Още един талантлив футболист напусна детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив). В последните седмици множество юноши от наборите 2008 и 2009 си тръгнаха от академията на “канарчетата”.

Цветомир Найденов приветства в ЦСКА 1948 юношеския национал Радослав Караманов. Атакуващият футболист е смятан за един от най-талатливите флангови състезатели в своята възраст.

Караманов е неизменен титуляр и в юношеския национален отбор на България. По този начин Ботев загуби нов голям талант, след като вчера Димитър Урумов бе представен в ЦСКА-София, а преди него Иван Дейков премина в ЦСКА 1948.

Още няколко от големите таланти на Ботев напуснаха школата в посока Левски и Лудогорец Разград, като на този етап от клуба не са взели отношение с бягството на юношите си, съобщава plovdiv24.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    има един виновник и той се казва Трифон Пачев доказан интригант и некадърник!!!!!!!

  2. 6
    2

    Не са виновни децата и родителите кой бяга от хубавото. Вижте какви некадърници работят в школата, че станахме за подигравка на цялата футболна общност. Вторият и третият отбор ги определя малоумния израелец, който не се е събличал по физическо, а избира кой да играе в третия отбор и това което бяха обещали на момчетата от набор 2008 ги излъгаха. Набора го напълниха с изгонени от отбори доста по зле от Ботев с изключение на момчето от Лудогорец, но то само дойде не го привлече никой, обаче като виждаме ситуацията и той ще избяга. С гейове и некадърници толкова двама-трима треньори има които им се работи и стават другите всеки ги иска ама вика вземи го ти.

  3. 5
    1

    Има много мнения, но истината е една!
    Няма две истини!
    Докато бай Трифон и неговата некадърна сбирщина от треньори е в школата нищо добро не очаквайте!
    Жалко за погубените таланти…

  4. 14
    4

    Докато Трифон Пачев е в школата ще бягат
    Върнаха и двама доказани интеиганти Стинката и бай Илия
    Трифон и Компания съсипаха много деца с качества като за сметка на тях провъзгласяваха определени тяхни деца за звезди и накрая нито звездите им заиграха нито другите ги развиха , бягат още с идването на руснаците които и до ден днешен не работят със школата подобаващо

    • 4
      2

      Школата продаде двама 17 и 18 годишни футболисти за 1000000 евро! Това коя школа го е постигнала! Болоня и Вердер сляпо ли са , че ги купуват за толкова пари? Ако, дай Боже, се върнат някой ден в Ботев, като Коко, ще е много добре за българския футбол!

      • 3
        1

        Тази школа съществува повече от 10 години и само 3ма продадени навън ,това ако е успех значи сме много жалки.За Коко Илие каквото платиха от Италия ние си им го върнахме сега ,това ако е сделка здраве му кажи.
        Някой лично от вас видял ли е сумите за които са продадени наистина, айде свалете розовите очила, че има и мислещи и умни хора из тези групи и сайтове. Факт най-добрата школа преди години с най-добрите условия за България и всички качествени деца и дори национали бягат значи има нещо гнило!Не си чистете ръцете с родители, деца ,агенти.

  5. 5
    2

    Това е нещо нормално в големите тимове. Няма да отивам далеч, но ми кажете колко юноши на Лудогорец играят в първия тим? А школата им е постоянно в първата тройка. Една дузина техни юноши играят в А група.

  6. 12
    4

    Бягат тези които усещат че няма да успеят,защото конкуренцията става жестока…лесно им беше преди,знаят че са незаменими и са звезди….да ги видим до къде ще стигнат!

  7. 12
    3

    Перспективния юноша го продадоха на Болоня! Ако тоя беше перспективен щеше да играе в първия отбор!

  8. 7
    1

    Единствено в числото и в Септември има смисъл да ходят децата, защото там имат шанс да играят в първа лига. При нас в първия отбор в момента са само Видев и Чернев. Има място за талантливи млади футболисти и в Ботев 2 и в Ботев 3.

    Това, че някой талант е избягал не е повод за трагедии. Вижте, къде е Крис Добрев, Иван Василев и т.н. Единствено Слави Шопов играе в стойностен отбор и то там ролята му е периферна.

  9. 11
    3

    Папазов и Смъркалев кой ги създаде ,като твърдите ,че школата е рсзграден двор.Създадоха се втори и трети отбор за да играят талантите , дава се шанс в представителния отбор да има юноши. Клубът работи като швейцарски часовник , всичко е подредено ,бягат само алчните наредени звезди.

    • Коко Илиев и той избяга. Да си търсят късмета и мястото под слънцето. Едни си тръгват, други идват.

  10. 4
    12

    А некадърните треньори и израелски бежанец директор според теб какво развитие предлагат.Айде да спрете да плюете по децата ни.Какво е развито за по-добро в школата от 3 години до днес. Айде отворете и вижте класирането ,че и в петицата няма отбор.Предатели са тези виновни за тая школа, че беше най-добрата в България преди.Спрете да плюете родителите и децата, а си вижте вашият вече разграден двор!!!

    • 13
      2

      Никой не плюе по децата ви. Не само сте алчни, но и тъпи. Опровергайте ме поне с едно име! Поне с едно!

    • 5
      1

      Нищо не става нито от вас, нито от децата ви. Да бяхте викнали някой мургав комшия да ви помага.

  11. 14
    2

    Алчни родители и лъжливи мениджъри, ще унищожат тези деца.Много и преди тях избягаха и никой не успя.Пре дателството няма място в Ботев.

Коментарите са затворени