Локомотив замина на лагер в Боровец, като “черно-белите” проведоха днешното си занимание в Самоков. Прохладно и облачно време посрещна пловдивчани.
Последното ново попълнение Данило Полонский тренира наравно със своите съотборници. Хорхе Сегура се присъедини към “черно-белите” и се включи в подготовката на тима.

15 КОМЕНТАРИ

  1. БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    САМУКУФ КОНДОФРЕЙ Е ПОД 70 КМ., НАПРАВУ ДА ИДВЪТ И ДА ПОЧВЪМИ!

  2. 3
    7

    Еее толкова тъпи жълти шалвари , базата в Говедарци били хвърлени народни пари . Еее толкова невежест и простащина . Базата е лично на Крушарски , направена със собствени средства .

    • Льокото гладни нема останат Има киселец и дренки у гората

  3. 4
    5

    Дано да не са на киселец и коприва КРУШи трудно дава пари

  4. 6
    5

    Ау че страшни тези преди мен направо тръпки ме побиват…ето това са истински хулигани,неаполитани гот мит унс,и т.н.Точно така пребивайте наред и не забравяйте че освен лъжи и пропаганда има и хора присъствали на действителни събития…
    Питайте Вашият предводител Тишо за мача с Олимпик Тетевен какво се случи на Лаута!!!!!Пред уплашения поглед на стотици Ювентинци😂

    • 4
      5

      Тва като ония 50 туриста от Гърция къде ви гониха по улиците ли? Или като ония където бяха дошли да се снимат на Лаута …. петите им във врата се удряха от спринтове…. най-страхливата агитка на балканите !

      • 4
        3

        Повтарям на Лаута!!!!На мач в който Ботев не играе!!!!! На Лаута!!!!!!

    • 2
      4

      Сънищата не са забранени,олигофренчо!Ела на поляната и сънища няма да има повече!

  5. 9
    6

    Защо не в базата на с Говедарци.Толкова народна пара се хвърли.Сега е пасище на селскостопански животни.Хубава работа,ама циганска.

    • 2
      8

      Женчо… сезона наближава ! Пак ще ми цвърчиш от дъното на класирането мишо!

    • 3
      5

      Расова хигиена … а майка му анадолска мърша с разцепена слива … станал ми нашия Хасан в 7 сутринта да коментира Локомотив! Това обяснява всичко! Приятна седмица расов комплекса!

    • 4
      3

      Изгрев бойски мангал ,защо не си в коментарите на ботевЪ!?Какво толкова те тормози ЛЮБИМЕЦА НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ!?Да не би това:7:3,0:1 с пета ,6:0 и шест хуя в задницете ви?

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.