Четири приятелски срещи планира да изиграе едноименния тим на Свиленград до старта на Югоизточната Трета лига. Към момента са договорени половината. На 13 юли, отбора ще премери сили с другия новак Марица (Милево). Седмица по-късно е спаринга с едноименния тим на Раковски. Търсят се съперници за 6-и и 27-и юли. Свиленград започва подготовката си на 27 юни.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Сега: Футболистите на Марица(Милево) и на двата си баража: с Арена Ямбол и с Локомотив Стара Загора дойдоха с автобуса на Ботев Пловдив! С автобуса на представителният отбор на Ботев Пловдив!!! На първия стадион “Локомотив” в Стара Загора всички видяха,че стадиона е без осветление и без поливна система?! На втория бараж в Хасково-същата работа. Стадионът им без осветление и без поливна система?! Стара Загора е град-гигант. Хасково също?! Колко от отборите от трета лига имат осветление и поливна система??! За какво говорим тогава по-дяволите??! Значи: може да си инженер и цял живот да си останеш един посредствен инженер,а може да си бръснар,но всички да те харесват и да се възхищават на твоята сръчност,ловкост, и умения. И знаете ли?! Май наистина: “Совите не са това което са!” Времената се промениха.. Те вече са други! Свиквайте с реалностите! Може на някои хич да не им харесва…Или пък на други да не им се иска,но доста от предишните отживелици като: (град-село) и особено клишето,(че на село живеят предимно полуидиоти) вече започнаха да се срутват пред очите ни…..

    • Кой казва, че в Хасково няма поливна система? Запознай се преди да коментираш!

      • Вярно ли бе?! Бай Тенчо и бай Делчо май са поливната ви система. А за електрическо осветление на ст “Хасково” (Д Канев) /на Ямача/ нещо май пропусна да кажеш? Има ли,или няма?
        Всъщност знаеш ли? Хасково наистина е един мн красив град,а хората там са изключително готини и много земни. За Хасково и хасковският регион само най-добри думи! Не съм искал да ви обиждам.

        • Няма обида. Поливат система е автоматична, под чимовете. А за осветление, Саяна имат на стадиона в Г.Извор, ама то не отговаря на никакви стандарти. Не вярвам в Милево да се играят късни мачове, едва ли отговарят луксовете. Успех. На баража бяхме за Марица

  2. Милево може да е село, но за такъв терен с осветление и поливна система могат да си мечтаят 90% от градовете.

  3. Някой знае ли на 13 юли къде ще се състои въпросната контрола между Марица (Милево) е Свиленград?

      • А бре,Георгиев,нима на теб Свиленград ти звучи като село?!
        Аааа,пардон:”като селУ”
        Ееххх,Георгиев, направо ни разби!

Коментарите са затворени