Ботев (Пловдив) ще изиграе тази вечер последната си контрола от лятната подготовка.

Двубоят е срещу Крумовград и ще се състои на стадион “Христо Ботев”.

Срещата ще бъде с начален час 21:00, какъвто е и часът на първия мач с Марибор.

“Жълто-черните” взеха решение да не правят представяне на отбора пред своите фенове и двубоят е закрит за привърженици и медии.

5 КОМЕНТАРИ

    • не знам точно, около 3000. 15% от капацитета на стадиона тряба да бъде предвиден за гости, значи около 2700 може би

  1. Аз се чудя ще монтират ли седалки в гостуващия сектор на стадиона? Сложиха ги за парлама преди откриването на стадиона, после ги махнаха и сега стадиона прилича на уста със снежнобели полирани керамични зъби, обаче отпред зее една голяяма дупка от изваден зъб! Къде ще сядат гостите от Европа? На кура на Пимко ли? Слагаите седалките и ги заковавайте да не могат да се откъртят. В България има 3 агитки които могат да си позволят да чупят седалки и мисля, че отдавна не е правено. Циганите няма да посмеят като знаят с кои пари е построен стадиона. А и да чупи някой, щетите ще се платят с лихвите и виновните ще бъдат изловени по видеозапис и наказани.

    • Наистина е грозно! Не знам, какви са правилата за Европа, но според мен седалките трябва да се сложат. От друга страна, бъди сигурен, че въпросните “три агитки” не седалки, ами сектор няма да оставят, ако им падне. И това, независимо от резултата, независимо от играта, независимо от отношенията на терена, независимо от съдийство и прочие. Лошото е, че и “четвъртата” агитка е същата.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.