Ръководството на носителя на купата на България по футбол Ботев (Пловдив) уреди необходимите документи на черногорския нападател Алекса Мараш и той може да бъде картотекиран за официалните срещи на отбора, съобщиха за БТА от клуба.

22-годишният таран премина в състава на “жълто-черните“ от ФК Младост Доня Горица още през миналия месец с договор за следващите три сезона, но досега не влизаше в сметките на старши треньора Душан Керкез заради липсата на работна виза.

Ботев стартира сезона в Първа лига вчера с победа с 3:1 при гостуването на съименика си от Враца. Преди това пловдивчани елиминираха Марибор в първия квалификационен кръг на Лига Европа след 2:1 в Пловдив и 2:2 в Словения, а в четвъртък гостуват на Панатинайкос в Атина в първа среща от втория кръг на пресявките на надпреварата.

22 КОМЕНТАРИ

  1. БРАТЯ РОМИ, ДА ФЪРЛИМ СИЧКУТУ СИЛИ И БЕРЕМ АЛЮМИН И БАКЪР!!! ФАЙДА ЙОК ДА ВИСИМ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШИ Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ПУТКРИПИМ УТБОРА НА СТУЛЮПИНЦИ! ПУФ, ПАФ!:)

  2. 1
    6

    Ето туй момче жа поеме питътъ с бахурлята ва да гоейба.

  3. 1
    3

    Мараш игра на контролата с Берое и показа ужасяващо неумение. Първи беше сменен със Секулич, който на неговия фон блестеше

  4. 3
    1

    Уджа, Мараш, Секулич и Николов. Четирима централни нападатели! В някои отбори няма и един.

  5. искам да попитам, когато след името някой си сложи дата 1026 година преди новата ера, значи ли, че тогава се е родил!???
    ай да сме по точни може и да не е преди новата ера…

  6. СВЯСТНО момче изглежда.
    ИМА данни за футболист.
    РЕСПЕКТ.
    Добре си дошъл при нас, вече официално, с документи за игра.

  7. 4
    1

    Алекса, искаш ли да чуваш името си на стадиона, как 15 000 хиляди го повтарят!?
    Предизвикваме те – вкарвай!
    И ще усетиш вълнението – Алексааааааааааааа Марааааааш

  8. Алекса Мараш, имаме надежди в теб!
    На точното место си попаднал.
    Заслужи любовта ни!
    Как?! – ти знаеш как!
    Всеки мач в който играеш – раздавай се… и добре дошло, ако отбелязваш!

  9. добре дошъл, пич!
    искаме още на 28 да ги разкъсаш някой пишман отборчета!

  10. 2
    1

    Никакво отлагане, точно сега е момента да ги лепим, докато сме във форма. Да свикват да играят по 2 мача на седмица. Кой мач са отменили Лудогорец? Нашия мач с тях от 4-ти кръг почти сигурно ще бъде отложен. Между мачовете с Жрински (Аякс) се пада. Имаме мач за Суперкупата дето не се знае кога ще се играе. Тия отложени мачове зимата на студа и снега ли ще ги играят?

    • Както и да играем, с които и да играем, през половин час да имаме мач – пак ще ги бием!

    • 3
      4

      Мача със Славия е отложен и показва че Лудогорец си правят добре сметките..Залагат на сигурно а не на първосигнални бля-бля тъпотии!

  11. 3
    2

    Дербито няма да се отложи. Билетите вече са в продажба. Ако се обмисляше отлагане, нямаше да има продажба в момента.

  12. Лудите си отложиха мача,дано и ние го отложим с циганите!!!!Ясно е че ще ги бием ,нооооо по-добре е и да ги изнасилим и унижим публично!!!!!

    • 3
      1

      На същото мнение съм, колега! Разбира се , че дербито трябва да бъде отложено. Въпрос на организация и приоритети от страна на ръководството. Но ще ни дойде ту мач с 3 важни мача в рамките на една седмица. Верно, че и с третия отбор можем да бием лаутарките, но едно е 1:0 с мисъл за мача с ПАО, съвсем друго си е спокойно и освободено да им лепнем 5-6 парцала. И това първото полувреме само !

      Организационната секретарка Рашко дали има мнение по въпроса, нали е вече дюректур, някой журналист да вземе да го пита кво мисли по въпроса с отлагане на мача .

  13. “Носителя на купата на България по футбол”, “картотекира”….. моля не използвайте подобни изрази…получих сърцетуп, на успокоителни съм, стига вече. Пишете за нащу Локу нещу хубаву.

    • Алекса ще им обади, ще им сипе с големия черпак…

  14. 1
    6

    Направиха ни рейс да може да избягаме по бьрзо вчера свирки на пьнкарите от варна но Локо пд ще се погрижи за тях отново един пьт припаднаха за 20 сек този пьт ще бьдат закрити курвичките от каменар

  15. 4
    6

    Да картотекират Рашко Стоянов на 5000 лева

Коментарите са затворени