Голям и интересен мач между Ботев Пловдив и Панатинайкос в Пловдив ще има, и реванша няма да е протоколен. Това стана благодарение на футболистите на канарчетата, които въпреки разликата в класите, не спряха да се борят до последния момент в гръцката столица, и в крайна сметка загубиха минимално с 2:1. Очеизвадна дузпа през първото полувреме не бе отсъдена за Ботев Пд, а отсъдена такава бе отменена през втората част след намеса на ВАР! И при двете ситуации нападателите на канарчетата бяха препънати в наказателното поле, но съдиите явно бяха решили, че това в този мач няма да има значение.

От една наглед безобидна ситуация домакините от Гърция поведоха в резултата още в 8-ата минута. Изритана топка в предни позиции от “канарчетата” беше посрещната от Младенович. Бранителят просто върна топката в половината на Ботев, но се получи страхотно извеждащо подаване за Йеремейеф, който се освободи от последния защитник Йонай Тамм и прокара топката покрай Матвей Игонен. В 13-ата минута ситуацията за Ботев можеше да се усложни допълнително. Манчини проби по десния фланг на атаката на Панатинайкос и подаде блестящо в зоната между вратаря и защитата на Ботев. Там Йеремейеф протегна своя крак, но стреля над вратата. В 17-ата минута Николай Минков проби по десния фланг и видя свободния Ивелин Попов в наказателното поле на гърците. Попето, без да се замисля, стреля от движение, но не успя да нанесе добър удар по топката и тя попадна във вратаря Драговски. Йеремейеф продължи да внася смут в защитата на Ботев. В 21-рвата минута Ваянидис центрира в наказателното поле, а нападателят пробва да стреля от движение. За радост на Матвей Игонен кълбото излезе в аут. В 28-ата минута мощен удар на Антоан Конте от далечна дистанция не затрудни Драговски. В 36-а минута Самуел Акере получи в противниковото наказателно поле и след лек контакт с противников футболист падна на земята. Пловдивчани поискаха дузпа, но такава не бе отсъдена.

В 37-ата минута Джуричич влезе лесно в наказателното поле на Ботев, стигна до аутлинията и вдигна поглед, за да намери свой съотборник. На втора греда се бе позиционирал Вилена, който стреля, но Минков изчисти малко пред голлинията. В 43-ата минута нова грешка на защитата на Ботев беше наказана. Този път Йонас Тамм закъсня в опита си да отнеме топката от Джуричич. Бранителят изрита нападателя, а тъй като ситуацията бе в наказателното поле, Панатинайкос получи правото да изпълни дузпа. С изпълнението се нагърби Бакасетас, чийто безпощаден удар опъна мрежата на Матвей Игонен.

В 53-ата минута Игонен се отчете с важна намеса след мощен удар да Ваянидис, насочен в долния десен ъгъл на вратата. Впоследствие Минков изчисти топката в корнер. В 60-ата минута Панатинайкос стигна до трети гол, който беше отменен заради засада. Футболист на домакините стреля от близка дистанция, но топката се удари в Йеремейеф, който не бе в редовна позиция. Въпреки че Джуричич опъна мрежата, то попадението беше правилно отменено. Минути след появата си в игра на мястото на Джеймс Ето’о – Ален Корошец отбеляза своето дебютно попадение за Ботев. Това се случи в 70-ата минута, в която Ален Корошец отне топката и подаде към резервата Мартин Секулич, който върна успоредно към своя колега, а новото попълнение на пловдивчани от близко разстояние до голлинията прати топката в мрежата. В 77-ата минута ювелирано изпълнение на Джуричич завърши с удар в горната греда на Ботев.

В 85-ата минута Ботев получи дузпа. Укаки се възползва от грешно подаване между двамата централни защитници, напредна бързо и влезе в наказателното поле. Последва съприкосновение с Драговски и сигнал за 11-метров наказателен удар. ВАР веднага се намеси и главният съдия промени решението си, а това накара щабът на пловдивчани да подходи с насмешка.

144 КОМЕНТАРИ

  1. Жълти мишки ще лапате пак гръцки пишки

  2. Много добър турнирен резултат който ни оставя шансове, но все още имаме планина за изкачване. Единствения шанс да отстраним такъв отбор е точно сега, в началото на подготовката им, а ние почваме да набираме скорост. За това дербито с мангалите е още един бонус към достигането на оптималния ритъм и стиковане на отбора за съдбовния реванш. От друга страна нямаше и да е лошо да го отложим заради евентуална умора и контузии. Те го изиграха на ходом почти и бяха доста високомерни, но мисля, че на реванша ще изглеждат различно и ще са си взели поуки. Треньора им още налучква състава, тактика и т.н. Пролича си голямата им класа най-вече първото полувреме, а нашите се раздадоха на макс. Това искаме и на реванша, независимо дали ще ги отстраним. Съдията не знам дали изпълняваше поръчка мръсния чифут. По-виновен е този на ВАР. При дузпата на Акере голям малшанс, защото около 2-3 мин. след тва играта не беше спирана, даже ПАО имаха опасна атака, а те докато се играе нямат право да спират играта и да разглеждат ВАР май. После или забравиха или си затвориха очите, но преди това гърците претендираха за дузпа за игра с ръка и не дадоха повторение дали е имало. Ако трябва да сме честни съдията спести няколко картона в началото на мача, най-вече за нас и ако беше по-строг можеше и да изгони Ето’о. Той и затова Керкез побърза да го извади. За Укаки имаше някакво докосване като че ли, пак ВАР го прати да си промени решението, можеше и да я остави като компенсация. Ами така е, големите отбори винаги ги подкрепят съдиите малко или много. Един мач ПАО-Аякс от 3-тия предварителен кръг на ЛЕ ще е огромна реклама за турнира, интереса който ще предизвика, приходи, по 50-60 000 зрители на мач и исторически сблъсък. Няма как УЕФА да не потриват ръце, още повече, че сега пресявките никой не ги гледа и всеки чака групите и големите отбори. Прогноза, отново много добър мач и загуба с 1 гол и в 3-я кръг не мисля, че ще имаме съществени проблеми с Браво/Жрински, така, че най-малкото плейоф за ЛК мисля, че играем. Разбира се, ако ги отстраним и дойде Аякс или сръбските войводи ще е фантастично.

  3. 10
    1

    Ей, кално племе е това което е “малцинство”! Оня от “световното малцинство” ни отсече главата на терена, а тук прословутото “циганско” малцинство изпада в захлас от постъките му. В неделя ще се сблъскаме и с онова третото, чийто представител е Кабаков. И въпреки, че никога не съм бил агресивен си давам сметка, защо през миналия век един ги подреди – евреи, цигани и педераси, пък и ги въдвори. Не не съм фашист и никога няма да бъда, но натрупването което идва в повече от поведението на тези най-нагли малцинствени групи, понякога ражда не много човеколюбиви идеи.

    • 6
      2

      За това са цигани.От люлка до гроб от създаване до смърт

    • 5
      6

      То затова съдбата си знае работата и ви наказва периодично,.затова идва 7:3, после идва Локо шампион ботив в Б група, после идва една пета за вечността, после идва 6:0 и т н. и т.н.
      Ще има още няма се плашиш.

      • 5
        2

        Шампион става преоблеченият Велбъжд. Локомотив няма как да стане шампион, защото не се е класирал за А група. Елементарно е. Първо се класираш и после евентуално шампион. Капиш?

        • 3
          3

          Знам, че боли, обаче срещу нас да тичате не може да ни стигнете в близките 100 години.

          • 1
            2

            Хапчетата и не стой на слънце. Нямаме никакво намерение да ставаме като вас.

            Собственик – алкохолик, треньор – смахнат, нова трибуна – непочиствана никога, фенове – малобройни, терен – обрасъл с бурени, вратар – на татко момчето, играе заради едни 40 милиона и т.н и т.н.

  4. 8
    2

    Интересен мач стана вчера, след който и двата отбора могат да съжеляват. Ние допуснахме изключително глупав и късметлийски първи гол. Първо Там незнайно защо не се изтегля и покрива засадата, после топката се удря в гърба му и става неспасяема. След това съдията дава домакинска дузпа за 2:0. Гърците правят три големи пропуска – Минков от гол линията, греда второто полувреме и едно избиване на Игонен.

    От наша страна две дузпи, които са точно същите като тази на гърците не са дадени. Акере го препъват в полето, а Укаки вратаря го закачи с рамото, но за съжаление гледна точка отзад при ВАРа не беше показана на съдията и това го заблуди, че няма контакт. А Укаки трябваше да бие вместо да се мъчи да заобикаля вратаря, но… няма смисъл да се сърдим, защото момчето сам си взе топката от двамата защитници и сам си я опропасти.

    Минало заминало… мога да кажа, че ПАО имат един страхотен Джуричич, който им направи мача и един Йеремеев, който изпусна два чисти гола и беше в засада, за да отменят гол на гърците. Защитата им не е сработена и в Пловдив ще страда много.

    Бием ги и ги отстраняваме! Това ще стане на 1-ви август! ПАО са слаби гости, а стадионът ще ги смачка.

    • 3
      4

      Много глупости си написал. ПАО въобще не се напъваха, абсолютно всички играчи са им много по здрави и по качественни от вашите. Въобще не може да се сравнява класата м/у двата отбора. Поне две класи гърците са над вас. Казва ти го неутрален фен на ЦСКА. Ти коментираш през жълти очила.

      • 3
        1

        Да се надяваме да не се напъват и след една седмица. Във футбола често по-слабия и по-мотивиран отбор печели особено домакински мачове.

        Заради коментара ти обаче за глупостите и за очилата ти връщам следното (надявам се да го оцениш) – Те и ЦСКА не се напъваха на онези полуфинали, не се напъваха и на един бараж… случва се да не се напъват отборите и да губят. Живот!

        • Не казвам, че не може да загубят, казвам, че са много по качесвенни от вас, като футболисти, с класи. И в снощният мач ви надиграха без да си дават зор.

          • Това, че индивидуалната им класа е по-висока мисля, че е ясно на всеки, който познава числата и е бегло запознат с двата отбора. Един техен футболист струва колкото целият ни отбор. Въпреки това, индивидуалната класа е едно, а отборното представяне съвсем друго.
            Прав си, надиграха ни, но и се видя, че разликата в класите не е пропорционална на разликата на бюджетите на двата отбора или цената на футболистите им. Ако не бяхме наляли толкова много гипса в началото, можеше да се представим още по-добре!

          • Нека да са много по-класни. Да ни надиграят тотално. Ние да си бием с 1:0 с автогол след рикошет и с дузпи. Победителите не ги съдят.

  5. Вие мингианците сте третият избор на простреляния наркоман, който залага в китайските заложни къщи

  6. 4
    10

    Стотици хиляди българи посещават Гърция. Близо е.Но само 100 криви глави се престрашиха да идат в Атина. Бягането е спортът на бултрасите, но ако си стоят у дома е още по- сигурно, че няма да ги бият.

    • Смотльо, личи си, че не си ходил НИКОГА в Гърция. Въобще не си наясно, къде ходят българите там, къде точно се намира Атина…

    • Имаш ли представа къде се намира Атина? Горе-долу 1000 км. от Пловдив. А тези “стотици хиляди” по-далече от Керамоти и Фанари едва ли са стигали, т.е на 200 км.

    • 10

      Стотици хиляди българи живеят в Пловдив. В 1-ви кръг на първенството с нов треньор обаче Бесика е по-празна от сектора за гости в Марибор на 1000 км. Защо?

  7. 13
    1

    Панатинайкос се измориха след 80та минута , браво на Душан изградил е много добър отбор !

  8. 13

    До Стикс, Станислав или който и да си!
    Няма да те питаме дали си бил публично обиждан(удрян или изнасилван) от някой от Ботев. Запази го за себе си! Задръж го! Никога не го споменавай! Дали е било един път или няколко, не казвай! Нека отровният червей си остане в мозъка! Това ти е живота! Продължавай все така! Вземай дейно участие във всичко около Ботев! Чети! Не пропускай! Пиши! Още дълги години те искаме във всички сайтове, за които се сетиш! Пиши! Така болката намалява! Насладата е голяма, не спирай! Давай всичко на което си способен, само така ще притъпиш унижението, което си преживял! Не плачи! Усмихни се! Дишай! Забавлявай ни! Още и още! Давай, поете! Пиши!

    • 1
      1

      Няма проблем. Ще ревеш все така докато си жив…

    • 1
      3

      Докторе, за психолог си. Хлопа ти здраво дъската. Те и докторите сте едни мушенници.

  9. 16

    Ограбени са единствено децата в школата на ботевЪ. Примерът с безкрайността в пиянството на Динко Дерменджиев е провалил стотици юноши на ботевЪ. Децата подражават на легендите, лесно се влияят, а Чико е най- голям. Заради алкохолизма на Чико школата в Коматево е мъртва.

  10. 15
    1

    Лаутари, абе защо не си коментирате вашия мач от вчера? Колкото и да ви е неприятно, дори и да не успеем да елиминираме ПАО, ние ще продължим в следващия кръг на ЛК… така че приказката не свършва за нас.

      • Мъчно ли ти е? Личи си! Много завиждате на другите, а завистта не е добър спътник в живота.

  11. 2
    14

    И сега Сокола като отстреля Свинята и … пак в Коматево

    Днес гърците се опираха всячески да ви подарят гол… Защо ли?!

    • 15

      Защото си един завистлив малък нещастник с криви очила и не виждаш добре. В неделя колко гола ще ни подарите?

    • Стикс,кажи,нещо те притеснява ли.Смешко.Недиклатен

    • 4
      1

      Защото Ерол ти подарява хуй Жалко подобие.

  12. 19
    1

    ПО ВРЕМЕТО НА ЦАР БОРИС НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ СПАСИЛИ ЕВРЕИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ СМЪРТ,А ТОЗИ ИЗРОД СЪДИЯТА -ЕВРЕИН СНОЩИ ЗАКОПА БОТЕВ.ТОВА АКО НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ,ЧИ ЕВРЕИТЕ СА МРЪСНО ПЛЕМЕ ,ТО ТОГАВА КОЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО!УСПЕХ НА БОТЕВ В ПЛОВДИВ!

    • 5
      1

      Всички затворени общества са мразени.Само не споменавай времената когато заради обещания сме съюзници на Германия.А преди това чуй песента за търновската царица,еврейка.Лек ден локомотивецо.Успех на отбора ви.Но не и в неделя,естествено Хубаво е да чуеш подобни слова от съгражданин.

      • Аз съм стикс,гумената кучка на Ерол,кралицата на скобата.

  13. 11

    Няма такова животно.Сам си пише,сам си отговаря след минута с един Ник.Втълпяване на старински резултати.Дтик,уникален си с простотията си.Направи си чикия,дишай лепило,успокой се.Вземи хапче от Митко брадатият депресиран глупак

  14. 2
    19

    Къкъв ботяф са тия индианци, няква паплач събрана от цял свят, негъри, бургоджии, араби, българи 2ма 3ма.
    Паплач циганска в неделя българите от Локомотив ще ви скрият топчето.
    А за селските ви фенове, си знаете. Само гледайте пак да ни откраднете хореото, празноглавци.

    • 1
      10

      А за головете на Кънчова поляна няма да споменавам, че и там много боли.

  15. 14
    1

    Истината стикс е че си самотен.Бий чикия.

  16. 17
    1

    Не знам кой кво но сега в неделя искам да видя словенчето титуляр.
    Много хляб има в тва момче и трябва да го пусне Душан срещу мангалите да усетят върху лилавите си гъзни филии че има и салам освен хляб хахах.

    А Секулич почва да се събужда ми се чини на мене и така както си е лъснал тиквата, през УЙкенда мое да им лъзне два три уя на ландоските кардарини като едното нищо.

    Цигани, стягате ли аналните колайдери, има ли трепет в Пръстените на силата-лилавите пръстени на столипинските анални елфи, а майка ви дейба хахах.

      • 1
        1

        Къв Стикс ве, не виждаш ли че им се сипва на столипинските кадъни на богато, чети малко дейба

        • Ботев се обича и не се коментира.Имаме специалисти,чети.Предполагам съм по възрастен от теб

          • 1
            1

            Мое да обичаш безусловно само децата си и майка си.
            При всички останали случаи любовта се заслужава.
            Замисли се над това.

    • 11
      1

      Корошец ми направи много добро впечатление с появяването си във Враца. Ще замести достойно Мертенс.

      • 5
        1

        Да. По добър е от Мертенс в атака-по бърз и по-техничен. Много ме радва.

    • Поредния 🤡!
      А за мача, само гледай, обрязан 🙂
      🍻

  17. 12
    3

    За нашето първенство сме класа….за Големия Футбол….има още да учим!

    • 12
      2

      ….но драма няма! Като си спомня че бяхме на ръба да се борим за оставане в групата, а сега нещата вървят само Напред и Нагоре.

    • Да, допреди 1 година имахме 8 поредни загуби на Колежа. Антирекорд. Хебър, Враца, Арда кой ли не ни унижи на новият стадион. Голям срам брахме.
      Поне в България да на падаме от слабаците.

      • Ахахаха ееей майка ти дейба плешива умрела хахах

  18. 15
    3

    Едно нещо ме радва най-много. С тази игра и организация в клуба, мястото в тройката не ни мърда! И догодина пак ще има евромачове! Но малко по-опитен отбор обаче и дай-боже повече късмет на жребия. Отстранихме един словенски гранд, играем като равен с друг гръцки гранд. И да отпаднем, ще е с чест и високо вдигнати глави. Ако случайно ни отстранят ПАО, шансовете за пробив в ЛК са налице, така че европриказката продължава. Дай Боже тренда нагоре да продължи дълго време още.
    Сега след загубата от гърците имаме нужда само малко да си оправим настроението.
    Едва ли има по-добър момент за това, от мача в неделя ?!

  19. 5
    2

    Циганскотурско долнопробно изчадие,МАЙКА ТИ ДА ЕБА! МИРИЗЛИВ МАНГАЛ, ЛЕПИЛАР !

  20. 21
    2

    При нормален рефер на реванша , Ботев имат реални шансове да елиминират Панатинайкос !

  21. 17
    2

    Гордея се с моя Ботев! Момчетата играха сърцато, видяхме че ПАОК и те са с по два крака и не са непобедими! В Пловдив ги очаква ад! Аз съм оптимист! А за НЕбългарите които плюят и кълнят Ботев трябва да е показател точно колко слабо интелигентни са. Та това е български отбор , как въобще можеш да се обърнеш срещу който и да е представител на България и да искаш да се провали? Та това си е предателство! И сега ще казват че в отбора играят много чужденци и ала бала.. а в ПАОК само чистокръвни гърци ли са? И все пак е гръцки отбор.

      • ПАО… автокорект на телефона, съжалявам. Всички знаем че става въпрос за панатинайкос

  22. 24
    2

    Мача си беше равен. Шибания чифут не разгледа първата 100% дузпа. Разгледа втората защото знаеше че ще я отмени. Сега ката се върнеш в шибаната ти еврейска страна,дано си доволен.

  23. 32
    2

    Каквото ще да става,но Ботев върви силно на горе!!!Загуби ще има,но ако продължава така да се работи ние ще сме тези които ще бутнат рязаните!!!
    С малко повече самочувствие и нормален съдия днес този мач нямаше да го загубим….а ДУШАН,той е голям наистина!!!Няма мач в който да не ни е преобразил на полувремето и резервите са винаги в десетката!!!Яд ме е че не взехме по добър резултат,но играем страхотно и се надиграваме с ПАО в Атина…какво повече да искаме…. БРАВО КАНАРИ

  24. 25
    1

    Аз се чудя как тия цигани миризливи ,намират смелост да пишат глупости за нас ,като ние играем във втория предварителен кръг в Лига Европа срещу маляките ,у тях ,не ни защитата 2 дуспи ,падане с 2:1 и има реванш на КОЛЕЖА ?!?!?!?
    Разбирам,че страданието е голямо за тях и дори мисълта ,че след 3 дена ще дойдат на КОЛЕЖА да видят за първи път през жалкият си живот пълен стадион,макар че ще викаме всички ЦИГАНИ,ЦИГАНИ и тн …
    Жалба ви майка Локомотиво циганска ,мингани миризливи … помнете ми думата ,моя БОТЕВ тази година ще госи лудогорец до дупка да вземе шампионската титла и това ако стане ,жалба ви майка !
    П.П. Наздраве за всички момчета пропътува стотици километри да подкрепят любимият отбо! Живи и здрави да се върнете и в неделя да гледаме двуцифрен резултат в полза на момчетата на Душан! ,АМИН

    • 10

      Кур за редактора,но ме разбират мангалите,все пак са осмокласницо !

      • 1
        12

        МВ,ти си аутист! Живей си в измислиния жълт свят, надувай жълтия балон,докато ти се пръсне халката от каквато и да е външна намеса!

  25. БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
    10
    2

    АПАПИ, ВИЗАНТИЙЦИТИ СА ПО-СЛАБИ УТ СПАРТАК ВАРНА!!! АКУ НИ БЯФА ЕВРЕЙСКИТИ РЕФИРИ ДА ПРЕЦАКАТ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ИДНА ФАЛШИВА ДУЗСПА И ДВЕ НЕ ДАДИНИ, ПЛОВДИВЧНИ ГИ УТНАСЯХА КЪТ КУЦУ ПИЛИ ДОМАТ!!! ДАНО НА КОЛЕЖА СЪДИАТА ДА Е НУРМАЛИН!!! ПУФ, ПАФ:)))

  26. 12
    1

    За съжаление имаме само един добър централен защитник – Антоан Конте и това го виждат всичките ни противници. Там е много бавен, Диабате е твърде млад още, а Чернев нещо изчезна, уж е кунтузен.

  27. 18

    Абе цигани вие тука докото пишете против великия Ботев ние феновете сме по всшите къщи и опъваме жените ви майките ви сестрите ви вие си пишете рогоноцииии

  28. 25
    2

    Добър турнирен резултат.На реванша “Колежа”ще ври и кипи…пък каквото стане.Само “Ботев”!!!

    • 3
      23

      Главата ти ври. Кво да стане ще биете 3 центъра поне.

        • 2
          9

          Който гроп копае другиму, Бонке, сам пада в него.

        • 1
          3

          Айде,дъртата циганка се обади! А тебе чакали да те дъвчат,гарвани очите да ти изпълват,и Гатю баджанак да ти стане!!!

      • Истината стикс е че си самотен.Бий чикия.

  29. 3
    29

    50 берача на маслини,облечени в жълти парцали и изолирани от хората на стадиона – вие ли сте Пловдив? Срам сте за града ни! МЕЛЕЗИ МРЪСНИ,НЕЧИСТОПЛЪТНИ,СКОРО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕТЕ ЧЕЛНО С ЛОКОМОТИВа!

      • 1
        15

        Ти се ебеш с мъже или просто така ти е кеф да те псуват?! Лепилар жълт! Утайка!

    • Циганскотурско долнопробно изчадие,МАЙКА ТИ ДА ЕБА! МИРИЗЛИВ МАНГАЛ, ЛЕПИЛАР !

  30. 3
    14

    Щом няма питъ и бахури значи сме били каза Стоян канара и заспа под моста в Стряма.

  31. 10
    1

    Надменните гърци здраво бяха подценили 9-тите в класирането в България и това им изигра лоша шега.
    Слаб интерес и на трибуните и много пропуски на празна врата.
    Ботев имат бързи африканци по крилата и ще създават ядове на бавни и тромави защитници… ако не ги разпродадат де…

  32. 18
    1

    Бием ги в Пловдив и сме в следващия кръг. Момчетата видяха, че ПАО не са някакви извънземни. Не трябва да излизаме респектирани, както днес.

    Лаутарите не знам, защо са се превъзбудили. Още не сме отпаднали, има реванш. Дори и да отпаднем, продължаваме в ЛК, а там жребият ни е добър.

    Аякс обаче никакви ги няма до момента… неочаквано се мъчат с Войводина. Малко преди края е 0:0.

    • 2
      19

      Войводина ще ви скъсат трътките. Ама няма да ви огрее. В Пловдив биете 3,4 центъра

      • 14

        Така разправяхте и за Марибор… а виждаме днес, че са разбили някакви румънци и въобще не са случаен отбор.

        Първо победа в неделя и след това в четвъртък. Всеки по реда си.

      • Трътките са при селските мисири от селският.недоклатени цървули,цигани.Да ви еба майката локоцигански,селска.

  33. 20
    1

    Зингаревич, видя ли си сънародника, бе? Пожелавам му едно: Като се прибере от Гърция да намери гости от Хамас. Съдията – мръсен евреин!

        • Божо: жълтите са педалчета с епилирани крачета
          10

          Епилираш ли си редовно крачетата, Сульо?

          • Виж, момче, плакал съм в Освиенцим, но по някога съм си казвал: Трябва някой да ги отрезвява от време, на време!

      • Та отмененият гол на Пао не беше ли засада,бе кретен или викаш трябваше да бъде зачетен.Чиста дузпа първото полувреме не отсъди.Втората бе спорна

  34. 3
    25

    Мижавцинтерес към мача и от гърците и от берачите на маслини от пловдивските села.

    Наистина жълтите африканци имат невиждан късмет – подариха им гол, греди, отменени голове…
    И с Марибор беше същото

    • 25
      1

      Боли, нали? Едните играят с Марибор, Панатинайкос, другите им остава само омразата. Природата се лекува и нещата се връщат в естественото си русло.

    • 9
      1

      С майка ти беше различно, всичко и влизаше навсякъде!!!

    • Кретен ,за ПАО и двата гола бяха подарени от Там.Отмененият гол бе чиста засада или за тебе не е щото си сляп кретен.Две дузпи не дадоха за Ботев,като първата е същата като тази за ПАО

  35. 2
    13

    Botev-Selski kurvi-Shitty yellow whores
    Uglyness betrayal and Fear

    Get together yellow shits!
    Fly with fart you yellow fag!
    We are Botev K❤️matevo team
    We are ugly, Fart and Scum!
    Keep on farting Sultras boys!
    Keep on running Ultras Go!
    We have raised from the toilet
    We are mighty as a gay sex bomb!
    Our Asshole is the “College”
    We Will defend, with dirty ass and shits!
    We have lay the “corner stone”
    On the dick of negro boy!!
    As the mighty God of light Azis,
    We Lost the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way with a lot of fear!
    So, stay divided yellow/brown
    Fly with fart your yellow ass!
    BOTEV P❤️DIV is vomited
    We have made the poor decision!
    Our motto – Ugly betrayal and Fear!
    We will tolerate a pederasty !
    Freedom, LGBT unites us
    Hristo Botev died!
    The one who vomits brandy and mastic,
    falls and poops in his pants from alcohol
    Hristo Botev died forever!
    Uglyness, betrayal and Fear is our moto
    The Big Dick is in our mouth.

    • 15
      2

      Ето за това не трябва на малцинствата да им се дава да учат езици. Като го съчетаят с лепилото и кафевото и стават ей такива вербални диарии.

      • Да учат чужди езици??? Ахахах….този език е Чужд за човечеството. Това е на развален цигански.

  36. 20
    1

    Ало, лилавите венци – не харчете парите от свирките на сестрите си и майките си за интернет. Не ги разбирате нещата, пазете си левчетата за някое нелегално такси да си купите, та да има зимата чааветата какво да ядат.

  37. 2
    24

    Кой е авторът на тая логорея от заглавието? Пълен малоумник. Гледал е някакъв друг мач. На реванша всичко ще си е на мястото-ПАО напред, индиянците- на село!

  38. 14
    2

    Еми сори пичове ама когато вратаря ти е от цирка, централния ти защитник е повратлив колкото трамвай на Съдебна палата, а Ехиджето е по-скоро бърз отколкото умен, повече от тва няма как.

    Надявам се да ги праснем в Пловдив но няма да стане защото колкото и да вкараме напред, отзад ПАК ше се осерем.

    Мангалите да не си отварят много плешивите лилави устета че сега в неделя ше им се ебе пичката майна въшлива на тея животни.

    • 2
      6

      Пратаря спаси поне 2 гола. Пристрастен си

      • Не мога да го дишам тоя паляк, така е брато

  39. 3
    21

    Индианци няма бкп и зъбати президенти да ви спасяват цял живот. Петата идва.

    • 16
      1

      Идва на майка ти плешивата умрела путка

    • И друго идва,на майка ти в устата! Мангал кюстендилски!

    • 10
      1

      Айва, аркадаш, ни мой така, рязаното си е наше, у джамията ни го дават фостата даже!

    • Лаутарска маймуно, ще ти сера на лилавата путка в неделя!

  40. 3
    19

    Ограбен???!!!
    Фекале, пак не си си пил хапчетата!!

    Няма такъв НЕЧОВЕШКИ късмет като на тези афро-индианци!!

  41. 16
    1

    Жалко, изпуснахме много шансове. Като цяло съм доволен. Малко повече самочувствие ако имаха, поне равен взимахме. Укаки се оака в решаващия момент.
    Нвачукву ще е цяло чудо ако го задържим и след зимата, ако продължава така.
    Всичко ще се реши в реванша.

    • 6
      9

      Как ги запомни тези имена, бе майна?
      Аз изобщо не си и правя труда особено като се знае че са на сергията…

Коментарите са затворени