Любослав Пенев направи успешен неофициален дебют като треньор на Локомотив Пловдив. Черно-белите победиха втородивизионния Струмска слава (Радомир) с 3:1 в първа контрола от подготовката си за новия сезон. Спарингът се проведе на стадион “Искър” в Самоков и бе закрит за фенове и журналисти. Само преди 2 дни тимът от Радомир загуби с 1:2 от сборен отбор на футболисти без професионални договори. В първата си проверка от подготовката пък Струмска слава отстъпи на ЦСКА 1948 с 0:3.

На стадиона в Самоков днес двата тима си размениха по една греда през първото полувреме. Георги Каракашев откри резултата в 60-ата минута. Шест минути по-късно той асистира на младока Кръстьо Банев, който удвои преднината на пловдивчани – 2:0. Четвърт час преди края гостите намалиха резултата – 2:1. Крайното 3:1 оформи Христо Иванов от дузпа в 89-ата минута.

Локомотив започна в състав:

Кристиан Томов, Кристиян Пешов, Мартин Паскалев, Ефе Али, Милош Петрович, Мартин Хайдаров, Ивайло Иванов, Димитър Илиев, Николас Пенев, Мартин Петков, Мичи Нтело.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    Видяли локото, че Ботев закрили тренировката и те решили да в закрият. Само че Ботев ще играе в Европа и се крият за да не ги разузнават. А локуту, защо? Тяхната тренировка и да е открита никой няма да отиде и да се интересува.

      • И да искаме,няма как да стане в момента.Нормалните живеят в сегашното и се стремят към бъдещето,не живеят в миналото

  2. 3
    3

    Половината от състава нямат място на Лаута. Начело с Парцалев

    • При наличието на толкова централни защитници в отбора, всички по-добри от него, не знам защо го държат изобщо.
      Дори го и убеждавали да преподпише,добре поне,че е само за една година.

  3. 10
    1

    Пенев е бил в шок от възможностите и нивото на гласеният за титулярен страж на отбора,който съвсем м/у другото се явява и един вид малко по-генерален спонсор от Крушарски!
    След изповядване на сделка за покупко-продажба пред нотариус за апартамент в Томов плаза на името на Николас,шока е успешно преодолян и старши треньора на отбора е постигнал свише до вътрешно убеждение,че вратарят има качества и бъдеще в професионалният футбол!
    Поне да кажем до втория кръг на шампионата.
    След това я камилата,я камиларя!

  4. 4
    2

    все още крада направих си кьща даже синчето ми е най битото след гей бандичката му която непрекьснато яде черно бели шамарки ..

  5. 7
    1

    Видяхте ли бе глупаци?
    Аз като ви казвах че перлата в селекцията ни е Каракочев-лично избран от Г-н Крушарски вие не ми вярвахте.
    С него и с още едно две попълнения сме СИГУРНИ за тройката тая година. Може да е шведска и ние да сме по средата но ще е тройка!

    Да си жив купоносителю Крушарски, целувам ти ръка!

  6. 2
    3

    докарах нашите момчета от групите на лаута да си направим селфи бяхме около 40 50 човека но изнедващо буферите се появиха и бягахме до тостерите на копнежа срам срам и позор

    • 3
      1

      Жалка картинка са тези кюстендилски ШИЗОФРЕНИЦИ !

  7. доста добре лапах на буферите но станах голям жьлтур но като ги видя се напикавам

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.