Стана ясен евентуалният съперник на Ботев (Пловдив) за втория квалификационен кръг на Лига Европа. При успех над Марибор, “канарчетата” ще срещнат гръцкия гранд Панатинайкос. В първия мач победителят от двойката Ботев – Марибор ще бъде гост.

Срещите от втория квалификационен кръг на Лига Европа ще се играят на 25 юли и 1 август. Точната програма с часове и стадиони ще бъде обявена от УЕФА до 26 юни.

14 КОМЕНТАРИ

  1. А след Гърците с кой ще играем,някой знае ли?

    • След изиграването на първия кръг ще се тегли жребия за 3-я кръг. На 22-ри Юли.

  2. 3
    11

    Жа на шляпат наред, само да ний с питъ ва да сейба.

    • 6
      2

      УДЖАс, много жълто-черен хуй жъ поемим в ъналътъ, брад. Мъжи съ с грез да тейба в мснгала.

      • 2
        5

        Юрдек ти дека найде 6-те бахура ва да тейба и стрямската мастия дейба.

  3. Много тежки съперници. С Марибор сме леки аутсайдери, но ако ги отстраним срещу ПАО шансовете са минимални. Ако отпаднем от Марибор отиваме на Университатя Крайова във 2-я кръг на ЛК. Първия мач ще е в Пловдив. Явно нямаме късмет в жребия. Поне 4 мача ще изиграем в Европа. Първо да помислим за Марибор, после ще умуваме за следващия съперник. На стойност са малко под нас, но имат много опитни играчи и всяка година играят в Европа. От решаващо значение е дали Иличич ще е на линия за мачовете, в момента е на ЕП с нац.отбор на Словения. Направил е страхотна кариера в Италия, вече застаряващ като нашия Ив.Попов. Другите звезди им са Судани, 36-годишен бивш алжирски национал, който е направил страшна кариера в Динамо(Загреб) и Якупович, австрийски център нападател. Треньор им е Анте Шимундза, който доскоро водеше Лудогорец. Стадиона им е за около 13 000 и се пълни наполовина за евротурнирите, тоест да не очакваме голямо домакинско предимство. Дано направим добра селекция, новото момче Корошец ще помогне с разузнаването. Този нигерийски нападател Уджа ако го вземем може да е от полза, доста е опитен. Пожелавам си да отстраним поне 1 съперник, било то Марибор или Университатя Крайова и изиграем поне 6 мача в Европа, но и това ще е доста трудно.

    • 11

      Гладът върлува в циганския катун Лаута. Глад, въшки и мизерия при Столипиновския любимец

  4. Да отстраним словенците, после ще мислим за тези. Силни са, но тук предимството на двойката Ботев/Марибор е, че ще имат няколко официални мача, докато за гърците това ще е първи мач за сезона и могат да глътнат вода. Точно по този сценарии преди няколко години Левски отстрани ПАОК.

  5. Марибор ги отстраняваме, срещу ПАО ще е трудно, но не и невъзможно. Много е важно в каква форма ще започнат новия сезон, доколко ще са сработени, как са тренирали и т.н.
    Те и ПАОК сега газят наред и станаха шампиони, но само преди 2 години в същата ситуация, абсолютният аутсайдер и евронеудачник Фк Говедо Подуяне, ги отстрани ако помните.
    Така че, невъзможни неща няма, стига с този песимизъм !!!

Коментарите са затворени