Вторият отбор на Ботев (Пловдив) се завърна във Втора лига след едногодишно отсъствие. Директорът му Трифон Пачев коментира пред Sportal.bg нагласата и амбициите на младия тим за започващото утре ново първенството.

„Всичко по програмата за подготовката е изпълнено на сто процента. Готови сме за първенството. Негативното е контузиите на двама от футболистите, които се надяваме скоро да отшумят. Новият старши треньор Доминик Бершняк от Словения бързо се адаптира и демонстрира, че умее да работи много добре с млади състезатели. Именно от такива е изграден Ботев II. Очаквам интересно и оспорвано първенство. Ще е трудно, но и полезно за нашите млади футболисти, защото ще играят срещу мъже. Който покаже, че се справя добре ще получи възможност да се докаже и в първия ни отбор. Именно това е целта на Ботев II – да изгражда и развива играчи за представителния тим на клуба“.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Тоя селски бек от Паничери, не трябваше ли вече да е пенсионер?Боклук!

    • Какво значение има месторождението? Ти като си много добър,кандидатствай за треньор, може да те вземат в долно Уйно,пробвай!

Коментарите са затворени