Ботев и Локомотив не се победиха на Колежа в лудо дерби с 4 гола. Домакините на два пъти повеждаха, но смърфовете не се предадоха и на два пъти изравниха.

Канарчетата” може да съжаляват, че не стигнаха до успеха, тъй като “смърфовете” стигнаха до равенството с гол в продължението на мача след грешка на вратаря Ханс-Кристиан Бернат. Никола Илиев откри резултата в 17-ата минута, а в началото на втората част Мичи Нтело изравни. Ехидже Укаки отново даде аванс на “жълто-черните” в 72-ата минута, а във втората минута на добавеното време Жулиен Лами изравни.

Домакините бяха много по-добрият отбор през първото полувреме, като имаха възможност да вкарат и повече голове. През втората част “смърфовете” излязоха пределно мобилизирани и пропуснаха две добри възможности за гол, преди Нтело да изравни. Двамата треньори направиха няколко смени, които освежиха съставите им, които продължиха да търсят успеха. Двубоят беше белязан и от бой сред феновете на домакините, което дори прекъсна срещата за минута-две.

Срещата започна с по-активни действия на домакините. В същото време “смърфовете” действаха по-припряно и сбъркаха няколко подавания. Първият удар към една от двете врати нанесе Йонас Там в 8-ата минута. Естонският защитник засече с крак от трудна позиция центриране от корнер на Ивелин Попов, но отправи слаб удар и не затрудни Мартин Луков.

В 14-ата минута “канарчетата” бяха близо до гол. Николай Минков получи отдясно и центрира в наказателното поле. Никола Илиев пое отлично топката и елиминира Оливер Камдем. Фланговият нападател нанесе удар от около десетина метра, като Мартин Луков успя да избие с крак. Кълбото остана в “канарчетата”, като Джеймс Ето’о шутира покрай вратата.

Три минути след това крепостта на “смърфовете” падна. Домакините организираха страхотна атака, при която Антъни Уджа подаде към Константинос Балоянис отляво. Той центрира в наказателното поле, където Самуел Акере свали с гърди за Никола Илиев. Юношата на “канарчетата” с елегантен финт остави на земята двама футболисти на Ботев и от около 10 метра с не най-добрия удар прати топката в десния ъгъл за 1:0.

Домакините продължиха да атакуват опасно и в 22-ата минута Николай Минков пресече подаване в средата на терена и напредна с топката. Десният бек комбинира с Ивелин Попов, който подаде към Никола Илиев отляво. Крилото опита удар от малък ъгъл, който беше блокиран от Оливер Камдем. Малко по-късно удар от далечна дистанция на Ето’о не затрудни Луков.

В 37-ата минута гостите можеше да останат с човек по-малко. Христо Иванов, който имаше жълт картон, влезе в краката на  Николай Минков без да има възможност да играе за топката. Халфът на “смърфовете” в последния момент забави движението си, но закачи десния бек на “канарчетата”. Главният рефер Георги Кабаков обаче дори не отсъди нарушение на играча на гостите и даде сигнал играта да продължи.

Второто полувреме започна с огромна възможност за Локомотив, която беше пропиляна от Мичи Нтело. Димитър Илиев изведе блестящо нападателя сам срещу вратаря на Ботев. Той се засуети и вместо да стреля, предпочете да финтира. Защитниците се върнаха и застанаха пред голлинията, а ударът на Нтело срещна тялото на Тамм.

Очевидно Любослав Пенев беше стегнал редиците си на почивката, защото в 49-ата минута “смърфовете” създадоха нова добра възможност за гол. Мартин Петков свали топката около точката за дузпа, а оттам Георги Каракашев стреля от движение. Сила в удара имаше, но той премина над горната греда.

В 56-ата минута по-добрите действия на гостите дадоха резултат и Мичи Нтело възстанови равенството. Отново в центъра на всичко бе Димитър Илиев, който задържа топката под натиска на съперник и изведе Нтело зад гърба на защитата. Нападателят отново бе напът да се засуети, но някак успя да прокара топката покрай вратаря Бернат.

Около 70-ата минута в сектора с фенове на Ботев (Пловдив) зад вратата на Локомотив настъпи масов бой. Положението бе доста сериозно, защото се наложи намесата на полицията, а голяма част от бултрасите бяха изведени от сектора.

И докато феновете на Ботев се биеха помежду си, “канарчетата” стигнаха до втори гол. Успореден на голлинията пас на Балоянис към Укаки завърши с попадение във вратата на Луков, което спомогна донякъде за охлаждането на страстите в сектора с бултраси.

Веднага Локомотив отговори с добра възможност пред Медвед, чийто удар беше блокиран. В 76-ата минута Мартин Секулич можеше да сложи точка на спора, но сантиметри го разделиха от гола. При удара му топката премина покрай страничната греда.

В добавеното време на срещата резервата Мартин Хайдаров стреля от около 20 метра. Бернат беше изненадан и изпусна топката, а кълбото се озова в Жулиан Лами, който от близка дистанция не сбърка.

След края на срещата феновете на домакините определено бяха по-доволни от точката от своите съперници с оглед на развитието на срещата.

164 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    2
    3

    КО ДА ВИ КЖУВАМ БРАТЯ РОМИ, АПАПИ, ПЪЛИН КИНЕФ СНЕ И НИКУГЪШ НИ МОЙ СЪ МЕРИМ С ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ КАЗАНИТИ, ЧИ НЕМА МАНГИ ЗА ПЛАТАТА НА СУПЪТА, КАМО ЛИ ЗА ГАВАЗИТИ…………….
    БИГОМ ЗА БАКЪР И АЛЮМИНИУМ, ХАЙРСЪЗИ С ХАИРСЪЗИ….ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:))))))))

    • 3
      2

      Ко да кайш бай Ръбъл както винаги наевани и насрани, ай питътъ и бахурите в дивия и за Страма калъф недоклатен.

  2. 1
    3

    Уффф пак преядах с лайна буферите ми дадоха две

  3. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    2
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИ СЪ УВЛИЧЪЙТИ Ф СЛАТКИ МИЧТИ!!!
    САМУ НИ ПОСЯГЪЙТИ НА НАЙ-ГУЛЯМЪТА ИСТИНА!!!!!!
    КЛОАКОМОТИФФ Е УТБОРЪТ УБИЧЪН ОТ РОМИТИ ПУ СВИТА!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ, ПАФ!:))))
    БИГОМ ЗА БАКЪР И КЮМЮР, ЧЕ НЕМА ПАУЪР!:))))) ПУФ, ПАФ:))))))

    • 1
      2

      А , ТОЗИ ИЗГРЕВБОЙСКИ МАНГАЛ БИЛ ЖИВ!?ВЛАКЪТ НЕ ТЕ ЛИ Е ? СМАЧКАЛ ОЩЕ ,БЕ ИЗРОД

  4. 1
    3

    Хахаха ,буферите не можаха да бият Пришълците от В група.

  5. 2
    1

    Най ме е яд, че сме много по-добри и пак не можахме да ги бием тея калитари. Това е пловдивското дерби, винаги непредвидимо. Грешки ще има винаги, никой не е безгрешен, но отбора върви в правилен път. Първото полувреме изпуснахме да ги довършим, дори до нак.поле не можаха да се доберат. Второто излязоха коренно променени и 2-та отбора. Изпуснаха 2-3 положения преди изравняването буферите, добре, че тва кюфте Нтело се засуети като излезна сам срещу вратаря. Но положението беше абсурдно, не може да водиш и да имаш 2 защитника на центъра, а всичко останало дълбоко в противниковото поле. Бековете къде бяха? А при изравняването голям късмет, че Нтело се подхлъзна и я бутна без да иска точно там където можеше да влезе. И пак вратар ни прецака, като видяха, че Ханкич ще си ходи, а Игонен е слаб, защо не взеха някой добър, а този датски некадърник? Резервен вратар на Одензе, които са отпаднали?! В датското първенство играчите са по-високо котирани от нашто, а този е с 300к € стойност, значи смятай…Първото полувреме ми направи добро впечатление, добра игра с крака, спокойни и прецизни отигравания, има стойка на вратар, има самочувствие, но второто се видя, че големия му проблем е играта с ръце. Не само при гола, ами и една лека топка преди това я изпусна, вместо да улови. когато вратря е с кашкавалени ръце за нищо не става…И когато отбора тръгва нагоре и никой не ни пречи, типично по български обичаме сами да си създаваме проблеми и сами да се дърпаме надолу. Пак някви скандали, пак някви неуредици между фенове, играчи и треньори…Не ми се коментира, че се дразня. Не съм оптимист за ПАО. Вече са ни разузнали още по-добре, взели са поуки от първия мач, видяли са много пролуки в снощния мач където да се възползват. Да, ние сме в игрови ритъм, но вече ще се понатрупа умора, дрязги, напрежение в отбора, а и сериозна класа ни липсва срещу такива отбори. Ще им се противопоставим до едно положение, но ще ни бият с 1,2,3 гола. Чудото е напълно възможно разбира се и дано да се случи някакси. Все пак за ЛК на плейоф е напълно реално да идем. А след като поведоха вчера нашите изиграха мача като ПАО срещу нас. Високомерно, пренебрежително, мислейки, че мача е в кърпа вързан, само че нямаше съдия който да ни спаси победата и вратар с кашкавалени ръце. Гледаме напред. Вземете си поука фенове, играчи и треньори, посипете си главите с пепел и продължаваме. Пътят е страшен, но славен!

  6. 3
    3

    Лаутари, не знам, какво ви става, но разберете едно – НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СТАВАМЕ КАТО ВАС. Вие сте едно нищо с огромно самочувствие за нещо.

  7. 5
    1

    Не знам дали забелязахте вчера моментът от мача, в който Лукчо се обърна с голяма усмивка към публиката на Ботев в 93-тата минута. Миличкия, голямо облекчение за него беше, че онзи шут на Попето не влезе, а отиде право в крака му. В същото време явно беше изключително доволен, че мачът завършва наравно. Малък отбор, а малък вратар, с малки мечти.

    • Щеше да е нещо като малък център. Как да не е облекчен?

      • Смешо, ако не си го гледал да знаеш – мачът завърши наравно! Това е футбол… за педерастки изпълнения се обръщай към Крушарски. Той говореше за гей банда в Локото.

    • ТЪПУНГЕР ОТ ИЗГРЕВ БОЙС ДЖАМИЯ!

      • В Изгрев джамия няма… и това го знае всеки истински пловдивчанин.

    • ТО ВАШИЯ ИДИОТ Е ГОЛЯМ ВРАТАР!?ЛУКЧО Е КЛАСИ НАД ТОВА ,,ЕВРОПЕЙСКО ” НЕДОРАЗУМЕНИЕ!СЛОЖЕТЕ НА ВРАТАТА БЛАТСКАТА СВИНЯ ДА ВИ ПАЗИ,СОПОТСКО – ИЗГРЕВБОЙСКИ МАНГАЛИ!

  8. 1
    3

    Локоциганина,висша форма на циганина.Селският беше ваш фен,станахме селяни.Говедареца сега е като него,вие Говедарци ли сте или само неградски майни.Клоуни,господари на ефира,имащи се за нещо,а сте нищо.

    • Изгревбойски мангал,ти можеш и да говориш!?

  9. 7
    1

    Ние за разлика от вас гледаме реално и признаваме,че първото полувреме ни надиграхте и бяхме трагични,но ние нямаме вашия бюджет и с тези футболисти толкова.Искаме само да се раздават докрай без да имаме големи очаквания.А някой от вас ще признае ли,че и в трите мача с Марибор и ПАО можеха да ви вкарат три-четири гола и да си решат мача.Защитите им ви направиха подаръци при головете,живнахте и много се превъзбудихте и си повярвахте.

    • 5
      1

      Така е. Можеха да ни вкарат,, особено гърците имаха греда и отменен гол. Можеха и две дузпи в Гърция да ни дадат от друга страна. Затова човек трябва да гледа напред и да не съжалява за миналото, тъй като миналото не може да бъде променено, а от него може само да си извлечеш поуки и да не повтаряш грешките си.

  10. 6
    2

    Митко Илиев, двукратен носител на наградата футболист на годината, този мач го награждаваме с титлата симулант на годината. Всяко докосване до него и се свличаше на земята, все едно Усик му е изпрал някое кроше. Накрая дори Кабака не издържа и му вдигна жълт картон. Подгласник Лукчо центъра, който така се превиваше, все едно е скъсал мускул при едно късметлийско спасяване. На трето място остава Сегура, който се свлече на земята второто полувреме все едно мълния го събори. Това ви е отбора, лаутари. Гордейте се!

    Христо Иванов още в 37-мата минута трябваше да бъде изгонен, но Кабака се направи на луд и реши да не свири въобще фал.

    • 2
      3

      Може да мечтаете само за Митко , двата му извеждащи паса решаваха мача, ако Мтело не се беше суетил при първия, сега пак щяхте да ревете пак като хималайски мечки

      • Ако, ако… минало – заминало. Ако беше вкарал първия, можеше да няма вратарска грешка за втория… няма как да се прогнозира.

        Гледаме към следващия мач, който е може би най-важния за нас този сезон.

      • НЕ ХИМАЛАЙСКИ МЕЧКИ!ИЗГРЕВБОЙСКИ МАНГАЛСКИ МЕЧКИ!

    • 2
      2

      ГРЕШЕШ КРИВОГЛАВИЙ,ТОЗИ ТЪПАКОВ ЛИ Е ,КАБАКОВ ЛИ Е ВИ ПОБУТВАШЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ МАЧТ.Е. СВИРЕШЕ ЗА ВАС СЕЛЯНДУРИТЕ!

      • Неграмотник, как по-точно ни побутваше? Като не показа червения картон на Христо Иванов ли? Или като остави Луков да лежи 5 минути на земята? Или може би ни помогна с продължението от 9 минути, в което Локото имаше инициативата? Да мислиш е по-трудно от колкото да пишеш.

        • Олигофрен кривоглав,деветте минути бяха за това че пак се сбихте помежду си!Това е защото като чуете Лаута Армии ,се насирате от страх!

    • Кривоглави жълти цигани до тука бяхте.

  11. 6
    3

    На индианците им спукахме балона. Второто полувреме трябваше на разлика да ги качим. Направихме ги луди и се изтрепаха помежду си от яд. Кривоглави, ние не сме някви си марибор или пао, ние сме Локомотив Пловдив, Господарите на Пловдив, никога не може да ни стигнете.

    • 1
      4

      Хапчетата и не стой на сънце. Ние не искаме в никакъв случай да приличаме на вас – собственик – алкохолик, треньор – смахнат, нова трибуна – празна, ръждясала и никога непочиствана, фенове – малобройни и неплатежоспособни и т.н. и т.н.

      Като кажеш второто полувреме, кажи и за първото… просто отборът на Ботев играе през 3 дни мачове и е нормално да се измори. Този “лукс” при вас го няма. Аз за сравнението ти с Марибор и ПАО… има ли смисъл да го коментираме? Тези два отбора са на светлинни години от Ювентина.

      • А ВИЕ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИТЕ ЗАТОВА ЛИ СТЕ НА ХРАНИЛКА ЕДНИТЕ ПРИ ЛЯКАТА, КОЙТО И ДВА АВТОБУСА ВИ КУПИ,А ДРУГИТЕ ПРИ ПИЯНИЯ РУСНАК(ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ КРЮШО МОЖЕ ДА Е СЕЛЯК,НО НЕ ПИЕ!!!)И СЕ ТРЕПЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ ЗА ПАРИ!

      • КАК ДА ПРИЛИЧАТЕ !?НА ПОЛЯНАТА НОКАУТ,СМИРНЕНСКИ СЪЩО ,ДО САНКТ ПЕТЕРБУРГ ПАК НОКАУТ,ВЧЕРА ОТНОВО БЯГАХТЕ ОТ АРМИЯТА НА ЛАУТА И ОЩЕ ИМА:7:3,0:1,6:0 !

      • На хранилка може да са само хората от трибуна Юг и то не всички, защото не може да плащаш на 5000 души. Платежоспособните сме на централната трибуна, където най-евтиния билет е 30 лева, след това има 40, 60, 80 и 100+, колкото ти е седмичния бюджет. Ясно ли ти става или да пробвам по-просто да го обясня, като за твоето ниво?

        Колкото до поляните… бийте се отрепки. Като стигнете до болница, помислете за ползата от тези битки. Изброяваш ми някакви фундаметални победи и не споменаваш, че на един от вашите фенове му потрошиха главата, друг умря на магистралата… безмислени хора, с глупави цели и смешни хвалби! Ако стане някой ден война, ще ви видим каква армия сте.

    • 1
      2

      Истината е, че футбол си играл само на джаги. С изключение на 10 мин. резервите на Ботев правеха каквото си искат и от лиготия профукаха най-малко 7-8 голови атаки. А да твърдиш, че си повече ог финалист за КЕШ с 20 титли на страната си е направо симптом на нещо клинично.

      • 2
        1

        Трябва да те прибират в психиатрията,какви резерви,какви пет лева ,бе олигофрене!?КАПИТАНА ПОПОВ РЕЗЕРВА
        ЛИ Е,МИНКОВ РЕЗЕРВА ЛИ Е, АФРИКАНЧЕТАТА РЕЗЕРВА ЛИ СА,НЕГРАМОТНИКО?

        • Говоря ти за 2то полувреме, НЕУРАВНОВЕСЕН. Първото никой не ви броеше за живи, ни отбора, ни сектора.

  12. 2
    3

    Циганите от Лайнута ги остави. Да се радват на хикса и да
    целуват ръка на Крушони ..Ама при нас? Кой е треньор на вратарите? Кой избра този датчанин ??

    • 3
      2

      Този датчанин в началото на второто полувреме извади чист гол след като Нтело беше останал абсолютно сам срещу него. Да, момчето сбърка накрая, но и ударът на играча на Локо беше много добре изпълнен, а и отчасти вината е и на защитата, че не успя да изчисти топката след като врарят я изби.

      Минало заминало. В четвъртък е мачът на истината.

      • 1
        1

        ИЗГРЕВ ОЙСКИ МАНГАЛ,НИЕ СИ ИМАМЕ СОБСТВЕНИК ,ХУБАВ ,ЛОШ ,НО С ДВЕ КУПИ ,СУПЕР КУПА ,ФИНАЛ 0:1 И ГОЛЯМА ПЕТА В КУРВИНСКИТЕ ВИ ЗАДНИЦИ,ОЩЕ ШЕСТ ГОЛЕМИ БАХУРА ПАК В ТЕЗИ НЕНАСИТНИ ЖЪЛТИ ЗАДНИЦИ!КОГАТО ГО ПОСТИГНЕТЕ МОЖЕ ЛЕСО ДА СЕ ДОБЛИЖИТЕ ДО ЛЮБИМИЦА НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В !!!РАЗБРА ЛИ ,ИЗГРИВБОЙСКИ МАНГАЛ?

        • Ние също имаме 2 купи и 1 суперкупа. Даже сме актуалния носител на купата. Разбра ли, столипински кореняк? Не искаме да се доближаваме до любимеца на всички с Локу в сарсету!

        • Тихо, Стикс…. Тихо , Бонке…..Лапай и се потапяй

  13. 5
    1

    Честит хикс на Локото. Така му се зарадвахте, че ми стана мило. Не ви прави чест да симулирате толкова… особено на вашия капитан. Това обаче са си ваши неща.

    За нас истината е, че второто полувреме отборът се умори и нямаше как да се противопоставим накрая. А и допуснахме два много леки гола. Първото полувреме статистиката беше показателна, кой отбор къде се намира. За съжаление не можахме да поведем с 2 гола до почивката, което щеше да реши мача…

    Майната му! Важният мач за Ботев е в четвъртък! Дано там да имаме и повече късмет.

    Трибуна Юг за съжаление този мач повече попречиха на отбора от колкото помогнаха. Не може Попов 2 пъти да ходи да ги увещава да не правят глупости. Това разконцентрира играчите и помага на противника.

    • 1
      3

      Глупак от два стола ще паднете на земята много си вирнахте носовете евробойци пьлни мишки сте имате кьсмет че крушата няма 2лв и ни продаде целия отбор защото щяхме да ви разпорим селските дупета насред полянката .. вие сте жалка картинка сламени шапки и пришьлци това сте вие !! ВИНАГИ ГОВОРИТЕ МНОГО ДЕМОНСТРИРАТЕ МНОГО ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕ НО ВИЕ УДАРИХМЕ ТОЧНО ТАМ КЬДЕТО НАЙ МНОГО БОЛИ В СЬРЦЕТО ТИ КУРВО СЕЛСКА ЩЕ ГО ПОМНИШ ВИНАГИ !! СЕГА ДРЬНКАТЕ ЧЕ ИСКАХТЕ ДА ОТЛОЖИТЕ МАЧА НАЛИ СТЕ ГОЛЕМИ ЕВРОБОЙЦИ ИМАТЕ ОТБОР 3 ПЬТИ 4 ПО СКЬП ОТ НАШИЯ КОЙТО БЕШЕ РАЗБИТ НО 2-РОТО ПОЛУВРЕМЕ НЕ СЕ ВИДЯ ТРЕПЕРИХТЕ КАТО ЖЕНИ !!

      • 3
        2

        Треперили сме само във вашето въображение. Ако не беше вратарската грешка накрая мача си свършваше 2:1, но не е било писано. Иначе си личи много, кой какви мечти и цели гони. За нас този мач са загубени 2 точки, за вас е неистова радост от спечелената 1 точка.

        Обидите ги подминавам, защото няма смисъл да ти слизам на нивото, което е много ниско.

      • Ако, ако, ако….щеше, щеше, щеше…..ще, ще, ще. Как си личи, че сте на къса каишка на комсомолски секретар. Все едно слушаш XIII конгрес майна.

  14. СЕЛЯНИЯТА ЗАПОЧНАХА ВСЕКИ МАЧ ДА СЕ БИЯТ ПОМЕЖДУ СИ!?ЕДНИТЕ СА ОТ БОТЕВ,ДРУГИТЕ СА ОТ ТРАКИЯ,ИМА И ОТ БОТЕВЪ(СОПОТ)!ТАЗИ ПРОСТОТИЯ МОЖЕ ДА Я ИМА САМО В ТОЗИ СЕЛСКИ ОТБОР!ОЛИГОФРЕНИ С ПРАЗНИ 🎃 ТИКВИ,БИЙТЕ СЕ С АРМИЯТА ОТ ЛАУТА ,ИЛИ ШУБЕТО Е МНОГО ГОЛЯМО,А!?

  15. В БЯЛО ОБЛЕЧЕНА ОТ МЕНЕ СЪБЛЕЧЕНА
    КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЖЕНИЧКИ .
    БЯХА ДУПЕНИ

    • Силен си само на телефона но вчера се видя счупихме ви муцуните отново избягохте и тьрсихте божо ари я арйя традиция е за вас даже кипьрците насред софия ви пребиха избягохте жени

  16. 6-0 7-3 4-0 ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ НЕНАДМИНАТ ХЕГЕМОН В ГРАДА !!!

    ЕВДОКИЯ ТРАЙКОВА ТАЗИ КАУЗА БЕШЕ ЗА ТЕБ СЬРЦАТА НИ БИЯТ ЗА ТЕБ ПРАВИМ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ТИ ДА ЖИВЕЕШ И ДА ГЛЕДАШ ПРЕКРАСНИТЕ СИ ДЕЦА !! ОБИЧАМЕ ВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

  17. Скачат на блондинка с булонка и то с домат

  18. 1
    2

    Стиксчо,лесно разпознаваем си,макар с различни никове.Нощната смяна,и стреса те кара да пишеш през минути.Обясни криво глава празна,защо едните съжаляваха,а другите се радваха на равенството.

  19. 5
    4

    Селската хореография пълна със съблечени от жени и деца знамена и тениски . Жълтото падение няма граници. Единственото място за такива селяндури е да бъдат пратени при тосю. Знаете боклук при боклук отива.

  20. 3
    2

    Локото прекратиха ли мача при 7:0 за ботевъ???

    сЕЛЯНДУРИТЕ за пореден път показаха кретенизма си. Глупостта им е начин на живот.

  21. 6
    6

    С публика и без публика …. победа кога на тая конюшня? Те нещата ще си дойдат на мястото ! Скоро ще чуваме всички вън !

  22. 5
    6

    Защо имам чувството че Пао ще ни ушият с разлика, дано не съм лош пророк.

    • 4
      2

      Ей малоумна плешива гад изгонена от собствения си форум ЗАЩОТО Е ТЪП…като ги пишеш такива неща поне им научи значението бе да ти еба майката неграмотна…казва се дано да СЪМ лош пророк, демек такъв дето не му се сбъдват пророчествата, от там идва а не щото предвижда лоши неща, да ви еба майката неграмотна да ви еба.

      • 2
        1

        НЕЗНАМ ЗА КОЙ ПЛЕШИВЕЦ СА ТИ ИЗВОДИТЕ ,ЧЕ Е НЕГРАМОТЕН,НО ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ Е ПЪЛНО С ГРАМАТИЧЕСКА НЕГРАМОТИЯ!АВНО НЕГРАМОТНИЯТ СИ ТИ ,КРИВОГЛАВ ИЗГРЕВ БОЙСКИ МАНГАЛ!

  23. 5
    2

    Дали, трябваше да се отложи мача – не знам! Но:
    1. С Кабаков в дербито – максимално Х.
    2. Имаше период, в началото на второто полувреме, в който “Ботев” игра само за едно. И то е гол за Локо. Не е нарочно, но така се получи.
    3. Душане, прощавай, Майна, но този път я обърка. И ще стане “от два стола на земята”. Не, че няма да продължим в Европа, такъв е регламента, и първенството тепърва предстои (няма нищо лошо от равен в дербито), но, нито бихме Локото, нито ще отстраним ПАО.
    А, и за финал – Пак някой предизвиква безредици и прави провокации? И се сещам за бившия треньор. Защо ли? Защото, направи чудесен сезон с Локо сф, игра страхотно с Крумовград, сега мачка с Левски, а при нас? Ясно, че беше нарочно! Намерете змията и и строшете главата, защото нищо добро не ни чака. Особено, при провокация в Европа.

    • 3
      4

      Змията е в на Стоян канара килотите, не разбрахте ли кой мъти водите.

      • 2
        1

        Разбира се, че дядо ти т.е. аз, знае кой е. Но, в това е проблема – вече не ставам за комита, а за войвода хептен. Илианчо начело на Ботев, това е Крушарски умножено по сто, но разделено на една посредственост, до която Вашия, поради старата си комсомолска закалка, никога не може да падне.

    • 3
      2

      Защото лайното Генчев саботира нарочно отбора, е затва, слепи ли сте?
      Генчев има история на тва да бъде подмолна проститутка-първо на Домусчиев, после на Илиан, тоя е такава подла курва че не е истина.

  24. 3
    5

    Незнам не съм сигурен , но мача според мен е уговорен за хикс

    • И това ми беше казано вчера на обяд, но не го вярвам! Просто Керкез, се предовери на “физическите възможности” на своите играчи.

  25. 6
    6

    И чорбари и левскари признаха,че бяхте тотално надвикани на собствения стадион! Половината явно пак бяха с безплатни билети и не знаеха за какво са там!

    • 2
      1

      Цялото първо полувреме бяхте тотално безмълвни и се молехте на всички богове да няма повече от 1 гол. Живнахте второто. Това е истината. Няма как 1,800 човека да надвикат 12,000. Безсмислено е да го твърдиш.

  26. 4
    3

    А бе малоумен буфер , Бойко като слезе от власт и сте пътници , мастията Узунов няма на кой да се моли !

  27. 3
    4

    Братя да са връщаме при Д-р Ахмед Доганъ аку трява и шъ му духами щот са вижда чи Бат Дилян заминава Без ДПС няма Ботевъ. Да изберем тоз път ПРАВИЛНОТО ДПС за да вървим напредъ

  28. 8
    2

    Кои са проститутките, които вземат пари за да създават безредици?!Кой ви купи два автобуса?!Кой раздава безплатни билети и фланелки?! Феновете на западната трибуна днес на театър ли бяха?! Всъщност второто полувреме освен при гола чухте ли се?!Има ли по-селска и неадекватна публика в България?!

    • Изключително глупав си, друже. На стадиона имаше 14 хиляди, сложи ги по 20 лева, сложи всичките бири, които се изпиха и помисли, колко пари са влезли в клуба. Това е само от един мач.

      Футболът се прави с пари. Да викаш много силно не помага, кой знае колко на бюджета. Мисли в тази посока, като се мъчиш да се бъзикаш.

  29. 5
    3

    Соколи мои, дотук беше!!
    Аз бягам в чужбина, а вие обратно на село!!

  30. 5
    3

    Не знам как първото полувреме със свалени гащи, ги оставихме само с 1:0?! Нашите бяха свежи , а буферите – уплашени. Личеше някаква ужасна разлика в класите. Вземахме им всяка първа топка. Опитваха някаква преса , която водеше до голови положения за нас. И второто полувреме….си еба мамата. Там, Попето и Перейра , просто не трябваше да излизат. Тройна смяна на почивката и всичко приключваше . Керкенез, Ок, ядосан, на грешките са си негови. Вратар – дебютант в такъв мач, е върхът на грешките !

  31. 2
    7

    Керкез е реалист човека…яд го е…знае какво го чака…има много добри играчи…ако стабилизира вратарския пост,ще е добре…но Ботев при този сгъстен цикъл не може…както и всеки друг бг отбор..
    За локото не берете грижа….да стабилизират вратарите…защитата да се напасне…халфовете с две нови подкрепления,които ще има разбира се,Лами ще замести Мичи
    А Пенев не е случаен….
    Тъй,че…да не злостовим
    А феновете на Ботев…тях не мислете…сами ще се изпотрепват…жалка картинка

    • 2
      2

      Някой плаща да има разделение,Кой е той?

  32. Второто полувреме много грешки в защита , много !

  33. 2
    8

    ВСИЧКИ СТЕ МНОГО ПРЕВЪЗБУДЕНИ И НЕ ВИЖДАТЕ ПРОСТАТА ИСТИНА
    ТОВА Е НАРЕДЕН ЗА Х МАЧ.
    ГЕРБАДЖИЙСКИ НОМЕРА
    БОТЕВ ЧАКАТ 30МИЛКИ ЗА СТАДИОНА И МАСТИЯТА УЗУНОВ Е ХЛЕНЧИЛ НА БОКО ЗА РАВЕН!!

    • 3
      2

      Евала аби!
      Е това обяснение ни строши капачките!

    • 1
      1

      Така е брат помним купа за стадион сега равен за кузирка

    • Нареден че е беше очевидно, но по-скоро погледнете какви бяха коефициентите за равен и какви са били на полувремето. Другият полусезон ще е пак Х.

  34. 15
    1

    Хора,уникално беше!
    Дайте си сметка,че Пловдив поставя нови стандарти в българския футбол!
    Уникална атмосфера на стадиона!Уникална!Нов и хубав стадион.Пълен!
    Заряд на макс!
    Респект за отбора на Ботевъ,че се хвърлиха на макс предвид участието си в ЕКТ и не подцениха мача!
    Респект и за Локото предвид всичките им проблеми!
    Определено Ботевъ е по-класният отбор към момента,но…съвсем спокойно можеха и да загубят.
    Респект за публиката и все така да е от тук нататък!
    Приятно съм изненадан от видяното!

  35. 10
    3

    Майна, като се обърне каруцата,пътища много….преди мача никой не говореше за отлагане,ся веднага почнахме да плюем….ръководството искало да вземе пари и за това сме играли…. ами ако го бяха отложили със сигурност след два три месеца стадиона щеше да е наистина пълен и да се вземат повече пари,така че тая оборка е много тъпа….оставете хората да работят,щото си вършат много добре работата….нищо фатално не е станало!!!Душан не съм го виждал толкова разочарован,а това е знак за глад и успехи, така че горе главите и не обвинявайте никой, защото вървим нагоре!!! САМО БОТЕВ

    • 5
      1

      Душан е велик , но второто полувреме нещо стана в защитата , което не е естествено и нормално !

      • 4
        1

        Нищо не е станало,от както сме почнали нямаме суха мрежа….там ни е ахилесовата пета!!!

        • 1
          1

          Ако бях го играл в беговете, предварително знаех че е гол-гол. Защо става така? Защитниците са почти перфектни за ебемти лигата, и пред тях е почти добре, всеки мач допускат гол! Ебеш ли го, ще се изям от яд.

  36. 5
    2

    АХ, ТЕЗИ БУФЕРИ ,НЕ МОЖАХА ДА БИЯТ ТЕЗИ ,ОТ В ГРУПА.

  37. 4
    4

    Черните момченце от Сопот, гледат и се питат ,защо се бият нашите фенове.

  38. Ще бием тъпите буфери на Лаута, сигурен съм, но този мач трябваше да бъде отложен, имате шанс да играете с Аякс поне веднъж

    • 5
      2

      ТЪПАНАРИТЕ СТЕ ВИЕ ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ СЕ БИЕТЕ ПО МЕЖДУ СИ,ЗАЩОТО И ДНЕС БЯГАХТЕ ОТ БЕФЕРИТЕ(ЗА КОЙ ЛИ ВЕЧЕ ПЪТ)!ТЪПИ СЕЛЯНДУРИ!

  39. 3
    6

    След този глупав мач, който трябваше да отложим, нямаме шанс с Панатинайкос

  40. 4
    4

    Кривите глави късмета ги покри. Ама пак ги заболя като след Петата и 6те луканки

    • 3
      1

      НАЩА НЕГЕР ЗАХТО СПРЯ ДА БЯГА 2РОТО ПОЛОВРЕМЕ УА АНААА МАЛКУ БАНАНА ЯЛО ОЩИ ТРЯВА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯ

  41. 4
    8

    Ние не сме някви Марибор или ПАО индианци, разбрахте ли.

  42. 4
    2

    НАЙ ВАЖНОТО Е КОГА ЩЕ НАМЕРИМ ВРАТАР ??
    ВСИЧКО ДРУГО СЕ ДВИЖИ ОТНОСИТЕЛНО ДОБРЕ . НО ВЕЧЕ ИЗГУБИХМЕ МНОГО ЗАРАДИ ВРАТАРСКИ ГРЕШКИ .

  43. 2
    2

    Нищо не е сгрешил Керкез , ръководството са глупаци , играха мача за да вземат парите от билетите !

  44. Тази глупост е същата , когато бихме Цска в Пловдив с три гола разлика и след четири дена загубихме финала с Цска в Благоевград

  45. 4
    2

    Като цяло този път Керкез, сгреши. Оставям възможността за отлагна мача, така решили така сторили, но да пуснеш титулярния състав който преди 72 часа е е изиграл един изключително тежък мач срещу класен съперник и с време за почивка от около 24-30 часа с нагласа за изключително важен си е направо хазарт. Ми че той техния брадат талибан точно това каза че сега е момента да им скочим визирайки тежката ни и сгъстена програма. Да бъдем честни, второто полуврвме титулярите ни едвам ходеха, добре че смените долу-горе поосвежиха обстановката, но пак повтарям, много тически и стратегически грешки. Гледайте дали буферите сборно срещу всички отбори дали ще могат да създадат толкова чисти положения за цял сезон. Време е за поуки, дано не стане пренавивка и от 2 стола на земята.

    • 4
      4

      Буферите нямаха удар във вратата на Ботев първото полувреме , когато Ботев игра с титулярите !

    • 2
      3

      Датският вратар е жалко слаб, нека пробват с поляка на вратата !

  46. 5
    4

    Имахме огромна възможност да играем с Аякс, вместо да отложим мача, направихме най-глупавото нещо !

    • 7
      1

      Имаме същия шанс както и вчера! Престани с гледането на боб!

  47. 5
    3

    Плюхте Игонен,а този некадърник е пълен палячо!

    • Кмете, напълно си прав. Игонен не е играл защото някакъв паляк е хвърлил домат по приятелката му,някъФ изрод. Вратарите ни не са слаби, още немогат под напрежение, неопитни.

  48. 8
    2

    Нас ни чака след два дни мач за ЛЕ, преди два дни играхме мач като за световно, и пак ги мачкаме а те лежат и бавят играта. Леш!

    • 3
      6

      Помаци гнусни и днес бихте… Рогош срещу Маноле в сектора зад вратата,тъпи гумени глави

  49. 3
    4

    Не виним вратаря , ръководството са виновни , отлагаш мача и пазиш сили за Панатинсикос !

    • 3
      3

      Това са само предположения. Отлагаш мача и губиш ритъм. Вече сме го практикували. Само дано да няма контузии, защото буферите и най-вече Брадата игра на кръв. Хем симулира, хем блъска, но това е безсилието!

  50. 4
    2

    Има ли още някой да хули Игонен? Буферите нямаха въздух за 60 минути игра, второто полувреме премина в лежане, щом и на вратаря му се схвана крака….

  51. 4
    3

    Мачът с Локо не беше важен в момента, ръководството трябваше да поддържа отбора силен, това е първият път, когато получаваш шанс да играеш с Аякс

  52. 4
    4

    Главите горе,не сме Реал Мадрид и тези имат невероятен късмет….трябва да подкрепяме….не сме сигурни какъв вратар е този с една грешка,макар и фатална….разочарованието е на лице,но идват следващите мачове!!!

  53. 5
    3

    Лудогорец как отложиха мача със Славия, груба грешка на раководството !

  54. 10
    4

    И двата отбора нямат адекватни вратари за целите,които са си поставили!
    И двата отбора имат право да съжаляват за пропуснатото!
    Ние поне разбрахме,чи Мичи си заминава!
    А Любо Пенев е великан щом ни върна в мача!
    Въпреки класата в отбора на Ботев.
    Кур за безпаричния ни президент!

  55. 3
    7

    Хайде отивайте да ви шият жълто-кафявите ануси!

  56. 3
    6

    Ръководството на Ботев трябваше да отложи този мач, но се мисли за приходи от билети, груба грешка !

    • 5
      5

      Мислехте,че мача ви е вързан в кърпа,дори с разлика,затова не го отложихте.
      Самочувствието ви изигра лоша шега.

  57. 5
    2

    Второто полувреме не съм доволен от Ботев , много грешки !

  58. 6
    3

    Тва без вратар не могат да ни победят, представяте ли си ако имахме вратар и поне още един централен защитник! АФК вагон са живи само щото ходжата отправя молитва всяка сутрин в 5..

    • 4
      6

      Абе чикиджия,преди мача нали бяхте много велики щяхте пет шест да вкарате,сега си ебете майката помашка

      • 1
        1

        Чикиджия е баща ти, само как майка ти е забременяла през устата е чудото. А тва че си миризлив циганин се разбра от всички.

      • Викаш по- добри сте от нас, направо сте Реал Мадрид. Бахти и смешника си, я марш обратно на работа че ще те уволня бе мангал.

  59. 7
    8

    Тва Ботев нямат мач от 1912 г досега да не са ощетени по някакъв начин,Всеки мач Филанкишията им е виновен че са жив ташак

  60. 6
    2

    С колко на нула паднаха Локото,че не можах да гледам мача?

  61. 7
    3

    Да пуснеш Кайзер е по-добре и от двамата вратари!

  62. 5
    3

    Да пуснеш Кайзер е по-добре и от двамата вратари! !

  63. 3
    2

    Нищо фатално не е станало , грешка на ръководството ,че не отложи мача !

  64. 2
    2

    Да им е честита победата на мангалите ! Заслужиха си е.То си е жива победа .
    Не може цяла подготовка и колко вече официални мача да не си намериш вратар . Факт !
    За къде сме тръгнали с 10 човека всеки мач ??

  65. 5
    8

    Ебахме ботявЪ вгъзъ на Лайнежа а най доброто е че им взехме тока и сега гърците ще ги надупат яко денс и жълтата кочина мръсна

    • 5
      4

      Кво каза? Явно равен с нас го броиш за победа. Еми честита победа тогава. А гърците не ги мисли, вие не играете с чуждестранни отбори.

  66. 5
    2

    Кое по дяволите налагаше датския вратар да е титуляр? и то в дерби, и Игонен не го бива, но този е гола вода

  67. 3
    2

    КРЪВНОТО СТОЙЧО ГЕНАЪ ЩЕ УДАРИ ГРАНИЦИТЕ ОТ ЧЕКИИ . СТИКСА СА МУ ДАРЯВА КРЪВ И СПЕРМА .
    ОТНОВО ГИ ИЗБИ В МАЧА НА ЖИВОТА ИМ !

  68. 3
    4

    ПУМИ,КГАТО ДЕЙСТВИЕТО НА ЗОБА ,СВЪРШИ,ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ,ЧЕ СТЕ СЪЩИТЕ,МЪРШИ!?!?

  69. 10
    5

    Превозното средство пак с невероятен късмет. 2 положения и два гола…писна ми от тези калитковци. Ние за сметка на това сме си все същите наивници :). Обичаме да съживяваме мъртъвци. Тези хлебарки трябваше да бъдат смачкани 3:0 с тази игра. Те първото полувреме не си излязоха от полето бе, мръсни мижитурки. А ние за сметка на това от 11 корнера – 10 по един и същи начин изпълнени – трагедия. Общо взето пак сме си наивници и затва няма да ни бъде.

    • 2
      4

      Къде ги видя тия две положения бе пич?
      Вие имахте 2(две),наще бяха поне пет шест.
      Хайде ходи да се биете.

    • 5
      5

      Не пич, просто толкова си можете! Че ние сме зле, зле сме, ама прекалено много хвърчите в облаците и се мислите за голямата работа. Преди мача, щяхте пак да ни биете с по 5-6 гола, както и на финала преди няколко години. Айде в дивия!

      • 3
        5

        Ма съвсем правилно се радваш че се отървахте евала, смешници сигурно и на минимална загуба щяхте да се радвате сиромаси лилави

        • 6
          4

          Гола вода сте жълтък,само претенции,друго не виждам.

      • 1
        3

        С колко на нула паднаха Локото,че не можах да гледам мача?
        Някой ще ми каже ли?

  70. 6
    3

    ДА Е ЖИФ И СДРАФ КАБАЧИТУ!!! КУ БЕШИ ИСГОНИЛ НАШИА АПАП УТИВЪХМИ НА ПИТИЦА!!! ПУФ, ПАФ!:)))

  71. 3
    3

    ПУМИ,КОГАТО ДЕЙСТВИЕТО НА ЗОБА,СВЪРШИ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ,ЧЕ СТЕ СЪЩИТЕ,МЪРШИ!?!?

  72. 5
    4

    Да им е честита победата на мангалите ! Заслужиха си е.То си е жива победа .
    Не може цяла подготовка и колко вече официални мача да не си намериш вратар . Факт !
    За къде сме тръгнали с 10 човека всеки мач ?

    • 2
      3

      Барай мекия,помак!
      С всичките ви претенции,не можете да победите един осакатен от собственика си отбор!
      И на всичко отгоре направо си ви бяхме били,ако Крушата не нареди да се смени Мичи!

  73. 8
    7

    Много бързо го качихте Керкез на пиедестал. Брутално слаб мач за Ботев. Тези бяха готови да отнесат много голове.Учудващо много брак и грешки в защита.
    Като цяло , грешка на ръководството. Пак твърдя, че мачът трябваше да бъде отложен.

  74. 9
    5

    Да ви еба майката циганска късметлийска, за втори пореден мач на тоя стадион ви върза мангалската магия, мижитурки шибани!

    Ние играем с един централен защитник и без вратар. Вратари ние нямаме, имаме някакъв сбиротък циркови клоуни.

    Попето е време да сяда на пейката понякога.

    Играч на мача-Ники Минков.

    Да ви еба в циганските симуланти.

Коментарите са затворени