Руският футболен клуб Ростов все още не се е отказал от възможността да привлече вратаря на Ботев Пловдив Хидайет Ханкич.

Според информации в руските медии вчера сделката е пропаднала, но днес RB Sport твърди, че преговорите продължават.

Очаква се трансферната сума да бъде около 100 хиляди евро, като двата клуба уточняват детайлите по сделката, съобщава БТА.

29-годишният Ханкич изигра 25 мача във всички турнири за Ботев през сезон 2023/24 и допусна 21 гола.

Ростов вече привлече един вратар – Рустам Ятимов от Истиклол.

10 КОМЕНТАРИ

  1. СЛЕД 15.05.2024 ДОКУВЦИТЕ СА ТОТАЛНО ЗАЛИЧЕНИ. ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

    • 1
      5

      След 15.05.2019 Локомотив ви става най-големия комплекс 😂😂😂 такъв успех никога няма да постигнете, а ние такъв срам никога няма да берем 😂😂😂 да не забравяме и 15.05.2004 Локомотив вдига шампионската титла, а Ботев изпада 😂😂😂

      • Това с изпадането можеше и да не го споменаваш. Никой няма толкоз сезона в Б група колкото Локото! Има един лаф пожелание към пилотите-Броя на излитанията да е равен на броя на кацанията! Ако преведем това на футболен език ще рече-Броя на изпаданията да е равен на броя на влизанията! При вас този брой не съвпада!

        • Хахаха как ви боли 😂😂😂 за такова двойно густо може само да си мечтаете и да бие биете на финал също 😂😂😂

  2. Преговорите продължават, ама вече се знае колко ще вземе Ботев?!? За Хоркаш знае ли се колко взе Крушарски? А за онези които бяха замразени?

    • Нали се сещаш, че колкото по-малко обявиш, по-малко данък ще платиш.
      Ние феновете няма как да разберем истинската цена.

      • А мангалите знаят ли колко пари прибра Крушарски от Хоркаш?

Коментарите са затворени