23-годишният вратар Ханс Кристиан Бернат подписа своя договор с Ботев (Пловдив). Датчанинът пристига от Оденсе, а до момента се е подвизавал само в родината си. Кариерата му започва в младежката формация на Несби, след което преминава и през Нордселанд.

Вратарят дебютира за първия тим на Оденсе в датския елит през август 2020, след което изиграва 55 двубоя за отбора. Бернат има мачове и за всички юношески формации на Дания.

“Изключително сме щастливи да приветстваме Ханс Кристиан Бернат в Ботев (Пловдив). Той е млад вратар с безценен опит в първенството на Дания и младежките гарнитури на родината си. Разполага със страхотна физика, добри качества и огромен потенциал, който нямаме търпение да развием допълнително“, сподели спортният директор на Ботев – Артур Платек.

“Ханс е мотивиран, готов за работа и се присъединява към отбора със страхотна енергия. Знаем, че той може да направи следващата стъпка в кариерата си в Ботев. Познаваме качествата му и сме уверени, че заедно можем да му помогнем да подобри допълнително играта си, за да премине и на следващото ниво. Нямаме търпение Ханс Кристиан да помогне за бъдещите успехи на нашия клуб.“

“Ботев (Пловдив) приветства Ханс Кристиан Бернат с добре дошъл и му пожелава много успехи с “жълто-черния“ екип!”, написаха от ПФК Ботев.

21 КОМЕНТАРИ

  1. ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

  2. 4
    2

    По плюсовете и минусите ще познаеш че стикса макар и с различни никове постоянно е във филма.Кой с Ник 1912 ще пише пасквили срещу Ботев Кой задава въпроси и след минута отговаря.Самотник чикиджия,социопат.Дори е неприятен за буферите.Болно копеле.

  3. 2
    3

    Тва момче не ми вдъхва доверие. Тва за педесеипет мача ти да не мое да вкараш един гол, къв играч мое да е тва?

  4. 7
    4

    За циганите няма ли новини

    • 4
      8

      Забивай питътъ и бахурлята и са потапяй помак смотан.

      • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
        3
        2

        Черно бели филмари,излезете от чернобелите телевизори и свалете вефовете от лактите.Цигански бахури,забийте си петата в Лайнута и бегом към Кюстендил.Джуджета мегаломани ние сме с куппа,а вие духайте Супата клоуни,кучка на мафията.

      • Да го забия на ма.ка ти в циганската уста!!! Кюстендилска измет!

  5. 5
    2

    Пожелавам на Ханс Кристиан Андерсен да напише своята незабравима футболна приказка в Ботев Пловдив. Трябва да има баланс в тая Вселена, това е. Няма само локото си имат Хасан Кристиан Томов, де ! 🙂

  6. 1
    1

    Смъркалев заминава в Германия, а Ханкич няма да остане без оферта. Август. Есен е още далече.

    • 4
      8

      За сега селекция на килограм без никакво качество!!

      • 4
        3

        Умник,няма как да знаеш селекцията на Ботев дали е качествена или ,не.Времето и мачовете ще покажат.Хубавото е че взимаме играчи и сигурно ще има конкуренция.Керкез си знае работата

        • 3
          1

          Лудогорец взима национал на Швеция.А ние чакаме да видим!!

          • 3
            2

            Това е третото класно попълнение.А ние свободни агенти!!

  7. 5
    5

    Не знам дали ни е нужен. Резервен вратар от Одензе. Вярно без пари, но ще му плащаме заплата. В момента имаме 5 вратари – Ханкич, Игонен, тоя, Кайзер и Смъркалев. 2 от тях трябва да зачезнат, вероятно се ослушваме за оферти за Ханкич, но дано поне остане за евро мачовете. 300к стойност, вероятно е в най-добрия случай на нивото на Игонен. Определено се отслабваме ако Ханкич напусне.

  8. 5
    1

    Дано. Той и Игонен национал, ама греда. Поживем, увидим! . Както казват братята руснаци.

Коментарите са затворени