Хидайет Ханкич се раздели емоционално с Ботев (Пловдив). Стражът се обърна към “жълто-черната” общественост с изявление в своя профил.

Ето и част от изказването на 29-годишният вратар:

Скъпо семейство на Ботев,

Последните седмици получих много съобщения от всички вас, питащи за моето бъдеще. Съжалявам, че не успях да ви отговоря преди. Ето защо бих искал да използвам възможността да напиша това писмо. Никой не знае колко много означава този клуб за мен, така че не ми е лесно да напиша тези думи.

Реших да направя следващата стъпка в кариерата си, така че дойде моментът да се сбогувам.

Знам, че сега ще има много хора, които ще ми се ядосат, но се надявам, че можете да разберете решението ми.

Горд съм и благословен, че мога да бъда част от този невероятен клуб. Имахме много специална връзка и за мен беше голяма чест и привилегия да нося тази фланелка, за която толкова много деца в България мечтаят.

Който не е играл за Ботев, никога няма да разбере какво означава да играеш за тези фенове. Благодаря ви за подкрепата и любовта, която дадохте на мен и семейството ми от първия ден, когато пристигнахме в Пловдив.

България, длъжник съм ти докато съм жив. Благодаря!

Първо искам да благодаря на всички работници в нашия клуб, които работиха усилено всеки ден, за да ни предоставят най-доброто обслужване, за да можем да се съсредоточим изцяло върху терена.

Благодарим на нашия главен готвач Мишо и неговия екип, които приготвяха всеки ден най-вкусната храна за нас. Благодаря на чистачките, които бяха като нашите майки. Вашата усмивка и прегръдка могат да излекуват най-голямата болка след тежка загуба.

Благодарим на нашите поддръжници на тревата, които работиха усилено всеки ден, за да ни осигурят най-добрите терени, на които можем да тренираме. Благодаря на всички хора в офисите, особено на Асен, Анна, Надя и Лин, че ми помогнаха да оправя всичко извън терена за мен и семейството ми.

Благодаря на нашия медиен екип. Особено Сергей, Илия, Евгени, Любослав и Христина. Винаги е било най-голямото удоволствие да работя с вас. Благодаря ти Фичо, че си толкова добър мениджър на отбора, който се грижи за всеки детайл за нас играчите.

Голямо благодаря на нашите момчета с техните вълшебни ръце в медицинския екип с Ангел, Давид, Георги, Трифка и Миша! Благодаря на Бат Жоре, нашият домакин и истинска легенда на този клуб, който никога не ми е отказвал нито едно желание.

Специални благодарности на Лъчо и Ивелин. Вие ми показахте какво означава да си истински лидер и капитан! Аз научих много от вас!

Благодаря ви, момчета, че ми улеснихте времето тук, обичам ви.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Нивга няма да забравя кък одихми заедно на джамията и пяхме с мюезина посли ядахми баклава и посли срахми и съ подмивахми с шишетата БотевЪ акбар

  2. Херо казва за докото че са Трети Избор
    (Днес в Пловдив 24)
    От двата крачола са ви местили.

  3. Ботев Пловдив разби Черно море с 5 : 2 днес в Правец . Голмайстори за Ботев Пловдив резултата откри Антъни Уджа , 2 гола на Кристиан Нвачукву , Емануел Име , Мартин Секулич .

  4. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    14

    И,любов,твойто име е Ботев Ханкич,сърдечно ти благодарим и ти пожелаваме нов трамплин към еврогранд.И да продължаваш да даваш всичко от себе си.Внимавай.Това първенство е в пъти по добро от нашето.Успех в професионален,семеен и житейски живот Получихме много,постарай се и новият клуб да го оцени.Благодарим ти,ние бултрасите.Успех,завинаги в сърцата ни.

    • 4
      3

      Чак в пъти не е по- добро руското първенство, доста им падна нивото, но пък парите, които се въртят в това първенство са доста повече от нашето.

      • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
        2
        2

        Писах плюс на твоето незнание.Да започнем.Стадиони,посещаемост,професионализъм,посещаемост .Само можем да си мечтаем за това което имат един среден град като Ростов на Дон.Зеленчуковият им покрит пазар е с размерите на Капана.Стадиона им е по модерен от много в източна Европа,с подобно население.От двете страни на река Дон е оазис Публиката.Да сте чували за донските казаци.И писмото до османският владетел.Първо мисли,после пиши,моля.

          • Но плачите ,че зеленчуците в Пловдив са ви скъпи , нали?

        • Не се прави на много информиран- Ростов е град с над 1200000 жители, т. е. колкото София, стадиона им разбира се е модерен, защото го построиха с парите на ФИФА за сетовното 2018 год. С този модерен стадион 45000 капацитет, най- посетеният им мач е мача със Зенит – 11600 зрители. Голямо постижение! Да, както вече казах парите са доста повече, но за качество не мога да говоря, че е в пъти по- голямо!

    • 1
      1

      Не мислиш ли че едно пожелание за Успех е достатъчно? Какви са тези съвети и напътствия? Ти ментор ли си му, или какво? Постарай се?!? То бива да си тъп, ама чак да го показваш….

  5. 1
    4

    Хидо 100 хиляди и Смъркалев още 500… и от петима вратари останахме с трима, а трябва да се мисли и за Ботев II и Ботев III.

    • 3
      3

      Спи спокойно тъп,повече са парите!!!!!100 000 € за нищо ги нямате ,обаче като чуете 10 лв за билет и виете на умряло…….

      • 3
        1

        10 лева при нас няма, господин циганин. Най-евтиния билет е 15.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      Що за глупости плещиш,специалисти.Всеки е сам ковач на съдбата си

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
      3
      1

      Станислав Мърков,,комплексар,пазач в училище.Браво,пак си на линия Този сайт без регистрация е удобен,важен за да си уплатниш сивото ежедневие,свободно време,между две чикии,преди да дойде Ерол за локопозиция партер.Дерзай,посмешище

    • И как разбра, че са 100 х.? Една пчела ли ти говори?

      • В трансфермаркт е публикувана сумата. 100 хиляди евро.

  6. “Талант на Ботев подписва с Вердер до часове, Ботев получава сериозна сума по трансфера.”

    • Така се прави! Не като нашия комсомолски секретар!

      • Вашия комсомолски продава под масата. Кеш и беж!

        • Ако продаваше, нямаше да е толкова мълчалив. Той обича много да де изявява по медиите.

        • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

          Когато си осран мълчиш.Пиеш и си блъскаш главата в стената.Може да поканиш малко малък Тошко за сътрапезник и изповедник.Ако нещо тръгне извън дъното,каниш журналисти на чашка/бъчонка/ ракия и накрая ръсиш обещания,цитати и смешки.Няма лоша реклама.

  7. За 100к € СРАМММ! А бе нали уж контрола щяхме да играем днес, няма информация, няма нищо

    • Флошскор не знаеш ли какво е? Контролата е 4 по 30 минути, закрита за медиите.

  8. 2
    10

    И на тоя анимационен герой са му написали какво да говори. пуска индианците по пързалката яко. Как ли се кефи че се маха от тоз цигански катун.

    • За Хоркаш ли става въпрос? Сбъркал си темите, за мангалите има друга тема!

  9. Botev P❤️div
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay united yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need-’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

Коментарите са затворени