Ръководството на Ботев (Пловдив) отново кани всички привърженици на клуба, които няма да пътуват към Атина, да заповядат на стадион “Христо Ботев“ в четвъртък, 25 юли, за да гледат срещата с Панатинайкос на голяма видеостена. Както преди седмица срещу Марибор, и сега входът е напълно безплатен и всички фенове на тима са добре дошли.

Още веднъж привържениците ще могат мощно да подкрепят своите любимци и от уюта на “Колежа“. Срещата между Ботев и Панатинайкос започва в 21:00 часа, а вратите на стадиона ще отворят за феновете в 20:00 часа.

От клуба отново са подготвили специална програма с DJ. За удобството на привържениците ще работят и двата бара в Сектор А. На разположение за покупка са вода, студени напитки и бира.

Всички привърженици са добре дошли и в часовете преди двубоя да посетят новия клубен магазин на стадион “Христо Ботев“. В него всеки може да се потопи изцяло в магията на Ботев, както и да разгледа колекция от най-различни артикули.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Ава а кон-дог с пепси жа давате ли за да довадяме от Стряма ва да сейба.

  2. 3
    1

    СКАРА ЖА ИМА ЛИ УА С КЮВТЙЕТА И КУЧЕШКА РАДОС И КЕПЧУК

  3. 3
    12

    Дано да ви грьмне видео стената майкави дейба рахити гнусни

    • 7
      1

      Ще ти гръмне главата на тебе, столипински калайджия. От устата ти в пазвата ти, майка ти дейба и кълнящата дърта циганка. Макар, че жените от твоята ромска рода са свикнали от устата в гъза да го поемат 😀 😀

    • Типичен кълнящ циганин, нищо повече. Със сигурност чупи пейки и хвърля торби боклук през балкона. “Културна общественост” хахахахаха.

    • Рахит,с квадратна глава,криви крака с нежни ръце и рамена по малки от задника.Стикс познаваме те скопен идиот,социопат.

Коментарите са затворени