Ботев Пловдив победи с минималното 1:0 Берое в първата си контролна среща в лятната подготвка. Канарчетата се наложиха над своя съперник с гол на Уме. Попадение падна през първото полувреме на срещата. В състава на жълто-черните липсваха Степонавичус ,Уджа и Акере.

Срещата се игра на стадион Христо Ботев пред погледа на няколко стотин фенове на канарчетата. След зрителите бе и собственика на клуба Антон Зингаревич.
Четири от новите попъленния записаха минути в този мач.  Алекса Мараш, Ален Корошец, Ханс Бернат и Никола Илиев за първи път облякоха жълто-черните екипи след трансферите си през последните дни. Неофициален дебют зааписа и Матиас Рамейкис, който бе привлечен още през зимата, но остана като преотстъпен в бившия си отбор.

Антъни Уджа и Андрей Йорданов тренират индивидуално и не играха днес.

Двама играчи на проби също участваха в контролата, като не е ясно дали те ще заминат на лагера в Правец. Единственото попадение в мача падна в 20′, когато Уме Емануел получи отличен пас на границата на наказателното поле и с плътен удар не истави шанс на стража на Берое.
Ботев имаше и още няколко добри ситуации. Първо Нвачукву с диагонален удар нацели страничния стълб на вратата, а след това и Йонас Тамм с глава удари страничната греда. Хубав удар на Корошец пък бе избит виртуозно от вратаря Мота.
Следващата контрола на Ботев е в Правец, в сряда, 26 юни, срещу тима на Черно море.
Съставът на Ботев: Игонен, Минков, Тамм, Конте, Папазов, Джон Емануел, Карабельов, Попов, Нвачукву, Уме Емануел, Мараш (Барнат, Кайзер, Каси, Играч на проби, Чернев, Диабате, Балоянис, Етоо, Перера, Рамейкис, Корошец, Укаки, Секулич, Видев, Илиев)


60 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    4

    Ботев в страната на Чудесата-Европа! Представление по Ханс Кристиан Андерсен!
    Аудиторията от Столипиново да заема местата пред телевизора, представлението започва!

    • 3
      3

      Смени ли си чернобелия телевизор бе лилав хемороид? Хайде че представлението започва.

      • 1
        1

        Макар и на грешно място, мангалите са разбрали че този въпрос е отправен към тях. Така ви искам, досетливи, щом се каже лилав хемороид, да си знаете!

    • 3
      1

      Те, не мълчат. Те, просто подмолно работят! 33 години се правиха на “умряла лисица”, а днес са втора политическа сила. Хора бдете!!! А, вместо това, вие си спите…

  2. Дайти пуне рипуртаж нещо ве да го еба, нито на живо го даваха, нито нищу

    • 9
      1

      От Лаута ли искаш репортаж? Няма! Няма ток, няма журналисти, няма фенове!!!

    • 13
      3

      Ахам всичките ни нови са черни, пфхахахахаах майка ти дейба плешива малоумна завистлива, мри в лайна лилав плазмодий!

    • 9
      2

      Стикс духа на циганина Ерол.Станиславе,тъпако само локомангал може да ти върже и вярва.Повтарянето на едно и също е на космическо разстояние от даже и полуисттината.Макетата ви завиждат,лунатици недоклатени.

  3. 8
    1

    ХУБАВА СЕЛЕКЦИЯ АМА КАТО ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ЕВРО ТУРНИРИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА ФИНАНСОВ ФЕЪРПЛЕЙ ШАМПИОНА ЩЕ Е ЯСЕН ОЩЕ ПОНЕ 13 ГОДИНИ ЛОШОТО Е ЧЕ СЕ УБИВА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ИНАЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ ЛУДОГОРЕЦ НЯМА КОЙ ДА ГИ ИЗМЕСТИ НА ТОЗИ ЕТАП ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ НИКОЙ ОТБОР ОТ БГ ПЪРВЕНСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТРАНСФЕРИ ЗА ПО 2 МИЛИОНА ЕВРО И ТО НЕ КАКВИ ДА Е НАЦИОНАЛИ НА ШВЕЙЦАРИЯ ШВЕЦИЯ КАБО ВЕРДЕ ТАКА ЧЕ НАЙ ДОБРЕ ДА ИМ ВРЪЧАТ ТИТЛАТА ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛ ТОЗИ ЦИРК НАЙ СТРАШНОТО Е ЧЕ ЗА 13 ГОДИНИ ЛУДОГОРЕЦ НЕ ДАДОХА ЕДНО ПИЛЕНЦЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ДЕСПОДОВ НЕДЕЛЕВ НЕ СА ТЕХНИ РОЖБИ НО ДАНО И ТОВА СЛУЧИ НЯКОЙ ДЕН ТА БИЛО ТО СЛЕД ОЩЕ 13 ГОДИНИ

    • 4
      2

      Лудогорец са клубен отбор. Те по никакъв начин не са длъжни да играят с по-слаби български играчи за да може да дават на национала. Разберете го най-сетне тоя елементарен факт.
      И при нас е така, ако Корошец играе по-добре от Илиев, Керкез ще пуска него, защото Душан е треньор на Ботев, не на националния отбор.

      • ТЕ И МАНЧЕСТЪР СИТИ СА КЛУБЕН ОТБОР НО ТОВА НЕ ИМ ПРЕЧИ ДА ИЗКАРАТ СОБСТВЕНИ ИГРАЧИ КАТО ФИЛ ФОЛДЪН И КОЛ ПАЛМЪР ДОКАТО ШЕФОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ САМО ГОВОРЯТ ЗА ГНЕЗДО НА ОРЛИ И КАК ИМАЛИ НАЙ СКЪПАТА БАЗА ЗА МИЛИОНИ НО НА ПРАКТИКА БЕЗ НИКАКЪВ ЕФЕКТ ЗА 13 ГОДИНИ НИЩО СПРАВКА КОЯТО ПОКАЗВА ОЩЕ ПО СМУЩАВАЩО РЕАЛНОСТА ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ПЪРВЕНСТВО ВЪВ Б ГРУПА ЛУДОГОРЕЦ 2 ЗАВЪРШИХА ПРЕД ПРЕДПОСЛЕДНИ ТАКА ЧЕ САМО СЪС БАЗА НЕ СТАВА ТРЯБВА И РАБОТА

        • 1
          2

          И в ДЮШ на Лудогорец ли са само чужденци? Шампиони са всяка година. Ако не работеха с ДЮШ бих се съгласил с теб, но фактите говорят друго. Да, талантите от тези школи трудно намират място в първия им отбор, но затова има и други отбори, за да се реализират там.

    • 1
      2

      И в ДЮШ на Лудогорец ли са само чужденци? Шампиони са всяка година. Ако не работеха с ДЮШ бих се съгласил с теб, но фактите говорят друго. Да, талантите от тези школи трудно намират място в първия им отбор, но затова има и други отбори, за да се реализират там.

  4. 3
    12

    Оооо,мой Ботвфъ, ние за теб га жа умрем

    • 4
      7

      Аз Стоян канара се чувствам някак си като прероден от питътъ и 6-те бахура ва да сейба.

      • 8
        2

        Станиславчо, питътъ, митътъ си ги сложи в рамка и си ги окачи на стинътъ защото се задава дъъъъъъъълъг период в който вие ще сте от страната на булката и ше го поемате до сливиците най-редовно.

        Започвайки от втория кръг на новото първенство.

        • 3
          5

          От собствен опит ли га знаеш ва Стоене-стрямския коч недоклатен.

  5. И пак грешиш!Тошко Зайцев не е играл опорен халф в тези мачове,а Чико изгради отбора през 80-те години и наследен после от Глухчев.А после измъкна Левски от дупката и станаха благодарение на него шампиони!Но претенциите му за заплати като на Запад му блокираха кариерата като треньор!

    • Ма нали тва ти казвам бе, в тея мачове нямаше нужда Зайцев да играе въобще, да не говорим нали за дузпата.

      Чико в първия му треньорски период не си го спомням изобщо по съвсем разбираеми причини 😂 но си спомням всичките му следващи през 90те а тогава не бяхме УАУ.

      Както и да е, миналото си е минало, сега гледаме напред и се надяваме на жълто-черна доминация.

      С тоя отбор и тва ръководство ми се види че до две години ше смъкнем делиорманчетата от върха, ай дано.

  6. И до другият разбирач за халфовете при брокерите и пасовете!Кой по-добре го можеше по онова време от Магьосника Коце Видолов,а и Марин Бакалов беше в отбора?Е да изключвам Краси Балъков,но той тогава не играеше в България!Така,че имаше халфове,но треньора визирам Павел Панов неможа да стикова съзтезателите и да нареди състава.

  7. До обвиняващият Чико разбирач:Първо Цецо Дерменджиев игра и в двата мача с фенерите и даже в Турция той вкара гола!Второ Иван Добревски не беше по-добър халф от Тошко Зайцев,който игра тогава!Трето въпреки,че отбора беше обезкървен от напускането на много от титулярите от предната година щеше да отстрани турците,ако Тошко Зайцев беше вкарал дузпата за 3 на 1!Четвърто Гено Добревски беше по-скоро ляво крило,а като такова тогава играеше Гиби Искренов!Затова дължиш извинение към Чико!Не беше той виновния,а просто това е футбола.А го има и малшанса.А да,в халфовата линия играеше и Ясен Петров.

    • Иван Добревски беше много по-добър опорен халф от Зайцев. В реванша близнаците просто трябваше да играят не да ми пуска некви стоянтомовци.
      Имаш Гибона,имаш Ясен Петров, достатъчно нападателна мощ, трябва ти някой да помага да не влизат голове, Зайцев никога през живота си не е бил добър като опорен. Никога.

      Тъй че…

      Сори, но Чико беше средна ръка треньор.

      • 1
        3

        Вие сте мн изкукали папагали , никога не сте заслужавали , Чико

        • 2
          1

          Ние глупако мангалски гледаме реално на нещата не като вас кюмюрджии които сте готови да налапате на Зума кроасана във всеки момент въпреки че ви нарече цигани пред цял свят да ви еба е мишките сиромашки.

  8. Your expert can advise on retaining or disposing certain furniture items. They’ll give advice for improving the inside and outdoor look to attract to potential visitors. Their services comprise taking high-quality images and penning compelling stories to accentuate significant aspects. Furthermore, they’ll place your listing on a well-known property platform.

  9. 5
    1

    Обиграване,сработване,старание,постоянство,всеотдайност се искат и нещата ще тръгнат.Ръководството знае какво да направи,а съветите ги запазете за себе си.Най модерната база,стадион и перспективен треньор.Но при нас има някакво раздвоение.В единението е силата.За пълен Колеж Напред и нагоре наш Ботев.За ужас на душманите.

    • 2
      4

      Как решихте ,че тези свободни агенти са много добри?

      • 3
        1

        Събрахме се на оперативка, проведохме обсъждане и излязохме с решение.
        Решението е: КУР ЗА ПЛЕШИВИЯ ТРАВЕСТИТ!

  10. 6
    3

    Хаирлия да е? Да няма контузени и да направим отлична подготовка, защото мачовете от ЛЕ чукат на вратата. На Локото тренировките още ли са под ключ и на тъмно?

    • 4
      1

      На тъмно ще са, като няма кинти за ток,а са под ключ, че са срам за гледане.

  11. 5
    1

    Botev P❤️div
    Beauty Faith and Struggle

    Get together yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    We are Botev P❤️div team
    We are Beauty, Faith and Dream!
    Keep on fighting Bultras boys!
    Keep on ruling Ultras Choice!
    We have raised from the tomb
    We are mighty as a bomb!
    Our Fortress is the “College”
    We Will defend, with bravery and courage!
    We have lay the “corner stone”
    On the “walls of Babylon”!!
    As the mighty God of light Apollo,
    We Lit the path, the rest to follow.
    We held the torch up in the air
    And led the way without a fear!
    So, stay united yellow/blacks!
    Fly with pride your yellow flags!
    BOTEV P❤️DIV is Religion
    We have made the right decision!
    Our motto – Beauty Faith and Struggle!
    We don’t tolerate a haggle!
    Freedom, brotherhood unites
    Hristo Botev Never dies!
    Those who fell for our Freedom.
    We remember and will need-’em
    Hristo Botev lives forever!
    He is our Endeavour!

  12. 6
    1

    Канари, помня времената на една ограничена бройка футболисти – добри, лоши толкова. Но, помня и когато великия Чико, при брокерите, не знаеше какво да прави с трима централни нападатели. Идва европейски турнир и шампионат. Нищо не ти трябва, освен два еднакво силни състава! Душане, ти имаш думата!

    • 1
      2

      Повече бяха. Нападателите. И най-голямата грешка на Чико тогава е че изгони Добревски и Цецо Дерменджиев в Спартак а ори нас се получи невероятно дисбалансиран отбор с много нападатели и никакви халфове които да дават пасове.

      Брой: Владо Стоянов, Дончо Донев, Борето Хвойнев, Чоната Драганов, Румен Иванов, Жоро Донков. Отбора беше абсолютен ужас за гледане.

      Между другото аз обвинявам Чико и за отпадането от Фенербахче, когато остави близнаците и Цецо Дерменджиев на пейката.

      Пълна глупост, абсолютно късогледство при положение че това е може би най-добрата халфова линия която сме имали, след разбира се магьосниците от средата на осемдесетте.
      Имам предвид братя Добревски, Цецо Дерменджиев и Ясен Петров.

    • 4
      1

      За разлика от тогава, в момента имаме трима нападатели, да но единия е контузен, другия не се знае в ква форма е тъй че сме ОК тука, взеха се халфове-Илиев и Кокорчо, който според мене ще се окаже една от най-приятните изненади в тая селекция, взеха се защитници, взе се вратар. Селекцията е балансирана по постове и в отбора ще има яка конкуренция.

      Което е и целта.

  13. 4
    8

    АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ НАЩИ ЧЕРНИ АНТИЛОПИ ЖЪ ГАЗЪТ НАРЕТ УМЕТУ ОДЖАТА И ДРУГИТИ КЮМЮРИ ЖЪ СТАНАТ ШАНПИЬОНЕ

    • 5
      2

      Хахаа плешив травестит, мри от завист майка ти дейба умрела.

    • Няма сън и покой за гейдружинката начело със примата първосигнален.Кошмара на малцинствата гранда на Пловдив е трън в петата на всеки комплексиран черно и по малко бял олигофен .

  14. 11
    1

    Не слагайте каруцата пред коня и не имайте толкова ама толкова големи надежди!!!Аз лично ще съм един от най-щастливите ако тези трансфери са в десетката,но докато не почнат истинските мачове не можем да кажем нищо….когато имаш големи очаквания, обикновено се разочароваш след това!!!Но все пак е много добре че се прави селекция този път…. САМО БОТЕВ

  15. 9
    2

    Андрей ти можеш ли да бройш??? Няколко стотин!!! Или няколко хиляди!!! Или как е по правилно да се изразя… Да мина да те взема…. Или да взема да те мина!!! А за отбора… Тази година пак ще вземем купа!!! Само, че не знам коя!!!

  16. 11
    1

    Не си спомням откога, ако изобщо, сме започвали подготовка с толкова внушителна на брой група играчи. От тва всичкото трябва са се дестилира отбор, който само с името си трябва да кара противниците да се насират от страх.

    ААААААААЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНААААААРИИИИИИИИИИИ!

  17. 17
    1

    Обиграят ли се нашите момчета ще е трудно за всички срещу тях .
    Тепърва ни престоят радостни мигове.
    Дните наближават!
    Нека да са здрави и без контузии.

  18. 11
    3

    ….иска само малко химия помежду им…
    Нещата са в правелна посока…

  19. 7
    4

    ХА ХА Ние взехме Ники Пенев Това е трансфер

  20. 14
    3

    Ебати страховития отбор се заформя, баси, тея ако се сработят ше мачкаме наред.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.