Един от голмайсторите на Спартак (Пд) през отминалия сезон Мирослав Радев напусна “кючукпарижани” и ще играе за Гигант (Съединение) през идния сезон на Югоизточната Трета лига. Радев беше неизменен титуляр и капитан на „гладиаторите“ през миналия сезон. В него, нападателят вкара 24 гола. Селекцията в Гигант продължава.

По информация на PlovdivDerby.com още играчи напускат Спартак, като една от причините е забавяния в заплащанията и некоректно отношение.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Не мога да разбера, какъв ви е проблема, просто момчето отива в Съединение, и си мисля, че много отбори ще плачат от него, бъдете сигурни!

  2. бате понеже си много отворен миро ви извади на пролет 5-6 ма4а.реалист спартак стадион нема .емблема нема .пари немат да си платът на игра4ите.имат мишленце и хасан4е.

    • Така като гледам, ти нЕмаш завършен 4ти клас, а имаш само неграмотност!

  3. 3
    1

    Важното е , че стадиона Динко си го изпълнява по проект и скоро ще е готов

  4. Вкарал 24 гола, ха ха ха на кой на Сливен когато още децата не знаеха къде се намират използвахте по най подъл начин момента но Господ си знае работата. Втора лига през крив макарон сега виждате ли я?

    • 1
      1

      Ей б0к/ук се/ски, ще се пукhеш от злоба, ще се пръSнеш като вмирисана мърш@, престояла 1 месец на пряка слънчева светлина при 45 C○. Лекувай се PLAZмодий!!!

Коментарите са затворени