Един от емблематичните вратари на Ботев (Пд) – Лилчо Арсов, направи емоционален коментар след снощната загуба с 1:2 от Панатинайкос в първия мач от втория предварителен кръг на Лига Европа:

Доста мислих дали да напиша нещо след мача на Ботев……….. Но след това, което прочетох във форумите, не издържах …… Ще споделя с Вас моето скромно мнение…..

Първо……Игонен……Приятели…… Продължавайте да плюете……… Не спирайте ……. Нищо, че имаме два важни мача …… В неделя с отбора, който стана на 88 години …….. И в четвъртък реванша с Панатинайкос ….. Хора, ……. това не е Сериозно…… Нека оставим момчетата и Щаба точно сега на спокойствие …….. Знам, че всеки има мнение кой как играл ….. къде кой е сбъркал…….

Но точно сега е моментът да ЗАМЪЛЧИМ….. Да оставим треньори и футболисти да работят и концентрират за следващите Важни мачове.

Хубав ден на всички …….

31 КОМЕНТАРИ

  1. Не гълчи таквизи на него- бяхме 10 в Б групата, само Генерал Тошевото се опъваше на негу, даде Юве, Ювентина и капитан Джефри Джевиза от братята от Септемврито!

  2. Дай снимка как празнува 70 години отбора на Локо. Пловдив и тогава Лилчо ще се извини, абсолютно е прав човека!

  3. 1
    3

    СВИНЯ ЩЕ УМРЕШ ПЛОВДИВ ЩЕ ТИ СТАНЕ ТЕСЕН ПАК ЩЕ СЕ МОЛИШ КУРВО ПРОДАЖНА ЕНИЧАР ГНУСЕН БОЯДЖИЯ ЩЕ УМРЕШ СВИНЯ ДОЛНА

  4. 7
    7

    Еееее Лилчо помниш ли каква карикатура беше когато си разби главата в гредата за 4-0 за Локомотив през септември 2007г. И те изкараха на носилка. С Гатю плувката на пукате от смях.

  5. Игонен няма вина за головете в Атина. Там беше виновника. Но това ни е класата на играчите. Даже играчи на ПАО, кито са доста по-класни направиха фрапантни грешки. Секулич направи не по-малко фатални грешки (пропуски) с Ботев(Вр), но вкара 2 гола и всеки си мълчи. Защитник и вратар нямат право на грешка, защото означават гол. Не можем да си позволим Донарума и Рюдигер, затова се радвайте на каквото имаме и подкрепяйте отбора. Особено сега преди изключително важните мачове повече от вякога клуб, играчи и фенове трябва да сме обединени. Отбора като цяло върви. Европейския модел на управление на клуба малко по малко почват да дават резултат. Имаме страхотен за нашите стандарти треньор и спортен директор. Маркетинговия отдел работи добре. Организационно и с финансовата мощ която ще получи клуба през този сезон само Лудогорец е пред нас в България. Трябва обаче да се обърне внимание към селекционната и трансферна политика на клуба да се промени с цел да се изгради боеспособен отбор, който да е в състояние да се бори за титлата. В момента като че ли целта е най-вече да се привличат млади африкански таланти, доста от които се оказват качествени, да се обиграват и да се продават за добри суми. Това обаче трябва да се промени. Трябва да се стремим да запазим най-добрите си играчи или ако не можем да привличаме изгодно не по-малко слаби от тях за да не се отслабва отбора. Тоест политиката трябва да се промени към привличане на играчи с пазарна стойност 1-2 млн. евро, дали като свободни агенти, под наем или с изгодни сделки, а не с такива по 200-300 хил., които са само пълнеж и не са по-добри от наличните. Дотогава ще гледаме как Керкез се мъчи да прави чудеса с този кофти матриял. Но докато защитават емблемата на клуба трябва да ги подкрепяме, дори да не е поименно, иначе така им се смазва психиката и са склонни да правят още грешки. Толкова си могат, не го правят нарочно.

  6. 7
    2

    Лилчо беше много добър вратар,когато искаше да играе за отбора,въпреки килограмите си.А беше и много добър дузпаджия.Много нападатели изгоряха при дузпите срещу него.Така,че ги разбира нещата,а и Игонен не беше виновен за нито един от головете срещу Панатинайкос.А за отбора от района зад ВСИ всички знаем за годината на емблемата им при купената наркотитла,а и над 60 години преди това.Така,че това е истината и Лилчо не лъже както лъжат циганите,които си приписват истории,легенди и т.н. както например македонците,които са си чисти българино не си го признават и крадат и си приписват за македонци нашите войводи,царе и национални герои.

  7. 3
    3

    Вие сте маймуни и курви ,Лилчовци и Гатьовци

  8. Както и Металик 2009 година,това е истината щом ЦСКА е Литекс значи и Берое е Олимпик Тетевен и т.н

  9. 4
    10

    Лильо,подозирах че си просто момче но ти си катастрофа в интелектуално отношение!?Тъпанар в пълният смисъл на думата както 90% от жълтите олигофрени!

  10. 6
    3

    Лилчо, вместо да ръсиш бисери посред нощ, направо говори с Платек, да те картотекира в отбора. Пак ще си с една идея по-добър от Игонен. Няма нужда да отслабваш дори.
    Честно казано, дано го остави малко на скамейката Душан, защото е точно на един гаф от това да го емнат всички ! Само като си помисля какви вратари сме имали в миналото……Сега имаме супер отбор, но слаб вратар.
    Някой има ли инфо какво се случва с датчанина ?

    • 1
      1

      Ти пък какво разбираш от вратари бе глупак. Да беше станал треньор на вратарите.

  11. 3
    1

    Жалко ,че малките селски педали не помнят кариерата на Лилчо като футболист и човек

  12. 6
    3

    Цинговци
    истината е такава
    кактои да се опитвате да пренаписвате историята, след нас сте и в раждане то си …
    и знаете ли защо!?????????????
    защото ние сме ви създали, ние спахме с майка ви.
    и на 28 пак ще ви минем, сега леко пораснали сте и ставате за секс

    • 4
      6

      Ощеедин изгрев бойски мангал!?Прост като харманлийски цървул!

      • 3
        2

        В Изгрев бойс мангали няма. Те са с Локу в сарсету!

  13. 10
    2

    ЛокУто отдавна не съществува
    моля един техен фен да ми каже кога отборчето им игра в по долните групи и се изкачи!?
    минаха няколко години от тогава и всеки зане, че те изпаднаха.
    Припознаха ги за да ги ползват! Затова и купата седи в един хол на Кюстендил.
    Отделно те са създадени 54 година
    какви ЖП- та 26 година, 36…и т.н
    Царя управлява …по онова време
    няма такава абрЕавиатура Локомотив пловдив

    • 4
      7

      НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯТ ЛОКОМОТИВ:7:3,0:1,6:0!

      • Когато Локо беше Юве- 5:0, 5:0, 5:2, 5:3 на Лаута, 4:2 !

  14. 6
    3

    Снощи Игонен беше на ниво. Секулич също. Форумните специалисти бяха отписали и двамата…

  15. 8
    3

    Човек, който тренира деца, трябва винаги да говори истината и да ги учи на същото. Пловдивското Юве, малкият и симпатичен отбор на града, става на 88 години. Това е истината! Това е историята! Това са всички емблеми на този клуб, преди фалшификацията. Именно 1936 беше изписано и на шампионската фланелка.

    • 7
      3

      НЕ ! НЕ Е ТАКА . ТОЗИ КАТУН НЯМА НИЩО ОБЩО С МАНГАЛСКОТО СИ ЛОКО,КОЕТО СЕ РАЗПАДНА !ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ КЮСТЕНДИЛЦИ И ДА ГИ ЗАКРИЯТ С ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК ,ТЕ СЕ БЯХА РАЗПАДНАЛИ В “Б” ГРУПА . НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ ДАЛИ ИЗОБЩО ЩЕ ЗАПОЧНАТ СЕЗОНА .
      ТАКА ЧЕ ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ СИ ЖИВУРКА ВЪВ ГРАДА НИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ .

Коментарите са затворени