Най-добрият вратар в Първа лига за миналия сезон – Динко Хоркаш, призна, че е разочарован от развилата се ситуация с Локомотив Пловдив. Хърватинът, който вече е футболист на елитния испански клуб Лас Палмас, не скри разочарованието си от факта, че не е успял да се сбогува както подобава с привържениците на черно-белите.

“Престоят в Локомотив Пловдив е най-хубавият ми период в живота. Бях в много добра форма. С треньорите имах много добри отношения – с Тодор Кючуков, Александър Томаш и Константин Мирчев. Малко ме е яд, че не запазихме отбора, защото мислех, че може да направим много хубави неща. Можеше да направим повече“, заяви пред Дарик радио Динко Хоркаш.

“Яд ме е, че нямах възможност да се сбогувам с феновете, както заслужавам и както те заслужават, защото те ме подкрепяха от първия ми ден, от първия ми мач. Аз вече забравям тези последни четири месеца и гледам само напред.

Благодаря на феновете за това, което направиха за мен и за отбора, защото бяха нашият дванадесети играч на терена. За мен беше голямо удоволствие да играя пред тях. Бяхме едно голямо семейство и ме е яд, че се разделихме по такъв начин”, допълни още футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2023 година.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Мъчиш се да замажеш положението след серия глупави интервюта, но лошото впечатление остава…Както бях писал, не се издигай толкова много в облаците, че да не паднеш по гъз. Добър вратар си на ек-ек, имаш страхотен рефлекс, но на центрирания си доста зле, и заради липсата на ръст и физика, и заради неможене. А това е важно за вратар от голяма класа.
    Та да не ни търсиш след година-две пак.
    Изкарахме те от нищото, никога не го забравяй. И мисли преди да говориш глупости.

  2. Мъчи, се да замажеш положението след серия глупави интервюта, но лошото впечатление остава…Както бях писал, не се издигай толкова много в облаците, че да не паднеш по гъз. Добър вратар си на ек-ек, имаш страхотен рефлекс, но на центрирания си доста зле, и заради липсата на ръст и физика, и заради неможене. А това е важно за вратар от голяма класа.
    Та да не ни търсиш след година-две пак.
    Изкарахме те от нищото, никога не го забравяй. И мисли преди да говориш глупости.

  3. Успех на момчето и спрете да ни занимавяте с него , слаб вратар

  4. Аре прати на крушата,там половин-един милион евра,какво се правиш!?
    Човека не е спал,че не се съгласи да те продаде за 200 000лв.!

Коментарите са затворени