Българският футболен съюз отправи предупреждение към Хебър, Крумовград и Ботев (Враца) във връзка със състоянието на тревните настилки на стадионите, на които отборите домакинстват.

След изиграването на срещите от първия кръг на efbet Лига, Спортно-техническата комисия към БФС сезира Лицензионната комисия, която свика извънредно заседание днес.

На проведената среща се обсъди състоянието на тревните настилки и в тази връзка се взе решение, че терените на стадионите на Ботев Враца (ст. “Христо Ботев”), ФК Хебър (ст. “Георги Бенковски”) и ФК Крумовград (ст. “Никола Щерев-Старика” в Коматево) не предоставят необходимите условия за нормалното провеждане на футболни срещи. На трите клуба бяха изпратени официални писма, постановяващи нуждата от спешни мерки за подобряване на тревното покритие.

След извършване на подобренията следва да се уведомят горепосочените комисии, а в случай на невъзможност да се вземат необходимите мерки до датата на следващия домакински мач, то следва да се осигурят алтернативни стадиони за провеждане на футболни срещи от ППЛ.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Низвергнатия Валентич преди време обясни какво ще се случи с терена при тази експлоатация, но нямаше кой да го чуе.

  2. На Лаута теренът също е лош, но нали Ромзо е техен човек… вероятно без да иска ги е пропуснал.

  3. 12

    Андрей, каква е връзката на Крумовград със сайта ти, който се казва plovdivderby? Заради Караславов ли пишеш за тях? Никой не се интересува от този отбор. Да си направят стадиона и да си играят в Крумовград или да се помолят много и да ги пуснат в Кърджали.

    Докато Ботев играеше в Коматево, този терен беше перфектен. Сега новите стопани са му разказали играта! Типично за наематели.

    • Мръсен,грозен,злобен цървул лишен от наследство.Самотен стикс

    • 11

      Те ромите още си играят на картофената нива в задния двор на селския университет. Точно на място са си манговците

  4. 1
    7

    Кура ми стърчи в на майка ти в гъзЪ помак тъп

    • Заченат си в грешната дупка, мангал прост.

    • 12
      1

      Че то теренът на циганите от задния двор на аграрния не по-добър

    • 13
      1

      А на ромският отбор на Пловдив как разрешават да играят като над главите им стърчи кофраж и скелета ? Поне арматура няма, щото те я отнесоха в Столипиново…

    • Селяните играят край селският в чалтиците на Сюлейман лаутлу.Цигани,турци,помаци,високопланински беси.Напилетоебани цървули,смърфове,буферняци от гетата.Душегубки за бежанците,кюстенд

Коментарите са затворени