Временният наставник Димитър Иванов ще води Спартак през предстоящия сезон. Той води отбора последните три мача от изминалия сезон, а Спартак започна и своята подготовка за предстоящото си участие в Югоизточна Трета лига под негово ръководство.
Клубът вероятно среща трудности с назначаването на нов треньор след изненадващата сага с Танчо Калпаков, която без съмнение удари и по реномето на клуба пред треньорската гилдия.  В паузата бе привлечен Танчо Калпаков, но само след 13 дни и часове преди старта на подготовката двете страни се разделиха, а за причините Калпаков даде интервю. Калпаков в последствие пое втородивизионния Монтана.
Така клубът от “Кючук Париж” взе решение Димитър Иванов да остане за постоянно като наставник на “гладиаторите”, а целият щаб, с който ще работи новият старши треньор, ще бъде представен тази седмица.
Иванов, който е роднина на изпълнителния директор Денис Хасан, е роден на 7 октомври 1970 година в Елхово. През своята кариера като футболист е носител на Купата на България, шампион и вицешампион с отбора на ЦСКА, като отбелязва и най- бързия гол в дербито с Левски – в 36-тата секунда. Бил е помощник треньор на Ботев Пловдив, Кариана Ерден, Ботев Враца и Етър, както и старши треньор на Металик Сопот, Тунджа Ямбол, Елхово.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Как ще го сложите този човек,дори и зет му Денис не го познава,първо като треньор е кръгла нула,а като човек доста проподнал комарджия ,затънал в дългове до шия навсякъде където е бил

  2. Ебахти и шуробаджанащината е затова няма да ви бъде няма никога да мръднете от трета лига даже ви е много. А пък знае ли човек може и да изкара два-три мача до първата загуба.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.