Общинският съвет на Пловдив прие с пълно единодушие разпределението за неизползваните седалки от стадион “Христо Ботев”.

Разпределението на седлаките е както следва:

  • ПФК “Ботев” Пловдив АД – 3000 броя черни и жълти седалки за спортната база в “Коматево”
  • Тенис клуб “Локомотив” – Пловдив – 500 броя за тенис комплекса на ул. “Ясна поляна”.
  • ПФК “Локомотив Пловдив 1926″ АД – 3000 броя (червени и черни) за тренировъчния комплекс на детско-юношеската школа в ЖК “Тракия” и за помощното игрище на “Лаута”.
  • ПФК “Марица 1921″ АД – 3000 броя жълти седалки за едноименния стадион на бул. “България”.
  • ПФК “Спартак 1947″ АД – 1100 броя черни и жълти за тренировъчния комплекс, стадион “Работнически”, на бул. “Никола Вапцаров” 1 в район “Южен” и още 300 седалки за изграждане на гостуващия сектор.

Седалките ще бъдат предоставени с договор за заем. Към момента те се съхраняват на стадион “Христо Ботев”. Те бяха закупени още през 2013 година, но впоследствие се оказа, че вече не отговарят на съвременните изисквания на УЕФА за стадион от четвърта категория и затова общината отпусна още 3,2 млн. лева за нови 18 700 седалки.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Какъв велик Ботев бе олигофрен? Ако можеше Ботев да стане ще събере четата си и ще ви изтрепе всички малоумници. Та вие нямате един български футболист за какъв велик Ботев ми говориш чуждопоклонна мършо.

  2. 5
    1

    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ТОЗИ КЮСТЕНДИЛСКИ МАЙСИЛ СИ ЖИВУРКА НА ГЪРБА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ

    • Абе смешник. Вие сте срам за името си. С откраднати паси на хората и с техните данъци имате стадион. Паразити. Така че майсъла е само на теоя гъз.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.