Софийската компания “Билдком БГ“ е пуснала жалба в Комисията за защита на конкуренцията срещу поръчката за завършването на стадион “Локомотив“. Процедурата е за централната трибуна и облагородяването на зоната, като стойността й е 44 млн. лева с ДДС.

Фирмата, чийто собственик и управител е Георги Георгиев, е поискала и временни мерки – спирането на поръчката до произнасяне на КЗК по жалбата. Тя е по условията за поръчката за избор на изпълнител.

51 КОМЕНТАРИ

  1. Говориха за равнопоставеност (за която съм твърдо против)и накрая черно белите кутеници ще получат повече пари от Ботев.Само в БГ може отбор с един автобус фенове да получи повече за стадион от отбор събиращ по 20000 на дерби мачове
    А пък може и да ни изненадат и да дойдат 40000 както в Ихтиман/София през 80 те…..и да пребият всичко по пътя си защото те са топ хулигани!
    Ю-вен-Тина !

    • 1
      2

      ЖЪЛТ мишок Лапащ черен пушек не се вълнувай за градския отбор гледай селския и тихо

  2. Стадиона ще се построи по Нова Година. Коя обаче не мога да кажа.

  3. 1
    1

    Защо всички се правите на луди?
    В момента Томов издържа отбора с идеята да спечели въпросната поръчка и да се усвоят едни 10-15млн.,а повярвайте за това има начини много!
    Просто погледнете за справка,какво се случи със строителството на другия общински стадион.И затова има приказка,че като гори къщата на съседа не трябва да се радваш!
    Самата процедура на обществените поръчки предразполага към корупция в големи размери и крадене на корем.А от това,както се убедихме страда най-вече качеството и крайния потребител!
    Всяка една констатирана забележка по строителството на ст.Христо Ботев е платила цената на две-три къщи по околните села,няколко кооперации в града и луксозни автомобили!И отчисленията по партийна линия на подобна стойност също!
    Та обжалвания и простотии са си в реда на нещата,но с пускането на самата поръчка е решено и кой ще я спечели,няма драма!
    Ще се строи и построи стадиона,кинтите ще се усвоят от който трябва и така!
    Ако Томов и Крушарски спечелят поръчката ни очакват със сигурност още няколко чудни години мизерия,ако друг,един вид по близък до ГЕРБ-ДПС строител е спечелил,говедарския до месеци ще си бие камшика!
    Може и по-лошо да стане,но стадион ще има със или без Крушарски,респективно Томов!

    • Приятелю, аз съм от “Ботев” и мога да заявя следното: Няма “Локо”, няма “Ботев”, когато става дума за крадене в големи размери, “облечено” в законовата форма на т.н “обществени поръчки”!

  4. Лилавите от ГОМНЕЖА, мляскайте лайна и малки човечета. Изгрев и Столипиново ги разделя една улица.Само ботевталибан.

  5. 5
    1

    Едно време злорадствахте,митинги правихте. Е на ви сега,всичко се връща ито в троен размер. Вие не обичате отбора си,вие мразите всичко що шава. Хак да ви е. Пожелавам ви 10 години да чакате мангусти миризливи

  6. Стадионът ще се построи през 2036 г. За 100 годишнината на катуна.
    Aко съществуват още, разбира се.

  7. Когато баща ми стана майка,аз си ебах майката.Голямата сестра чакаше на опашка.

  8. 1
    5

    Харесва ми лаят и радостта на папагалите 🙂 след няколко дена този ще си махне жалбата, защото получи важно обаждане и всичко се подрежда както си му е реда 🙂 нека жълТУРЦИте продължават да се радват, но да не забравят, че и тяхните поръчки може да се обжалват , дори и от обикновен човек 😉

    • 11
      1

      Тъп, жалбата е на Крушарски и Томов. Цял Пловдив знае, само ти не разбра.

    • 8
      1

      Шиши ще се обади и ще лъсне истината, на кой са подгласни лилавите.

    • Ние ако бяхме като вас трябваше да не спираме да обжалваме…една трибуна за 42 мил.ето това е крадене уважаеми.Още повече с откраднатите пари да се издържа и този цигански отбор(Томов е обещал)ето това няма да стане …обещавам ви!!!!

      • Глупак първо не е една трибуна 🙂 влез и прочети каква поръчката ! Става въпрос за цялата инфраструктора в комплекса , но ти като си тъп и нямаш никаква инфраструктора, а само един булевард няма как да знаеш ! Отделно влизат нови терени и какво ли още не

  9. 7
    3

    Циганите прости винаги и навсякъде са неканени гости.Мангали и сега стадиона ви е огромен и на дербитата.Източната трибуна я дайте на турската клиника Аджъбъдем на концесия и обрязването ще ви излезе без пари.Вие сте малцинствен отбор и малцинствата ще се възползват от теляци,манафи,садомазохисти.Така или иначе съдружника на Малък Тошко усвои парите и ви заебава.Моней плюс оттеглиха съдиите и ВАР и сега сте посмешище на всички.Кюстендилци,черешови цигани влезли при майсторите чрез указ като кучка на мафията заврете си главата в лайната на Лайнута.Бъдещето е наше,вие сте жалко минало и срам за града ни.Президент,ръководство,фенове зависими.Смърт на циганите.Всички в масов гроб,контролен в тила

    • Гей с гъз разпран пий си хапчетата! Имаш нужда от психиатър. Замисли се.

    • 1
      4

      Ало нежния,зад клавиатурата си голям нацист,но още един път ти казвам КАЖИ КЪДЕ И ТЕ ПРАЩАМ ПРИ ТОзКО БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО,майка ти дейба в устата помашка

    • Този си личи че е бит като куче! Яко комплексиран ! Ама пак ще бъде бит !

  10. 5
    4

    Крушарски бави стадиона с Томов!

    Вън и двамата ПОМЯРА от Локомотив!!

  11. 1
    6

    “Фена” Боко ще се обади както се обади за Срутнежа и жалбата да се оттегли.
    Ако не ние ще се обадим

  12. От тук нататък полезен ход за тази поръчка няма ! Шансът на доковци да имат завършен стадион беше само ако няма обжалване. От тук нататък има само два лоши сценария. КЗК уважава жалбата и връща поръчката в изходна позиция, с нови правила и сроковете ще текат отначало. Или КЗК не уважава жалбата, но ВАС я спира, както показва практиката. Така беше и с предишната поръчка.
    Ще се загуби много ценно време. Не започне ли строителството до средата на 2025-та, никога няма да бъде завършено. От средата на 2026-та ,да не говорим за 27-ма няма да може да се строи. Ще има тотални и кардинални събития.

    • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум

      Ехааа, ти да не си президент на световното правителство?

  13. Е, това яко!
    Розовата пантера!
    СтиксА
    Да илядиш и все така да ни забавляваш локУмотивска шаврантиЬО

  14. Всеки ден се забавляваме с теб - пантерата розова стикс

    Ех, Стиксова…
    Колко си прозрачна.
    Ставаш смешна вече разпоретено…
    Не се прави че пишеш на Еди кой си.
    Защото си кръгла нула.
    Пич, Мич ..
    Стикса е Ич!

  15. 3
    1

    Зад въпросната фирма стои бащата на локомотивския “Нойер”,строителя Томов,а зад него и въпросното обжалване е патладжанения нос,не пиещия алкохол мангизлия,най-точната противоградна ракета,великана дон Крушон де Говедара!
    Да ви е ясно за какъв читав човек иде реч!

    • 3
      1

      Доскоро мераклиите строители бяха двама. Вече са трима. Ударите под кръста предстоят. Ще се проточи дълго тази сага. Нищо добро не чака обикновения семкаджия, правоверен фен.

    • Значи има някой много по-силен от него. Което пък значи, че поръчката е вече уговорена и сигурна

  16. 1
    1

    Тази “новина” е от миналия петък. Не знам, защо чак сега стига до тук.

    • 2
      1

      Питай Стойчо генъ СПЕРМОЯДА, защо криеше толкова време

      • 1
        1

        П24 често си пишат “новините”, като четат и преписват коментари на фенове в други сайтове.

  17. 4
    1

    Това ли беше супер хипер новината, от която ще летят линейки из града?

  18. 7
    2

    Бай Мангал пак ебан. Така, така, само така. Циганските клетви се върнаха. Кашонът ще стои така поне 10 години.

    • 2
      3

      Изгрев бойски мангал,вашата дупка като завали ,тече от всички страни та затова си натискай ибания си дирник!

  19. 4
    1

    До Стикса:
    от УИкепедия
    Ба̀хурът е български деликатес. Има изявени вкусови качества и се приготвя от дреболии и кръв на овце, говеда или свине, напълнени в черво от същото животно. Сместа се омесва и се избутва в предварително обърнатите навън и измити черва. Готовите колбаси се варят и са готови за консумация.

    • 1
      4

      И какво сега? Колбасари ли ще ни правиш? Особено ми хареса частта в която е описано как сместа се вкарва в черво (вероятно гъзното) и се избутва навътре докато се изпълни докрай. Колко образователно!

    • 1
      4

      Пич, хайде спри се, че се излагаш много. Под бахури онези имат предвид онзи мъжки орган, който прилича на щафета салам.

      • Уикипедия батко всичко знае…Стикса -не
        Тази мишка сам си пиши
        Много е жалък

  20. 5
    2

    Това не е ли бащата на вратаря на Локото? Миличкия, така се надяваше да вземе 40 милиона, но явно някой го е извадил по-голям от него.

  21. 7
    1

    Жълтите са виновни .това е техен човек .
    Пак всички срещу нашту локу .

  22. 4
    1

    Свлачището в частиците на сюлейман лаутлу тепърва ще има проблеми.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.