Хидайет Ханкич е съвсем близо до подписване на договор с Ростов. Доскорошният вратар на Ботев Пловдив вече пристигна в Русия и минава медицински прегледи, съобщава RB Sport. Споразумението ще бъде подписано в следващите дни.

Трансферната сума, която „канарчетата“ ще получат за вратаря на националния отбор на Босна и Херцеговина, е 100 000 евро.

В Ростов играят трима футболисти, играли в българския елит – Роналдо (Левски), Умар Сако (Арда) и Али Соу (ЦСКА).

43 КОМЕНТАРИ

  1. В трансфермаркт.ком вече са обявили трансфера като завършен.

  2. Ханкич е класа.
    Миналата година му вдигнаха заплатата.
    Причината да не иска да остане,се крие някаде другаде.
    Успех на момчето!

    • Вдигнаха, вдигнаха, колко му я вдигнаха? Карпин треньора на ФК Ростов взима 700000 евро годишна заплата. Средната годишна заплата на футболистите на Ростов за изминалата година е 406 000 евро.

    • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

      По голямата заплата и следващ възходящ трансфер е трамплин за всеки.

  3. Стикс 7/ 24 в темите за Ботев,А малцинства много по малко. Психар

  4. Все се питам, какво става с Онази разтърсваща Новина, която трябваше да накара всеки Ботевист да потърси Спешна Помощ, да си поръча линейка, да получи инфаркт…..Алооо, има ли машинист в локомотива?

  5. Ханкич е на прегледи в Русия, а Стикс на преглед на булевард Руски. Какво съвпадение…..

  6. 2
    4

    Какво? Нали Ростов взеха друг вратар? Нали щяха да са 1 млн. $? Футболист с 2 гг. договор и 750к € стойност го продават за 100к €?!?! Нямам думи какви далавери се въртят тук с братски руски отбори. Такъв класен играч за такива пари е смешно

    • 1 млн. турски лири ба кюпек, това са 28000 ЕУРО за тази легенда

      • 1 милион резани патароци на турски тираджии на Скобата.
        Такъв юбилей празнува тая година майка ти.

    • 1
      1

      Ростов е напусната и от двамата си вратари. Така че въпреки, че закупиха вече един вратар им е необходим още един!

  7. 1
    6

    Хахахах нали беше 1 милион. Пак цигански лъжи и измами. Кой ще даде 1 милион за тоз некъдърник.

    • За Хоркаш колко пари взехте, смехурко? А за Бабакар? За Евандро?

      • Взеха? Взе Крушарски под масата. От първия си престой в Локото Крушарски продава футболисти под масата, без да инвестира в отбора. Футболистите вегетират с месеци без заплати, наеми и ток не се плащат, пари се дължат на НАП….

    • Ахаха плешивия урунгел нещо се е загрижил за бюджета ни, колко трогателно.

      Нека само да ти напомня, малоумна тъпа маймуно:

      Динко: КУР лева
      Дион: КУР лева
      Евандро КУР лева

      Лапай на Крушарски лангата и се потапяй травестит.

  8. Стикс..забраниха ми да пиша в нашия форум ЗАЩОТО СЪМ ТЪП!
    6
    1

    Не ми обръщайте внимание, напекло ме е слънцето нещо и плещя глупости.

  9. 7
    2

    Чичо-манчовци, защо не си гледате вашата любима Ювентина и трансферите там? Имате Пенев, един украинец, а сега се говори и за двама с жълто-черни сърца.

    • По повод “жълто-черните сърца” искам, съвсем спокойно да получа отговор на въпроса: Колко от вас, ботевисти или локомотивци, си гледате “Б” отборите? Защото, аз две години гледах отбора на “Ботев” във Втора лига и една в Трета и ще ми позволите да си спестя коментара. И мойто сърце е “жълно-черно”, но не ставам и топките да гоня около терена. А, при нас, всеки с подобно сърце трябва да е някакъв – играч, треньор, администратор, чорбаджия… На това трябва да се сложи край! Професионализъм на терена и в организацията на отбора!!! А, всички останали на трибуната като зрители – подкрепяй, пей, ако не ти харесва псувай, но не се бъркай там където не ти е работа!

  10. 3
    13

    Само селските партизани имат вземане даване с Русия.Целият нормален свят ги е отхвърлил ама такива като Стоян канара не забравят как майката партия БКП ги докара в града.

    • 6
      4

      Разбираш я историята… от тук от там си научил нещо и си написал голяма тъпотия. Първо, ако не е била царска Русия да разбута тук на Балканите, сега щеше да си още рая в Османската империя и да учищ турски в училище. Второ, ако си мислиш, че селяните са дошли с ентусиазъм в града, значи си глупав на квадрат… нямали са избор, след като комунистите са им взели земята, схващаш ли? И накрая, партизаните нямат нищо общо с Русия, а със СССР… вземи попрочети малко за белогвардейците и червеноармейците и ще разбереш, каква е разликата между двете.

      • Червен боклук , не знам за папагалите , но аз ще те понабия с кеф

        • 3
          2

          Кое не е вярно от горното? Даже на трибуна Бесика има руснаци! Защо не започнеш боя с тях преди да стигнеш до мен? Прави разлика между режима на Путин и Русия.

        • Дошъл с татко Комунист пред 80 -те , във военните блокове

          • Колко хора живеят в Пловдив и колко от тях във военните блокове? Всички опорки са ви за коша!

            Винаги сте били малък отбор и в такъв се превръщате отново след 20 години инерция от Велбъжд. Колелото ще направи пълен оборот и Локомотив отново ще се върне там, от където беше измъкнат – Б група. Така или иначе Локото никога не се е класирал за А група – неоспорим факт… който твърди друго, да покаже класиране, с което това е станало.

          • 2
            5

            Червен пришалец в Пловдив ,забрави за Локо , излагаш ни

          • Зле си много, Пипо. Теб няма как да излагам, защото не сме в една група по никакъв критерий. Колкото до червения пришАлец – нито съм червен, нито съм пришАлец.

  11. 2
    12

    Никой не работи с русия , само подлоги и курви жълти , срам сте селяндури , Пловдив не е вашият роден град

    • 11
      1

      А Левски случайно на кого продадоха Роналдо? А Арда? Срамна е тъпотията, която си написал.

  12. 11

    Ако Ханкич не беше вратар, а крило или централен нападател, щеше да струва милиони. За съжаление вратарския пост във футбола е силно неглижиран и вратарите като цяло не са скъпи. Знаете добре, че Ханкич дойде при нас от Румъния със свободен трансфер.

    • 2
      15

      А ако вие не бяхте пълен ташак ,нямаше да ви вкараме 6 парцала

      • 12
        1

        Ако погледнеш календара, ще видиш, че сега е 2024 година.

        • 3
          11

          Пак сте си същите превъзбудени селяндури , нищо ново през годините , свиквали сме ви селски пичове ,то не беше Денучи , Агробизнес банк , Христолов ,Италианската мафия , Васко Нинов , Руски убийци от Величие ,при вас няма чест ,няма клуб , няма Чико , няма Ясен , просто искате още и още и ще ви възнаградим, неградски селяндури

          • Всички са живи и здрави за разлика от тримата убити президенти на Ювентина. Иначе е добре, че се надъхвате. Съвсем скоро е дербито и ще се види колко голям го вадите и дали след мача няма да се изпокриете в храстите.

          • Eй плешив говнишарски бръмбар, да ти еба майката умрела, повтаряй след мен НЯМА ОТБОР В ИСТОРИЯТА НА ФУТБОЛА С ПОВЕЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИ-ШЕФОВЕ, ИЗБИТИ КАТО КУЧЕТА ОТ ЮВЕНТИНА.

            Да ти еба майката малоумна да ти еба.

  13. 15

    На Ханкич му е обещано още от началото на миналия сезон, че ще направи трансфер и няма да му се пречи. Затова сумата е такава. Миналата година му се провали трансфер в САЩ, който щеше да го осигури финансово до края на живота, защото клубът поиска трансферна сума. Тези 100 хиляди сега реално покриват сумата, която той получи като бонус при подписването на договора с Ботев и заплатите за миналата година. Момчето заслужава, а Ботев нямат нужда от играч, който не иска да продължи да играе за клуба.

  14. 7
    1

    Така и не разбрахме кой настоява за този трансфер ? Ханкич или клуба ?
    Да имаш най-добрият вратар в лигата и да го подариш за 100 000 евро, ми се вижда странно. По-висока заплата ли иска, иска да смени първенството ли, какво за бога !?

    • Не можем да държим футболист, който не иска да остане, само ще се развали атмосферата в съблекалнята. В Русия ще взима много повече от колкото при нас.

      Както виждаш от първото интервю и на новия вратар, Бернат, той приема, че Ботев ще е трамплин за по-силен трансфер и затова е заложил приемлива откупна клауза в договора с нас.

    • Ханкич иска да играе за много повече пари, ръководството просто му прави услуга като го пуска без пари. Няма как да сложиш на вратата човек на който не му се играе за клуба.
      Направи достатъчно, всичко хубаво, довиждане.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.