Спас Колев вече не е треньор на новака в Югоизточната Трета лига Марица (Милево). Раздялата е станала факт още преди вчерашната приятелска среща, завършила с победа – 5:1 над Карнобат. От клуба вече водят разговори за нов треньор.

166 КОМЕНТАРИ

  1. Някой знае ли как завърши вчерашната контрола на Марица(Милево) с Раковски??
    Питам за един преател.

    • 0
      0

      Отбора на Раковски от “А” ОГ Пловдив за съжаление ни е*а без плюнка! Молим за подкрепа от страна на феновете, закупете ни по една тубичка възелин че болката е голяма!

  2. Е най-после си призна , че без Петко си не една НУЛА А ДВЕ което значи КЛОЗЕТ или КЕНЕФ. С неговите пари всеки може да постигне това.За килийното си образование от ТРАКТОРНОТО УЧИЛИЩЕ в Първомай си само за отбора на Ахматово. И последно 70-те тона пясък с какво аджеба ги докара до стадиона? С каруцата или колелото? Или да питаме пак Гугъл кой е сПасчо колевият?Смешник си беше и смешник си остана. А на отиваме си вземи с теб и онзи ПЕНСИОНЕР където всеки мач го налагаш да играе титуляр а той 10 мин. не може да изкара на терена без кислороден апарат.

    • 1
      1

      Престанете вече бе хора!Каква е тази злоба,какво е това чудо!Без пари няма как да се случат нещата,без значение дали става въпрос за футбол или за нещо друго!И какво значение има кой къде е учил,за да си талантлив в нещо не ти трябва диплома,а умения!Ама дори и да има разногласия между треньор и футболисти,което е съвсем нормално,винаги има начин нещата да се изгладят!Спрете се вече,смешни сте,оставете ги сами да изгладят нещата!Днес са с разногласия,утре са рамо до рамо,но с тази простотия и с подобни коментари нещата излизат извън контрол,въвличате ги в излишни интриги!Няма безгрешни хора!

    • Професоре , как ще коментираш резултата Раковски – Милево – 4:2?

  3. Господа анонимни и тези, които много ясно сте разкрили самоличността си, спрете с гнусните обиди ! Загубих си времето, за да изчета цялата повърня. Трябва да научите, че освен коментарите, остават и вашите интернет протоколи, и MAC адресите на устройствата ви. Искам да кажа, че за някои може и да не сте толкова анонимни, колкото си мислите. Не че на някого ще му се занимава с анонимни коментари, но пък на мен ще ми е много интересно да видя човека, който си е позволил да цитира името ми и да обижда мен и мой близък, когато осъзнае, че не аз съм писал гнусните обиди по негов адрес. Щом искате продължавайте с коментарите, с подигравките, с безсмислените спорове, чешете си егото, доказвайте се в анонимния свят и си живейте в него, щом ви харесва и намирате време за това, НО НЕ ОБИЖДАЙТЕ ПО ТАКЪВ ДОЛЕН И ГНУСАРСКИ НАЧИН, защото позорите самите себе си, а и е много вероятно да бъдете напълно разкрити, повярвайте ! 🙂

  4. Аз в колкото отбора съм играл ти нямаш толкова косми по главата. Ама като те знам с какво образование си не си заслужава да ти обръщам внимание изобщо.Стой си на село и брой мисирките по двор.Ти освен на село няма къде другаде да вирееш. И кажи на хората как за 6 (шест) алуминиеви тръби похарчи 5 хиляди лева. А после другите били крали пари от отбора а.Айде със здраве и отпусни си малко шапката и стой на сянка , че главата не те слуша нещо.Започвай да плюеш на воля сега

    • С финансовата подкрепа на Петко Ангелов и под ръководството на Спас Колев , Марица Милево е в Трета лига, за първи път в историята на клуба ,неоспорим факт. Дадени пари , добре свършена работа. Другото са празни приказки на злобни и нереализирани хора. И пак благодарение на Спас Колев имате възможност да се изявите в медиите, дори и само в писане на анонимни , злобни коментари. Бъдете здрави!

  5. И какво аджеба си постигнал като толкова много си ‘играл’ бе сПАСЧО? Стана ли веднъж поне шампион? Игра ли някъде извън България? Изгуби ли поне един финал? НИЩО. ТИШИНА . Играл той ама ….. сантасе. Ако беше толкова кадърен нямаше да живееш още в Милево и да караш хората да те търсят в гугъл или да караш онзи твой приятел журналиста да пише хвалебствени статии за теб. И къде щеше да си ти без парите на Петко? Можеш ли да си отговориш на този въпрос поне. Айде сега отивай да поливаш КУРнишоните на къра. И да не забравиш да поръчаш нови плакати щот ще блокираме с децата от детската градина дигата на р. Марица в твоя подкрепа.

    • А ти,къде игра? В кой отбор в България и в кой отбора извън България???? Поръча ли плакатите на децата в детската градина?

  6. И какво аджеба си постигнал като толкова много си ‘играл’ бе сПАСЧО? Стана ли веднъж поне шампион? Игра ли някъде извън България? Изгуби ли поне един финал? НИЩО. ТИШИНА . Играл той ама ….. сантасе. Ако беше толкова кадърен нямаше да живееш още в Милево и да караш хората да те търсят в гугъл или да караш онзи твой приятел журналиста да пише хвалебствени статии за теб. И къде щеше да си ти без парите на Петко? Можеш ли да си отговориш на този въпрос поне. Айде сега отивай да поливаш КУРнишоните на къра. И да не забравиш да поръчаш нови плакати щот ще блокираме с децата от детската градина дигата на р. Марица в твоя подкрепа.

  7. 2
    1

    Сега само да уточним : половината анонимни коментари хвалещи СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИЯТ спасчо са писани ЕДИНСТВЕНО И САМО от самият него. Болни амбиции на един НЕРЕАЛИЗИНАН футболист с още по болни амбиции да се изявява като милевският Мауринио. Милево дължат ВСИЧКО само на един единствен човек : Петко Ангелов. Това е самата истина. Ако нямаше кои да дава пари за този отбор спасчо щеше да обикаля още с старият 50-годишен москвич и да сади арпаджик и КУРнишони. Милево винаги е имало и ще има отбор. А спасчо където и да отидеше все го гонеха. Мастия се раждаш и МАСТИЯ умираш.

    • 2
      2

      Като изпишеш на търсачката в гугъл Спас Колев излиза следния текст:
      Футболната кариера на Спас Колев започва в ДЮШ на “Ботев” (Пловдив), където записва дебют за представителния тим на 17 години. Като войник играе за “Карнобат”, а след това преминава в “Борислав” (Първомай). След това кариерата му продължава във втородивизионните “Димитровград”, “Янтра” (Габрово) и пловдивските “Спартак” и “Марица”. В “А” група играе за “Ботев” (Пловдив) и силния тогава тим на “Нефтохимик” (Бургас). Тренирал е под ръководството на реномирани треньори като Пламен Марков и Георги Дерменджиев.

    • Абе Мурджо, видя , че хората пишат коментари и реши и ти да се излагаш. Във всеки футболен клуб има спонсор и на Моуриньо /така се пише/ някой му плаща заплата. И Спас Колев не го гонеха, а си тръгва сам, нали в това е целия проблем . Чети внимателно, мисли , има гугъл проверявайте си нещата. Отбор в Милево е имало, но за първи път влиза в трета лига, факт.

    • 1
      2

      Вернооо лииии бееее Мурджооооо🖕Ейййй колко умен си тиии селски бек🖕Е аз със сигурност не съм Спас,ама с кеф ще ти кажа,щоооо нееее сиииии е..шшшшш май…ааааа🖕боклук такъв.И ти си плод на чек.я,мизерник долен.

  8. 1
    2

    Колко много злоба и завист! Колко си личи какви са хората…. От коментарите на анонимните и с тяхните изказвания си личи, че това са момичета от отбора…. Браво! Чудесно се изказвате, колко е страшно, когато човек си избива комплексите и не излиза с лицето си и името си да каже каквото му е на сърце! Дали той или вие сте путки.. Всеки да си помисли добре!
    И с тези неща, обиди и изказвания под анонимно име, явно този треньор е имало защо да напусне, точно този отбор! Може би тези мъже от отбора(мъжкарите) под анонимно име да са причината за това негово решение! Страхотни мъже…. Лошо говори като не заставаш с истинското си име и не кажеш каквото имаш в очите!

    • Анонимен обяснява за анонимните!

      • Точно така….. Анонимен ще съм, след като всеки ще е анонимен… Нека да е така, ти защо не писа с името си?

  9. 5
    1

    Хора хайде спрете се, че много се изложишме с тези коментари и плюене.
    Спас може да е всякакъв, сигурно не е безгрешен, но не заслужава и това отношение и подигравки.
    Дал и направил е много за този футболен клуб, нека покажем малко уважение.
    Със Спас или без Спас нека отбора просъществува, да върви напред и да ни радва.
    Желая на всички ви успехи занапред.
    Продължавайте да подкрепяте ” МАРИЦА – МИЛЕВО “.

    • Аз не съм от Милево,но идвах на много от мачовете защото се възхищавах и на футболисти и на треньор!За Спас съм казвал много пъти че е уникален защото знае много за футбола,знае всеки един къде и как ще е нужен на терена,събра уникален колектив с качества,това разбира се е лично мое мнение!И се питах,ако не беше извикал без значение кой,как щеше да просъществува този отбор до сега!Всеки в отбора има качествата да играе,но колкото и да е добър всеки един поотделно в грешния отбор щеше да е просто един статист,а тук нещата се получиха много добре!Яд ме е че има група която се опитва да го изкара какъв ли не,но защо,защо след като бяха извикани именно от Спас,в момента се случва подобно нещо!Малко от малко трябва да има уважение и от двете страни,и най жалкото е че е подал ръка на някого,избрал го е и изведнъж Спас става най кривият!На това хората му казват”храни куче да те лае”!Спрете се бе,не е заслужил подобно нещо,спрете се!

  10. 2
    2

    Внимание , внимание , ФК Марица Милево обявава конкурс за нов старши треньор кандидатът трябва да отговаря на следните изисквания:
    1. Да е тих, мил, спокоен и приветлив
    2. Да няма изисквания към тях, по никакъв повод
    3. Да не изисква присъствие на тренировки, даже и на мачове
    4. Всяко решение трябва да се обсъжда с футболистие и да се търси тяхното одобрение
    5. Да им договаря най добрите финасови условия на ниво Б група
    6. Да стои винаги наведен и с изплезен език, за да са доволни
    7. Да не е чувал никога за Андрей.
    8. Ако не чува и не говори е предимство.
    8. Да е гъвкав, за да може да съчетава няколко длъжности

    Също така се търсят и двама психолози за работа с футболистите, за да отстранят тежките психологически травми нанесени им от предишния треньор /направо са съсипани/, а също така и да излекуват голямото им его.
    С предимство се приемат молбите на тримата помощник треньори.

    • 2
      2

      Здравейте, аз съм Гей!
      Мисля, че отговарям на всички ваши изисквания!
      Къде мога да си подам молбата??

    • Спасчо и да пишеш вече не си в отбора много по-добре ще ни е без теб ! Събота играем в 18:00 с Димитровград ела на стадиона от името на отбора обещаваме ,че първия гол ще го посветиме на тебе щв дойдеме и ще се првгърбеме всички за Сбогом !

    • И ОЩЕ ЕДНО ПОСЛЕДНО УСЛОВИЕ ДА НЕ НАПУСКА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА СЕДМИЦА ,БЕЗ НИКОЙ ДА ГО ГОНИ И ДА СЕ ВРЪЩА КОГАТО МУ СКИМНЕ!

      • И аз съм гей и аз искам да стана треньор в Милево! И обещавам няма да напускам, никога!

      • Ааааа никакво напускане , лъвът си е лъв , трябва да си тежи на мястото. Може да напуска само когато трябва да отиде до гълъбите

  11. Честито момчета успяхме изгонихме го тоя психопат ! Сега идват много по-добри дни за всички ни ,ще има настроение,ще играем с настроение ! Петко официално го изгони тоя мишок !

    • Не можеш изгониш някой , който сам си е тръгнал

    • То хубаво ама , поне нека работи като домакин ,защото сега , кой ще полива кой ще коси кой ще става в 3 сутринта , кой ще ви носи пясъка , а той не е малко 70 тона , кой ако не спящият лъв. Понякога и магарето му се иска да е лъв , ама е магаре и не може да избяга от съдбата си. А лъв пясък не носи.

    • Понеже се пише под анонимност,защото така постъпват мъжете с женски полови органи!Да попитам оплюващите го,ако не беше се постарал и нагърбил с задачата да се направи такъв отбор който е в момента,с прекрасен терен и заплащане,къде щяхте да сте сега звездни футболистиии😂!Надявам се че не момчетата от отбора ги пишат тези неща,защото има момчета които много уважавам,и съм сигурен че те не биха си позволили да правят подобни неща!

  12. Поканиха ме да играя Царацово ще приема щото бати Спас вече го няма а и на празна врата още ме бива да вкарвам, Петко не го сажали и сега ще копа картофите

    • Няма още резултат от срещата, да не ревете в понеделник всички копелета

    • И ти на там си се запътил,да копаеш картофите или царевицата боклук нещастен!Дъждат спря и лалугерите си подадаха грозните муцуни!И понеже се представяш за друг човек си абсолютна путка,нещастно копеле!

  13. Пловдив дерби махнете снимката от статията, че отключи Троянската война .

  14. Много добре, че излезнахте от анонимност, ама ползвайте си истинските имена.

  15. Дойде време и аз да си кажа мнението всички пишете ама никой от вас не знае колко е трудно на Спас да прави футбол ние в Асеновград благодарение на мен успяваме щото съм много опит от Карлово и Първомай научих много, вземе ме Спасе до теб да ти бъда Менижара и ще ги разкарам всички боклуци

    • ХОРА ДО ВЧЕРА СПАС БЕШЕ НАЙ ВЕЛИК ДНЕС ГО ПЛЮЕТЕ ТОВА Е БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ НО ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО АКО В ПОНЕДЕЛНИК ТОЙ СЕ ВЪРНЕ КЪДЕ ОТИВАТЕ МИШКИ

  16. Не можахме да дойдем в твоя подкрепа щото беряхме доматите и чушките за борсата ама днес вали и сме се организирали поне 500 жители на Милево и района ще дойдем ние те обичаме и боготворим, нищо че си тръгваш сто пъти ти си един от нас и ние те подкрепяме ще дойде и Плъха до нас

  17. Вчера на тренировката бяхме 20 футболисти мина цялата с емоции и забава нямаше ги само подлогите на Спас, Джунито и Хищника ама те са пътници единия тежи един тон, другия гъзомийник и мазник

    • Само да попитам кмета на Милево от футболистите ли е?

  18. Спасе, Спасе вчера на митинга в твоя подкрепа бяхме аз, Хищника и Джунито не можахме да блокираме пътя, плакатите дето жена ти ги писа ги носехме по два във ръка хубо че Плъха изпълзя отнякъде и ни помогна да блокираме черния път за Виница

    • Така…. Господине, само да ви кажа на вас и на публиката тук, че тези плакати не ги е Писала жена му! Много ниско падате 7 много грозно правите, че намесвате и жена му…. Това няма общо!
      Та за плакатите-те са напрвени от децата на село Милево! В подкрепа както на треньора така и на отбора! Благодаря от името на децата за уважението и за благодарностите, че искаха да подкрепят отбора и те да се радват, че имат фенове! Благодаря!

      • Защо го наричате “Господине”,това недоносено мекотело!

        • Защото има и възпитани хора… Не само хора, който да плюят и да говорят глупости…. Не е достойно и е много грозно, когато прекрачиш границата!

          • Съгласен съм с вас!Но понякога и културните хора излизат извън нормалното!Тези оплюващи го “охлюви” прекрачиха първи прага на разумният разговор!

        • И точно така е, охлюви са, защото тук не само обиждат и злепоставят, човек който е постигнал нещо, което е явно, че те няма да постигнат в живота си, но намесват семейство му и хората, които са им фенове, не само на него, а на целият отбор! Някак си преминават всички прагове на разговор, а за разумен няма как да стане и въпрос!

  19. За Спас не знам , но “Хищника” 😂наистина е мъжка проститутка . Нищо мъжко в този индивид, само курвенски интриги му се въртят в главата

    • “Хищника” за една година в Гигант вкара 1 гол и го изгонихме като пес

  20. 1
    1

    Браво Спасе ,успя ! Не съм виждал друг човек да се унижава по този начин! Нищо мъжко няма в теб ! Давам ти месец два и пак ще напуснеш ! Такъв мизерник като теб нищо добро не го чака!

    • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ОТ НОВА НЮЗ СЪОБЩИХА ЧЕ В ФК МАРИЦА МИЛЕВО СЕ ПОДГОТВЯ ЧИСТКА НА ФУТБОЛИСТИ КОИТО СА ПРОТИВ СТАРШИ ТРЕНЬОРА НА ОТБОРА

    • 5
      1

      1. Дано е вярна информацията,че,Спас Колев наистина остава треньор на отбора на “Марица”!
      2. Ако президентът е взел такова решение това само показва неговият управленски опит и неговата мъдрост!!!
      3. Сега вече наистина интересните новини предстоят….
      Приятели! Темата със смяната на Спас Колев сякаш изведнъж отвори кутията на Пандора…. Най-неочаквано изпълзяха на припек от своите дупки всякакви мухлясали призраци и чудовища. Те направиха това организирано, анонимно, и всички тук в сайта изведнъж усетиха зловонието и присъствието им. Вярно! Анонимността е сила???! Измамна,но сила… И скрити зад паравана на своята анонимност те доволно потриваха длани,оголваха зъби, и сърдечно се усмихваха предчувствайки как най-после е дошъл и “техния момент” … Само,че се появи горският и сега май ще им се наложи да напускат гората. Ееее… Може би няма да е толкова унизително за тях защото все пак са скрити зад своята анонимност,но пък отчаянието и безсилието им съвсем ще ги побъркат. А кой знае?! Може пък истината да да излезе на бял свят???! Казано е: ” Няма нищо скрито, което да не се открие, нищо тайно, което да не се узнае. Това, което е казано на тъмно, то ще се чуе на видело. И каквото сте казали в скривалищата, то ще бъде разгласено от покривите.”

    • 1
      1

      Той че е успешен е така,не само аз съм на това мнение,много хора ще застанат зад това мое твърдение!Че е мъжкар,мъжкар е,доказал го е през годините и с начинанията си и с името си!Обаче като ти чета постовете,теб те определям като шизофреник останал явно в негова сянка през годините,некадърен и жалък да развиеш своя потенциал,завиждаш лицемер който го преследва за да му навредиш на всяка цена,или отхвърлен футболист имаш се за звезда😂!Спри се бе индевид нещастен,спри се,има кой да определя и оценява какво е бъдещето му като треньор в настоящият му отбор!Оставете го на мира и продължете с своите начинания ако въобще имате такива!Баси и комплексарите!

      • Какъв мъжкар е пък Спас Колев бе точно той е най-голямата мастия айде стига глупости

        • Защото е честен и казва истината за определени хора ли,за това ли е “мастия”!Че е подавал ръка и продължава да подава на хора които са заслужили уважението му или пък не, за това ли е “мастия”!Или защото просто не е удобен на определени хора и от там си изтъквате вашите аргументи!Поне като пишете нещо за някого без значение добро или лошо излезте с чест с истинското си име и лице!Не той е “мастия” а хората които го плюят и обиждат по този начин,скрити в дупките си,мекотели сте и това е!Никой не е идеален на този свят,всеки допуска грешки,всеки понякога се излага по някакъв начин,всеки изразява свое мнение по даден казус без значение дали е прав за останалите или не,това е същността ни така живеем и така си отиваме от този така устроен свят!И ако сме искрени бих казал че няма мъж или жена в тази държава да не е полицемерничъл/а поне веднъж за някого!То тогава това означава че сме “мастии”всички,и най вероятно е така ако се замислите и имате малко разум!Спрете се вече с обидите към него и го оставете да работи и живее както той си знае!

  21. СИГУРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОФИСА НА ПРЕЗИДЕНТА СПАС КОЛЕВ ОСТАВА НАЧЕЛО НА ОТБОРА СЕГА ДА ВИ ВИДЯ КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ИНТРИГАНТИ

    • Ей хора не пишете глупости, Спас Колев е на море и си почива.

  22. 1
    1

    Убихте тъпомера Милевци и задминахте, Първомай и с Пейчев и Пинджите в Съединение само Петко ще ва оправи с един шут

    • Те сега започват, мислят си че като махнат Спас и настроят хората срещу него, ще прибарат големите пари и ще се разпореждат с тях без надзор.
      Двама трима ги обработват тънко и всички наивно си мислят, че се борят за правда. Взе да става интересно……

    • Добри мастията, ЧОБАНА интригата и Манол са същите измекяри

  23. Най голямата мъжка курва е Спас Колев, плюе общинските кметове и спонсора ,а като е при тях им прави свирки и е по нисък от тревата ! Всички момчета от отбора можем да го потвърдим! Спасе ти си просто една мастия нищо повече!

    • Ако някой иска силно да те обиди, значи на него му е още по-зле.

    • Не е мъжка курва просто е прекалено принципно момче за България и не се харесва на интригантите

      • Като е принципно момче защо пред тях мълчи ,а в съблекалнята ги псува?

        • Не говорете от името на целия отбор, че почва да ме е срам от вас.

  24. Всички на главен път в 3 часа да блокираме в подкрепа на Спасчо лудата легенда на Милево и носете плакатите в негова поткрепа Петко да види

    • ЗА ВСИЧКИ ИНТРИГИ Е ВИНОВЕН ГОЛМАЙСТОР НОМЕР 1 ХИЩНИКА СПАСЕ ИЗГОНИ ГО И СИ ИДВАЙ МИЛЕВО ТЕ ОБИЧА

      • Вие ще си тръгнете Андрей ще остане той е доказан футболист бъдете спокойни имам готовност за селекция

  25. Спас Колев е легенда на Милево и никой няма право да го спира да си тръгва и да се връща той така се зарежда и продължава с успехите цялото село е зад теб Спасе обичаме те ще направим нови плакати и ще идем до Петко в твоя подкрепа

    • ВСИЧКИ ЗАД СПАС ДА БЛОКИРАМЕ ГЛАВНИЯ ПЪТ И ВРЪЩАНЕ НА СПАС ВЕДНАГА

    • Не ви ли е срам??? Плакатите бяха направени в подкрепа на отбора… И то от деца! Вие сте лоши хора и не оценяте нищо…. Толкова хора благотворително се включиха за този отбор, с гордост и радост! Всеки човек от селото допринесе да се радват футболистите! Да им направят празнична атмосфера… И децата на селото най-вече, а вие се подигравате! Значи този треньор си е тръгнал напълно правилно! Вие не заслужавате уважение и подкрепа! Благодаря от името на всички, който ви правиха плакати, знамена, тъпани и още и още… Загубили са си времето за грешна и не оценена кауза!

  26. Спасчо, с тези футболисти и дете на 6 месеца ще влезне във В група..Вратаря ти вратар..централните ти защитници класа, бековете ти класа, халфова линия и крила класа… нападателят андрей плондер, който бяга по 200м на мач. Хубаво, че другите момчета са сърцати и добри футболисти за да те направят треньор

    • Доколкото разбирам, май Андрей стои в основата на проблема.

    • Ти сериозно ли бе анонимник!Ми те и Англия имаха най добрият състав на Европейското(играчи от световна класа) ама станаха ли шампиони!И не само че не станаха шампиони ами и не показаха нищо което да впечатли зрителите!Я сега да видим дали треньорът няма значение🤔?Виж ся,един съвет от мен анонимнико,футболът не е това с което можеш да се похвалиш че разбираш,дай нещо което можеш и видимо се вижда че умееш!

  27. Не ме месете мен аз съм главен Менижара на цялата област и рекламен агент

  28. Всички ми завиждат за успехите които постигам където и да съм, никой не може да ме стигне по най много напускания за един сезон около 20 пъти ама винаги намирам път да се върна и сега ще го направя заедно с Плъха ще успеем

    • Плъхът още ли се занимава с футбол мислех че е приключил

  29. Няма никаква разлика между Менижара и Спас и двамата са луди

    • Ей цървули недей намесвайте Петър то е ясно кой пише за него един глупак

  30. Как се е доказал с тези футболисти и Петър Пейчев да сложиш на пейката и едно магаре да сложиш пак ще биеш

    • Ей пияно говедо кажи му в очите на Петър мишка мръсна

  31. Най голямата мишка, човека с многото лица Спас Колев ще ликвидира футбола в Милево от опит ви казвам

    • Спокойно и при вас се доказа като специалист и при нас в Милево, и като футболист няма смисъл да коментирам тъй че жив и здрав

  32. Спасе ти какъв смешник си ! Нали си казал в съблекалнята пред всички момчета че напускаш,а днеска ще ходиш да се молиш ! А и ,,мъжкар” както вече можем да ти викаме нали не беше преговарял с никой тия централните защитници да не играят за Караджалово смешник !

    • Защо да се моли и на кого Спас си е в клуба други ще си тръгнат

  33. Хаха, Петко щял да се моли Спас да се връща вие добре ли сте бе смешници Петко на никой не се моли ,Спасчо мишката ще ходи да лъже и лиже да го върнат той затова отива нещастника! Че иначе ще трябва жена му пак да му дава пари за хляб!

    • Недей се притеснявай пари Спас си има, за разлика от всички има и принципи на които държи не е като лека жена

    • СПОКОЙНО МАРИЦА МИЛЕВО СИ ИМА ТРЕНЬОР И ТОВА Е СПАС КОЛЕВ И ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ Я ТОЙ ЗАЩОТО САМО ТОЙ ЗАСЛУЖАВА

    • Много си личи злобата и завистта ви! Явно ви липсва подкрепа на вас! Липсва ви такава подкрепа, като неговата жена, която и хляб да ви дава и да е зад вас и в хубаво и лошо! Много съжалявам за вас и дано тази липса някой ден да я намерите и да има някой и до вас, като тази жена да ви подкрепя във всяко начинание и да ви дава пари за хляб и лютеница!

  34. Ако утре Петко навие Спас да остане виждам тия тримата глупаци в Градина до Бонев и Динко.

  35. Тренер моли се и плачи да те върнат да си изпаднем заедно ще останем аз ти и джунито. ще ти помагам да носим пясък ама искам другата статия да напишеш че и аз съм носил 70 тона пясък

    • Не ве глупак. Баща ти сега ще носи пясък. А ти Ангелчо знаеш ли кога приключи с футбола. Още като стана съотборник с дебелия Андрей. От тогава си в депресия та чак до неска. Той вкарва ти гледаш от близо. Тебе злобата и ниското възпитание та държът далече от футбола. В Милево от както си дошъл имаш ли 10 гола. Андрей мисля че вкара окло 35 за един сезон. Даже и баража реши. Взимайте си чукалата и беж от Милево ама по най-бързия начин.

  36. Кораба ще потъне като се върнеш , 2/3 от момчета от отбора ще се махнат защо им дойде до гуша от неадекватните ти изпълнения ,на теб не може да се разчита всички го разбраха вече, през 20 дни напускаш смешно стане вече ! Замисли се малко колко си жалък!

  37. СПАС КОЛЕВ ВИНАГИ Е БИЛ МЪЖКИ ПИЧ И НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ДОКАЗВА НА ДВАМА ТЪПАНАРИ ОТ МИЛЕВО КОИТО СА АНОНИМНИЦИ ЗА ФУТБОЛА СПАСЕ ВЪРНИ СЕ БЕЗ ТЕБ КОРАБА ПОТЪВА

    • Спасе стига си писал на всички е ясно ,че ти си пишеш 90 процента от коментарите, смешен ставаш вече спри да се излагаш!

  38. Моли се на петко да те върне тренер че мога да вкарвам само на празна врата и само ти ме искаш. няма кой да ме вземе.изпаднах с първомай сега двамата с теб да си изпаднем

  39. 7
    1

    Постъпи мъжки и като си казал че си тръгваш не се връщай Спасе !!! За кой път си тръгваш и се връщаш и ти не знаеш бройката?Нямаш ли малко достойнство толкова ли струва думата ти? Как ще погледнеш тези момчета отново. Направиха те треньор а ти ги обвиняваш че пишат анонимни коментари

    • 1
      2

      Защо да си тръгне като той си е заслужил всичко това тръгнете си вие ние и без вас ще се оправим големите разбирачи от село Милево играли с ботуши

  40. Помоли се на петко да те върне тренер кво хубаво ни беше аз пак няма да си мърдам дебелият задник ти ще се правиш на треньор и ще си лапаме парички на чужд гръб

    • 1
      1

      Това те не съм го писал аз , но като вкарах на баража гола бях голям сега ме плюете боклуци неблагодарни

  41. 2
    3

    Спас Колев бил луд, ненормален, шизофреник, лош човек. Напускал 4, 8, 77 пъти. А голяма част от футболистите, които в момента са в Милево и пишат анонимни комнетари са се връщали при него през всичките му престои и напускания /те също доста отбори са напускали и са се връщли обратно там/. Защо ли?
    Никой не може да отрече постиженията му като треньор и домакин, защото това е лесно доказуемо: отбора е в трета лига, а терена на стадиона в Милево за момента е от най зелените и добре поддържани. В професионален план се изискват постижения, а той ги има, а личностните квалификации, които отправяте не му влизат в длъжностната характеристика. Така, че спрете да сипете обиди и лични преценки, защото е смешно и глупаво, в деската градина вече децата умеят да се изразяват по добре. Говорете с факти и най вече излезте от анонимност. Нали всички говорите за достойнство, чест и мъжественост.

  42. Спасчо мъжкар си евала докажи го утре като отидеш до Петко ,кажи му цялата истина не спестявай нищо ,как си напускал 8 пъти за една година ,кажи му всичко което си плюл зад гърба му по негов адрес да видим какъв мъж си! Не му казвай само лъжите си,че има хора които ще му кажат какво си говорил за него и тогава ще се насереш мишок!

    • Ебахти интритантите сте, трябва да отидете в Турция да пишете сериалите им, големи сценарии, голямо нещо, как ги измисляте само. Пиши си името излез с лицето си и докарай хората, нека говорят. То бива , путки, курви, педераси и проститутки, ама ти напрво счупи тъпомера, това ли измисли. Явно тоя пост на треньор е много сладък или Спас развали рахата на някои хора. Ако си мъж , дръж се като такъв, не като бабите на пейките пред блока.

    • Ти си бил голям мъж бе “кавал” прост!Покажи се поне,нека видим какъв достоен човек има отсреща!Плюеш по Спас но защо ли?!Мишки като теб колкото щеш!Мишка те наричам защото нямаш грам достойнство”жалък анонимник,застани с името си бе цървул нещастен,!

  43. Нека всички фенове се съберем на стадиона и да подкрепим нашия треньор Спас Колев защото той трябва да бъде начело на клуба, а не някой си самозванец

  44. Страхливец си спасе всички знаем как сам си пишеш положителните коментари. където си бил не искат да чуват повече за теб

    • Затова Първомай три пъти го връщаха, за да ги спасява. Има статистика проверете.

    • А ти кой си!Пишел си сам😂!Хапчетата на време!

    • 2
      2

      Спас никога не я бил страхливец и винаги го е доказвал с честните отношения към ръководството и футболистите затова си заставам с името и не пиша анонимен

      • Пишат анонимно, защото не знаят какво ще се случи, ако не е напуснал да си пазят мястото. То е ясно , че една част от плюнките са на футболисти на Милево, “с достойнство и чест” . И не знам дали снимката над статията, не им идва в повече. Провокират го с нападки, за да се махне и си мислят, че другия треньор ще е по “добър човек”, но това е футбол , а не група за взаимопомощ.

        • Нз само с какви очи утре ще погледнат тренера в съблекалнята след тези анонимни коментари

  45. Мале, мале тука като гледам не пишат само педераси ами и курви са писали!

  46. Спасе , направо се учудвам, че четеш тия анонимни комплексари, пък и отговори им даваш. Можеш да си правиш каквото си искаш. Почисти си къщичката от тинята , смело напред и дерзай. Прекаления светец и богу не е драг. Винаги ще има настъпани, засегнати, плюещи и мразещи.

    • Много правилно винаги ще има завист в хората особено на успели хора какъвто е Спас Колев без него нищо нямаше да е същото

  47. Пращайте го в лудница тоя спас и се връщайте в Борислав всички го знаем кво представлява

    • В Борислав няма пари. И точно щом си от Първомай трябва да ти е ясно , защо напускаше Първомай – продажни фурнаджийски лопати.

  48. СПАС КОЛЕВ НЕ Е НАПУСНАЛ ОТБОРА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПЕТКО АНГЕЛОВ МОЖЕ ДА ГО ОСВОБОДИ ЗАЩОТО ТОЙ МУ Е ДАВАЛ ЗАПЛАТАТА И ТОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ

    • Като не е напуснал защо е върнал ключовете и е казал ,че напуска и не е стъпвал на стадиона нито за тренировка нито за контролата с Карнобат? Айде стига вече с тоя ненормалник да се занимаваме!

      • Приятелю скоро жителите на Милево ще направим подписка в защита на Спас Колев човека който си даде здравето за този отбор

      • Ти много запознатия анонимник, защо не го питаш лично, личи че си вътре в отбора, защо пишеш анонимно тук. Ключове трябват на домакина, не на треньора, ако ме разбираш правилно.

        • Как ще го пита като е мишок в лицето трудно се говори особено на човек като Спас доказан като футболист и като треньор

          • Този пък къде е бил треньор? На село може и бай Колю овчаря да води отбора. Бил треньор! Самозванец.

          • Недей брой заплатата на Спас , а труда който хвърли и накрая благодарност нула

          • Ангелчо ти си бил много тъпо парче. Бях чувал за теб, че си такъв ама не те познавах лично. Ти плюеш по Спас който взе баща ти на хранилка да го вади от калта. Нали знаеш, че баща ти е домакин и получава заплата като такъв, нещо което всички знаем. Може да съм страничен наблюдател, но като ти чета глупостите които пишеш по цял ден и ми се повръща. Неиздържах и реших да напиша няколко реда. Всеки ден съм на стадиона в Милево и не съм видял баща ти нито веднъж там да работи нещо. Човека който плюеш върши всичко сам а бедния ти баща чака датата за заплата. Ти и това ли не знаеш бе мекере долно. Спас е виновен, че те държи в отбора. Всички знаем какво недуразомение си. Много искам Спас да вземе решение да се върне и да ви видим с баща ти как се изнасяте от Милево и повече никога да не се вясвате там. Ти наистина си много глупаво и нагло момче. Пътя и да ви няма.

          • Ей, чета ви безбройните коментари и ви се смея. Селска работа. Що не ма питахте като ни го взехте от Саяна тоя смешен и набеден футболист Ангел. То бяха приказки то беше чудо като го взеха у Хасково. Бил много добър щял да вкара много голове. Ебати добрия кат заклинчи няма го никъв пък отбора на 10 място. Ся трябва да ва черпим. Взехте го пък при нас дойде Ахмед Осман на 45 години и вкарва всеки мач. Да ви е честит, ся си го блъскайте у главите

  49. За пореден път напуска и после иска да се връща
    постъпи с достойнство и като си тръгнал вече недей да искаш да се връщаш

    • Който се смее последен се смее най добре злобари

  50. 1
    1

    Уникален лъжец си ти ,до болка си нагъл ,не ти остана грам достойство ,в сряда ходи се моли да се върнеш с подвита опашка за пореден път , но този път няма да има кой да играе! Стана за посмешище вече!

    • Хора имайте благодарност за това което направи Спас Колев за село Милево .Спас не е мишка и винаги си застава с лицето и името си напред много правилни думи е написал , но уви това е България не винаги честните Хора са приети добре в обществото, без СПАС КОЛЕВ догодина пак общинско дерби с Поповица и Катуница

    • 3
      1

      На никой за нищо не се моли Спас той е човек с достойнство евала тренер само напред и нагоре ние сме с теб , може да сме малко но ние сме ти верни

      • Джуни, евала. Чудя се как тия тримата пишат от името на всички момчета. Моля се тренера да вземе решение и да се върне. Лично аз също си тръгвам ако тренера вземе решение да напусне. Дошъл съм заради него. А тия недоволните се излагат и спекулират с нашите имена. Ние сме много а не малко както пишеш. Тия да си отиват като не им харесва.

  51. 2
    2

    Здравейте анонимници! Как сте, как добре ли я карате? Първо ще питам защо се криете, а не ползвате истинските си имена? В чатовете мъже, а по улиците мишки. Вместо да пишете глупости, разкажете на хората за вашата отчетност през последните години, за това как лъгахте, че сте назначени на заплати в клуба. Разкажете, как вместо терен изкопахте язовир, от който собственоръчно принасяйки 70 тона пясък, превърнах в един доста добър терен. Разкажете как ви нямаше по шест седмици, а се нареждахте на опашката. Когато трябваше да свършите някаква работа, как винаги казвахте: – Ами, тва ни го ръзбирам ва чуек. И когато някой го направеше, ставахте големи професори. По-лесно е да обясните, какво сте направили…Чакам да ви чуя! Знам отговора: – ГОЛЯМО НИЩО! Винаги съм знаел, че има много наивни, но никога не съм предполагал, че има толкова глупави…хах! Не си ли спомняте каква трагедия бяхте, ритахте с ботушите. Най-далечния ви мач беше в Буково. Сега трябва да пътувате до Созопол. Ами, ако нямате навигация ще акостирате във Варна…хах! Вас футбола не ви познава, оставете го на мира…Много пъти съм казвал, че най-големия проблем на футбола са “шубаджиите”. Даваш им една шуба и не я свалят дори през лятото, че белкем някой ги разпознае по емблемата. И когато посещавате стадион, винаги си купувайте билет, това е единственото нещо, с което можете да помогнете на тази велика игра. А на това смешното и заблудено футболистче, което е писало от името на всички момчета, и което е изиграло 30% от мачовете ще му кажа, че това е поредния клуб от, който до няколко дни ще си събере багажа. Нямам спомен да съм споделял на журналист или на президента на клуба, че съм напуснал клуба. В момента си почивам и се смея, като гледам, как храсталаците се изправят преди да е завалял дъжда. В сряда имам среща с президента, на която ще взема своето решение. До тогава почивайте и мечтайте. Ако някой има нужда от помощ да ми звънне! И да знаете, че във футбола няма помощи и субсидии. Иска се здраво бачкане, много опит и знания! Този отбор е печелил три промоции под мое ръководство, че стигна чак до Трета лига, нещо, което не сте и сънували. Винаги съм знаел, че ще го направя и то за вас бре орааа. Вие дето от невежество изхвърлихте отбора и го занулихте заради изтекла от седем години регистрация. Оставихте 20 човека без футбол в продължение на четири месеца. Я ми кажете какво направихте, футболист ли привлякохте, терен ли оправихте, условия ли създадохте? Кой ви даде акъл, че можете отбор да ръководите в Трета лига. Тихо, да не ви чуят, че ще ви се смеят. Сега си лягайте тихо и кротко, без да вдигате много шум и се ослушвайте какво ще реша в сряда. Айде със здраве и никога не дразнете лъва, когато спи! И да знаете, че само луд човек (така както сте ме описали) може да сътвори нещо подобно и да издигне едно село до отбори като Черноморец, Марица Пд., Спартак, Хасково, Созопол и мн.други. Да единственото село в тази група. Или вие тъкмо щяхте да го направите, появих се аз и ви изпреварих хаххх! Ами чаках ви 70 години и ми се изчака чакалото. Може би ви е трябвало още малко време 100-200 години. Сега си почивайте и по-далече от неща, които не са ваша работа!

  52. Може би съм единствения тук, който пише с истинското си име затова ще помоля всички анонимници и драскачи да са смели и да не се крият зад фалшиви имена. Дори повечето от вас сте ми ясни, кои сте и колко сте некадърни. Та да ви питам всички, какъв ви е проблема и още ли търсите място под слънцето. Аз, съм вкарвал този отбор три пъти в по-горна група, та чак до Трета лига, нещо, което дори не сте сънували бре лаладжии. Не си ли спомняте, как ритахте с ботушите години на ред. Не си ли спомняте в каква мизерия сте били винаги. А същите вие спомняте ли си как изпаднахте, а в последствие, как занулихте отбора, като беше изхвърлен от футбола защото седем години играхте с изтекла регистрация и то от пълно малоумие. А сещате ли се, как вместо терен изкопахте язовир от който собственоръчно принасяйки 70 тона пясък превърнах в един от доста добрите терени. А спомняте ли си за вашата отчетност през последните години, а за това как лъгахте, че сте назначени на заплати. Вие, които не се вяскахте на стадиона по пет седмици и чакахте на опашката. Толкова сте наивни, че чак ви се чудя. Вие, ако тръгнете за мач в Бургас без навигация най-вероятно ще акостирате в Одрин. Кога някой от вас е играл по-далече от Буково? И това дали аз съм взел някакво решение си е лично моя работа. За пореден път съм си изпълнил ангажимента и то на място, на което само един луд, (както сте ме описали в коментарите си), може да го направи. Вие нормалните цял живот обикаляте с торбичките и питате хората дали ви познават хаххх! А винаги, когато трябваше да свършите някаква работа, казвахте: – Ами, тва ни го рабирам ва чуек, кък да го напраа. И когато някой друг го направи ставате професори. На българския футбол най-големия проблем са “шубаджиите”. Като им дадеш една шуба и не я свалят цяла година, дори в жегата не я свалят, та белкем някой ги разпознае по емблемата на клуба. Колко пъти съм ви казвал, че футбола не ви познава и е нормално като посещавате стадион да си купувате билет. А на това смешното футболистче, дето изразява мнение от името на всички момчета и което е изиграло 30% от мачовете ще му кажа, че е пълна заблуда, и че съвсем скоро ще си събере багажа. Винаги съм знаел, че има много наивни, но не съм предполагал, че има толкова глупави. Нямам спомен да съм заявил пред медии или пред президента на клуба, че съм напуснал официално. Затова, че не бързайте да се радвате хаххх. В сряда ще взема своето решение…А сега се успокойте и се надявайте. Всички недоволни да ми се обадят лично. Ще се постарая да им бъда полезен. Не се напъвайте във футбола няма помощи и субсидии. Бачкаш здраво, трупаш опит и знания и вървиш напред…Айде със здраве и умната! Чули ли сте приказката – НЕ ДРАЗНИ ЛЪВА КОГАТО СПИ!

  53. 2
    3

    Тоя кадето не е отишъл там не е се е осрал.Тоя има нужда от лекарска намеса защото положението се влошава.Само скандали от него нищо друго.Тои си тръгва и се връща 77 пъти.Смешник.Всички вече се подиграват с него няма никакво достойнство

    • Ти се научи да пишеш правилно и тогава коментирай, много правописни грешки брат.

    • А ти бе некадърно футболистче, дето си психясало и завистливо и дето си гонено от десет отбора защо не спреш да се мъчиш

    • Недей да обиждаш само ако обичаш всички знаем какъв самоук футболист беше смешко успехите на Спас като футболист и треньор се помнят в историята, а твоят гол на Поповица го помни само жена ти

  54. Има ли лиценз за треньор,айде за да коси и чертае терена не се изисква ама да е треньор във В група трябва да притежаваш лиценз

  55. Много интересно, във фейсбук страницата на Пловдив дерби само положителни коментари под същата статия, а тук при анонимните плюнки и сополи. И всички голеееееми специалисти – психиатри, психолози, познаващи много добре Спас Колев и отбора, ами кажете му го в лицето , пишете имената си, бъдете мъже.

    • Ха ха да бъдат мъже тия палячовци трудна работа иска се топки за тази работа

  56. 2
    1

    Нищо не разбирате, маха се защото ще го бият където го хванат, с тия дебелаци-Хищника и тем подобни.Уникален треньор е ама да бие само, усети ли, че.пада и бяга веднага!

  57. 2
    3

    Няма място където е бил да не се изпокарал със всички , след Първомай и в родното си Милево изсра същите лайна!

  58. 2
    2

    Чист шизофреник е милия Спасчо ,вече и на футболистите им идва в повече неадекватното му поведение!

  59. 2
    2

    Ще ходи да се лекува на Пещерско и няма да може да ги съчетава двете неща.

  60. 1
    2

    Красиво написано ,да наистина много добър треньор , но не и такъв като човек! Да чертаеше ,косеше и се грижеше за стадиона но това му влизаше в задълженията за което получаваше втора заплата! Нека сам каже защо е напуснал ,а не тук да пишем празни приказки!

    • 3
      2

      То това си го е писал той, защото вероятно се мисли, че е божество, на което всеки трябва да се клани, ама нещо май му хлопа дъската на това момче, това осъзнал ли го е. Сега вече нещата ще се успокоят, а не да чертае края на отбора Спасчо “Велики”.

    • Напротив почтен като човек и треньор това е Спас Колев, жалко че остава неразбран за хората от Милево

  61. 5
    2

    Аз лично очаквам отбора да продължи да играе силно още известно време използвайки набраната инерция,уменията,самочувствието и опита придобити от работата с треньора Спас Колев, след което всичко това ще започне да се разпада…. Казвам го с огромна болка и голямо съжаление. Просто още от сега виждам това което предстои да се случи???!!Спас Колев- млад,амбициозен,отдаден,харизматичен,омагьосващ…. Жалко за хубавият отбор който създаде??! За съжаление приказката се очертава да завърши с тъжен край. Явно такива са днешните реалности в България?! Всичко добро трябва да бъде обезсмислено, смачкано,стъпкано,и оплюто,че и забравено ако може….Спас Колев беше заприличал на сянка от изтощение само и само да предложи най-добрите условия за своите футболисти! Спеше по няколко часа на денонощие. През другото време,косеше,чертаеше грижеше се за състоянието на терена(въпреки,че това не влизаше в задълженията му( за да могат неговите футболисти да се състезават при най-добрите условия) И той правеше всичко това от уважение именно към тях и заради тяхното бъдещо развитие! Често пъти дори не му достигаше време да си тренира отбора???!! Каква ирония???! Човекът който направи всичко…Включително и невъзможното, днес го няма в отбора??! След всяка негова тренировка играчите усещаха как стават по-силни,по-уверени,по-можещи. И колко е бил прав Станислав Стратиев когато е написал: “В България още от времето на Ботев свестните ги имат за луди?!” А аз бих добавил ,че в България още от времето на Фердинанд всичко е педерастки и курварски истории??!! Ако някъде се появи нещо свястно трябва веднага да му се”спретне кюляфа”….
    Жалко! Очертава се тъжният край на на една красива приказка!!!
    Явно тук ни бива само да съсипваме и да рушим….
    И накрая искам да завърша с едно стихотворение на Петко Славеиков:
    …………………………………………………….
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме…
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни…
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни…
    Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ –
    а всякому мерамът е развала…

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.
    ……………………………………………………….
    Това е приятели! Такива са за съжаление днешните реалности

  62. 2
    2

    Сам реши да напусне вече за четвърти път тази година ,никой не го е изгонил!

    • 3
      1

      Ами нещо все пак е станало,никой не си тръгва хей така!

    • Ами нещо все пак е станало,никой не си тръгва хей така!

  63. Дали и магията, която я имаше в този отбор, няма да изчезне? Жалко.
    Успех!

  64. Няма ненаказано добро. За съжаление в България така се действа, един гради а друг поема наготово и обира лаврите. Успех на Спас Колев по доброто за него предстои!

Коментарите са затворени