Над 500 привърженици на Ботев Пловдив посетиха днешния мач в Словения между канарчетата и местния Марибор. Част от привържениците на жълто-черните обаче се сбиха за кратко в гостуващия сектор, като причината за сега е неизвестна.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Кьдето и да идем винаги ни бият избягохме от 5 кипьрци насред софия унижени винаги всичко го знаят даже старите им знаят че за нищо не стават тия позиори и ядат бой винаги от буферите кьдето ги хванат..НАЙ ЖАЛКИЯ МИШОК ЩОМ СЕ ПРАВИ НА ЛИДЕР КОЙТО ГО БИХА ПОНЕ 20 ПЬТИ ХАМЗАТА СМЯТАЙ !!! ИЛИ ОНЗИ ПАЛЯЧО асенчо който на поляната ги вдигаше от земята или господина от трилистник който го биха деца на 16 години

    • Като фен на Ботев ще си го призная . И ще помоля буферите да си набият хамзата вече както трябва защото наще явно ги е страх от него

  2. 6
    0

    Сега разбрахте ли защо пимко каза, че повече няма да стъпи на мач и колко може да му се вярва. Просто сменя тактиката и си прави алиби за всички престъпления и простотии, които ще извърщат платените му подлоги, които са всичко друго, но не и фенове. Молете се да не се докопа пимко до парите от етап 2, че тогава ще видите какъв филм ще има.

  3. Пимко и петлешко са организаторите на всичко. Целта е да станем като левски и да може техните подлоги, да си продават свободно наркотиците на нашите деца. Божо, бакала, хамзата, могат да скачат само на наши и то когато зад гърба им има десетки наркотизирани, малоуници. Досега нямат спечелена битка срещу мякой веаг. Срам сте за Ботев. Все един ден ще ви изчистят службите мърши продажни.

    • 1
      3

      Нещо бъркаш,глупако.
      Наркотиците ги продават файтърчетата,които боготворите.
      Ицо Ширев дилъра и Кьоравия Цецо лежал за убийство

      • Абсолютна лъжа,тия двамата не докосват наркотици…друг им е работата

      • Пии си хапчетата. Балоните на хамзата са те пратили в друго измерение . Нито Цецо нито Ицо са продавали някога наркотици . Няма кой ти Ви повярва вече тревомани . Ходете да гризете кабелите

    • И както винаги другите путки стоят и го гледат Божо и го оставят да се гаври с отбора 30 години . Евала . Псуват Божо и хамзата и в същото време стоят под транспаранта “гиздаков вън” и не смеят да го докоснат даже . Срам

  4. Не знам кой за какво се бие, знам само че дебелото момче делян пеевски е тотален аут. Ако наистина наркомана пинко е негово момче, ще ухапе тук-там като за последно и това е. Ще има изнасяне с подвити опашки много скоро.

    • Ами точно това е . Че много бастуни си мисля че Пинко е човек на Пеевски .
      Илиян се контролира от Петлешков ! Отидете до офисите на ПИМК ! Половината коли там са бусове на Браво Пловдив 🙂
      За Делян стадиона и отбора са малка риба 🙂

  5. 12

    До кога с тия излагации?Така и не ги разделихте тея милиони.Пийте си бирата ,пишете си матурите,чукайте си жените.Толкова хубави неща има на тоя свят.Само Ботев.

  6. 12

    Чичо Плейн не очакваше подобно развитие и болезнено проникване в миризливия добралъшки анус!

  7. 26

    Докато има платени “ботевисти”, така ще е! Отиваш да подкрепяш отбора някъде в чужбина и вместо да дадеш подкрепата си, “работиш” за някакъв мръсник, който “купува”, “разделя” и “върти мръсни игрички” за да се докопа до нещо. Него го разбирам! Има цел и не подбира средства да я постигне. Но, малките, платени идиотчета – не! Те са жалки и нещастни отрепки!

    • 10

      Един такъв шибан наркоман щях да центровам на шествието в София преди мача за купата,тръгнал да ми вика мини назад,майкати да еба гнусна другия път ще го ръгам като куче

  8. 0
    9

    Фърлиха шест кондока и са сръфахми кат кучета 🐶🐕 аз изях два

  9. 30
    3

    Божо пънка и Хамзата пак “ПОМАГАТ” на отбора ! До кога ще мълчим на някакви 50 платени наркомана !? Вече и малките деца знаят че им се плаща за да саботират отбора ни !

    СПЕЧЕЛИХМЕ ТИТЛА ВЪПРЕКИ ИЛИЯН И ПЛАТЕНИТЕ МУ ЖЕНИ 🙂

    • 3
      25

      Ей мухльо , докато се кланята на дъртия педерас Гиздаков ще ядете тукати. Смеехте се на клуб 500 , а на Гиздаков му викат вече клуб 100 000 , тъпанари. Ква титла си спечелил бе наркоман ?

      • 18
        1

        Стига с тоя Гиздаков бе, ТЪПАНАР. На нормалния фен му пука дали отборът побеждава. Разни интересчии като тебе обаче други неща ги вълнуват, а не футбола. Ако тоя Гиздаков или който там решава в Сдружението отворят врати за нови членове, ще се напълнят на секундата с ПЛАТЕНИТЕ ОЛИГОФРЕНИ НА ГОСПОДИН АНЦУГА (ПЛЕЙН АРМИ:)))))))), които се биха снощи да ни се смее цяла Европа. И ще саботират всяко решение на футболния клуб. А кой да взима пари и кой не го решава собственикът, а не ти, ТЪПАНАР!!! Руснакът е на светлинни години като интелект от Помака и едва ли би си хвърлял парите на хаос, раздавайки ги на този или онзи. Разбра ли, бе, ТЪПАНАР!

      • 13

        ДА ЖИВЕЕ ЗИНГАРЕВИЧ ! ВЗЕ КУПА И ОТБОРА ИГРАЕ В ЕВРОПА ВЪПРЕКИ ХАМЗАТА И БОЖО ПЪНКА 🙂
        ЧЕСТИТО НА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ !
        КУР ЗА КЛУБ 500 🙂
        НА ИЛИЯН КАТО МУ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ТЪРСИТЕ ИСТИНСКА РАБОТА КЕКЕ

      • 17

        Тоя Хамзата единия ден се опитва да саботира отбора . На другия ден се радва и води шествието като спечелихме купата . На третия ден пак се опитва да саботира отбора .

        Нямам думи ….Тоя “фен” е по-вреден от буферите 🙂

  10. 34
    2

    Купените фенове на пимка търсиха провокация. Стана точно пред мен. Крайно време е да се махне тоя нещастник.

Коментарите са затворени