Ботев (Пловдив) ще изиграе и последните си две срещи от лятната подготовка при закрити врата. Причината е подготовката на „жълто-черните“ за предстоящия мач от първи квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор на 11 юли.

Днес, 2 юли, Ботев ще срещне дублиращия тим на „канарчетата“ в учебна игра. Последната лятна проверка на състава на Душан Керкез е утре, 3 юли, когато „жълто-черните“ ще премерят сили с Крумовград. И двете срещи обаче ще са затворени за привържениците като част от програмата за подготовка на тима за официалните двубои.

До момента през лятото Ботев победи друг от родните евроучастници – Черно море с 5:2, а преди това спечели с 1:0 срещу Берое. Предвидената контрола с ЦСКА 1948 отпадна, заради лоши метеорологични условия и наводнени терени в София.

Припомняме, че билетите за мача с Марибор са вече в продажба. Привържениците могат да си гарантират място на стадиона и с абонаментна карта за сезон 24/25, с която ще получават достъп до всички домакинства в първенството, за Купата и в квалификациите за Европа.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Вчера гледах Португалия и Словения. В края на мача влезе звездата на Марибор – Иличич. Ами, той е един дебел чичка… всичко, което можа, опропасти, а накрая изпусна и най-важната първа дузпа.

    Имаме голям шанс да отстраним Марибор. За нас е добре, че подготовката е в Пловдив, защото словенците като дойдат на 35+ градуса и ще им омекнат капачките.

  2. 2
    7

    Дано има полза от това криене и да надхитрим съперника. Иначе подготовката е леща, само с български съперници в България и пропаднала контрола. Според мен първия мач ще е най-добре да се излезе с играчите от миналия сезон които са сработени, а новите постепенно да влизат от пейката. Игонен; Ето’о, Тамм, Конте, Балоянис; Перера, Карабельов; Минков, Попов, Уме; Секулич. Това е оптималния стартов състав. Тоест, ако Шимундза гледа 1/2 финалте с ЦСКА и финала с Лалогорец ще му се изясни как ще играем, но няма да знае какви изненади са му подготвили от пейката Уджа, Н.Илиев, Йорданов, Корошец и Ремейкис. Прогноза 2:1 и 1:1 и продължаваме към ПАО, но мачовете ще са доста оспорвани.

    • Добре че си ти да дадеш акъл на Керкез брато, как би се справил без теб направо не ми се мислии.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.