Любослав Пенев е новият старши треньор на Локомотив Пловдив! Наставникът подписа днес своя договор с “черно-белите”, похвалиха се от “Лаута”.

Любослав Пенев е роден на 31 август 1966 година в Добрич. В кариерата си като наставник е бил национален селекционер на България, както и старши треньор на редица клубове – Литекс, Ботев (Пловдив), ЦСКА-София, Валенсия II, Царско село, ЦСКА 1948. За последно той беше начело на Хебър (Пазарджик).

Като футболист е защитавал цветове на испанските Атлетико Мадрид, Валенсия, Компостела и Селта Виго. В България се състезава за ЦСКА и Локомотив (Пловдив), като завършва кариерата си именно при “черно-белите” през сезон 2001/2002.

В щаба на Любослав Пенев влизат още:

Атанас Стоилов – помощник-треньор

Ангел Павлов – помощник-треньор

Христо Златински – помощник-треньор (той ще продължи да бъде старши-треньор на Локомотив II)

Никола Солаков – кондиционен треньор

Мартин Митев – треньор на вратарите

Официалното представяне на Любослав Пенев пред медиите ще се състои на 17 юни от 17:00 часа в залата за пресконференции.

Час по-късно, в 18:00 часа, започва и първата тренировка на Локомотив. Представителите на медиите ще могат да проследят само първите 15 минути, а за фенове заниманието ще е открито в първите 30 минути.

ПФК Локомотив Пловдив желае успех на Любослав Пенев и неговия екип начело на тима, гласи още официалното съобщение на “черно-белия” клуб.

122 КОМЕНТАРИ

  1. Изобщо не ме притесняват плакатите. Който има пари, да заповяда! Който извади 8 милиона, да ми ги даде и тогава да седне да прави каквото си иска. Докато съм аз, Локомотив ще го има и ще става това, което аз казвам! А не това, което някой друг иска”

    “Аз гледам колко са феновете от едната страна и колко са от другата. Колко са фракциите. Аз съм една фракция, която вади парите. Това си е работа на феновете – ако идват тук да гледат спектакъл, да го гледат. Ако идват да правят циркове, да си ги правят, колкото си искат. Мен това не ме плаши.Аз в тоя живот всичко съм изкарал с кратунката си.

  2. Сега въпросът е кой е готов да се промени. Крушарски или Любо Пенев?

  3. АЙДИ, ДА СИ ЖИФ И СДРАФ ЧИЧЕ! ЧИСТИТ ТИ КУРБАН БАЙРАМ!!! ЧИСТИТУ НА СИЧКУТУ АПАП КЛОАКОМОТИФ ПУ СВИТА!!!СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФТА, ПАФТА:))))))

    • 2
      2

      Отпори Айшето и лягай,нас не ни мисли,не си дораснал още.

  4. 2
    7

    Локомотив във шестицата, жълтити мангали във кенефа,със подарена купа от Агата, вечно наведени.
    Много лайна мляскат, знаем че ги обичате. Когато Пенев беше при вас цели осем дена, Лайновоските летяха със двеста към коматево,да мляскате лайна. Сега пак гълтате малки човечета, бон апетит СПЕРМОЯДИ.

    • Много “стойностен” коментар. Достоен за манталитета на локомотивец!

    • В шестицата постигнахте много успехи обаче, страшен сезон.

    • Станиславе след две бинго обиколки пак ли ще викаш че едномъдият е велик,а куроносителят е твоят Бог.Чикиджия.

  5. 2
    1

    “ Но е важно и как той ще се разпорежда с тях и останалите активи. Въпросът е има ли какво още да се продава и с какво всъщност разполага новият треньор. И от там – ще има ли скоро отбор, който да избяга от сянката на Ботев. Това положение, при което градският съперник има повече средства, по-хубав стадион, по-добра тренировъчна база, по-организирана структура и в крайна сметка по-добър отбор, не се харесва на черно-бялата част на Пловдив. А търпението на феновете навсякъде си има лимит. Това с 5-8 място като че ли ще е предначертано и лесно прогнозируемо, докато Ботев носи нисък коефициент за залог 1-4 място в края на редовния сезон. Така че при отговорните фактори на „Лаута“ ще трябва всеки да отстъпи от егото си”

    Хъъъъ-ъъъмммм….

    • Феновете навсякъде са еднакви. Искат победи, искат купи и медали. С какво са свикнали феновете е вече друг въпрос. Тези на Чорбата и Левски е ясно, тОзи фен на Лудогорец….той човека от вчера има отбор, па макар и Хегемон! На какво са свикнали феновете на Ботев и Локо? Всеки да си каже. Аз например съм свикнал да виждам местни момчета даващи всичко от себе си за отбора. Свикнал съм да виждам отбора си в първата тройка на класирането. Може би отбора с най-много трети места. Свикнал съм да виждам красив футбол….Далеч сме от това в този момент, но след като “характеристиката” на Ботев е това което описах и нещата са добре организационно, то неминуемо и резултатите ще дойдат!

      • Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

        През 1962 г Спартак става шампион,в най великият мач когато на Ботев им трябва точка.Същата година канарчетата взимат купата.Това не трябва да се повтаря.През 1965 г.,,обединяват Локомотив с Марица,но след година кършакалии се отделят от арманмаала.През 1967 г Ботев става шампион.Ужас на следващата година ,,го обединяват с 13ят Спартак. Тракия Пловдив.Отговора е Левски Спартак

        • Силните години на кликата на Добри Джуров, над кликата на Ангел Солаков. Кликата на БНА над кликата на МВР. Силния отбор на Ботев Пловдив дефакто се военизира за да е под шапката на ЦСКА, а отбора на МВР от Пловдив просто се закрива за да не е конкуренция.

    • Шукри,градинския съперник има повече самочувствие без покритие,за друго не сещам.

  6. 8
    1

    Добре де, толкова ли не може да се намери някой богат турчин или циганин да ни вземе от Крушарски и да ни поведе към върховете в България и Европа, баси…

    • 1
      5

      Много си превъзбуден но ПЕНЕВ ще ви го сложи да ви е добре

      • Да смениш треньор който ви изведе до 4 място, с такъв който едва спаси отбора си от изпадане, си е чиста лудост! Ама Круши си знае. Вие нямате думата, и явно е по-добре Пенев отколкото господин Никой. Гледай само каква аномалия-вие вземате треньор на почти изпаднал отбор, а Томаш поема отбор новак в групата?!?! Това е за Гинес-Невероятно но Факт!!!

        • То най-голямото притеснение този сезон ще е Томаш да не ги отпере със Спартак. Интересното обаче е дали Пенев ще издържи до началото на сезона, щото има няма месец и половина, а той и за по-кратко си е заминавал.

  7. 7
    1

    До началото на първенството като не види пара и е аут.И Асан е хора.

  8. 5
    1

    Пенев ще треньор за кратко време,. докато говедарския го излъже.

    • 5
      1

      Треньор се намери, за кратко или за дълго ще видим. Сега остава да си намерим сайбия! Сайбия, ама който да не ни вика гейове, да не ни пуска по наклон на нивелира си, да има широки пръсти, благ характер….за останалото ще се разберем.

  9. На Любо Пенев много-много не му пука и често казва истини които другите обикновено премълчават. Своенравен и неуправляем. Не цепи басма никому!
    Чешит но не в лошия смисъл. Държи за футболистите.

  10. 8
    1

    Някъде по-долу ми се мярна твърдение, че и следващата Купа щели да ни подарят??? Искам да благодаря на пророка за предсказанието му. От неговата уста в Божиите уши.

    • А Лига Европа? За нея няма ли договорка между Великите Сили да я спечелим….да ни я подарят де?

  11. Абе кво става тая година с тея ракети за градушки бе майка му дейба. Ние ги стреляме после вали град, реколтата и се еба майката.
    Кой майка му дейба ги произвежда тея чикии някой знае ли да ида да му откъсна големия нос!?

    • Някой циганин ще да е! От Лайнута! Дейба тяхната майка локомотивоциганска!

    • За ракетите не знам, ама до кога ще чакаме за Онази Новина! Не мога да заспя дагойба!

  12. Любо е умен мъж, направил си е сметката идеално. Отива в отбор без селекция, без амбиции, където трябва да обиграва юноши-идеално място за въртене на сякъв тип схеми тип Шейх Диаманка.
    Никой копче не може да му каже-с Крушарски играят заедно, а публиката и да е недоволна най-много да се събере в ресторант Южен плъх да се нашмули от мъка с ракия от тая по-евтината.

    Идеално си е подредил нещата.

  13. 7
    1

    Който и да е с тези , които са футболисти в момента и с Луи Крушо ще е мъка ! Футболисти трябват , бюджет трябва, яснота трябва, цели и тн ! Славчев щял да идва , малеее , малеее , пък гоним Мартин Райнов ! Трагедията е яка с Крушарски !

    • 5
      1

      И по-яка ще става! Ракетите му срещу градушка се оказаха кьор фишеци. Ще има Ресто на кинти и кур нови поръчки.

          • Перете пари, подаряват ви купи… какво тук значи някаква си честност…

      • Ще ги насочим срещу путенова русия , селски комбайнери

  14. 1
    1

    Супен Любо е ясен. Кога ще идва Гришата е въпроса? За кога да си поръчам линейката?

      • Няма ли да довадя уа? Ами кинЧи от къде? Кой ще плаща на Любчо заплата?

    • ОК. Ще задам така въпроса. Кога да чакаме хипер-мега новината за Любимеца на Ромското население в Пловдив? Брейкинг Нюз, Зашеметяващата Новина от Лаутджами Спорт?

      • 2
        2

        Това ли успя да измислиш?
        Като не можеш да кажеш нещо умно по-добре мълчи.
        Поне няма да изглеждаш глупаво.

  15. Моето сарсе е жълто ама осещам чъ бат Любо ща нъ ибе

  16. 8
    1

    малката супа и той ли ще е на хранилка при дон круши

  17. 12
    0

    БРАВО ЛЮБО! МЪЖКО МОМЧЕ! УДЪРЖА НА ДУМАТА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ ТРЕНЬОР НА БЪЛГАРСКИ ОТБОР.
    И ЕТО, ВЕЧЕ СИ ТРЕНЬОР НА ЦИГАНСКИ!!!

    • 2
      5

      Глупак хаха това интервю ако не разбра е преди 9 години! Преди да вземете Керкез ви го спрягаха за треньор и бяхте много доволни, а сега плюнките започват 😂😂😂 колко сте жалки само

      • 1
        1

        Умишлено не им казвам от кога е интервюто,за да видя до къде ще им стигне простотията,но ти ги открехна.

    • 2
      3

      Там сме… да подкрепим Любо и Крушарски!!! Да си жив купоносителю Крушарски!!!

  18. 5
    1

    Никой не казва за колко години е договора,кой работи усилено по селекцията,какви са целите пред отбора.
    Чух от някъде,че Симеон Славчев си търси отбор, такива ли ще са младите Българи които ще обиграваме,и още,и още.
    Докато Крушарски постоянно говореше(основно глупости),и постоянно обещаваше(неща които не може да изпълни), много се дразнех,но сега това мълчание….

    • 2
      7

      Те са свикнали на болка, след Петата и 6-те луканки хахахаха

  19. 4
    1

    Андрей Спасов (Бонка) полудя!!

    Дръжте я да не си тури въжето

    • 3
      5

      Те след Петата не са добре с главата, всичките селяндури.

      • 3
        6

        Те полудяха още през 2004 – ние шампиони, а те изпадат в Б група …
        От тогава започнаха да се пишат за ВИЛИКУТО Наполеон .. пардон Ботяф6

  20. 5
    5

    Алоооооо, мангаааалииии, няма готвач, правете сандвичи да нахранете футболерите. Ха сега, яжте ми хуя.

  21. 7
    4

    Давам му два месеца.Комарджия и стиснат Говедарец със скандално его не стават за екип.Едномъдият става само плюнка върху 20годишен автобус Духайте Супата мръсни цигани.

  22. ФЕЙЗУЛА КЛОАКОМОТИФЕЦА ОТ КОНДОФРЕЙСКИЯ КАТУН!😂😃
    5
    3

    Home Локомотив Пд
    Локомотив Пд
    Халф напуска Локомотив
    10.06.2024411 20
    Още един ключов футболист ще напусне Локомотив Пловдив. Става въпрос за полузащитника Мартин Райнов, чийто договор с клуба изтича и няма да бъде подновен.

    Мартин Райнов вече си търси нов отбор, като не е изключено да продължи кариерата си в чужбина. 32-годишният халф бе привлече през зимата в Локомотив от Александър Томаш, но подписа краткосрочен договор с клуба.

    Това бе негов втори престой на “Лаута”. Възможно е Мартин отново да заиграе в Румъния, пише “Котаспорт”. В северната ни съседка той остави добри впечатления с изявите си за Арджеш.

    А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ПЕТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете. Бъдете сигурни, че и след Банго Васил ще продължим процедурите! С по три, четири,….осем, девет масажа на отверстието бавно ще привикваме с преместването в КОНДОФРЕЙ!😂😃😂

    • Малииии хахаха ама то това е радост за нас, че Райнов си тръгва

  23. 8
    4

    СЛЕД 15.05.2024 ТОТАЛНО ЗАЛИЧИХМЕ ДОКОВЦИТЕ. ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ ПЛОВДИВ С ЧЕТВЪРТАТА КУПА ПРАЗНУВА И ЕВРОПА ЩУРМУВА, А ДОКУ СТАРИ СПОМЕНИ СЪНУВА ХАХАХАХА

    • 4
      6

      Това ще го заливите ли изгрев бойски,кривоглави мангали:7:3,0:1,6:0!Само любимецътна Пловдив може да се гаври с идиоти те,които мърсят името на ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!

    • 3
      3

      Слаб опит на съживяване след Петата и 6те луканки. Не става.

  24. 2
    5

    Понеделник 18.00 , всички влюбени в невероятният Локомотив Пловдив

  25. 3
    4

    Нека покажем още един път ,как се обича един отбор, как се приветства голям треньор

  26. 3
    4

    Супер , хипер , мега обратен човек , страшно его и самочувствие ! Най лошия избор възможен за Локомотив !

    • 5
      3

      Добави, че е гладен комарджия, затънал в дългове и ще разбереш, че е само за Лаута.

  27. 8
    4

    Любо е пич и си държи на думата! Даде обещание, че спира с българите и ще поеме мургави и спази обещанието си! Е, не са мургави испанци, но са мургави столипиновци! Каква е толкоз разликата? Важното е да се побеждава на терена!

    • 3
      1

      Що бе изгрев бойски мангал,вашите да не са руси англичани!?Имате двама български цигани ,а пък останалите африкански чисто черни мангали!

  28. 4
    2

    свършиха ракетите на нашия Другар!

    Една, че две, че три години!
    О, Боже! Няма ли това да мине?
    За кой ли грях ръце всесилни
    издигна ти и ни наказа?
    Със тази циганска Проказа
    Да беше мор, да беше чума….
    А то, във Пловдив жълтите ликуват!
    Не стига че градушка ни удари!
    Останахме дори и без медали.
    Ами и жълтите спечелиха финала
    А ние пак ще гониме Михаля!
    Една, че две, че колко Декларации?
    О Боже! Написа нашата Формация!
    За Чий ли грях, с ръце всесилни
    Издигаш ти за нас Бесило?
    За Чий ли грях ти ни наказа
    Със тази циганска Проказа?
    Да беше шап, да беше СПИН…
    Ще вземеш някой аспирин!
    А то на Жълтите поредния терор
    Ще трябва да търпим със триста зора.
    На туй отгоре жълтите ще ритат във Европа
    А ние във Шикера, просто ще прехлопаме!

    • 2
      1

      Ох ,боже, каква съдба
      те са курвата на Домус ага!
      Той ,купата чрез ДПС им подари,
      прави ги на будали!
      Очаква се и втора за таз година да им дари!
      Нали в гнездото на орли,трибуна ще строи!?
      УЕФА няма да му разреши а в София не му върви!
      Турнири в Европата играе пак и към
      стадион и фенове от Пловдив се насочва,
      няма как!
      Приготвил е по пет,стотака на калпак
      и гледа ,сеира на тъпия ПОМАК!
      Кренвирши и Пепси на корем
      ще хапва помашкия,серсем!
      Да са булка на Домус ага
      за тях не е проблем!

  29. 4
    5

    Ако пияната курва от говедарци не беше разбил отбора ни нямаше да имаме никакви проблеми за европа над 7 8 титуляра бяха дадени за стотинки други не подписаха …АКО НАПРАВИМ ДОБРА СЕЛЕКЦИЯ НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ БАЗАТА ЗАПОЧВА ДА СЕ ПРАВИ КАКТО И СПОРТКЛУБ РАСТЕ !!

  30. 1
    1

    Любо Пенев е добър треньор. Въпросът е, как ще работи с Крушарски и каква селекция ще направи Локомотив. За момента с тези футболисти Локото ще са в средата на таблицата и то само, защото има няколко отбора, които са изключително зле с финансите или играят само с юношки – Хебър, Локо София, Септември…

  31. От Българската асоциация на производителите на малини и ягоди настояват да се инициира проверка от земеделското министерство. “Нужна е ревизия на работата на Агенцията за борба с градушките, защото специално тази година, пробивите са изключително много. И въпреки че всяка година бюджетът за ракети се увеличава, започваме все по-често да се съмняваме в тяхната ефективност и качество”, заяви пред Агри.бг председателят на асоциацията Божидар Петков.

  32. 2
    8

    2-РИЯ КРЬГ ЩЕ ПОБЕДИМ БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ НАШИТЕ КУРВИЧКИ ОТ БУЛЕВАРД ИЗТОЧЕН И СЬС ДЕЦАТА …

    • 6
      2

      Този коментар, ще го кача след мача от втория кръг.

      • 2
        7

        аЗ ТЕ КАЧИХ СЬС ЕДНА 6-ЦА ТОТО КУРВО ЩЕ БЬДЕТЕ БИТИ И ЕБАНИ ЗАПОМНИ ГО ЗАЩОТО МНОГО ЛЕТИТЕ ПЛАТЕНИ КУРВИ НА ПИМК

        • 4
          1

          Ако ти забранят думата “курва”, няма да можеш да мъцнеш. Толкова си ограничен! Две изречение, три пъти курва 🙂 🙂 Алкаш!

    • Интересно ми е дали няма да ни обявят за педофили след този мач?

    • Аз предлагам да пуснете жените си. Защо ще пускате децата си?

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.