ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Николас Пенев, похвалиха се от “Лаута”. Крилото е първото ново попълнение на “черно-белите“ за това лято. Той е с контракт за две години.

Николас Пенев е роден на 18 март 2005 година в София. Като юноша беше част от ДЮШ на Ботев (Пловдив), а освен това е играл за отборите на ЦСКА 1948 II и Септември II. За последно синът на Любослав Пенев беше заедно с баща си в състава на Хебър (Пазарджик).

12 КОМЕНТАРИ

  1. Имам една идея физическата подготовка на футболистите да се води от треньори по академично гребане. Така ще се подобри силата и издръжливостта на играчите.

  2. 10
    2

    За такива шуробаджанашки трансфери футболът ни е дъно.

  3. 9
    2

    Хахаха голяма селекция супата синчето внучето кучето…

  4. 10
    3

    Оставете ги лаутарите. Мислете за 11-ти юли, мачът е с Марибор в Пловдив.

    • 3
      11

      Мърльо ,защо коментираш Локомотив!?Много те е страх от любимеца на пловдивчани и има защо!Само Локомотив се гаври с индианците (7:3,0:1,6:0)от бул.Изток!Гледай си индианските вигвами и не се бърка на големите в работите!

      • 10
        3

        Големи са ви само лилавите устета, ташак спукан.

      • 2
        1

        Къде по-точно в Пловдив е бул. Изток? Да не е в Кюстендил случайно?

      • … любимеца на мургавата част на Пловдив. Какво да правиш съдба. Цял живот мънгал

  5. 3
    1

    Момчето не е лошо, успех му пожелавам. С изключение на втория кръг разбира се, когато не би било лошо да си вкара един два автогола. 😂

  6. 6
    1

    Този трансфер го обявихме тук в коментарите още преди една седмица. Ако в Локото ще се правят такива трансфери, отборът ще се бори за оставане в ППЛ.

Коментарите са затворени