Старши треньорът на Панатинайкос Диего Алонсо показа уважение към отбора на Ботев (Пловдив), но изрази увереност, че неговият тим ще успее да продължи в следващия кръг на турнира Лига Европа.

Наставникът на гръцкия гранд говори на официалната пресконференция преди двубоя между двата тима от втория квалификационен кръг на надпреварата.

“Отборът ни е в много добро ментално състояние. Представихме се добре в подготовката. Разбира се, ще се подобряваме с течението на официалните мачове. Уважаваме противника. Трябва да сме концентрирани и да играем със сериозен интензитет. Вече съм наясно кои ще започнат като титуляри утре”, коментира Алонсо, цитиран от БТА.

“Няма как да подценим отбора на Ботев. Уважаваме нашия опонент. Без съмнение съперникът има качествени състезатели и показа достатъчно качества, за да продължи в тази фаза на турнира”, каза още наставникът на Панатинайкос.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Само да отбележим два резултата от вчерашните мачове.
    ПАОК – Борац 3:2 и АЕК – андорци някакви 4:3
    Гърците още не са в час. Изненадата е възможна!!!

  2. Няма да загубим днес от Панатинайкос. Погледнете вчера мачовете на гръцките отбори. ПАОК бият с мъка 3:2 някакви босненци, а АЕК 4:3 с отбор от Андора. Не са готови гърците и сега ни е шансът.

  3. 11

    Момчета ще палим яко знамена ! Ще направим всичко възможно за да могат да глобят Ботев ! Иначе Бат Илиян спира надницата и ще трябва да си търся истинска работа !

  4. 13

    Ей лаутари, копанари и вретенари, лингури, калайджии, ваксаджии и най-долни миризливи мангали!!!
    Знвм, УДЖАсно ви сърбят лилавите разпрани гъзове и затова си ги бутате там, където големите си мерят куровете, но ще чакате до 28-ми, дейба вашата скобелева майка дейба!

    • БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ, ХАЙМЪНИ С ХАЙМАНИ!! ЛУБИМИАТ УТБОР НА РОМИТИ ФАЛИРА, А ТЕ МОАБЕТ МИ ПРАЯТ??? СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ АПАПИ И БИГОМ ЗА АЛЮМИНИУМ И БАКЪР, ПУФ, ПАФ!:)))))))

  5. 2
    16

    Уважавам ги ами и аз ще им шибна една петичка.

Коментарите са затворени