поради тази причина 2 дни преди мача. Който отговаря за терена да се погрижи там, че ако УЕФА ни сменят домакинството 2 дни преди мач при всичките продадени билети нашите ще се хванат за палците

  2. 4
    1

    Тези сериозно ли смятат да ни домакинстват на базата ??? Това ако не е провокация, не знам какво е. Миналия шампионат можеше на Колежа, този не. Защо ? Сигурно и ограничение за билети ще сложат за “гостуващата” публика на Ботев 🙂

    • Миналия шампионат им гостувахме на базата брато.

  3. 4
    9

    Вижте му само мазната зализана мутра на този – типичен жълтурчин

    • Друго си е лилавия венец в беззъба, миризлива циганска уста.

  4. 2
    12

    С четири пъти по голям бюджет от Локомотив и се излагаш с изгоряла трева.

    Селска работа от Коматево

    • 14
      1

      На терена на Джамията може да се играе само с луноход, ейся на гостуването на говедата ше ви видим

Коментарите са затворени