Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата “The Magic of Plovdiv”, излязоха с официално обръщение до футболната общност в града. Повод за реакцията на “черно-белите” запалянковци и изказването на бившия вратар на Ботев Лилчо Арсов, че в “в неделя Ботев ще играе срещу отбора, който стана на 88 години”:

Обръщение до футболната общност в Пловдив

Като група, която отделя сериозно време, ресурси и е насочена изцяло в подобряване на детския футбол в Пловдив през различни инициативи, остро осъждаме изявлението на един бивш футболист, собственик на една от футболните школи в града. Школа, която обединява деца с различни футболни пристрастия и трябва единствено да ги учи как да израстват както на терена, така и в живота. Уви, тази личност се изявява като съдник и сее омраза в социалните медии към един от символите на Пловдив.

Считано от днес всички резултати на детско-юношеските отбори на Локомотив Пловдив срещу въпросната футболна академия ще бъдат изписвани като срещи срещу ФА “Сееща омраза” докато лицето л.а. не се извини публично!

Призоваваме родители на деца, които са с различни клубни пристрастия от собственика на тази така наречена Академия, да преместят децата си в среда, която ще позволи нашите деца и бъдещи футболисти на Пловдив да бъдат възпитани в моралните ценности, които подобават на пловдивчани!

160 КОМЕНТАРИ

  1. ГРУХ ГРУХ КУИЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КВЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ГРУХ ГРУХ ГРУХ

  2. Фанете ма за барабоя
    Че ма боли хоя
    1936 година нон грата.
    Да се заличи от календара.
    Жълтите са я измислили.

    • 3
      4

      Ава каун я кажи как счупи главата в гредата за онова 4-0 за Локомотив ва да тейба и плондера дейба.

  3. 10

    Да заведат дело за клевета и да докажат в райония съд ,че са основани през 1926 година

  4. Наглите последователи на пропагандата искат извинение не защото са обидени…те знаят че това е лъжа и измислица за 1926!!!искат извинение защото получат ли го лъжата им започва да прилича на истина(само да прилича защото до момента си е откровена лъжа за която никой в БГ не се интересува и затова минава …)
    В никакъв случай не трябва да се допуска това при никакви обстоятелства !!!!!!!

  5. 1
    10

    За да се извиниш трябва да си интелигентен и да нямаш комплекси…

    Т.е. с татарското кюфте – мисията невъзможно

    • 10

      За да се извиниш първо на първо, плешива кратуно, трябва да има за какво, трябва да си направил нещо грешно, да си излъгал.
      Лилчо Арсов казва истината. Няма за какво да се извинява.

      За разлика например от майка ти, която наистина е редно да дойде тука ако е още жива и да драсне два реда: така и така, уважаема публика, с ръка на сърцето искам да се извиня на всички вас за това че не му праснах главата в бордюра оше когато го родих това гнусно изчадие.
      Повярвайте ми, това е най-голямото наказание за мен в този живот-да имам за син гнусен олигофрен като него.

      Съжалявам искрено.

      С уважение и съжаление: Г-жа Мъркова

    • 😂😂🤣🤣😂🤣😂😂 ТИ ЛИ ЩЕ ГОВОРИШ ЗА КОМПЛЕКСИ БЕ ?? АМЕБО

    • “Мисията невъможно” ЕнтЕлЕгЕнсия беска.

  6. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИ СЪ УВЛИЧЪЙТИ Ф СЛАТКИ МИЧТИ!!!
    САМУ НИ ПОСЯГЪЙТИ НА НАЙ-ГУЛЯМЪТА ИСТИНА!!!!!!
    КЛОАКОМОТИФФ Е УТБОРЪТ УБИЧЪН ОТ РОМИТИ ПУ СВИТА!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ, ПАФ!:))))
    БИГОМ ЗА БАКЪР И КЮМЮР, ЧЕ НЕМА ПАУЪР!:))))) ПУФ, ПАФ:))))))

  7. 10

    Лилчо няма за какво да се извинява. Сега хронологията е следната – Спортклуб- е наследник на Караджа , който е създаден 1922г, преименуван на Спортклуб-1926 г- обединен с Парчевич 1945г. Локомотив е създаден отЖСК Пловдив 1935г по късно наричан Торпедо, идр . Според буферите те се обединили през 1949 г и от 1951г вече се казва Локомотив. Затова и статистиката в дербитата се взима от тогава. По тази логика,ако ние Ботев се обединим с Шефилд Юнайтед сега ще станем най-старият клуб в света. Е няма такива идиоти, като тях. Пренаписват си историята за да станат с 10 г по стар клуб. Смях в залата. Ми те значи са създадени 1922г- му ха ха ха. Пълни комплексари. Да сте живи и здрави. Както казва една поговорка – никога не е късно да се изложиш .

    • Извинения само след като докажат с документи че са създадени през 1926 година! Това че са си сложили на емблемата цифрата 1926 не доказва нищо! В циганския си алманах могат да си пишат и лъжат каквото си искат, дори след някоя друга година могат да си измислят и нова цифра на емблемата-1906 например, а защо не и 6:0 и за емблема да сложат една пета! Щом това е върха на жалкия им живот. Има съд, да заведат дело за клевета ако им стиска и могат да докажат твърденията си.

    • Лилчо Арсов е изразил мнение което беше меродавно и споделяно от цялата Локомотивска общност до преди 10-15 години! За каква омраза може да става дума? Омразата я сее Ст.Генов-Стикс, който обръща костите на мъртвите хора и кълне като дърта циганка! Дори да беше споменал като година на основаване на Локомотив Пловдив 1951, пак нямаше да е лъжа! Всички отбори имат История която се предава от поколение на поколение, само Локото пренаписва своята история през поколение! Чакаме следващото Издание на История Локомотивоциганска! Саде Локо!

  8. По това време Чико беше на 14 ракии и не знаеше къде е, за да се спаси от Ада наречен ботевъ…

    • Станиславе, а ти билет взе ли си? Да знам да плащам ли за кран. Обещал си нещо, ама се правиш на недоебан. И аз съм Динко. Бъди мъж. Обещал си.

  9. КОМПЛЕКСИРАНИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ
    ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА МАЧА НА ЖИВОТА ВИ .
    ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ТОВА ОСМИСЛЯ ЖАЛКОТО ВИ СЪЩЕСТВУВАНЕ .
    ТАКА ЩЕ ПРЕДИ ДА ПЛЮЕТЕ ИДЕТЕ ДА ЗАПАЛИТЕ СВЕЩИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !
    БЕЗ КОЙТО НЯМАШЕ ДА ВИ ИМА НА КАРТАТА И БЕЗ КОЙТО ДО СЕГА ДА СТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО !
    🤏🤏🤏🤏🤏🤏🤏🤏🤏🤏
    ТОЧНО ТОЛКОВА СТЕ ВИСОКИ
    🤣😂🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣!

  10. Легендата им алкохолик, интелектуалецът им пее, че е кретен(глупак), а хулиганът им е убит като псе от Жена…

    Въпреки това, кривите глави се мерят с Пловдивския любимец???

    • Утре по това време е меренето, Мърков. След това се надявам, че няма да клечиш в храстите, а ще дойдеш отново да забавляваш.

      • Не, селяк, утре е мач между два отбора от първенството. МЕРЕНЕТО беше във финала на финалите, в мача на мачовете, в двубой, който не е имало и няма да има! БЯХТЕ ИЗНАСИЛЕНИ С ПЕТА, не сте сте излизали от храстите, това е вашата съдба…

        • 7
          1

          Селяк е човекът, който постоянно виждаш в огледалото. И си прав, няма да има друг двубой, защото не се класирате за финала… а ние пак сме с купата. Това е голямата разлика между нас и вас… ние мечтаем за победи над ПАО и Аякс, а за вас мечтите са свързани с победи над нас. Схващаш ли?

          • Селяндур .
            Когато ние мечтаехме за победи над Тотнъм и Копенхаген, вие си бършехте анусите от ПЕТАТА

          • 2
            6

            Лешпер,а ти схващаш ли,че въпреки манията която ви е обзела в общия брой мачове имаме по-добра статистика! Колко е жалко да си жълтур с измислена история! Петата,петата никога няма да ви излезе от дивия,където яко е заседнала!

        • Естествено че такъв финал няма да се повтори! Кога пак ще се класирате на финала? Никога!!!

        • Ахаха ама много е трудно да преглътнеш факта че оня финал беше нагласен и ви беше подарен от Бойко да не се разпаднете по същия начин както ви подариха стадион да не ревете че на нас са ни построили, мишки шибани.

  11. Срам за циганите и циганките Секта пролатинска е обидена.А в Търция ви плащат за обиждане от зад Аджъбтъдем чакат зашиване на анали от аналите на Селският,техните чалтици.

  12. 12
    1

    Защо на всякъде ви викат ЦИГАНИ? Защото срюте древни беси? Или защото сте си цигански отбор?

  13. 14

    НЯМА БЕ. НЯМА ПО ЖАЛКА ШИЗОФРЕНИЧНА ИЗМЕТ ОТ ТЕЗИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ .
    ВМЕСТО ДА СИ СЕДЯТ НА НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ ТЕ СЛАГАТ В МАЛКИЯ ДЖОБ МАКЕДОНЦИТЕ !
    🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
    НЯМА ПО -ЖАЛКИ !
    НЯМА ПО -КОМПЛЕКСИРАНИ!
    НЯМА ПО -ЕЛЕМЕНТАРНИ !
    НЯМА ПО-ШИЗОФРЕНИЧНИ !!!

    • 9
      2

      Чакаме ви!
      Идвате като аслани, ще се върнете посрани

    • 8
      1

      Цигански цигани,локоцигани,а селяните са вашите баба и дядо от племето беси.

  14. 14
    2

    мингяни от аграрния катун,елате утре на южната трибуна Лилю да ви сере в гнусните усти измекяри долни!!!

  15. 21

    В никакъв случай не трябва да се извинява!!!!!
    Само ако покажат доказателства за 1926!!!!!!
    Аз пак ще питам трите основни въпроса и чакам отговори !!!!
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво за бога означава Ювентина и от какъв език произлиза тази странна дума?
    3.От къде са взели с какво са пътували и къде са сега тези 40000 древни беси посетили мач на Юве (Ювентина)през 1983/86 ????
    Дерзайте лъжци дерзайте демагози!

    • 6 на 0 и една пета цял живот ще ви преследва. Колкото и да се правите на забравили сънувате кошмари

  16. 16

    Смешен плач на една секта.Хахаха. От кога да казваш истината е сеене на омраца. Дори УЕФА не признава измислената ви година и ви води от 1936. Зашо не заклеймите и УЕФа сектанти смешни.Измислен отбор с измислена история и измислени фенове това е истината за вас.Вие сте отбор създаден през 1951г от БКП и през машинации и измислени родословни дървета го докарвате до 1936г нищо повече.Другото е кражба на историята на отбор съществувал и нямащ нищо общо с вас отбор който на всичко отгоре ви е унизявал с 11:2 или това е било контрала и сами сте се били. Толкова ще нещастни че чак смешни!!

  17. 17
    1

    Истината боли когато ви викат цигани Има ли друг отбор със сменена година и родители.Какво е общото със Спортклуб,освен че сте от район Източен през който дори няма жп линия.Уж железничари,уж Спортклуб и,а връзката с планинците беси засенчва македонците От коя година сте Локомотив.От 1951 по съветски заповеди.В същата година ЦСКА влиза в новосформираната А група,на мястото на Ботев,с нас ни пращат в зоните.Колко турци,цигани имахте за президенти,колко убити,колко затворени.Гнус ни е от вас Казваш истината да се извини на групичка с латинско име.Цигани.

  18. 14
    2

    Лилчо с официална реплика към файтона с наполитаци от орландовци:
    Фанете ма за барабоя.
    Амин

    • 2
      11

      Убаво че беше оная 12-ишна чекийка от Хюстън който ни стана бащица, ама толкова ли нямаше в Хаскювю някой юнак та га кръсти Бутяфъ ва да гоейба.

  19. 4
    15

    Значи чета и недоумявам.
    Явно сме дошли от нищото и точка.
    Ей така,по приумица на съдбата,някакви си се събрали и готово!
    Но все пак да попитам.
    Факт ли е,че ние с никаквата история,сме първия участник от Пловдив в републиканското първенство на България,или не е факт?
    Факт ли е,че ние ставаме шампиони,а в същия сезон вие изпадате в Б група?
    Факт ли е,че умишлено не използвате истинската си година на създаване 1906-та,като пълни правоприемници на колежа св.Августин,защото автоматично ще изгубите статута си на най-стар футболен клуб от Дунав Русе,който,като правоприемник на Торпедо е основан 1901г. и е реално най-старият футболен клуб в България?
    Яко ви бие тока,нали?
    А и ние от 51-ва не сме си сменяли името,при вас как е?
    Тракия,с Ъ-та,без Ъ-та.Смешници недоклатени.

    • 14
      2

      Ей педерас чернобял, то наясно ли си въобще че името Тракия беше насилствено наложено при сформирането на АФДто?
      Ние винаги, повтарям ВИНАГИ сме наричали отбора си БОТЕВ.

      ЦФКА Средец, Витоша…да ти еба комунистическите измекяри дето се гавреха с отборите

    • 16
      1

      Истинският локомотив с Ераноян, Садъков, Христо Колев, Сотиров няма нито една победа над Ботев в А група 1979 – 1988

    • 13

      Отиде да ми се похвали с титла на преименувания Левски Кюстендил в Локомотив 1936

    • Ваша титла нямате черно бели малцинства !

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      11

      Тъпо копеле,правиш ли разлика между махленски и регистрирани футболни клубове.Ботев е регистриран на 12 март 1912 г и това е факт.Преселнико,да си чувал за небесносиният Левски Той е махленски отбор преди Ботев да бъде регистриран.Вие крадливи цигани,за да не плащате стари наеми за централна гара като паразити се пришихте към голям отбор с който сте играли.Само веднъж се споменава за отборчето на жп шантонерките.Някои фенове на Левски искаха да прибавят 3 години но,нямат регистрация,а учредително събрание

    • 14

      Дай снимка как празнува 70 години отбора на Локо Пловдив и тогава Лилчо ще се извини, абсолютно е прав човека!

      • Има такава снимка!!!”Локомотив”Пловдив празнува 70годишнина с торта на “Лаута”месец май 2006 година.Моля,древните беси да не я крият!

    • 13

      И защо ни е да си сменяме годината? Комплекси ли ни гонят? 1912 си е приета от нас и винаги сме си я чествали. Има си юбилейни издания от 1927, от 1932 и от кога ли не. Ботев се класира за Републиканската група в първия й сезон. Не му е позволено да участва, защото новата партийна рожба не може да се класира от Зона София и е служебно сменен Ботев. Мен щеше да ме е срам да изтъквам това, но…….

    • 13

      Ами не сте дошли от нищото! Реално сте създадени от БКП през 1951 г след, закриване и обединение на различни отбори! Това са фактите, Локомотив Пловдив, като име на футболната карта на България се появява тогава! Реалната ви рождена дата е някъде през 1951 г. някой просто трябва да отиде и да поразрови архива! И под протокола и документите за създаването ви стоят подписите на червени, партийни секретари! Всичко останало с някакви наследства, припознавания и т.н. са едни комплексарски измишльотини на хора с тежки комплекси! Иначе да, станахте шампиони и Ботев изпадна! Друг е въпроса как станахте и как изобщо преди това влезнахте в А група без да имате това право по състезателен правилник! Но всичко това не променя факта за вашето създаване, едно комунистическо отроче, затрило няколко традиционни пловдивски клуба!

    • Основата на единствената купена титла е на Велбъжд Кюстендил.Зобените от Еду добичета след всеки мач тренираха за да няма допинг контрол.Следващата година беше разкрит в Гърция.Помниш ли копеленце мачовете.Всички с югозапада спечелени,моряците с юношите,а най трудните с Ботев,Раковски Севлиево и други неподвластни на мафията.За какво убиха Наркомана,един от вас.Питам,отговорете.

  20. 12

    Лили е велик.
    В цитата му отсъства локо локомотив, говори за отбор на 88 години и толкоз.
    Гузен не гонен бяга миризливци.
    Дербито да реве на воля.

  21. 16

    Локомотив Пловдив е роден през 1951 г като наследник на ДСО Енергия.За първи път празнуват кръгла годишнина през 1966г.,,30 годишнина,,Но се оказа че са наследници на високопланинското племе беси преди Христа.Имат се за истински майни ,но всички ги знаят като цигани.Крадци извинете се на Пловдив и не го срамете

  22. 6
    15

    Помним как прасето Грилю беше ритан бит и ебан насред Лайнежа от Киро Акалски и Дани Кики как лазеше със забито черно бяло знаме в гъзът, явно се е засегнало 🐷 прасето

    • 13
      1

      Абе верно, кой тогава отпра оня мощен шут в гъза на Кики, тва беше бахти изпълнението

      • 3
        10

        Киро Акалски го гонеше по поляната като прасе на Коледа, Грилю квичеше на умряло баси кефа

  23. 5
    12

    Стоян канара още помни как този толуп Лилчо счупи гредата с глава и го изнесоха на носилка за 4-0 за Локомотив, 2007г. От тогава бат Стоян канара не е акал ва да гоейба.

  24. 13
    3

    Каэа ви истината да ви еба майката некъпана миризлива

    • 13
      1

      Потните цигани цял Кюстендил припознаха та една дата ли няма да сменят.Сега и те не знаят коя годишнина празнуват,ама да вдигат аларма,че са обидени

  25. 1
    10

    АМИ ТО НАСКОРО ЕДИН БИВШ ФУТБОЛИСТ ОТ ВРАЦА ПОДВИЗАВАЩ СЕ ВЪВ МОМЕНТА КАТО МУЗИКАНТ И Ю ТЪБЪР ПОЛОВИНКАТА ОТ СКАНДАУ ЛЪЧО КАЗА ВЪВ СВОЯ КАНАЛ ЧЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ НЕ БИЛИ НИКАКВИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ А БИЛИ ОБИКНОВЕННИ ПИЯНИЦИ КОИТО ВЪВ РУМЪНИЯ НЕ ИЗТРЕЗНЯВАЛИ И ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТУРСКО РОБСТВО А ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ МОЖЕ И ДА Е ПРАВ СЛЕД КАТО НИКОЙ НЕ ЗНАЙ КЪДЕ СА ГРОБОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ А СЕ КЛАНЯМЕ НА ПАМЕТНИЦИ ИСТОРИЯТА НЕ ПОМНИ ТЯ СЕ ПРОМЕНЯТ ОТ КОЙТО СИ ИСКА

  26. 16
    1

    Жалки амеби облечени в бяло черно.
    Душичките ви са изпити.
    Какви локомотиви и бдж-та във футбола е имало 1926 година.
    Подсказка – никакви.
    Сега ще ви кажа истината .. в Долна махала се събираха три влака.
    Хисаря, Пловдив и Карлово.
    51 година, събират по млади кантонери, и им пускат една топка до село Иван Вазово отзад зад гарата още си седи стадиона
    От там идва вашия тим.

    • 16
      1

      От тези три кантонерски отбора създавате един. Локомотив Пловдив.
      Един футболист нямате от гр.Пловдив първите два мача. Нито Един!
      Едва на третия мач взимате момчета от Депото в Пловдив.

    • 12
      0

      Да се смееш ли да плачеш ли.
      Чакаме ви, раирани манговци
      Удоволствието е изцяло наше
      Хем ще ви вземем парите, хем ще ви сложим по един пръст отзад .

  27. 11

    ХАХАХАХА, да им се извини, че е казал истината?! Евалата, Лилчо! Сега циганите ще трябва да докажат в съда, че са станали не на 88 години, ако искат публично извинение. Пак декларации и плач за нарушаването на правата на гей общността и малцинствата. Те да му се извинят публично веднага, че го наричат ”лицето л.а.” с малки букви! Ама как им го набримчи до сливицити на мангалите Лилчо ХАХАХАХА Скоро не е чупил някой нос на грозен столипиновски буфер. Може и това да стане

  28. 13

    да попитам преселниците от Кюстендил помнят ли култовия си фен САНДОКАН? помнят ли, че на всеки домакински мач циганетата подаряваха крадени от гробищата карамфили?

    • 17

      На нито едно цигане не му се дава да стъпи на Лаута! В днешна дата.

      НО, ЧЕЛСИТО Е НА ПОЧИТ НА КОЛЕЖА. Турнир се играе в негова чест. Челсито е глупак, кретен по- точно. Цялата агитка на бултрас пее, че са ГЛУПАЦИ(КРЕТЕНИ)…

      ТОВА СА САМО ФАКТИ!!!

      • 15

        Затова джамията е празна лепилар загубен. Локо е отбора на мангалите. Набий си го в тъпата кратуна!!!

      • Хаха то затва от 40 000 останахте 1500.
        Фенската маса гледа по телевизора от Столипиново ахахах

  29. 21
    1

    Самият факт, че под публикация свързана с трупата от Лаут джамия 90% от отговорите са осъждащи декларацията на кирливите потници с лилави венци, е достатъчно показателно за малцинствения характер на техния катун разпънал шатрите си в Столипиново.

  30. 18

    Има няколко фундаментални въпроса, които феновете на Локомотив трябва да си зададат:
    1. Ако са наследници на Спортклуб, който наистина е създаден през 1926 г., защо не си върнат и името? От какво ги е срам? Комунистите прекръстиха много отбори, но през 1990 г повечето върнаха оригиналните си имена! Дори легендата на Локомотив Аян Садъков си върна оригиналното име! Аз го помня, като Аньо Садков! Името Локомотив все пак се появява през 1951-1952 г и си е типично, комунистическо име по съветски образец! Локомотив София пък става Локомотив отново по съветски образец през 1945 г! До преди 09.09.1944 г в България футболни Локомотиви няма!
    2. Защо след, като Спортклуб е създаден след обединението на Караджа (създаден 1922) и Атлетик (създаден през 1924) Спортклуб не приема за година на създаването си нито една от рождените дати на тези два клуба?
    3. Защо Локомотив не приема за година на създаването си 1922г. (рождената година на Караджа) например а точно 1926?
    4. Все пак всеки се ражда и умира с името си! Ботев и Славия например имат оригинални документи с датите, мястото на създаване, протоколи и т.н. и на всички тези документи пише имената с които са и днес. Първият документ за създаването на футболен клуб Локомотив Пловдив е от 1951г. защо феновете не изберат тази година за рождена ако искат да запазят името Локомотив? От какво ги е срам?

    • 16

      И още един фундаментален въпрос, защо не върнаха 1926 г още през 1990? Как така 20 години след промените, след като един дядо се появи в една пловдивска кабеларка и заяви, че феновете на Локо могат да се припознаят, като наследници на Спортклуб те пляснаха и прегърнаха идеята? До преди 2010 никой не говореше за 1926, дори през 2006 (16 години след падането на комунизма) празнуваха 70 годишнина! А през 1996 празнуваха 60 годишнина! И ги празнуваха официално!

    • 15

      Първо защото трябва да си познаваш историята и да а съхраняваш. Феновете на Ботев веднага отхвърлиха измисленото Тракия с падането на комунизма. Нещо повече, скандираха и пееха за Ботев и по време на режима. Смешно е черно-белите да имат претенции, че са кореняци пловдивчани, а да нямат нито спомени, нито представа какво е ставало в града от 30-те до 50-те. Второ, не забравяй авантата. Като смучеш от най-голямото държавно предприятие БДЖ заплати и премии и се водиш офицерче в Транспортни войски, за какво ти е да се правиш, че не си железничарче?

  31. 14

    Как може човек да се извини затова че е казал истината??? Апелирам всички фенове на Локомотив с татуировки 1936 да споделят дали ги е срам от годината. И ако ги е срам да споделят дали не изпитват притеснения че след година или две ще трябва да се срамуват и от годината 1926 защото малцинствата ще са открили че са потомци на Филип Македонски???

  32. 2
    19

    Много яко,педерасткият жълт сайт,ми изтри коментар!
    Евалата!
    Няма да пиша наново,но ще обобщя!
    Кои сте вие мръсни помашки приселници и общо взето потомци на диви селяни комундета от областта,за да държите сметка за историята на футбола в Пловдив!
    Основателите на вашият отбор,ако видят моментната фенска маса,и ще се завъртят в гробовете си,като витла на самолет!
    Помак до върл селянин,до приселник от някъде и така до десетия!
    Единадесетия за цвят е пловдивчанин!
    Пу,майка ви дейба жълто-селско-помашка!

    • 13
      1

      Ти от къде знаеш бе кюстендилски циганин. Ти историята си кюстендилска не знаеш. Мангал миризлив.

    • 11

      Какво е приселник?

      • 1
        5

        Изключително грамотен си,да,и ти личи от километри!
        Ще ти кажа,а и ако желаеш докажа,че и двете форми са правилни,но за това което визирам конкретно,по-правилно е написаното от мен!
        Ама защото си тъпа високопланинска пума,никога няма да разбереш богатството на езика български!

        • Абе тъпак, пРиселена е на майка ти путката от село мангал неграмотен

    • Само като прочетох за прИселници и ми стана ясно що за неграмотен олигофрен пише и спрях дотам.

      Тва да си кюмюр е страшно наказание човек.

      • По-голямо е само наказанието да си ограничен и неграмотен жълт помак,който иска да блесне с повърхностни познания от уикито и автоматичните редактори!
        Защото си тъпа и кривоглава жълто-помашка мастия,която няма капацитета да обсъжда граматиката на българския език,ще кажа само,че самия език в болшинството си не следва строги граматически правила,които да са задължителни за ползване!
        Над 90% от тях са препоръчителни,а не задължителни,което пък от своя страна не означава,че са правилни!
        И в това отношение е уникален и неповторим!
        Ама как да ти го обясня,като образованието ти е спряло някъде между завършването на медресето в Сърница и свирките,които си правил на централна гара,за да си осигуриш жизнен статус в Пловдив!

    • Сайтът не трие коментари. Просто ти си твърде тъп и не си го публикувал коректно.

  33. 13

    Първо,орангутана Л.Арсов,е един от малкото хванати да продават мачове!
    В този индивид думи,а най-вече смисъла зад тях,като чест и достойнство ги няма!
    Наглася се според банкнотите и течението на потока им!
    Второ.Тъй като орангутаните не четат история,годината не е 1936-та,за това,което визира той,а 1935-та!
    Трето.Според всички пишещи тук,как е било правилно да се получи с всички сливания и преформатирания в онези години?
    Най-малкият клуб за времето си дава името и става приемник на най-големия,като фенска маса и членове!Болшинството не са били съгласни,но такива са фактите!
    Запазени са цветовете на екипите до ден днешен,както и историята!
    И да,реално клубът ни е основан 1926 година,каквито и простотии да си пишете!
    Ако сега си сменим името от Локомотив Пловдив на Атлетик Спортклуб Пловдив,по-спокойно ли ще ви е и ще признаете ли 1926-та година,като такава на създаване на клуба?
    Екипа ще е същия,базата и тя,феновете също!Къде ви е драмата?
    Монархия,комунизъм,демокрация и това е резултата.
    Хората,феновете обаче сме си същите!
    Майната ви на всички,които отдавате значение на някакви щуротии!
    За какво ви е яд толкова и защо е тази омраза?
    Че сме първият пловдивски отбор участвал в т.нар. елитна група може би?
    Или,че до 50-те години ви превъзхождаме двойно по брой на фенове,членове и както искате го наречете!?!
    Спрете се!Омразата не помага!Изопачаването на историята също!
    Разбираемо е,че ви боли за това,което преживяхте в новата история,но това е живота!
    Колело!

    • 11

      Много нагласено поднесено. Фенската маса на СПОРТКЛУБ, не на Локомотив във 2ра градска дивизия, нараства в края на 30-те. През 20-те и до средата на 30-те фенската маса на Ботев доминира, следвана от Левски Пд. Най-малкият клуб не става приемник. Приемник се става чрез заверено официално преструктуриране. Спортклуб нито се е влял, нито е обединен с Локомотив. Той е просто изчегъртан от комунистическата власт. Някои от играчите му и феновете му се приобщават към железничарския Локомотив, защото остават без клуб и пренасят цветовете и райето, които са възприети по-късно. Новият комунистически Локомотив 80 години не споменава и дума за какъвто и да е Спортклуб. Това са фактите черно на бяло.

    • 11

      1. Отбор Локомотив съществува паралелно и независимо от Спортклуб. 2. След като на Спортклуб е сменено няколко пъти името в крайна сметка той е закрит от комунистическата власт. Не му е дадена възможност да се прикачи към никаква държавна структура при реорганизацията. 3. Някои от играчите, членовете и привържениците на своя глава се преместват в Локомотив, защото остават без отбор. 4. Няма общо легитимно решение от Спортклуб за по-нататъшни действия. 5. Няма никакво документирано събрание с юридическа стойност, че Спортклуб се влива или обединява с Локомотив. 6. Няма съответно никакъв такъв протокол или архивен документ. 7. По-късно непопулярният Локомотив приема цветовете и райето на несъществуващия вече Спортклуб като вижда потенциал да привлече фенска маса. 8. През следващите 80 години Локомотив нито веднъж не споменава и дума откъде е взел цветовете си и някои от най-добрите си играчи. 9. И след падането на комунизма Локомотив не обелва дума за какъвто и да е принос от Спортклуб.

  34. 11 годишния домакин и нападател. 1912???! Хахахаххаха
    12

    Това ПРАСЕ е под нивото дори и на емблематичните фенове на папагалите- Гатьо Амазонката и Бареков Дудука…

    Фенове с епилирани крачета и шкембета…

    • Тихо тихо.
      Всичко, което пишеш го повтаряш с години.
      Знаем ти всеки ред.
      Не се напъвай.

    • Мангалески,излез с името си и кажи на Гатю че е палячо. Иначе на писането си голям куражлия. Аман от такива миризливи сополи

  35. 11

    Хахаххаха
    Сменете си знамената с
    “Циганин яхнал динозавър”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Вашата емблема!
      Доказани сте!
      Никой не се съмнява.
      Вие циганите, вашия отбор от катуна, бяхте първи в света.

      • След като ви взеха от Кюстендил,
        от грандоманщина станахте за Резил!
        ……
        Вече е пределно ясно, че ви е сменен Гена с македонски.
        За посмесище станахте! Няма толкова глупави от Пловдив!

    • Стига, бе! “Циганин яхнал динозавър”. Прочитам го, представям си го и не мога да спра да се смея. Тук на двама им изсипваме по една кофа вода, че ще пукнат от смях.

  36. 11

    Локото не се побират в кафявата си кожа.
    Сменят рождени дати.
    Пренаписват история.
    Прескачат юбилей!
    Въпрос, риторичен … Отговор не искам защото няма…
    КОГА празнувахте 70 години юбилей,75… 80..
    Нещо снимки туй онуй!
    …и молим ви…закачете една декорация и към ФИФА, УЕФА дори към вашия председател на БФС.

  37. Защо след като починаха всички свързани с историята на истинският Локомотив Пловдив се сетихте за 1926?
    14

    Посочете друг клуб, който си сменя годината на създаване след 80 години?
    Искам отговор?

  38. 13

    Отбора на Локомотив Пловдив е най-стария в България и не само в България а и на целия балкански полуостров и дори в целия свят! Отбора на Локомотив Пловдив е създаден през 1826 година с указ на Махмуд II
    (30-ият султан на Османската империя от 28 август 1808 до 1 юли 1839 г. Роден на 20 юли 1785 г. в Истанбул. Умира от туберкулоза.Баща му е Абдул Хамид I (1725 – 1789), майка — Накшидил валиде султан (1766 – 1817). Той успява да реформира и изведе държавата от смутното време от края на XVIII век и началото на XIX век. През 1826 година по негова заповед е ликвидиран еничарски корпус. Премахва остарялата тимарска система. Създава Министерски съвет на мястото на Дивана.)
    Падишаха на Османската империя, в чийто граници се е намирал град Пловдив (тогава Фелибе) разпоредил създаването на мощен футболен отбор изграден само от истински правоверни футболисти, тогава отбора носи името Локомотив Спор Падишах Кулюбю, в превод Султански Спортен Клуб Локомотив, точно като Кралския Реал Мадрид създаден доста по-късно! От 1826 до 1900 година клуба печели 74 титли на Османската империя с което става отбора с най-много титли на собствената си страна в целия свят, този рекорд не е подобрен и до днес! Но Изследователя Баязид Зумооглу и неговия последовател Мюмюн Умброоглу стигат до още по дълбоки разкрития. Според тях Локомотив Пловдив е създаден още през 5126 година преди новата ера, но каменната плоча изобразяваща циганин яхнал динозавър която се явява доказателство за създаването на отбора е вградена в основите на свещенната джамия в Мека! Това е черно-бели братя, знайте историята на великия и славен клуб Локомотив!

    • 14

      Хахахахаха
      Циганин яхнал динозавър!
      Е, такъв транспарант ни трябва за утре, уви нямаме време! И отдолу година преди новата ера

    • Пахахаха най-добрата хроника, която напоследък съм чел.

  39. 10

    До Анонимен (фен на Локо):
    Болен си.
    Твоето мислене е пагубно за тебе самия.
    За какво говоря ли, вероятно един ден сам ще се убедиш.
    Ти събираш към себе си омраза и ненавист.
    Лоша аура е това за теб.
    И колкото и да се молим природата да омаловажи към теб всички тези лоши чувства.
    На теб ти наврежда
    Най-малко на очите постоянно да четеш и да следиш всяка новина за Ботев.
    Наврежда на свободното ти време.
    Ти нямаш собствен живот.
    Имаш само мисъл за Ботев!
    Яде те
    Гризе те
    Дълбае !

    • Цяла страница за мен???

      Е,аз ще ти отделя ред…

      Чико е пиянде, тосю псе, а Челсито, той сам си го пееше- ГЛУПАК…

      • Тая тема е прекрасна-лов на свинче в кал-събрали сме се юнаци на по бира, пуснали са едно малко циганско прасенце на двора, ние го гоним и го подритваме, то търчи и пищи с все сили. Едно плешиво свинче с рядка козя брадица и лилави венци.

        Прекрасна тема, бахти веселбата!

  40. До Анонимен (фен на Локо):
    Болен си.
    Твоето мислене е пагубно за тебе самия.
    За какво говоря ли, вероятно един ден сам ще се убедиш.
    Ти събираш към себе си омраза и ненавист.
    Лоша аура е това за теб.
    И колкото и да се молим природата да омаловажи към теб всички тези лоши чувства.
    На теб ти наврежда
    Най-малко на очите постоянно да четеш и да следиш всяка новина за Ботев.
    Наврежда на свободното ти време.
    Ти нямаш собствен живот.
    Имаш само мисъл за Ботев!
    Яде те
    Гризе те
    Дълбае

  41. 12

    Уважаеми, стари приятели, верни локомотивци, къде сте, бе? Върнете си клуба от тези отрепки, създадени от ” ГЛАВНИЯ” и чудейки какво да измислят и да смятат, че лъжата ги прави значими. Тото-титлата, купите на Борисов, измислицата 1926, и защо е всичко това? Върнете автентичното Локо и най-важното, върнете публиката. Утре ще ви стане стадиона, но вие повече от 1500 души не може да видите на мач. Действайте, момчета, или се лекувайте. Истината ще ви направи свободни!

  42. 11

    Леле, леле …
    Идва неделя!
    Видове ден ще е 28.07!
    Тази неделя ще ви “погребем” бяло черно изпитателни мишки.
    Родене сте в година незнайна, ама 28.07 си отивате.
    Ще си тръгнете победени, унижени.
    Не, че сред вас няма да има хора които ще намерят оправдание и ще смотоляват врели и некипели.
    Но утре вие си заминават в историята с още една загуба от нас
    …и всички от Ботев на стадиона ще сме радости че ще присъстваме!
    Всички по ТВ …
    90 % от Пловдив

  43. 10
    2

    За какво да се извинява бе мангали миризливи. Не стига че сте крадци на история ами сте и нагли. Такива мразещи собствените си майки, не са привърженици на отбор. Вие сте за лудницата.

  44. 9
    1

    Ааа, да звинява ама сял столипиново е многу обилен на негу. И да звинява гу страхувами на адвоката да гу сади пара ла дааа.

  45. 9
    1

    Една декларация написана от академиците , денонощно, сеещи омраза. Всичко ще ви се върне с лихвите, рано или късно. Каквото сеете, това ще жънете! И не се оплаквайте, като мръсни ученички!!!

  46. 2
    9

    Кривите глави да прочетат Библията и тогава да говорят за СЪД!!!

    Има десет Божи заповеди. В тях се иска да се казва истината , истината и само истината. Така е и във всеки съд по света- искат да се закълнеш, че говориш ИСТИНАТА!!! Истината е единственото мерило… За живите и мъртвите САМО ИСТИНАТА!!!

    Ако изповядвате друга религия, бултрасъ, започнете да четете християнството.

    Хайде сега ревете, че имате пиянде, псе и кретен в редиците си!!!

    • Боже, прости му! Той не знае какво прави. Болен мозък е. Затова богохулства. До скоро беше мюсулманин. Сега се опитва да смени вярата, но не му се получава. Циганията в него надделява.

    • Пише ли НЕ ЛЪЖИ? А бе, плешив педерас? Коя е истината за създаването на Ювентина.

      Тръгнал да говори за Господ, разбери бе, Господ те мрази, не си му готин, ТЪП си, затова те е направил такъв физически недъгав и морално уродлив олигофрен.

    • Ахахах Станиславе, Господ те мрази!
      Затова те е направил физически недъгав и морално уродлив, ти си гнусно нищожество служещо за забава на хората тука.
      Квазимодо което трябва да бъде водено на каишка като псе и подритвано отвреме навреме, дори през интернета вониш.

  47. 14
    1

    Този който обижда Тоско (отделно Чико и Челсито, няма нищо човешко)
    Бог гледа!
    Тоско бе фен, защитаваше отбора си, живееше с мисълта за Ботев
    Челсито също фен, да пиеше, порок е това, дали е за присмех, не сте вие хората които да решавате.
    Чико – прекрасен футболист и треньор…и най-вече човек.
    Нима е възможно да има хора с такива долни подхвърляния да говорят за починали хора, чиято кауза и мироглед се е свеждала до неговия си тим. Познавах и тримата. И ви казвам никой от тях, не е таил ЗЛОБА към Локомотив Пловдив.
    Никой от тях.
    Да не ги харесваха, но ги уважаваха!!!!
    Това ги прави повече от вас и от теб списващия редовете на омраза
    Ти не заслужаваш да се наричаш човек!
    Пошло е това твое поведение
    Жалък си.
    Едва ли ще го разбереш, защото си кретен!

    • Когато нападаш с метална тръба ще те наричат псе!

      Когато говориш, че Зума е свинар, ще покажем алкохолизма на другия.

      Когато пееш, че си кретен, как да те наричат!

    • Дори МЪРТВИ ви побеждават!
      Защото няма да ги забравите!
      Дори починали, които не могат да се защитават…
      …. с МЪЛЧАНИЕТО си пак са над вас!
      Всяка вечер те идват в малоумната глава тоя пресмехулник, покой ме му дават! Не може да се освободи от Ботев вечерта .
      Защото деня, ДЕНЯ е изцяло отново БОТЕВ.
      В тъмната и светлата част всичко е БОТЕВ.
      И преди новата ера да се правите, че сте се родили, вие винаги сте си останете
      НЕДОНОСЧЕТА.
      И моля всички фенове на Ботев
      В неделя да ви поздравим с
      Цигани
      НЕДОНОСЕНИ

    • 1
      7

      Когато нападаш с метална тръба ще те наричат псе!

      Когато говориш, че Зума е свинар, ще покажем алкохолизма на другия.

      Когато пееш, че си кретен, как да те наричат!

      САМО ИСТИНАТА, ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА!!!

  48. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    5
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    САМУ НИ ПОСЯГЪЙТИ НА НАЙ-ГУЛЯМЪТА ИСТИНА!!!!!!
    КЛОАКОМОТИФФ Е УТБОРЪТ УБИЧЪН ОТ РОМИТИ ПУ СВИТА!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ, ПУФ, ПАФ!:)))))

  49. 8
    2

    Кур за Локо е, вий мангали сте, ще ви шибаме!

  50. 5
    2

    Педераски буфери да го духате мама ви да е еба!Все циркове !Клубът ви е 880 години!Нещастници цигани .Той крушо като ви хвърли тогава ще видите мизерници педераски!И все в темите за Ботев е бах ви мамата!

  51. Браво Лильо!Да го духат тези педераски буфери!880години е клуба на Локото!Проста сган локомотивска!Никакво извинение!Да го духат!омръзнаха ми тези буфери на всяка манджа мирудия!Тъпаци!

  52. 14
    1

    Най-учтиво Моля,въпросната групировка “отделяща толкова много време и ресурси за развитието на футбола в Пловдив” вместо да заплашва и кълне Лилчо,да публикува снимки и видео от празненствата по случай 75 годишнина и от 80 юбилейна годишнина!!!Тогава с тези безспорни доказателства “грешника’ Лилчо ще бъде принуден да се извини.Дерзайте!!!

  53. 9
    1

    НЯМА БЕ. НЯМА ПО ЖАЛКА ШИЗОФРЕНИЧНА ИЗМЕТ ОТ ТЕЗИ КЮСТЕНДИЛСКИ АМЕБИ .
    ВМЕСТО ДА СИ СЕДЯТ НА НАСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ ТЕ СЛАГАТ В МАЛКИЯ ДЖОБ МАКЕДОНЦИТЕ !
    🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
    НЯМА ПО -ЖАЛКИ !
    НЯМА ПО -КОМПЛЕКСИРАНИ!
    НЯМА ПО -ЕЛЕМЕНТАРНИ !
    НЯМА ПО-ШИЗОФРЕНИЧНИ !
    ………………

  54. 14
    1

    Смешен плач на една секта.Хахаха. От кога да казваш истината е сеене на омраца. Дори УЕФА не признава измислената ви година и ви води от 1936. Зашо не заклеймите и УЕФа сектанти смешни.Измислен отбор с измислена история и измислени фенове това е истината за вас.Вие сте отбор създаден през 1951г от БКП и през машинации и измислени родословни дървета го докарвате до 1936г нищо повече.Другото е кражба на историята на отбор съществувал и нямащ нищо общо с вас отбор който на всичко отгоре ви е унизявал с 11:2 или това е било контрала и сами сте се били. Толкова ще нещастни че чак смешни.

  55. 2
    12

    Лилчо е казал някаква истина???Надявам се да няма повече рев заради истината!!!

    Чико е пияница. Челсито е кретен, тосю е с кучешка смърт… Както си живял, така трябва да се отнасят с теб.

    Изразът: “”За мъртвия или добро или нищо” е измислен от богатите, за да не може бедните(99 процента от населението) да им посягат на гробовете.

    Има десет божи заповеди, в една от тях пише : НЕ ЛЪЖИ!!!

    ЩОМ КАЗВАШ ИСТИНАТА СИ ЧИСТ ПРЕД БОГА…

    п.п. да му мислят пияницата, кретена и псето???

    • 10
      1

      Ето и една трета истина: когато загубиш секви аргументи изпадаш в истерия и почваш да говориш за Тоско, Челсито и тн. Тва ти е дъното защото освен малоумен, ебан в главата шебек си и тотален морален урод.

      Когато и да пукнеш ше е късно, майка ти дейба умрела дейба.

    • 8
      1

      Ето това са “аргументите” за написването и на тази декларация! Безсилие, злоба, омраза! Когато те уличат в лъжа, единствените аргументи са гореописаните. Подхващаш мъртъвците, обръщаш им кокалите, дори на хора дали Много на отбора ти! Циганска работа!

  56. 1
    10

    Надявам се да няма повече рев заради истината!!!

    Чико е пияница. Челсито е кретен, тосю е с кучешка смърт… Както си живял, така трябва да се отнасят с теб.

    Изразът: “”За мъртвия или добро или нищо” е измислен от богатите, за да не може бедните(99 процента от населението) да им посягат на гробовете.

    Има десет божи заповеди, в една от тях пише : НЕ ЛЪЖИ!!!

    ЩОМ КАЗВАШ ИСТИНАТА СИ ЧИСТ ПРЕД БОГА…

    п.п. да му мислят пияницата, кретена и псето???

  57. 12
    1

    Някой да даде обяснение, как сума ти години знаехте рожденната си година татуирахте си я по тялото, а изведнъж се оказа че всичко се е случило с 10 години по-рано? Хората откриват артефакти на 5000 години и ги датират с точност, вие нещо което се е случило миналия век не можете да определите, а го наглася те според настроенията си!

  58. 8
    1

    Андрей,ясно е,че си запълваш сайта…ама с подобни просташки “декларации”винаги пускани в една и съща “пощенска кутия”- чрез Стойчо Генов -Спермояда от “Парцал”24 не ти прави чест. Ставаш същия като този боклук бълващ злоба и омраза срещу “Ботев”Пловдив ежедневно.Не е сериозно.Приятен ден.

    • 5
      1

      Не съм много съгласен с това твърдение. Обществеността трябва да види и чуе подобни глупости, защото как иначе ще ги осъди.

      • Не, точно на такива простащини които сеят злоба и омраза не трябва изобщо да се обръща внимание!Защото ще стават все повече.

  59. 12
    1

    Пичове, не сте наред! Болест е това. Пък и какъвто и да е Лилчо, нищо не е казал против децата трениращи футбол. Казал е, че сте на 88 години, което явно е факт. Няма такава комплексарщина. Ако бях на вас, щях да си подкрепям отбора и да не се занимавам с глупости. Кой кога бил създаден! Голямо важно. Не ми е най-голямата гордост, че Ботев е най-стария клуб в България. Голямата ми гордост е, че първо си обичаме отбора, после мразим другите. Дори второто на мен ми е чуждо. А вие най-вече мразите жълтите. В това е голямата разлика.

    • 11
      1

      Те са изкукуригали шизофреници с жесток комплекс за малоценност, просто са истерично потиснати от факта че са един файтон хора и че винаги ше са в сянката на БОТЕВ, тва просто ги побърква.

  60. 11

    Да се извини? За какво? Може ли да се родиш през 1936 година, да станеш на 70 и кусур години и изведнъж да решиш че не си роден през 1936, а през 1926?? Седемдесет години не ви стигнаха да откриете рожденната си дата??? Смешни сте? То вярно че за вас една лъжа повторена 100 пъти става истина, но вие открихте нов постулат-две лъжи повторени по 50 пъти правят 100.

  61. За какъв морал говорите точно вие.Ако изкараме записи какви ги говорят вашите треньори в школата по адрес на жълтите ще ви лъснат гъзовете.А точно пък ония двуличник Златински той кви ги дрънка…
    Много сте прости честно

  62. 13

    Феновете на Локомотив са изразили позиция- дали е добра, всеки решава за себе си.

    Но Динко Дерменджиев имаше САМО ЕДНА ПОЗИЦИЯ- да пие от сутрин до вечер. Това остави легендата Чико след себе си. Пиянство, алкохолизъм , самоубийство с алкохол, Чико зачиташе само бутилката. Никой негов гол не е останал в историята, а само пиене и пиене …

    бултрас са Чико пияндето и Чико пияницата е бултрас…

    • Е го е, абе майка ти дейба плешива ненормална бе, коментирай тея нелепици дето са ги писали твойте аверчета от Джесика, да ти еба майката не ми говори за Чико,Мико и прочее

    • Позицията на Зума е ясна: Кроасани, свинско, жена му общата, ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СА ОТ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА!

    • 10

      И аз имам позиция, тя е: ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА, Берое си е Берое!

    • Ей, педал черно- бял, ти на живо виждали ли си Чико? Ти контактувал ли си с него, слушал ли си неговите невероятни разкази? Чико бе с акъла си до последния си дъх, а вашата алчна и завистлива лигенда отдавна вече е смахнат старец!

  63. Никога не трябва да се извиняваш, ако казваш истината.

    • Напълно си прав, затова се надявам да няма повече рев заради истината!!!

      Чико е пияница. Челсито е кретен, тосю е с кучешка смърт… Както си живял, така трябва да се отнасят с теб.

      Изразът: “”За мъртвия или добро или нищо” е измислен от богатите, за да не може бедните(99 процента от населението) да им посягат на гробовете.

      Има десет божи заповеди, в една от тях пише : НЕ ЛЪЖИ!!!

      ЩОМ КАЗВАШ ИСТИНАТА СИ ЧИСТ ПРЕД БОГА…

      п.п. да му мислят пияницата, кретена и псето???

      • Бог да те прости, болен буфер. Ти си мъртъв от вътре, нямаш душа, а тялото ти ще се разложи, както си се разложил самия ти. Дано да не е скоро, та да се гърчиш от злоба и яд от успехите на Ботев и от падението на лиокото ти.

  64. 12

    Начи тея са некви напълно шизофренични изчадия.
    Някой може ли да ми обясни смислено как се връзват “омраза” с цитиране на факти.
    Откога истината е сеене на омраза, а бе, плешиви лилави карикатури?
    Тия мангали в старанието си да са модерни джендъри тотално изплискахе менчето, тва е някъв чутовен връх на глупоста и нелепостта.

    Тва само един столипински кюмюрджия може да падне чак толкова ниско.

    Пфууууууу, гняс.

  65. 13

    Феновете на Локомотив са изразили позиция- дали е добра, всеки решава за себе си.

    Но Динко Дерменджиев имаше САМО ЕДНА ПОЗИЦИЯ- да пие от сутрин до вечер. Това остави легендата след себе си. Пиянство, алкохолизъм , самоубийство с алкохол, Чико зачиташе само бутилката. Никой негов гол не е останал в историята, а само пиене и пиене …

    • А знаеш ли кога и защо Чики посегна към алкохола? А, черно-бели “борецо против комунизма”? Ще напишеш ли или само ще повтаряш като папагал?

  66. 12

    Пръъъъъц,замириса на циганска воня!Лилчо,не ми е симпатичен,но…това да кажеш истината и да предизвикаш такава истерия и цигански клетви не е истина !!!

  67. 10

    МОЛЯ ДРУГАРКО, ПЪК ЛОШИЯ ЛИЛЧО НИ ОБИЖДА, АХАХАХАХХАХАХАХАХ…

    ИЗМЕКЯРИИИИИИИИИИИИ!

  68. 12

    Заради злобата в жълто умря онова нещо- тосю.

    Най-лошото , обаче, тепърва предстои…

    • Така е, но за лиокото !!!

  69. 10

    ФК Локомотив 1936

    Напишете си го на лилавите венци!

  70. 1
    10

    Дебелия е на Хранилка при едни Видни “Наши” фенове

  71. 12

    Всяко нещо на този свят има своето обяснение. Истината, казана от Лилчо, дразни писачите на измислена история. А, от къде дойде, чернодрешковците от трибуна Бесика да са с бели дрешки. Разбира се от вярата им. Ходжата така е поискал! Защото, те не били цигани, а правоверни мусюлмани, пряко подчинени на Аллаха.

  72. 12

    Тия майна циганите станаха по-бетер от джендърите-ощипани госпожици

  73. 11

    АХАХАХАХАХАХА няма такива нещастници!
    За какво да се извинява ве мишки, че ви каза на колко години сте ли?
    Шибани измислени карикатури, Лильо ше ви тури на дебелия и ше ви вози, нещастници

Коментарите са затворени