Ботев (Пловдив) постигна впечатляващ успех с 5:2 над Черно море в контролна среща. Спарингът се състоя в Правец и бе от 4 части по 30 минути.

С дебютни минути за “канарчетата” се отчетоха новите попълнения, сред които Антъни Уджа и Андрей Йорданов.

Антъни Уджа, Кристиан Нвачукву на два пъти, Уме Емануел и Мартин Секулич вкараха за “жълто-черните“.

Попаденията за “моряците” бяха дело на Исмаил Иса и Мартин Милушев.

87 КОМЕНТАРИ

  1. Единият отбор има две шампионски титли, четири купи на България и е победил Барселона и Байерн Мюнхен, другият отбор няма нищо!

  2. Ела да ме видиш кюстендилски педал!А и не съм само аз ботевист там.Между другото когато бях малък имаше и повече спартаклии отколкото локомотивци!

  3. Хайде, стига с тази омраза, ще задминем “Партизан”-“Цървена звезда” и “Интер”-“Милан”. Нормално е да се мразим в деня на срещите + още 1-2 дни около тях(нещо като махмурлук), ама целогодишно да се излива злоба………….

  4. Контроли играем, нито ги дават на живо, нито репортажи дават, даже и в сайта инфо не дават. От Марибор ли се крием?

  5. трети избор!
    избраните трети, да си мълчат…
    нека си имаме уважение….

      • Кое му е правилното бе лежпер!?
        Все сте си същите…
        Даже по големи цигани.
        Излезнахте като въшка на чело…
        Всички ви видяха колко струвате ..

      • Залъгвайте се буферчета…
        Така ви искаме ..
        Мислете се за великани ..
        Покрай третия избор в цялата страна ви разбраха че сте още по големи мангали

      • Анонимка
        Мислете се за фактор! – Уви, не сте.
        Винаги ще си останете отборчето след Ботев ….Спартак… Марица ..
        Винаги .
        Вас всеки ви мрази ..
        И знаете ли защо…
        Защото никой не харесва копанари и вретенари…

  6. Ха-ха-ха мангалски пубер.По онова време имаше всичко,а и влака беше специален от БДЖ за мача.Като не си бил роден и незнаеш за какви публики и мачове се изказваш.А и аз съм кореняк пловдивчанин и съм роден и живея в католишката махала,ако си чувал за нея,а не като теб кюстендилски мангал пришълец заченат от третия път.

    • В католишката махала никога не е имало папагали , сельо

  7. 11
    2

    До мангустата с 40000 в София за баража с Осъм Ловеч.Аз бях на мача с приятели като от 30 човека група само 7 бяха от Шльокото.И ходихме на мачовете заедно независимо че болшинството бяхме ботевисти,а имаше 4-ма цесекара и 2-ма левскара.Смятай колко бяхме от Ботев,тогава Тракия.Пътувахме с единствения влак,който беше от 27 вагона.Да влака беше препълнен,но това не е 40000. Пък и публиката от Ловеч беше много.Може би една трета от всички фенове.Така,че спрете да пишете за тази лъжа и 40000 фена,защото имаше и много софиянци. А Вас ви видяхме колко ходите при гостуванията с Ботев на финала за Бойковата купа и пак в София и Бургас при наказанията за неутрален терен.Общо за трите мача нямахте и 20000 чавета.

    • 3
      3

      Няма пътнически влак с 27 вагона , олигофрен селски

    • 1
      1

      Кога успя да ги преброиш жълта мишко

  8. Квото и да си говорим, лято е , жега, европейско тече, новините за БОТЕВ всеки ден са отлични, от другата страна – феновете на локото са се свили. Не се знае накъде изобщо поемат и каква ще е съдбата им. Кога ги заебава точно Крушарски, кой ще ги поеме след това…..бесика ръждясала, тепърва ще строят нещо. Поне в този си живот, не могат да догонят БОТЕВ като изграждане на европейски облик на един футболен клуб. Капацитет нямат просто. ПЛюс това, трети избор били за Жоро Илиев, ненужни бяха за Марешки, Крушата ги заебава….абе, нерадостна е тяхната съдба като цяло. Отделни фанфари тук-там, колкото да понадигнат глава и да си помислят, че са нещо по-различно от обикновена провинциална посредственост. Не ги гаврете много. Въпрос на лоша карма е това тяхното

  9. Какво ще рече Цигани на скандиране Да не би да играе отбора на ФК Рома от квартала

  10. Добро утро , селски селяндури, превъзбудени

    • Добро утро стикс.Обръснабши си анала.В гората влизам гол само за сянка.Нещастник.

  11. Отговор на колегата На ул.Отец Паисий е клуба на превозвачите.После стана жп клуб,и в следствие канцелария на кюмюрите.Праез 1951 г. света научава че има футболен клуб Локомотив Пловдив.Като наследник на ДСО Енергия Който е наследник на ………..?.Районирането след Освобождението определя Източен.Район със смесено население.Цигани,турци,арменци,евреи Спортклуб е квартален отбор.И само това е общото с ЖП отбора организиран през 1935 г регистриран 1936г като ЖСК.От шепа въглищари ентусиасти,кантонерки и кантонерки,като брой три каруци.Бесите са високопланински траки.Сега вече мохамедани.Истинските майни идват през 1912 г година и се заселват в Столюпиново ,тяхната крепост Любовта е черно и бяла но понякога изневерява.Ще цитирам Слона/ мир на праха му/Отбора се носи в сърцето,а не във фабриката Кръчма Пловдив на Джумаята по време на дерби на Лаута.Цигани сте родени,цигани ще умрете ЮВЕНТИЦИ,наполетоебани мангали.

    • Преди това е градска тоалетна.Става въпрос за сградата на “Отец Паисий”.

    • Не е точно така. “Локомотив” е продължител на основания през 1936 год. ЖСК-Пловдив(не през 1926 е създаден “Спортклуб”, после става “Славия”Пд, по-после “Славия-Ченгелов”, тоест Пловдив е имал ПЕТ отбора в елита). “Парчевич” е добавен към ЖСК, така както “Шипка” към “Ботев”Пд. След 1946 все по-често се среща името ЖСК”Левски”Пд(това си е “Локомотив”). Наистина, има обединение между “Славия-Ченгелов” и ЖСК”Левски”, но то е след първия сезон на А-група. Няколко дни след това обединение, през 1949г. ВСИЧКИ ДРУЖЕСТВА И КЛУБОВЕ са разтурени, а на тяхно място са създадени ШЕСТ ДОБРОВОЛНИ СПОРТНИ ОРГАНИЗАЦИИ – “Академик”(има в Пловдив), “Сапртак”, “Торпедо”(ЖСК”Левски е напъхано там), “Динамо”, “Строител” и “Червено знаме”, а военните отбори(“Ботев” вече играе като ДНА) не са ДСО, а на пряко подчинение на военното министерство. Уж са доброволни, а никой не може да играе където иска, а трябва да играе според професията си. През 1951г. транспортните работници са отделени от “Торпедо” в ДСО”Локомотив”, както “Ударник” от “Строител”. През 1952 ДСО-тата набъбват на 10, при условие, че “Строител” е закрито. През 1957 тази глупост е премахната и в Пловдив са въстановени 5 дружества – “Академик”(само ведомствено), “Спартак”(на първи район и на МВР, както е било ДСО-то), “Ботев”(на втори район и армията), “Локомотив”(на четвърти район и транспорта, не само ЖП), а “Марица” е единственото дружество без ведомство и е само на Трети район. Ако те решат да крадят история може да откраднат на “Динамо”, “Строител”, “Ударник” и “Червено знаме”

  12. 12

    Преди около 30 години всеки пловдивчанин е минавал по ул. Отец Паисий и там беше ФД Локомотив. Отвън над Входа пишеше “Локомотив Пловдив 1936”. Как стана 1926 сега ? Може би след 50 години ще бъде 1916 – циганите са много изобретателни в лъжите си когато трябва нещо да се доказват ! Питайте Хр. Бонев и Гочо Василев – те също ще потвърдят !

    • Преди пък, на покритото тото на Главната, един арменец(бай Хачо) продаваше билети за мачове, лотарийни билети, плакати, календари, историческите книги за пловдивския футбол. Човекът бе ЛОКОМОТИВЕЦ, ама доста обективно се изказваше и често човек можеше да се заблуди чий привърженик е. Никога не е парадирал като бай Иван хлебаря, за който имаше само един отбор “Тракия”(сиреч, “Ботев”) и само един футболист в света – Зехтински. Бог да ги прости и бай Хачо, и бай Иван

  13. 11

    Сега виждам че има активни черно бели беси така че отново ще задам въпросите с надежда най после да получа отговори:
    1.Станало ли е нещо през 1926?
    2.Какво означава Ювентина?-от какъв език е това словосъчетание????
    3.От къде са се взели?;С какво са пътували ?;Къде са сега ?Тези 40000 безстрашни хулигани осъществили “инвазията”
    на Ювето в Ихтиман/София(има две версии😄)през далечната 1983/1986????????
    Дерзайте хулигани ,истински майни,фенове на пловдивския любимец и каквото още там си измислите!

    • 13

      И аз ти бях задал няколко въпроса, но понеже си мишчица, на един не отговори. Аре марш в дупката, навряхме ви там преди 5 години и няма излизане.

      • 14

        Малоумна маймуно, припомни ми, кой е настоящия носител на купата на България?

      • 12

        Хаха, лайнар, БОТЕВ ПД с купата, циганите гъделичкат мъдурите на местния коч в Говедарци, да ви ебем у кюмюрджиите некъпани.

      • 10

        Няма излизане според малоумната ти комплексирана тиква. Ботев е носител на купата за 2024, пък ти си стой преди пет години.

    • С няколко специални влака и с автомобили на бараж с Осъм Ловеч в София , селски

  14. Само че от пловдивският т.н. отбор няма нито един представител.Е един тъп футболист но тъпака има предварителен договор.От черешовата столица акостираха рейс футболисти,два автобуса служители,и три тира с бели.Първият се пробва с Варна,Ботев и пристана на куките.Евалка братска,спи там където ти е мястото.Кучката на мафията да ти пръска цветята

  15. 14

    През сезон 2001/02 собственикът /Велбъжд,Кюстендил/ на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. В Пловдив идват и най-добрите играчи на бронзовите медалисти, начело с треньора Димитър Димитров – Херо, който се среща навръх 42-ия си рожден ден с боса на „ВАИ холдинг“ Георги Илиев, за да обсъдят летните трансфери в новия им отбор.

  16. 26

    “Ханкич към Ботев: Никога сбогом, просто довиждане.”
    Хоркаш към Локо: Сбогом мангали, никога вече!

  17. 17

    Чета тук големите разбирачи и злобари.И какво пишат.Било само контрола,било подарък,било тото.А ако беше 5:2 за Морето щяхте да викате видяхте ли се колко сте жалки,бахури,пети,6:0 и тем подобни простотии.И колкото и да ви е мъчно истината е,че Ботев направи много силна селекция и има един много можещ треньор и ще гази в предстоящите мачове.Така,че дупе да ви е яко във втория кръг.И си пригответе въжетата предварително,а ние ще ви подсигурим крановете.Много е пошло и грозно да мразиш и завиждаш и да се чудиш как да изопачаваш успехите и просперитета на по-добрия и по-обичания отбор на Пловдив,а в същото време да си трети избор на човек,който величаеш.

    • 1
      12

      Хайде сега….на жАлтити трябва да им се напомпа самучувството за мача с Марлборо🤣🤣🤣🤣

      • 10

        Виж циганска кюстендилска гнида- През сезон 2001/02 собственикът /Велбъжд,Кюстендил/ на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. В Пловдив идват и най-добрите играчи на бронзовите медалисти, начело с треньора Димитър Димитров – Херо, който се среща навръх 42-ия си рожден ден с боса на „ВАИ холдинг“ Георги Илиев, за да обсъдят летните трансфери в новия им отбор.

        • Очаквах някой мангал да клъвне на захранката….ама карай да е весело.😂😂

        • Това, второто изречение им го пиши винаги с големи букви, защото се правят, че не го виждат!

      • На чернобелите филмари трябва да им се помпа не по малко от 22сантиметра надуваем член с два кубика топки.Лепилар куроносител,прозрачен си тъпако.

        • Разбира се че е прозрачно, ама трябва да можеш да четеш🤣🤣🤣🤣аз го направих да е прозрачно с цел. Карай ся, няма да ти вързвам кусур.

      • Глупако, а на Черно море,не трябва ли да се напомпа самочувствието ,те сигурно няма да играят в Европа,нали?

  18. 12

    Давай на негу банана за6тот две гола фкарал

    • НО ПРАВИЛЕН!ЛОКО ШАМПИОН!Ботеф В Б ГРУПА!!! АЙ У ЛЕВО ПОМАК,ВМИРИСАН!

  19. 17

    Лека нощ, стиксова
    Искаме те на стадиона на Ботев скоро…
    Ти си нашата фенка

  20. 16

    До стикса .
    В Пловдив 24
    Херо казва че ви
    Местят ви от един крачол в друг!!

  21. 13
    1

    Мале мале ..
    Голям смях…
    Моля всички кюстендилци да прочетете истината която я казва в Пловдив 24 днес Херо ..
    Честито ..

    • 1
      3

      И ТЯ Е ЧЕ Е 10 000 БЯХА НА ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА И ЧЕ ЖАЛТИТЕ МИСИРИ СЕ ОБАЖДАХА В ПОЛИЦИЯТА,ЧЕ ИМА БОМБА НА СТАДИОНА ДА СЕ СЪБОТИРАТЕ ТРЕНИРОВКАТА!ФАКТ!!!

  22. 17

    В интервю на Херо…запитан за локото и Велбъжд той казва… локУто бяха Трети Избор!
    Къде да се мести отборчето на Кюстендил…
    Нещо да кажете малоумни райета .

  23. 1
    16

    Подарък от Варна за жАлтити. Какво се радвате? Да Оплашат Марлборо!

  24. 15
    5

    Филипов, ако четеш, брат, наричам те така, защото за мен всички ботевисти сме братя, просто довърши стадиона и ще имаш уважението на всички ни. Но не се мери с руснака, не само откъм пари, но и откъм интелект си много далече, брат:) Оният е учен човек, баща му е милиардер, не е шишо бакшишо като теб;)

    • 4
      15

      Искаш да кажеш,че собственика на най-голямата транспортна фирма в европа,с все камиони и влакове,не може да се мери с един руски евреин-схемаджия,който на всичкото отгоре е и доказан педал,така ли?
      Илиян е див планински джентълмен,ама по всеки критерий е много над бляда.
      Отделно,ако си светнат ботевист ще знаеш,че пимка ви го досурка зингата по направление на втората политическа сила.

      • Така те искам Стикс, да ме осведомяваш за всичко случващо се в Гранда на Пловдив! Чети, просвещавай се….заспивай с Ботев, събуждай се с Ботев, може един ден и абонаментна карта да си купиш с намаление.

      • А кой е Истинския собственик на ПИМК, е малко трудно да се каже. Нали знаеш колко клошари се оказват собственици на фирми? Точно колкото Крушарски е собственик на фирма за ракети.

      • Илиан е собственик на ПИМК, точно толкоз колкото Крушарски е собственик на фирмата за ракети! Или вярваш в розови слончета?

      • Станиславчо, ама верно оная пичка от вашия форум добре ти е казала че си ТЪП!

  25. 9
    2

    Това е една проверка! Нищо повече! Не ставайте като сините олигофрени от Дарик, които правят класиране от контролите и един месец го обясняват.

    • Циганите крадат,лъжат,измислят.И никога не правят дългосрочни прогнози.Циганин с очила виждал ли си.Те не четат и пари за сол нямат.Локоцигани с телефони.

      • Те пумите са цвете за мирисане!Крадат по бензиностанции крайпътни капанчета!Нямат пари за билети та се налага Христолов да плати ама преди това да вкара няколко шамара на Челсито….

  26. 12

    Цигани, как мислите, втория кръг как ше се развие мача? В смисъл имате ли някво вътрешно чувство за резултата?

  27. 8
    1

    Botev P❤️div
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay united yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need-’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

  28. 16

    Стикс,нали питаше какво става с контролата на Ботев.Ето сега написаха за новите жълти терминатори.Кранът те очаква или ще си режеш вените.А може да дочакаш и да се самоубиеш след втория кръг.

    • Преди малко в одаята му ударих три тека и два полека.Трудно ходи и сяда,но е усмихнат.

  29. 13

    Станиславе,посмещище за всеки коментирай с някакъв линк Скука е без теб посмешище.

  30. 4
    23

    Бой на негри в тъмна нощ. Само като прочетеш имената на вкаралите голове и ти се доповръща. Сбирщайн. Някой, ако им помни имената на тези след 3 години та на.

    • 20
      2

      Що не си коментираш Ювентина с трансферите и контролите?

    • 15

      Станиславе,направи си чикия,или покани Ерол.Ще се успокоиш.Вярвайм ми.,Може и лепило,жалък мезетник.

    • 8
      3

      Бабакар Дион казва че майка ти много му липсва. Липсват му меките и нянки, уютния и гъз в който влизал целия и гостоприемната лилава уста.

    • 5
      1

      Днес в Европа: Франция в състава – 9 на 2 за … черните! Гомньо, знаеш ли защо е така? Защото сте лайна, бе нещастник. За, нищо не ставате, съвремените бели момчета! За нищо! Освен за педали!

  31. 18
    2

    Да му мислят чернобелите травеститити във втория кръг . Ще бъде голям секс .

  32. 13
    3

    Браво !!!!Дано КОврите на Зеки да си прережат вените ,не само корнишончетата!!!!!

  33. 14
    1

    1:0 Уджа, 23 минута
    2:0 Нвачукву, 44 минута
    3:0 Нвачукву, 55 минута
    4:0 Уме, 57 минута
    4:1 Иса, 66 минута
    5:1 Секулич, 90 минута
    5:2 Милушев, дузпа

    • Да го чукам Стикс.Останолото е въпрос на вкус
      .

Коментарите са затворени